• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ne demek canım rica ederim. İşe yarayacaksa ne mutlu bize.

Bugün çokmu ciddiyim neeeee :60::60:

Bugün cool mu takılıyoruz şekerimm :51::51:

kurallarınız okunmuş anlaşılmıştır...
öyleyse bende sizdenim artık...:21:

bugünki menümü yazayım size
ilk değerlendirmeyi sunayım

sabah
2 dilim kızarmış ekmek
kk kadar beyaz peynir
4 zeytin
yarım domates

ara
1 mandalina

öğle
3-4 yk bulgur pilavı
1 bardak ayran

akşam
bir kase mercimek çorbası
3 yk barbunya
3-4 yk pilav
salata

2 lt su
20 dk spor

Hoşgeldin aramızaa ..
menün gayet güzel olmuş bence.

Tsk ederim cnm.. ewet sik sik yiyince kan sekeri yukselirmis we wucut ihtiyaci olmadan yemeye alisirmis:44:
ogun aralarini uzun birakinca da kan sekeri dusuyor anlamadim ki:1:

Bence de vücut çok alışıyor ara öğünlere ve ara öğünlerde azıcık bile miktar artsa kilo alınabiliyor.
Aslında yanlış karbonhidratlar tüketilmeyince kan şekeri de düşmüyor uzun süreli açlık durumlarında ama duygusal açlık bir şeyler yeme ihtiyacımız için ara öğün mantıklı olabilir.Yine de ben tercih etmiyorum.

Canlarım karbonatlı su neden içiliyor o bir karbonat yani soda değilmi ? Dikkatli olun sodaysa iç organlarda genişleme yapıyor sonucu yağlanma oluyor bu gün okudum Yabancı bir gazetede çıkmıştı.

Bu arada yarım saat daha yürüyüş yaptım 10 dk kadarda aletli hareket daha yapacağım :)) biberiyeli çay içtim iki bardak.

Sporları şimdi toplam olarak her gün yazacakmıyız betüle gönderecekmiyiz nasıl olacak o olay?

Ohh eridi hamburger.
Sporların toplamını cumadan cumaya göndereceğiz su .
Kaç dakika yaptıysak bütün hafta.

Betül sen şöyle yap katagorileri :1:

En kaçakçı
En sportman
En eğlenceli

ilk ikisini sen ayarla sonuncusunu oylama ile acıklarız cuma günü olarmı kızlar?

Melekcim bence her hafta oylama çok zor olur ..

bu arada ben kaçtım kızlar
hepinize iyi geceler...

İyi akşamlarr ..

Kızlar coştuk. Aşağıdaki sayı kaçı gösteriyor öyle :nazar::nazar::nazar:

:nazar::nazar: Bütün kızlar toplandıkkk ..

Yaaaaaaa ama kızlar ben son iki gündür spor yapamıyorum. Evde yapamıyorum nedendir bilmem. Beni sadece tempolu yürümek kesiyor. Ahhhh şu havalar bi düzelse. Son yılların en kötü kışı bu yaaaa.

Hilal şöyle yapalım..

Betül en kaçakçı ve en sportmanleri belirlesin.
Bende her hafta yada" bu haftanın en mutsuzu, en eglencelisi kimdi?" gibi bi anket yapayım olar mı? :60:

Maksat eğlenmek olsun ya...

Sağlıklı Beslenme İçin Sağlıklı Ara Öğün Seçenekleri

Kilo vermek için aç kalmanıza gerek yok, aksine sık sık beslenerek kilo verebilirsiniz. Sağlıklı beslenmenin temel kurallarından biri ara öğün yapmak yani günde 3 ana ve 3 ara öğün şeklinde beslenmek. İki buçuk 3 saatte bir beslenerek açlık hissetmeden, diyette olduğunuzu anlamadan, iştahınızı kontrol ederek sağlıklı ve kalıcı olarak kilo verebilirsiniz.
ARA ÖĞÜNLER NEDEN ÖNEMLİ? Günde 6 öğün tüketmek daha fazla enerji harcanmasına yardımcı olur. Sindirim sistemi her besin için ayrı ayrı çalıştığından, sık sık beslenmek besinlerin yakılmasını ve metabolizmamızı hızlandırarak zayıflamaya yardımcı olur. Gaz ve sindirim problemi olan kişilerde sık sık beslenmek mide ve bağırsak sistemini düzene sokar. Ara öğün tüketimi kan şekerinizdeki dalgalanmaları kontrol altına alarak çabuk acıkmanızı, ve bir sonraki öğünde daha fazla yemenizi önleyecek ve tatlı krizlerini azaltacaktır.
ARA ÖĞÜNLERDE HANGİ BESİNLER TERCİH EDİLMELİ? Her öğünde olduğu gibi ara öğünlerde ne yediğimize ve ne miktarda yediğimize dikkat etmeliyiz. Öncelikle unutmamamız gereken; ANA öğün değil ARA öğün tüketiyor olmamız. 1 su bardağı yarım yağlı süt + ½ paket yağlı azaltılmış bisküvi 3 tane kuru kayısı + 2 parça ceviz 1 dilim beyaz peynir + 2 tane kepekli grisini 1 porsiyon meyve 1 su bardağı yoğurt + 3 tane kuru kayısı 1 su bardağı ayran + ½ simit 1 yemek kaşığı kuru üzüm + 6-7 tane badem 1 çay bardağı beyaz leblebi Beyaz peynirli yağsız tost + söğüş salata 1 su bardağı yarım yağlı süt + 3 yemek kaşığı kahvaltılık gevrek
Günlük koşuşturma içerisinde sürekli yemek yemeyi unutuyorum diyorsanız alarm kurabilir, yanınıza ufak besinler alabilirsiniz.

Paylasim icin tsk ler bebek:46: Dedigin gibi biraz kisinin kendisiyle we bunyesiyle alakali bir konu..

ii geceler bu sefer kaçtım

Sanada iyi geceler:10:

kurallarınız okunmuş anlaşılmıştır...
öyleyse bende sizdenim artık...:21:

bugünki menümü yazayım size
ilk değerlendirmeyi sunayım

sabah
2 dilim kızarmış ekmek
kk kadar beyaz peynir
4 zeytin
yarım domates

ara
1 mandalina

öğle
3-4 yk bulgur pilavı
1 bardak ayran

akşam
bir kase mercimek çorbası
3 yk barbunya
3-4 yk pilav
salata

2 lt su
20 dk spor

Hosgeldin :34:
Afiyet olsun..
Nacizane fikrim ogle ile aksam arasina mumkunse kalorisi dusuk bisey koysaydin aksam yemeginde fazla yemeni onlemis olurdun,
kahwaltiyi guclu, ogleyi biraz daha az, aksami daha hafif yemek daha iyimis okudugum kadariyla..

Az yemissin ama diyetteyken pilawada dikkat etmek gerek..

Yaaaaaaa ama kızlar ben son iki gündür spor yapamıyorum. Evde yapamıyorum nedendir bilmem. Beni sadece tempolu yürümek kesiyor. Ahhhh şu havalar bi düzelse. Son yılların en kötü kışı bu yaaaa.

Bence de en güzeli dışarıda yürümek oluyor ama çok soğuk havalarr .

Hilal şöyle yapalım..

Bende her hafta yada" bu haftanın en mutsuzu, en eglencelisi kimdi?" gibi bi anket yapayım olar mı? :60:

Olur canım olur, perşembeden yapıp cuma da açıklayabilirsin.
Nasıl yapacaksın peki anketi?

Anacigim kizlar az yawas olun bu ne hiz masalllaaaahhh:nazar: bi msj yaziyim dedim ne kadar yorum atmissiniz o arada :60::46:

Evet kizlar bu cumdan itibaren basliyorsunuz spor dakikalarini saymaya
Obur cumada bana ozelden mesaj atacaksiniz
Toplamda 200 dk gibi mesela

Semiha hosgeldin bu arada betul ben de.
Menun de guzelmis afiyet olsun, ben sana bir sey sorayim, istedgin kiloya ulastiktan sonra dikkat mi etmedin 4. Takimdan sonra neden geri aldin ?

Bugün cool mu takılıyoruz şekerimm :51::51:

Hoşgeldin aramızaa ..
menün gayet güzel olmuş bence.

Bence de vücut çok alışıyor ara öğünlere ve ara öğünlerde azıcık bile miktar artsa kilo alınabiliyor.
Aslında yanlış karbonhidratlar tüketilmeyince kan şekeri de düşmüyor uzun süreli açlık durumlarında ama duygusal açlık bir şeyler yeme ihtiyacımız için ara öğün mantıklı olabilir.Yine de ben tercih etmiyorum.

Ohh eridi hamburger.
Sporların toplamını cumadan cumaya göndereceğiz su .
Kaç dakika yaptıysak bütün hafta.

Tamamdır canım :)

Bodrumdayım ben ve deli gibi soğuk evi ısıtamıyoruz burada böyleyse İstanbulu falan hiç düşünemiyorum.

ebru o pilavın fazlalığının bende farkındaydım.hatta itiraf edeyim zorla tıktım kendime diyebilirim.neymiş kalmasınmış.bu huyumdan nefret ediyorum...

bu arada hoşbuldum

yeni arkadaşlar görüyorum hoşgeldin aramızaaa

ay yapılırmı bu ya bize tatlıdan uzakdurdukca resimleri gözümüze sokuyon:9::9::9::9:

Kawaltimi yaptim suyumu iciyorm simdi ozlemo sen napiysen cnm bugun planda neler war,
hangi kacamaklari yapmayi dusunuyoruz :D:1:

:9::9: aşk olsun :30:
yok bugun kaçamak :52::53:

Ben de gec kalktim
Kahvaltimi yaptim sonra da yarim saat spor yaptim :32::21:

ohh gitsin kilolar
ben gece 1 saat yaptım :8::8::8:

Tamamdır canım :)

Bodrumdayım ben ve deli gibi soğuk evi ısıtamıyoruz burada böyleyse İstanbulu falan hiç düşünemiyorum.

Bide bizi düşün canım. Konya'dayım ben. Ayaz mı ayaz. Her yer kar. Kombi hiç durmadan çalışıyor. Allahtan ısınıyoruz ama ay sonu fatura nasıl gelcek bilmiyorum :60::60:

Maşallah cidden, bol paylaşım bol paylaşım dedik böyle oldu :1:

:32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::1::1::1::1::1::1::1::1::1:

slm kızlar
menüm
sabah
1 bardak su

kahvaltı
conflex+1 bardak süt

öğlen
1 tabak etli kuru fasulye
2 yeşilbiber

akşam
sütlü çikolata (1 paketin yarısını içtim sütü tek içmemek için )

2,5 lt
su

form cay 2 bardak
spor yok
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

slm kızlar
menüm
sabah
1 bardak su

kahvaltı
conflex+1 bardak süt

öğlen
2 yeşilbiber

akşam

2,5 lt
su

form cay 2 bardak
spor yok

conflex ne demek Özlem'cim. Ben ilk defa duydum. Peki neden hep süt? Yeni bişeymi denemeye başladın.

Kizlar ben cikayim simdi
Seksenleri izliyorum trt de cok komik cok guzel yaa:)

Mesaj sayim simdilik 26
Girmezsem tekrr iyi aksamlar herkese

Betül sen şöyle yap katagorileri :1:

En kaçakçı
En sportman
En eğlenceli

ilk ikisini sen ayarla sonuncusunu oylama ile acıklarız cuma günü olarmı kızlar?
aboo bi dahaki cuma baslıyoz yani...

Cok hewesli gordum seni melo :23::60:

Hilal şöyle yapalım..

En cilgin en psikopat en agir abla en laylaylom diye gidermis bu :DD:60:

[/B]

Su karbonhidratlar konusunda cok tembellik ediyorum ben yanlis karbonhidratlardan kasit neki cnm pilaw ekmek falan sanirim birde bazi tehlikeli yiyecek gruplari war
ikisi bir arada tuketilince kilo aldirici etkisi oluyormus onu da cok bilmiyorm aslinda zaman ayirip arastirilmasi gerek..
gecen tw de duymustum mesela etin yaninda ayran icilirse kilo werdirici etkisi olmazmis, sadece et yenirse kilo werdirici etkisi warmis gibi:28:

Sozde fazla kalamicaktim menumu yazip kacicaktim ama mumkun olmadi :60:

Son düzenleme:

Olur canım olur, perşembeden yapıp cuma da açıklayabilirsin.
Nasıl yapacaksın peki anketi?

Ya işte kızlara sorarız,
Kim en çok oy alırsa onu haftanın en.... seceriz.

bakarım, beceremezsem yapmam zaten :60: :60:

Anacigim kizlar az yawas olun bu ne hiz masalllaaaahhh:nazar: bi msj yaziyim dedim ne kadar yorum atmissiniz o arada :60::46:

tabi kuzuuu, ne sandın :32:

slm kızlar
menüm
sabah
1 bardak su

kahvaltı
conflex+1 bardak süt

öğlen
2 yeşilbiber

akşam

2,5 lt
su

form cay 2 bardakk
spor yok

Bahaneyi de yazıyor artık hemen:1:, şaka bir yana beğendim ben menünü ..

Cok hewesli gordum seni melo :23::60:

Su karbonhidratlar konusunda cok tembellik ediyorum ben yanlis karbonhidratlardan kasit neki cnm pilaw ekmek falan sanirim birde bazi tehlikeli yiyecek gruplari war
ikisi bir arada tuketilince kilo aldirici etkisi oluyormus onu da cok bilmiyorm aslinda zaman ayirip arastirilmasi gerek..
gecen tw de duymustum mesela etin yaninda ayran icilirse kilo werdirici etkisi olmazmis, sadece et yenirse kilo werdirici etkisi warmis gibi:28:

Dediğin gibi ben ekmek pişlav gibi şeylerden bahsettim.
Bu beraber yememe olayı da bitkisel ürünlerle ( buğday pirinç patates vs gibi ) hayvansalları karıştırmamak gerekliymiş ancak sebzeler sıfır grubu ikisiyle de oluyor.
Tabi ben yapamıyorum bunu o ayrı.

Back
X