• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Daha küçükmüş neden emmiyor acaba?
Ben oğlumu 21 ay emzirdim, daha da emerdi de.. :60:
bilmiyorum canım memeyi istemiyor bu çocuk hiç sevmedi zaten basındamn beri bende kızımı 20 ay emzirdim ama bu emmek istemiyor

gülçin zaten çok yoğunsun spora fazla yüklenme bence..

bende çok seviyorum..:13:

bence hergün tartılma ben öyle daha çok kilo verdim tartıldıkça artı görüyorsun ve morlamen çöküyorsun vucutta stresle tepki veriyor..

evet günde bir meyve ve ikindide hele çok iyi oluyor..

elma sirkesi göbeğini eritir..:8:

sende bişey yok gülçin bir göbek onun içinde mekik ve oklava hareketi yeter..bence..hem istediğin kiloda çok zayıf olmazmısın..kendi düşüncelerim tabi..kusura bakma samimiyetimize dayanarak yazdım..önce sağlık ve bebişe süt...:7:

işte bu uyku sana kilo verdirdi..cumaya kadar uyku düzenin düzgün gitsin bak kilon nasıl değişiyor..:9::nazar:

günaydın..

:9:hiç yapmıyorsun ya iştaha getireyim dedim..
ya bilmiyorum ki derya benimki psikolojik benin beden problemim var zaten ama zayıf olmayı seviyorum belim bi incelse süt problemim yok sıvı tükettikce geliyoda oğlan bi emse
inşallah derya bu cuma 55 görmek istiyorum küsürlüde olsa
ama ben hep bu tempodayım o yüzden pek etkilemiyo sporu işlerim 5 dak oturamıyom söylemesi ayıp:1::1::1::1:

ben kaçıyım daha işlerim var elektiriği yatırıcam arkadasa uğruycam bel fıtığı olmuş kalkamıyormuş ziyaret ediyim bi

Bende dün mekik çekmeye karar verdim.Alt göbeğim var benim.
Sezeryan oldugum için cesaret edemiyordum.dün 50 tane cektim ama acayip agrı var karın bölgemde :1:
benimde 2 side sezeryan..fazla zorlama normalde geçemsi gerek ama sıkıntı oluyorsa ara ara yap..alt göbek bendede sorun..:50:

maşallah..kızım 4 gün emdi oğlum 2.5 ay..

maşalah kuzuya ne tatlıdır ya..öp benim için..:emir_bebek::9:
saol şu spor yarışması işi iyi oldu yoksa bugünde ben uykusuzum oğlum hiç yatmadı..:50:evi bıraktım sporu yaptım..:53:
hiç sorma çok tatlı anne baba aba diye dolasıyo daha yürüyemedi ama tutunarak bolca gidiyo öperim derya sana göre ben iyi emzirmişim dr diyo 6 ay emdiyse endişe etme diye ama emse daha iyi gibi
sende kuzuları öp benim için ben kaçar:54::54::16::16::16::16::16:

bilmiyorum canım memeyi istemiyor bu çocuk hiç sevmedi zaten basındamn beri bende kızımı 20 ay emzirdim ama bu emmek istemiyor

ya bilmiyorum ki derya benimki psikolojik benin beden problemim var zaten ama zayıf olmayı seviyorum belim bi incelse süt problemim yok sıvı tükettikce geliyoda oğlan bi emse
inşallah derya bu cuma 55 görmek istiyorum küsürlüde olsa
ama ben hep bu tempodayım o yüzden pek etkilemiyo sporu işlerim 5 dak oturamıyom söylemesi ayıp:1::1::1::1:

kii çocuk ve birisi bebek ev sobalı totuş yer görmüyor..arkadaşına git bari orda biraz oturursun..

hiç sorma çok tatlı anne baba aba diye dolasıyo daha yürüyemedi ama tutunarak bolca gidiyo öperim derya sana göre ben iyi emzirmişim dr diyo 6 ay emdiyse endişe etme diye ama emse daha iyi gibi
sende kuzuları öp benim için ben kaçar:54::54::16::16::16::16::16:
maşallah kuzuya....:nazar:
öperim.git gez bakalım..

benimde 2 side sezeryan..fazla zorlama normalde geçemsi gerek ama sıkıntı oluyorsa ara ara yap..alt göbek bendede sorun..:50:

Yok zorlamam.zaten cekeciegim en fazla 100 mekik.oda sabah akşam bölerim yani.
Dikişlerim agrıyor zorlanınca...
sezeryanda cok kötü ya :50:

Neyse kızlar bende öğle yemeğimi yiyeyim.
Sonrada pazara cıkıcam.. Görüşrüüz

Evet aslında mesajları sayanlara gün gün özelden msj atsak cok ii olur.işimiz kolaylasır..[/COLOR]

Aynı şey bende de var. :14:Cuma günü 71.5, ertesi gün aynı.sonra 71.8, sonra. 72.1. bugün 72 :14:
Hiç kaçamak yapmadım düzenli beslendim ama alıyorum nedense :14:

bende 3 gün saf protein yapıcam.sporuda artırırım biraz belki.

Öyle yapalım o zaman mesajları özelden atalım zor olmasın.

Uff çok sinir bozucu bir şey Melek, geçen hafta da aynısını yaşadım ben, saf proteinde de hem çok sıkılıyorum hem de artık pek tepki vermiyor.

kefir maya bişeyler okudum ya bu kefir herşeye derman kiloda verdiriyormuş ama nasıl tüketmek lazım bilen varmı yoksa kiloda aldırabiliyormuş
öle duymuştum

Kefiri arada bir içiyorum bağırsakları çalıştırıyor ama kilo konusunda pek bilgim yok, saç ve cilt için maske yapıyorum o çok iyi oluyor işte.

sporumu yaptım 35 dk..mekikte çektim..elimde 1 kg ağırlıkla yaptım sporu avuçlarımın içi acıdı çokmu sııktım ne anlamdım..

2 tane 1 kg ile mi çalıştın yoksa 500 500 1 mi Derya ?
Ben ağırlık konusunda çok zorlanıyorum kollarım çok güçsüz.

bence hergün tartılma ben öyle daha çok kilo verdim tartıldıkça artı görüyorsun ve morlamen çöküyorsun vucutta stresle tepki veriyor..

Bir de öyle deneyeyim bari Derya, geçen hafta hiç tartılmadım kilo almış olunca moralim çok bozuldu o yüzden bu sefer tartıldım yine bozuldu.
Ama artık eksilere düşmek istiyorum.
Uykumu da düzene koydum daha ne yapayım ki ?

Bende dün mekik çekmeye karar verdim.Alt göbeğim var benim.
Sezeryan oldugum için cesaret edemiyordum.dün 50 tane cektim ama acayip agrı var karın bölgemde :1:

Melek sezeryan geçmiyor mu hiç hep dikkat mi etmen gerekiyor dikişlere ?

Öyle yapalım o zaman mesajları özelden atalım zor olmasın.

Uff çok sinir bozucu bir şey Melek, geçen hafta da aynısını yaşadım ben, saf proteinde de hem çok sıkılıyorum hem de artık pek tepki vermiyor.

Melek sezeryan geçmiyor mu hiç hep dikkat mi etmen gerekiyor dikişlere ?

Ya bu hafta benim neden öyle oldu anlamadım :50:
Baklaım 3 gün saf protein yapayım da, olmazsa baska bişiler denerim artık napim..
Bende cok sıkılıyorum ama yapmam lazım..

Sezeryanda üşütmemeye birde cok zorlanmamaya agır kaldırmamaya falan cok dikkat etmen lazım.
Azıcık üşüttünmü dikişlerin agrıyor.Kanepeyi cekeyim dersin dikişlerin agrır,böyle mekik cekeyim dersin dikişlerin agrır :9:

Baklaım 3 gün saf protein yapayım da, olmazsa baska bişiler denerim artık napim..

Sezeryanda üşütmemeye birde cok zorlanmamaya agır kaldırmamaya falan cok dikkat etmen lazım.
Azıcık üşüttünmü dikişlerin agrıyor.Kanepeyi cekeyim dersin dikişlerin agrır,böyle mekik cekeyim dersin dikişlerin agrır :9:

Çook şaşırdım Melek ben hani öyle 1 yıl falan dikkat ediliyor geçiyor zannediyordum o yüzden de normal doğumdan kolay olur öyle ıkınmaktansa diyordum meğer ne zormuş.

Çook şaşırdım Melek ben hani öyle 1 yıl falan dikkat ediliyor geçiyor zannediyordum o yüzden de normal doğumdan kolay olur öyle ıkınmaktansa diyordum meğer ne zormuş.

Çok gerekli olmadıkça asla sezeryanla doğum seçilmemeli.
Evet dogumda kolaylıgı var, sancın olmuyor, ıkınmıyorsun vs.
Ama sonrasında dikkat etmen gerekiyor sürekli.
Ve vüct acısından hep bi sezeryan göbeği kalıyor insanlarda.
Çünkü dikiş iz yapıyor, e göbekte üstüne geliyor , böyle kay bi görüntü olusuyor.

Benim dogumumda aksilikler oldu, o yüzden mecburen sezeryana girdim, hemde dogum sancılarımı cektim yani..
AMA ASLA KEYFİ OLARAK ZERYAN OLMAYIN derim...

Ya kızlar , Kanaltürk'te Derya Baykalın programında, karizmatik bi diyestisyen var :9:
Selahaddin Dönmez.Çok güzel şeyler anlattı beslenme ve diyet hakkında..

Ben dukanı kurtuluş gibi görüyordum ama kafamı karıstırdı bu adam benim :44:

Programı dinlemeye devam edicem, diyetle iligli bişiler söyleyecek.
Birde sitesine bakıyorum şimdi..

Bilmedigimiz ne cok şey varmış ya... :31:

tünaydın çıtır arkadaşlarım
ben geldim
ev almış başını gidiyor ya
bir toparlayayım yine gelirim...

Çünkü dikiş iz yapıyor, e göbekte üstüne geliyor , böyle kay bi görüntü olusuyor.

Benim dogumumda aksilikler oldu, o yüzden mecburen sezeryana girdim, hemde dogum sancılarımı cektim yani..
[/FONT]
kesinlikle katılıyorum 2 çocuğumuda normal doğurdum
kızımda 10 saat
oğlumda 3 saat sancı çektim
ama ardına hemen ayağa kalktım
herkese normal doğum tavsiye ederim tabi zorunlu sezeryan hariç keyfi sezeryan olanlara sinir oluyorum
ama sancısı ömür boyu çekiliyo benim arkadas hala bulgur yiyemez şişince içimde ağrıyo diyo:1::1::1:

Ya kızlar , Kanaltürk'te Derya Baykalın programında, karizmatik bi diyestisyen var :9:
Selahaddin Dönmez.Çok güzel şeyler anlattı beslenme ve diyet hakkında..

Ben dukanı kurtuluş gibi görüyordum ama kafamı karıstırdı bu adam benim :44:

Programı dinlemeye devam edicem, diyetle iligli bişiler söyleyecek.
Birde sitesine bakıyorum şimdi..

Bilmedigimiz ne cok şey varmış ya... :31:
dinlede bize de anlat

[/FONT]
benimde iki meleğiminde kalp atışları zayıfladı kızı normal doğum sancısı çekiyorum acil sezeryana alındım..şok yaşamıştım varya..oğlan mecbur sezercikti ama normal olsa bile ondada aynısı oldu sezeryan beklerken bile acil sezeryana alındım ya..:52::37:

üşütünce ağrıyor kilonda artış olursa acıyor..amam seninde 2 yılı geçti müti çokta etkilenmemsi gerek..

Yok zorlamam.zaten cekeciegim en fazla 100 mekik.oda sabah akşam bölerim yani.
Dikişlerim agrıyor zorlanınca...
sezeryanda cok kötü ya :50:

böl az az yap zamanla kasların güçlenince acımaz..

Son düzenleme:
1 level yaptım 30 day shred 30 dak çok zormuş feci terledim
hilal 10 gün sonra 2. levele geçicem ama 1. ile birliktemi yapıcaz yoksa sadece 2. levelimi bilemedim
30 dak dışarda yürüdüm soğukta canım çıktı
ikindi aramı yapıyım

benimde iki meleğiminde kalp atışları zayıfladı kızı normal doğum sancısı çekiyorum acil sezeryana alındım..şok yaşamıştım varya..oğlan mecbur sezercikti ama normal olsa bile ondada aynısı oldu sezeryan beklerken bile acil sezeryana alındım ya..:52::37:

üşütünce ağrıyor kilonda artış olursa acıyor..amam seninde 2 yılı geçti müti çokta etkilenmemsi gerek..

böl az az yap zamanla kasların güçlenince acımaz..

Benimde rahimde acılma olmadı, ölüm tehlikesi vardı oğluşun.mecburen oldu yani..

Ya eskisi gibi agrımıyorda, çok asırı sogukta durunca üşütünce agrıyor bazen

kızlar arkadasa gittim yatıyo kovayı kaldırırken bel fıtığı olmuş erkek kardesi gelmiş yardıma durmadım geçmiş olsun dedim geldim sporumuda yaptım tavsiye edilir kızlar çok terletiyo kardiyo zaten tüm kaslşarım ağrıdı yaparken etkili bişey

kızı almaya gidicem 20 dak sonra sonrada süte bi 10 dak daha yürümüş olurum okul açıldı yine ben bolca merdiven inip çıkıyom kızlar menümüde yazıyım akşamı daha yemedim ama
MENÜM

-SABAH-

-ELMA SİRKELİ SU-
-2 dilim ekmeğe biraz peynirli tost
-2 bardak su-
-2 bardak çay-

-ARA-

-1 KASE BİBERLİ YOĞURT-

-ÖĞLE-

-2 YUMURTA HASLAMA

-ARA-

-YARIM GREYFURT