• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

benim de var makina takıntım, sanki temizlenmiyor gibi geliyor aslında o kadar sıcak su çok daha iyi temizliyordur ..

Ben bayılıyorum yaaa bulaşık makinasına. Yalnız ben hep sudan geçiriyorum makinaya dizerken. Tertemiz çıkıyorlar. Özellikle cam eşyalar çok parlak oluyor kristal gibi çok hoşuma gidiyor.

Hele çalışan birisi olunca çok işe yarıyor. İlk aldığım zamanlar çok dua ettim. Makinayı icat edene :60::60:

Ben gideyim duş alayım yine gelirim kızlarr ..

Zaten bilgisayarı kapama gibi bir alışkanlığım da yokk ..

Ben bir de etrafı dağıtmadan yemek yapmayı öğrenemedim yemek yarım saatte oluyor 1 saatte etrafını temizliyorum :1:

Eskiden bende öyleydim canım. Merak etme zamanla düzeliyor herşey. Hatta temizlik yapmaktan nefret ederdim. Şimdi herşey bambaşka. Değişiyoruz sürekli.

ebrucum çok yakışmışsınız kızında çok tatlı size:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Teşekkürler canım.

Kızlar yağ bakımı yaptım bulduğum yağları karıştırdım sonra da azıcık sarımsak yağı ekleyeyim dedim ama nasıl kokuyorum anlatamam yaa ..
1-2 damla sürebildim bir de.
Ama bir dahakine sırf sarımsak yağı deneyeceğim çok faydalı diye biliyorum.
Tabi kokudan bayılıp kalmazsam.

Sarmısağın kendiside çok faydalı. Ben birçok yemekte kullanırım ve sarmısaklı yoğurda bayılırım. Saçları çok seyrek olan bi tanıdığım vardı, sarmısağı soyar saçlarına sürerdi banyodan önce. Yeniden saç çıkmaya başlardı.

Eskiden bende öyleydim canım. Merak etme zamanla düzeliyor herşey. Hatta temizlik yapmaktan nefret ederdim. Şimdi herşey bambaşka. Değişiyoruz sürekli.

Sarmısağın kendiside çok faydalı. Ben birçok yemekte kullanırım ve sarmısaklı yoğurda bayılırım. Saçları çok seyrek olan bi tanıdığım vardı, sarmısağı soyar saçlarına sürerdi banyodan önce. Yeniden saç çıkmaya başlardı.

Ben de seviyorum da işte pek beceremiyorum her şeyi doğrusu ..

Sarımsağı ben de severim ama kokusuna dayanamıyorum hele yağının kokusuna hiç dayanamıyorumm ..

kızlar bende profile 1-2 resim koydum

Hemen bakalımm ..

Görmüştüm Gülçincim bu fotoğrafları da kızın neden pembeler içindeyken hayattan o kadar bezmiş duruyor ..

ayşecik bencede ince duruyorsun boylusun maşallah :))

sabah kahvaltım 1 yumurta
peynir
dereotu
2 omega 3 500 mg

akşam kıymalı taze fasulye
1 kase yoğurt
1 avuç fındık

Hala eklemiyorsun deseneee ..

*** 13. Takım 242. Etap ***

Balkaymak: ( 71.6 / 72.7 / -1. 1 / -1.54 % )
Betüld: ( 64.8 / 63.7 / 0.9 / 1.70 % )
Eski_bir_masal : ( 61.1 / 61.4 / -0.3 / -0.49 % / )
LaydLiNe: ( 80.7 / 79.3 / 1.4 / 1.73 % )
Mutedeyyin: ( 72.1 / 72.1 / 0.0 / 0.0 % )
Ozlew_19: ( 71.8 / 70.4 / 1.4 / 1.95 % )
tatLi : ( 63.4 / 62.0 / 1.4 / 2.21 ) Yeni üye Hedef :55
Ysfmir: ( 61 / 59.8 / 0.2 / 0.33 % )
Takım Ortalaması : 0.74 %

Kabul ettim gör bakalım Gönüll :17:

Ben şalgam suyunu sevmem de arada bağırsaklar için içiyordum acaba demiştim ..

Artık bence de haftaya 1. olalımm ..

Hemen bakıyorumm ..

Hilal benim kilomdada yanlislik olmus, gecen hafta 63.3 tum bu hafta 62. Birde hedefim 50 basta 55 diye msj atmistim sana ama 50 die duzeltelim:34:

Bu arada resimlerine baktim dedikleri gibi benziorsunuz birbirinize Allah ayirmasin:nazar:
Salgam diye diye bana da istettiniz ya bari yarin et yapayim da yaninda icebilirsem 1 bardak iceyim:9:

Baktınmı resimlere Hilal'cim. Yeni hallerimide ekleyeceğim birazdan. Aradaki farkı bulursun artık. :1::1:

Ebru kaldirdin mi resimleri bizde bakalim:23: Allah im ne merakliyim yahu :60:

Son düzenleme:
Bu arada haftanin birincisi olmusuz oleyyyy :62::62:
Tebrik we takdir ediyorum grubumu​
:64::64:
:65::65::65:
:nazar::nazar::nazar:

Back
X