• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Önce kepekle sütü karıştır ve şişmesini bekle.
Sonra yumurta beyazını ekleyip iyice çırp.
En son tuz ve kabartma tozunu ekle.

Teflon tavanın dibini peçeteyle azıcık yagla.
İyice kızdır tavayı.Sonra karısımdan dök ama altını kıs.

Pişince spatula ile diğer tarafını çevir ve pişir.

Aynen böyle yaptım ama nedense olmadı incecik bir şey oldu zaten :26::26:
Çiğköfte için de çok teşekkür ederiz Melekcimm.

kepek unuylamı oluyor? Ay çok sordum biliyorum ama ben hayranım yaa çiğköfteye :56:

Yok o lavaş için ..

Kızlar ben kaçıyorum. Aşkım geldi bana limonlu ıhlamur yaptı. Şimdi onu içmeye gidiyorum. Sanırım geç olmadan da uyurum. Öpüyorum hepinizi. Çok fazla kaynatmayın okuması zor oluyor :60::60: Dua edin hastalanmayayım. :2::2:

Mesaj sayım : 25

Kızlar ben kaçıyorum. Aşkım geldi bana limonlu ıhlamur yaptı. Şimdi onu içmeye gidiyorum. Sanırım geç olmadan da uyurum. Öpüyorum hepinizi. Çok fazla kaynatmayın okuması zor oluyor :60::60: Dua edin hastalanmayayım. :2::2:

Aman nazar değmesin :nazar::nazar:
Afiyet olsun iyi uykular Ebru umarım hiç bir şeycik olmaz turp gibi uyanırsınn ..

Lavaş ve çiğköfteyi yaparım aslında eti alacaksın evde döve döve küçülteceksin ondan olan çiğköfteyi yemiştim bir sefer ben deli birşeydi ama çoookkk zorr bulmak :(

Özlem mesaj sayım 55 ..

Ben de kaçayım artık kızlar görüşürüzz ..

Aynen böyle yaptım ama nedense olmadı incecik bir şey oldu zaten :26::26:
Çiğköfte için de çok teşekkür ederiz Melekcimm.

Yok o lavaş için ..

olması lazımdı ama neden olmadı acaba :44:

güle güle canım...

Lavaş ve çiğköfteyi yaparım aslında eti alacaksın evde döve döve küçülteceksin ondan olan çiğköfteyi yemiştim bir sefer ben deli birşeydi ama çoookkk zorr bulmak :(

ayy evet o etle cok güzel olur ama zor işte :1:

Semiha hoşgeldin canım bende Su :)

hoşbulduk su

Paylasim icin tsk ler bebek:46: Dedigin gibi biraz kisinin kendisiyle we bunyesiyle alakali bir konu..

Sanada iyi geceler:10:

Hosgeldin :34:
Afiyet olsun..
Nacizane fikrim ogle ile aksam arasina mumkunse kalorisi dusuk bisey koysaydin aksam yemeginde fazla yemeni onlemis olurdun,
kahwaltiyi guclu, ogleyi biraz daha az, aksami daha hafif yemek daha iyimis okudugum kadariyla..

Az yemissin ama diyetteyken pilawada dikkat etmek gerek..

evet ama ben pilavdan şimdiye kadar vazgeçemedim.sayenizde başarırım bunu...

Yaaaaaaa ama kızlar ben son iki gündür spor yapamıyorum. Evde yapamıyorum nedendir bilmem. Beni sadece tempolu yürümek kesiyor. Ahhhh şu havalar bi düzelse. Son yılların en kötü kışı bu yaaaa.

evet bende hava böyle soğukken evde hiç yapamıyorum ama azıcık bir güneş göreyim canavar kesilirim spor baazında...

Evet kizlar bu cumdan itibaren basliyorsunuz spor dakikalarini saymaya
Obur cumada bana ozelden mesaj atacaksiniz
Toplamda 200 dk gibi mesela

Semiha hosgeldin bu arada betul ben de.
Menun de guzelmis afiyet olsun, ben sana bir sey sorayim, istedgin kiloya ulastiktan sonra dikkat mi etmedin 4. Takimdan sonra neden geri aldin ?

hoşbulduk betül .dikkat etmedim sanırım.şey yani ehh kem küm herhalde...şaka bir yana benim öğün aralarında abur cuburum çok fazla.onun önüne geçemedim hatta o abur cuburlar alışkanlığa dönüştü bende. şimdi kararlıyım ama...

yeni arkadaşlar görüyorum hoşgeldin aramızaaa

ay yapılırmı bu ya bize tatlıdan uzakdurdukca resimleri gözümüze sokuyon:9::9::9::9:

:9::9: aşk olsun :30:
yok bugun kaçamak :52::53:

ohh gitsin kilolar
ben gece 1 saat yaptım :8::8::8:

hoşbulduk özlem...

bal şifa olsun...uyu güzelce dinlen ki sabaha dinç kalkarsın.

conflex ne demek Özlem'cim. Ben ilk defa duydum. Peki neden hep süt? Yeni bişeymi denemeye başladın.

$indir.webp $images.webp
bazı markaların diyet ürünleri var onlardan tüketiyorum
bugün özel bişey denemedim canımın istediği conflex ti severim tüketmeyi
bi değişiklik olsun diye

süt tok tutuyo ondan süt tükettim :52:

Özlem mesaj sayım 55 ..

Ben de kaçayım artık kızlar görüşürüzz ..

tama şeker ii geceler

Son düzenleme:
Gunluk bildirimime ilaweten 45 dk lesli 3 mil+100 ip atlama

gunaydinlaaaar bugun gune guzel basladimmmm we metabolizmam calismaya baslamistr gune erken baslamanin faydalari hehehheh ama haaala uykum war bide dus aldm anlayamadim :)

günaydınlarrrr

bende güne erken başlayanlardanım...bu vesile ile 1 litre suyum bitmiş bulunmakta...

Gunaydin herkesee
Keyifler yerinde mi
Az sonra tartilcam bakalim ins benimki kacmaz:))

günaydınlarrrr

bende güne erken başlayanlardanım...bu vesile ile 1 litre suyum bitmiş bulunmakta...

Masallah
Ben su ztn cok icmiyordum bu soguklarda iyice azaldi:)

bende su içmeyi unutuyorum normalde ama kendime şart koydum.saat başı su içmek için şartlandırıyorum kendimi...

bu arada sabah tartıldım ve moralim çok bozuldu ben 66 kiloyu görmüşümde haberim yokmuş.:51:
eyvah ki ne eyveah:51:

Ay canim vucudum, tatli metabolizmam
Ben kacamklari yapiyrum yapiyorum o yine kilo veriyor:))

Cuma gunu tarti farkliydi tartilmadim biliursunuz carsamba sabahko kilomu soylemistim
64.8 diye
Cuma ve sonrasi gunler bol kacamk ve regl vardi
Cumartesi 65
Pazar 65.4 ciktim sonra tartilmadim
Bugun 63.6 ciktim:)):46:

Bu neyin kreameti bilemedim:9:
Kacamak yaptigim gunlerde soguk fln demeden baya gezdik arkadaslarla onun mu etkisi yoksa reglim bitti onun mu etkisi
Ya da 2-3 gun cakma detoks corbasi ve gercek drtoks corbasi ictim
Acaba diyorum suyu az iciyorum su mu kaybettim:44:
Bugun 2 litre suyumu tamamlayayim da kontrol edeyim

Back
X