• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

masalcım akşam sayıcam mesajları... 10 dk da bir mesaj atılıyorömuş atamadım:26:

ya bilmiyorum kacamak kacamaktir :20:
bisi oluyor en ufak bir kacamakta duruyor gibime geliyor kilolar :26:
karamsar miyim ne? :ssz::ssz::ssz:

Aslında ben de ufacık ağzımıza attığımız şeylerin bile sonunda bize artı olarak geldiğini düşünüyorum da ayda yılda yediğim 1 tanecik mantı da kafaya takmaya değmez :1:
Afiyet olsun ama akşam yeme sakın ..

bide bisi sorcam simdi benim verecegim kilolar ve yaptigim sporlar yarismaya dahil olcak mi yoksa gruba alindiktan sonra mi baslicak:26::26:
ya kilo vermezsem ayip olcak diye gara gara düşünüyom da :18::18::18:

bide bisi sorcam simdi benim verecegim kilolar ve yaptigim sporlar yarismaya dahil olcak mi yoksa gruba alindiktan sonra mi baslicak:26::26:
ya kilo vermezsem ayip olcak diye gara gara düşünüyom da :18::18::18:

Takım içinde kendi yaptığımız sıralamaya alırız Elif ama listede bu cuma değil sonrakine olursun.

Aslında ben de ufacık ağzımıza attığımız şeylerin bile sonunda bize artı olarak geldiğini düşünüyorum da ayda yılda yediğim 1 tanecik mantı da kafaya takmaya değmez :1:
Afiyet olsun ama akşam yeme sakın ..

aksam yemek saatim gelmedi :S

simdi sabah saat 8:30 ta yedim 5 saat ekle ogleyi 13:30 5 saat ekle 18:30 :44:
az sonra yemem lazim napcam :53:

aksam yemek saatim gelmedi :S

simdi sabah saat 8:30 ta yedim 5 saat ekle ogleyi 13:30 5 saat ekle 18:30 :44:
az sonra yemem lazim napcam :53:

Yemek saatim gelmedi derken evdekilerden dolayı mı ?
Kayınvalidenler varmış o yüzden kendin ayrı yesen ayıp olur onlarla yer dikakt edersin ama onlar yokken imkanın oldukça erkene çekebilirsin.

Yemek saatim gelmedi derken evdekilerden dolayı mı ?
Kayınvalidenler varmış o yüzden kendin ayrı yesen ayıp olur onlarla yer dikakt edersin ama onlar yokken imkanın oldukça erkene çekebilirsin.

orasi da var ama doktorumun verdigi programda en erken 5 saat ara olmali en gec saat 21:00 de yemem lazim
bundan sonra 7:30 da kalkip yicem

Slm kizlar amma kaynatmissiniz :9:topigimiz aktif ne ama ne guzel:nazar:
Bugun gel gitler yasamama ragmen dune gore daha iyyim Allah ima sukur..

Al işte bi tane daha benden, sıkıntılanınca ne bulursa yiyor sonra pişmanlık da hiisediyorsundur :1:
Senin bugün moralin bozuktu ya ondan şeytan yok :16:

Ewt cnm moralim sifir olunca dibe wuruyorum hayattan kopuyorum ben hersey bos geliyor..
Senin o tatli dilini sewerim ben:16: ama seytanlarida goster ki cok boslamayim..

Olsun ne güzel terlemeden spor daha iyi :1:

Betül sayıyor Melek ..
Aslında sirek özelden atsak mı ki mesajları ..

Bende terlemiyorum spor yaparken leslie 3 mil de hafifcene, normal mi ki :44:
yoksa kilo weremiyor muyuz:44:

kilom bugün itibariyle oynadı bende tartılmayı bırakıyorum artık cuma tartılırım 56 çıktım ve rahatladım ay sonuna bekle beni 53 kilo ben geliyorum diyorum
kızlar menüm beni çok rahatlatıyo artık hiç acıkmıyorum bide tatlı isteğimi yok ediyo şu ararlar hele sabah ki yarım elma ve ikindinleyim yediğim yarım portakal yada greyfurt çok işimi görüyo tavsiye edilir galiba şu elma sirkeside işe yarıyo

Ne guzel bir haber:nazar:

Ya kızlar , Kanaltürk'te Derya Baykalın programında, karizmatik bi diyestisyen var :9:
Selahaddin Dönmez.Çok güzel şeyler anlattı beslenme ve diyet hakkında..

Ben dukanı kurtuluş gibi görüyordum ama kafamı karıstırdı bu adam benim :44:

Programı dinlemeye devam edicem, diyetle iligli bişiler söyleyecek.
Birde sitesine bakıyorum şimdi..

Bilmedigimiz ne cok şey varmış ya... :31:

Karatayla ilgili ben nahos seyler duymustum hatta buraya yazmistim
biraz da bunye meselesi heralde bunyesine uygun olan tercih ediyor..
Merak ettim bende gozatayim bi sitesine.

1 level yaptım 30 day shred 30 dak çok zormuş feci terledim
hilal 10 gün sonra 2. levele geçicem ama 1. ile birliktemi yapıcaz yoksa sadece 2. levelimi bilemedim
30 dak dışarda yürüdüm soğukta canım çıktı
ikindi aramı yapıyım

bu ne ola ki, bi arastirayim, belki faydasini gorrururum:31:

Son düzenleme:
Selam kızlar ben geldim :16:

Geçmişi okuyup dönerim tekrar.

orasi da var ama doktorumun verdigi programda en erken 5 saat ara olmali en gec saat 21:00 de yemem lazim
bundan sonra 7:30 da kalkip yicem

Ben yemekler arasında 3-5 saat arası zaman geçmesinin çok faydalı olduğuna inanıyorum ama kendine göre ayarlarsın bir bakarsın.
Olmadı 5 değil de 4 saat olur ..

Slm kizlar amma kaynatmissiniz :9:topigimiz aktif ne ama ne guzel:nazar:
Bugun gel gitler yasamama ragmen dune gore daha iyyim Allah ima sukur..

Ewt cnm moralim sifir olunca dibe wuruyorum hayattan kopuyorum ben hersey bos geliyor..
Senin o tatli dilini sewerim ben:16: ama seytanlarida goster ki cok boslamayim..

Bende terlemiyorum spor yaparken leslie 3 mil de hafifcene, normal mi ki :44:
yoksa kilo weremiyor muyuz:44:

[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]

bu ne ola ki, bi arastirayim, belki faydasini gorrururum:31:

Sevimdim Gönülcüm iyi olduğunaa amaaaaa! şeytanı dün için göstermedim sadece bak bakem bugün varsa neler geliyorr :60:
Artık herkes kaçamak yapınca moralim bozuk dermiş :1:
Yok yok hiç alakası yok merak etme terlemeyle, bir uzman cevaplamıştı bunu o ter ancak spordan hemen sonra baktığında daha az çıkarır o da su kaybı su içtiğin gibi geri gelir ertesi güne de farkettirmez.

Ben yemekler arasında 3-5 saat arası zaman geçmesinin çok faydalı olduğuna inanıyorum ama kendine göre ayarlarsın bir bakarsın.
Olmadı 5 değil de 4 saat olur ..

metabolik balans yapiyorum yani metabolizmami resetliyor
ozel birsey saglikla ilgili :34:
saglikli kiloma gelince s=daha esnek olabilir tabi

metabolik balans yapiyorum yani metabolizmami resetliyor
ozel birsey saglikla ilgili :34:
saglikli kiloma gelince s=daha esnek olabilir tabi

Metabolik balans konusunda aydınlatır mısın bizi ?
Ben yemek aralıklarının insülin ve leptin hormonlarıyla alakasını biliyorum sadece.
Bence de hafif kalçalar dolgun olmakla beraber s ideal ..

Back
X