• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

O geç yenildiğinde bir günlük olan bir şey ertesi güne gidiyor Betül ..

Gördüm canım inşallah bir an önce olur bilgisayarı da gelir, bugün bildirimde bulunmadı olarak geçeceğim.
1.lik işi de olmuyor ama ilk 3te oluruz diye tahmin ediyorum.

Evet inşallah biran önce yapılır bilgisayarı. Keşke bildirimide kardeşi yapsaydı.

1. işi neden olmuyor?

Evet inşallah biran önce yapılır bilgisayarı. Keşke bildirimide kardeşi yapsaydı.

1. işi neden olmuyor?

Evet aslında bildirimi de yapabilirdi neden yapmadı ki :26:
Dah açok bildirim yapan yok ama bizden daha iyi bir takım var devamı da gelir belki ..

1. işi neden olmuyor?

Melek in yeri nasilda belli demi burda olsa $ikir $ikir mesajlari doktururdu :9::16:
Kesin wermistir bence, aslinda tel i warsa topikten arkadaslarda arayip ogrensek mi ki:26:
Belki birincilige aday olabiliriz o zaman:33:

çok güzel gönül.
kısa sürede sende 5 kilo vermiş oluyorsun...

Hilal cigim haftaya spor bildirimi icin bugunnden baslaniyor demi, kacamaklarda ayni sekilde ?:31:

çok güzel gönül.
kısa sürede sende 5 kilo vermiş oluyorsun...

Aslinda endiseleniyordum cnm yawas weriyorum diye aslinda strese gerek yokmus 26 gun de 5 kilo guzel :nazar:
Ins hepimiz wermek istedigimiz kiloya ulasicaz :16:

Melek in yeri nasilda belli demi burda olsa $ikir $ikir mesajlari doktururdu :9::16:
Kesin wermistir bence, aslinda tel i warsa topikten arkadaslarda arayip ogrensek mi ki:26:
Belki birincilige aday olabiliriz o zaman:33:

Ben de yok ama Seminede var mıdır ki acaba ..
Valla ben de yemekleri sorup dururdum ..
Bu hafta 1.lik güzel bir motive olurdu aslında ..

Hilal cigim haftaya spor bildirimi icin bugunnden baslaniyor demi, kacamaklarda ayni sekilde ?:31:

Öyle yaparız Gönülcüm.
Bugünden başlarız haftaya perşembe gece veya cuma sabah bildirimleri yaparız Betüle ..

Hilal melek kilosunun sabit oldugunu bildirmisti melek
??

Ben de yok ama Seminede var mıdır ki acaba ..
Valla ben de yemekleri sorup dururdum ..
Bu hafta 1.lik güzel bir motive olurdu aslında ..

Öyle yaparız Gönülcüm.
Bugünden başlarız haftaya perşembe gece veya cuma sabah bildirimleri yaparız Betüle ..

Semine ye bi sorup sansimizi deneyebilirz aslinda..

Kizlar o zaman bilekleri siwayin haftalik spor bildirimleri icin bugunden basliyoruz, hadin bakalim haftanin sportgirl u kim olacak:9::32:

??

Bildirim yapamazsam son bildirim yaptigim tarihi baz alin demisti yanilmiyorsam..

??

O şekilde yaptım zaten Betül, bildirimde bulunmadığında da değişmiyor bir şey o yüzden o şekilde yazmışım ..

Semine ye bi sorup sansimizi deneyebilirz aslinda..

Kizlar o zaman bilekleri siwayin haftalik spor bildirimleri icin bugunden basliyoruz, hadin bakalim haftanin sportgirl u kim olacak:9::32:

Bildirim yapamazsam son bildirim yaptigim tarihi baz alin demisti yanilmiyorsam..

Semine gelirse soralım bakalım ben de son anda paylaşıma veririm bugün bildirimi.

Hadi bakalım başlayalım o zaman spora, ben günde 30-45 dakika arasında kalırım muhtemelen ..

Gunde 30-45 dakika cok iyi
Daha dogrusu her gun olmasi super

Ben her gun yapamam muhtemelen:50:
Ama listede cok tembel cikmamak icin arttiririm belki biraz:9:

Ben de öyle dedim bir gün hiç yapmayıp bir gün 1 saat yapacağıma her gün düzenli yapayım dedim.

Valla havalar böyle giderse büyük ihtimal sporda sonuncu ben olurum. Ama belki bu vesileyle evde de yapmaya çalışırım. Listenin sonunda olmak istemem doğrusu :1::1:

Valla havalar böyle giderse büyük ihtimal sporda sonuncu ben olurum. Ama belki bu vesileyle evde de yapmaya çalışırım. Listenin sonunda olmak istemem doğrusu :1::1:

Hadi bakalım sonuncu kim olacakkk ..
Sonuncu olmamak için spora verelim kendimizi değil mi?

Aslinda endiseleniyordum cnm yawas weriyorum diye aslinda strese gerek yokmus 26 gun de 5 kilo guzel :nazar:
Ins hepimiz wermek istedigimiz kiloya ulasicaz :16:
:nazar::46:harika bir sonuç..
spor bildirimi derken?:26:
Kizlar cok guzel kilolar verilmis tebrik ederimmm:46::46:

Ben aslinda biraz daha fazla vermis cikacaktim da dun gece kuzenlerle sinema keyfi yaptikk, gec saatte bir seyler yedim ve sabah 5.30da yattim uyku duzensizligi fln

Ama yine de iyi sonucum bencee:nazar:
:20::22:cumaya saatler kala uykusuz vede kaçamak ..tabi bir gün önce sabah kilo verdiğini görünce yaydın dimi orti..:1::52:

Eline sağlık Deryacımm .

Tebrik ederim Betüll ..

Bugün sabahtan yaptım aramı yarın öğleden sonra yaparım o zaman Derya, saat 8.45te uyanıyorum 12 - 1 gibi uyuyorum.
Sporum var, suyu gayet iyi tüketiyorum, öğünleri de bu şekilde yapayım bakalım ne olacak ..
salata ekle menülerine..ve bir adet meyve ..karataya takılma..her mevsimin meyvesi bize sunulan bir armağan unutma..

hergün spor yapamam..iki çocuk ve ev iş eş..artı başka meşguliyetlerimde vaar..ama elimden geldiğince katılmaya çalışacağım..iyi bir karar olmuş :29:

Ben de öyle dedim bir gün hiç yapmayıp bir gün 1 saat yapacağıma her gün düzenli yapayım dedim.

spor bildirimi derken?:26:

salata ekle menülerine..ve bir adet meyve ..karataya takılma..her mevsimin meyvesi bize sunulan bir armağan unutma..

Haftada kaç dakika spor yaptığımızı betüle göndereceğiz o haftanın en çok spor yapanını belirleyecek Deryacım, onun yanında en çok kaçamak yapan falan da olacak ..

günlük bazı sporları sabitlemeye çalışıyorum mekik twist ve ağırlıkla kol göğüs çalışması yapıyorum.:9::13:.ve zihindne 1 saat koşu ..:52::34:

Zihindeki 1 saat koşu normalde de 1 saat mi sürüyor yoksa kuantum teorisindeki gibi bu 1 saat zihin ve normal hayatta değişiyor mu :1:

günlük bazı sporları sabitlemeye çalışıyorum mekik twist ve ağırlıkla kol göğüs çalışması yapıyorum.:9::13:.ve zihindne 1 saat koşu ..:52::34:

Evet bu da iyi bir yol
Ben yapiyorum haftada bir veya iki kez 45er dakika fln

Bunu yapacagima her sabah 15 dakika bir spor rutinim olsa belki daha faydali
Neyse zaten okul baslayacak sabah evden kendimi zor atiyorum malum:))

Ama gece yatmadan da olabilir:)

Haftada kaç dakika spor yaptığımızı betüle göndereceğiz o haftanın en çok spor yapanını belirleyecek Deryacım, onun yanında en çok kaçamak yapan falan da olacak ..

Zihindeki 1 saat koşu normalde de 1 saat mi sürüyor yoksa kuantum teorisindeki gibi bu 1 saat zihin ve normal hayatta değişiyor mu :1:

yok ne bir saati zihin ve bedende 1 saat ama normal yaşamda dk.:1:.ama spor koştuğumu düşündüğüm günün ertesi bacak kaslarım ağrıyor....:52::9:

Back
X