• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Hilal'cim yüzmüş yüzmüş kuyruğuna kadar gelmişsin. Ne kalmış şunun şurasında. Sen yapma bariiii. :47::47::47:

Onca kiloyu vermişsin birkaç kilonun lafımı olur. Sadece bünyen alışmış artık. Bu yaptıkların senin normal hayatın gibi olmuş. Daha farklı olman lazım artık. Ama veremem diye bişey yok. İstersen eğer mutlaka yaparsın.

Ebru aldıklarım çok moralimi bozdu ve şimdi onları veremiyorum yine alacağım diye korkuyorum ..

Karnım çok ağrıyor kızlar yaaaa. Nefret ediyorum bu sancılardan :( Ben biraz zumba yapmaya gidiyorum. :)) Yarın belki biraz daha eksi çıkarım. :1::1: Gelirim birazdan...

(Bu arada regl döneminde - çıkmam normal mi Hilal?)

Karnım çok ağrıyor kızlar yaaaa. Nefret ediyorum bu sancılardan :( Ben biraz zumba yapmaya gidiyorum. :)) Yarın belki biraz daha eksi çıkarım. :1::1: Gelirim birazdan...

(Bu arada regl döneminde - çıkmam normal mi Hilal?)

Aman dikkat et de ağrın artmasın EBru.
Regl döneminde bazen ben de eksi çıkardım ama pek normal değil heralde ..

Ebru aldıklarım çok moralimi bozdu ve şimdi onları veremiyorum yine alacağım diye korkuyorum ..

Zamanında nasıl verdiysen yine verirsin. Öncekileride sen vermişsin. Korkmana gerek yok. Bi defa daha vereceksin. Sonra orda durmaya çalışacaksın. 1 altı 2 üstü farketmez. İş zaten biliyosun sadece zayıflamakla bitmiyor. Zayfıladıktan sonra onuda korumamız lazım. Eminim ki sen başaracaksın. Korkma lütfen. Hem biz varız yanında. Hep beraber bu işin altından kalkacağız.

Zamanında nasıl verdiysen yine verirsin. Öncekileride sen vermişsin. Korkmana gerek yok. Bi defa daha vereceksin. Sonra orda durmaya çalışacaksın. 1 altı 2 üstü farketmez. İş zaten biliyosun sadece zayıflamakla bitmiyor. Zayfıladıktan sonra onuda korumamız lazım. Eminim ki sen başaracaksın. Korkma lütfen. Hem biz varız yanında. Hep beraber bu işin altından kalkacağız.

Ebru çok güzel moral veriyorsun çok teşekkür ederimm :16::16:
Haklısın yapacağız belki yavaş olacak ama olacak ..

Aman dikkat et de ağrın artmasın EBru.
Regl döneminde bazen ben de eksi çıkardım ama pek normal değil heralde ..

gecennhafta ben de eksi ciktim ama daha d az cikmam gerekiyordu
Odem ordan goturmustu:)

Ebru çok güzel moral veriyorsun çok teşekkür ederimm :16::16:
Haklısın yapacağız belki yavaş olacak ama olacak ..

100 gr 100 gr bile gitse sonuçta gidiyor 1 ayda olacağına 3 ayda olsun, yavaş olsun temiz olsun, biliyosunuz ki acele işe :47::47: karışır. Her yerde bas bas bağırıyorlar çabuk verilen kilolar çabuk alınıyor. Biz burda hepimiz beslenme alışkanlıklarımızı değiştirmeye çalışıyoruz. Bu ne kadar uzun sürerse bizim ve sağlığımız için o kadar iyi.

Ben şuan her hafta 1 kilo veriyorum ortalama. Ama 70 in altına indiğim an biliyorum ki daha yavaş vermeye başlayacağım. Sayılı gün geçmez yaa seninkide öyle oldu biraz.

100 gr 100 gr bile gitse sonuçta gidiyor 1 ayda olacağına 3 ayda olsun, yavaş olsun temiz olsun, biliyosunuz ki acele işe :47::47: karışır. Her yerde bas bas bağırıyorlar çabuk verilen kilolar çabuk alınıyor. Biz burda hepimiz beslenme alışkanlıklarımızı değiştirmeye çalışıyoruz. Bu ne kadar uzun sürerse bizim ve sağlığımız için o kadar iyi.

Ben şuan her hafta 1 kilo veriyorum ortalama. Ama 70 in altına indiğim an biliyorum ki daha yavaş vermeye başlayacağım. Sayılı gün geçmez yaa seninkide öyle oldu biraz.

Ayy haklısın Ebru bir de herkes çok güzel verince ben niye uğraşıyorum olmuyor diye düşünüyorum ama dediğin gibi uzun süreden beri bu sistemdeyim.
En iyisi artık moralimi bozmadan devam etmek bakalım 20 gün sonra ne olacak ..

Iyi aksamlar kizlar,

Bugun islerden firsat bulup fazla giremedim arada bosluklarda bi iki yorum okuyup ciktim..
Ewin altini ustune getirdim kapilari apartmanin camini sildim dondum soguktan:1:
Birazdan dewam edicem biraz mola weriyim dedim yesil cayimi aldim elime ...

Menulerinize baktim da cok hafif olmus afiyet olsun, yarin cuma dikkat edilmis ne guzel...
Ins yarin eksileri gorcez..
Bu arada regl olmssun gecmis olsun Ebru...

Iyi aksamlar kizlar,

Bugun islerden firsat bulup fazla giremedim arada bosluklarda bi iki yorum okuyup ciktim..
Ewin altini ustune getirdim kapilari apartmanin camini sildim dondum soguktan:1:

Menulerinize baktim da cok hafif olmus afiyet olsun, yarin cuma dikkat edilmis ne guzel...

Perşembe günleri bir panik havamız oluyor genelde :1:
Hadi bakalım yarın ne olacak neler göreceğiz.
Ben de birazdan kalkıp zumba yapayım.

Bugun ki menum:

Iki fincan ilik su suda islanmis 2 kayisi kurusu

Kahwalti:
1 bardak sekersiz cay
light surme peynir (orjinalinin tadini sewmiorm aliskanlik)
2 dilim tam tahillli kizarmis esmer ekmek
salatalik, domates

Ara:
1 yesil elma

Oglen:
3 yk kiymali mantar sote(iki uc parca brokoli de ekledim)
1 bardak ayran
yarim porsiyon salata az tuzlu

Ara:
1 kiwi
1 kuru incir+1 cewiz (tatli krizim tuttu)

Aksam:
1 bardak ayran

Yatana kadar 3 lt su tamamlarim, 4 bardak yesil cay+1 bardak bitki cayi
Ew isinden spor yapamadim henuz ama kesin yaparim bildiririm...

Eee olacak o kadar, benim taa dun basladi :)))
Ben de kalkip temizlige dewam edeyim sonrada spor ..

Bugun ki menum:

Kahwalti:
1 bardak sekersiz cay
salatalik, domates

Ara:
1 yesil elma

Oglen:
1 bardak ayran

Ara:
1 kiwi

Aksam:
1 bardak ayran

Afiyet olsun Gönüll ..
Ara fazla mı oldu diyecektim o da tatlı krizindenmil ..
Spor da yaptın mı tamamdır ..

Ayy haklısın Ebru bir de herkes çok güzel verince ben niye uğraşıyorum olmuyor diye düşünüyorum ama dediğin gibi uzun süreden beri bu sistemdeyim.
En iyisi artık moralimi bozmadan devam etmek bakalım 20 gün sonra ne olacak ..

Emin ol 20 gün sonra güzel olacak herşey. Motivasyonunu kaybetme sakın. Çünkü motivasyon gidince olmuyor bu iş. Önce kendine inan ve güven. Sonra bak neler oluyor canım.

Iyi aksamlar kizlar,

Teşekkürler canım. Ayyyy sorma yaaaa tamda perşembe akşamını buldu. Bugün sabah tartıldığımda eksideydim. Umarım yarın sabahta eksi çıkarım.

Ben az önce yapayım biraz dedim, ayağımdan daha tam hareket edemiyorum. Benimde canım buna sıkılıyor :( Biran önce tam olarak iyileşir inşallah.

Bugun ki menum:

Kahwalti:
1 bardak sekersiz cay
salatalik, domates

Ara:
1 yesil elma

Oglen:
1 bardak ayran

Ara:
1 kiwi

Aksam:
1 bardak ayran

Afiyet olsun canım, bence güzel olmuş, Çünkü insan temizlik yaparken feleği şaşıyor. Sen yine iyi idare etmişsin. :nazar:

Emin ol 20 gün sonra güzel olacak herşey. Motivasyonunu kaybetme sakın. Çünkü motivasyon gidince olmuyor bu iş. Önce kendine inan ve güven. Sonra bak neler oluyor canım.

Ben az önce yapayım biraz dedim, ayağımdan daha tam hareket edemiyorum. Benimde canım buna sıkılıyor :( Biran önce tam olarak iyileşir inşallah.

Ayy haklısın ya yaparız hallederiz değil mii ..

Aman Ebru sağlığını ön plana al yürüyüş yapıyorsun ne güzel hem ayağın iyileşince kilo vermeni hızlandırmak için kullanırsın artı sporu boşver ..
Ben gideyim yarım saat dans edip geleyim bari ..

Ayy haklısın ya yaparız hallederiz değil mii ..

Aman Ebru sağlığını ön plana al yürüyüş yapıyorsun ne güzel hem ayağın iyileşince kilo vermeni hızlandırmak için kullanırsın artı sporu boşver ..
Ben gideyim yarım saat dans edip geleyim bari ..

Yaparız tabiii Hilal'cim. Merak etme sen. Hadi bakalım iyice dök bakayım kurtlarını. Bu arada ben bu zumbaya bayıldım. Çok zevkli :)) Benim yerimede hopla zıpla biraz :52::1::1:

Kızlar ben kaçıyorum. Büyük ihtimal tekrar gelemem. Hilal'e göz kulak olun :60::60: Bırakmasın kendini. Yarın sabah inşallah herkesten çok çok gitmiş olur kilocuklar. Bu haftanın birincisi biz olursak eğer kutlayalım bunu :1::1:

Herkese iyi geceler şimdiden. Öpüyorum hepinizi Eki Görüntüle 338849

Bu arada mesaj sayım : 18 IYI GECELER.................

bide şu mesaj sayılarımı karıştırmasam :27:

:9::9::9::9::9::9::9::9:
5 den 8 e atlamışsın seker dikkat:52::52::52::52:

Gözlerini kapatıp koştuğunu hayal ediyorsun ama tüm ayrıntıları düşün, neredesin, nasıl görünüyorsun koşarken bacakların nasıl kasılıyor, soğukluk nasıl vs ..
Astronotlar biliyorsun uzayda yer çekimi olmadığından dolayı ayaklarının üzerinde yürüyemiyorlar.
Dünyaya döndüklerinde de kaslar zayıfladığından uzun süre problem yaşıyorlarmış.
Sonra bir araştırma yapılıp bir çözüm bulmuşlar.
Ve zihin sporu yapmaya başlamışlar uzayda.
Sonuç ? Dünyaya geldiklerinde ayakları üzerinde durabiliyorlarmış ..

hımm :44::44::44::44:
çok ilginç geldi
o zaman zihinden sakın yemek yemeyinnn :9::9::9: sonuç şişko :52::52:

O zihinden sporu yapamiyorum ben yaa
Hayal edemiyorum, akima baskaseyler geliyoo unutuyorumm:))

seni gidi gidi kek poğca düşünüyorsun dimi:52::52::52:

akşama inşş yüklerim canım foto
ahh yemek istemiyorummm ama bi yandanda duramıyorummmm:5:özelliklede karbonhidratlı şeylerr canım çekiyoo

ne zaman kestirdim sanırım pazartesi yada salı günüydü
sanırım saç kesimi için uygun günlerii kaçırmışımm:26:şimdi farkettim bakmak hiçç aklıma gelmemiştii okadar saçımın döküldüğünü görünce .:53:

şaçları takma uzar 1 ay sonra bile fark eder

resimleri bende merak ediyorum

Yaparız tabiii Hilal'cim. Merak etme sen. Hadi bakalım iyice dök bakayım kurtlarını. Bu arada ben bu zumbaya bayıldım. Çok zevkli :)) Benim yerimede hopla zıpla biraz :52::1::1:

Ben dans etmeyi pek seven biri olmadığımdan zumbayı sevmiyorum aslında ama hareketli falan diye yapayım dedim ..

Kızlar ben kaçıyorum. Büyük ihtimal tekrar gelemem. Hilal'e göz kulak olun :60::60: Bırakmasın kendini. Yarın sabah inşallah herkesten çok çok gitmiş olur kilocuklar. Bu haftanın birincisi biz olursak eğer kutlayalım bunu :1::1:

Ayy beni güvenli kollara bırakıp mı gittin :1:
Tamam veremesem de gevşemeyeceğim kararlıyım Ebru ..
İnşallah güzel bir gün olur yarın ..

Herkese iyi geceler şimdiden. Öpüyorum hepinizi Eki Görüntüle 338849

İyi gecelerrr ..

Back
X