• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Hoşgeldin Cansu aramıza emin ol burada o kilolar kolaylıkla gidiyor.
ben sana kuralları ekleyeyim hemen ..

1) Her Cuma saat 11.30 a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan yada yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.

2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve ogün yaptığımız aktiviteleri yazarak hem kendimizin hemde arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.

3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıda sorumlu olduğumuzu unutmayarak,onların yazmış olduklarına da cevap yazmak gerekir. Bunu içinde topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itiberen geçmişi kontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri yada sizlere verdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.

4) Her gün en az 5 mesaj yazma kuralımız vardır. Bu kurala uyulmadığı taktirde ilk hafta uyarılarak sonraki hafta izinli yazılacaktır. İstediği zaman izinden dönülebilir fakat tekrarı olduğu taktirde diskalifiye olunacaktır.

5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileri burada paylaşabilirsiniz.

6) Takıma yeni gelecek üylerimize 2 hafta deneme süresi verilir,paylaşımı iyi olursa 2 haftanın sonunda listeye alınır.

7)3 hafta arka arkaya kilo veremeyen üye diskalifiye olacaktır.

8 ) Kardeş takımımız 5. Takımdır. Fırsat buldukça onlara ziyarette bulunup yaptıklarıyla ilgili bilgi alışverişinde bulunulabilir.
Yukarıda belirtilen kurallarımız ( 8. madde hariç) uyulması gereken zorunlu kurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz için bunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğine içtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaç bunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz,nasıl yüreklendirdiğimizdir.kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine,içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişi bunu zaten anlayacaktır emin olun.Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyu sevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan,yada öğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarak bunları başararakta aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşız ve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmak istemediğimiz için,motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. yoksa kimse burada olmaz,herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım,birbirimize destek olalım.

bu kuralları okuduğunda eğer uyabileceksen ve devam etmek istiyorsan okudum-anladım şeklinde bir cevap yazman gerekiyor.

cok sagolun, okudum kurallari, cok katilmak istiyorum, suan evdeyim zaten. 1 martta calismaya basliyorum, calissam bile hergün katilicam söz veriyorum. tekrardan tskrler. allah yar ve yardimcimiz olsun.

kilolulari ancak kilolu kimse anlar =)
selamlar, cansu

1208097726_1.gif

seksi seksi spor yaparım artık patatesi ertmek için :9::53:

Uff sen pek seksi spor yapıyormuşsun , eşinin yerinde olsam oturur izleirm :60:

cok sagolun, okudum kurallari, cok katilmak istiyorum, suan evdeyim zaten. 1 martta calismaya basliyorum, calissam bile hergün katilicam söz veriyorum. tekrardan tskrler. allah yar ve yardimcimiz olsun.

selamlar, cansu

Vereceğiz o kiloları hiç merak etme.
Kilo verdikçe üstünden çuval gibi düşen kıyafetlerin mutlu edecek.
Cildinde ki farkı bile hissedeceksin.
Daha mutlu daha sağlıklı olacaksın.
Sen yeter ki iste ve burada ol, kaçamağa izin vermiyoruz zaten merak etme :1:

Ya saydim daha dogrusu okurken not ettim ama yazmayanlarinkini saymamis oldum
Bugun de yatmadan once bakarim tekrr not eder paylasirim

Bir de gonul gordum cips ve cikolatayi ama aynen ben de yedim ikisinden de bugun, bir sey demiyorum o yuzden..

cansu hoşgeldin...

bu arada mesajları kime etıyorduk?

Ya saydim daha dogrusu okurken not ettim ama yazmayanlarinkini saymamis oldum
Bugun de yatmadan once bakarim tekrr not eder paylasirim

Bir de gonul gordum cips ve cikolatayi ama aynen ben de yedim ikisinden de bugun, bir sey demiyorum o yuzden..

Tamam betülcüm.
Ama yapma uzak dur o pis şeylerden bak ne güzel kilo verdin yazık etme bak böyle yiyip 1 kg aldığını düşün sonra onu telafi etmek için 1 haftan gidecek.
Oysa sen 2 haftanın sonunda aynı kalmak yerine 2-3 kg verebilirsin biliyorsun.

03.02.2012
ozlew 19: 9
tadlı: 6
ayşecig: 39
eskibiemasal: 45
betüld:14
laydlıne: 22
semiha: 13
balkaymak: 0 :17:
ysmir: 0 :29: beni yalnız bırakmadığın için :1:

04.02.2012
betüld: 20
laydlıne: 32
ayşecig :19
tadli:20
ysmir: 23
ozlew19: 6
balkaymak: 4:19:
semiha: 11
masalcım seninkini bulamadım ama çok old. kesin:1:

Son düzenleme:
:( canım birşey istemiyor bu ara yemek yemeye küstüm resmen ama haklısın saçlarım aşırı dökülmeye başladı yine birde ağzımda yara çıktı ben ne zaman böyle beslensem sonucu bu oluyor. :( Yarından sonra doya doya yiyeceğim zorlada olsa. Kendime yemek yaptım yarın için bu günden en sevdiğim yemek karnıyarıktır cacıkla yerim diye düşünüyorum.

Hoşgeldin

Çok güzel vermişsin adet dönemindeysen vs açılıyor iştah biraz azim lazım ki bu kadar güzel kilo vermiş birinde vardır bu azim. Gözlerimizi kapayıp her yiyeceğe kilo olarak bakıyorum bir tabak baklava 2 kilo gibi kalori vs bağlamıyor bizi direk kilo olarak görmek lazım. Bu gün tulumba tatlılarını gördüm ve nasıl istedi canım direk dedim Su kuzu bu eksilen yan yağların geri gelişi demek değermi ? Yok dedim kapadım gözümü zayıflayalım istediğimizi yiyeceğiz nasılsa az az :)

evet adet dönemine yaklastigim zaman ve adet döneminde sapiklasiyorum tatlilara karsi =) bi arkadasimda adet döneminde nekadar yersen ye kilo almiyosun dedi uydum sözüne adetten sorna tartildim 2 kilo almisim.. inanamadim zaten o sözüne onun. denedk iste =)
bende artik öyle düsünüyorum diyorum bu tatlilar yemekler beni resmen kumanda ediyo, hakimiyeti gecirmisler eline dedim, nekadar zayif bi iraden var dedim, ayipladim kendimi. birden ilham geldi.

su evdekiler bide olmasa, biri ye der biri hakaret eder, kiloluyum diye, insanin asabini bozuyolar. keske hemen esime kavusabilsem kendi yuvamizda ama dügüne daha var bi kac ay.

hirslandim simdi ama, tüm cekemeyenler görsün artik, bizde zayiflayalim kizlar, gösterelim.
bi söz hep aklima geliyo, hic bir yemek zayifligi tatmak kadar güzel degildir. öyle benzeri bi cümle =)

cok yazdim ilham geldi, karistirdim herseyi,

selamlar, cansu =)

Vereceğiz o kiloları hiç merak etme.
Kilo verdikçe üstünden çuval gibi düşen kıyafetlerin mutlu edecek.
Cildinde ki farkı bile hissedeceksin.
Daha mutlu daha sağlıklı olacaksın.
Sen yeter ki iste ve burada ol, kaçamağa izin vermiyoruz zaten merak etme :1:

bu cümleye cok duygulandim simdi =(
hep igrenc kiyafetler giyerek gecti yillar...
nisan kiyafetim dahil....

birazda gülelimm :9::9::9::9:
şu dişarı işeyenlerinde başına gelse keşkemmm :9::9::9::9:

:1::1:

cansu hoşgeldin...

bu arada mesajları kime etıyorduk?

Betüle semiha ..

03.02.2012

04.02.2012

Eline sağlık Özlem ..
sucum senin sayımlarını göremiyorum ben hiç ?

evet adet dönemine yaklastigim zaman ve adet döneminde sapiklasiyorum tatlilara karsi =) bi arkadasimda adet döneminde nekadar yersen ye kilo almiyosun dedi uydum sözüne adetten sorna tartildim 2 kilo almisim.. inanamadim zaten o sözüne onun. denedk iste =)
bende artik öyle düsünüyorum diyorum bu tatlilar yemekler beni resmen kumanda ediyo, hakimiyeti gecirmisler eline dedim, nekadar zayif bi iraden var dedim, ayipladim kendimi. birden ilham geldi.

su evdekiler bide olmasa, biri ye der biri hakaret eder, kiloluyum diye, insanin asabini bozuyolar. keske hemen esime kavusabilsem kendi yuvamizda ama dügüne daha var bi kac ay.

hirslandim simdi ama, tüm cekemeyenler görsün artik, bizde zayiflayalim kizlar, gösterelim.
bi söz hep aklima geliyo, hic bir yemek zayifligi tatmak kadar güzel degildir. öyle benzeri bi cümle =)

selamlar, cansu =)

Adet döneminde eğer dikkat edersen çok daha fazla kilo veriyorsun ama tabiki kilo almama durumu yok :1:
Bir de düzenli beslendiğinde o sürekli yeme isteğinin kalktığını göreceksin.
Ağustos gibi mi olacak düğün.
Bence kendini kas şöyle güzel bir 70 kg ile güzel bir gelinlik giy düğünde.
Boyun kaç bu arada ?
ne çok şey sordum ama devam edeyim mi ? :1:
Atama için falan mı nikah önceden oldu ?
Martta işe başlayacağım demişsin mesleğin nedir ?

Benim de zaman zaman öyle dönemlerim oluyor ama hem sağlığın için hem de bu dönemin sonunda bir fazla yeme dönemi olabiliyor.
Uykunu düzene sokabildin mi ondan da olabilir.

Şükür eskiye göre daha iyiyim 10:30 gibi en çok kalkıyorum evimi pırıl pırıl yaptım iki günde kendime geldim 1 saat daha aşağıya çeksem süper olacak ama buna da şükür :)

selamlar, cansu =)

Düğünde istediğin kiloda ve fıstık gibi bir gelin olacaksın canım emin ol azmin sonu selamet :) evdekiler seni gaza getirmek için yapıyor bunu ve gerçekten insan zayıfladıkça mutlu oluyor. Bu arada ağzı olan konuşuyor valla kimseye inanmamak lazım uyguladığın belli bir program varmı canım?

bu cümleye cok duygulandim simdi =(
hep igrenc kiyafetler giyerek gecti yillar...
nisan kiyafetim dahil....

İnan o kadar mutlu oluyorsun ki o kıyafetlerin üstünden düşünce, bir de ben bakıp şaşırıyorum bu kadar kilolu muymuşum diye ..
Şöyle güzel ince kıyafetlerle salın o zaman kilocuklarını verip ..
hem bence çok büyük bir motive kaynağın var.

zccy.gif

oyyy bütün kızlar toplandık toplandıkk toplandıkkk ....

Özlemcim mesaj sayımlarını tek tek bulmak zor olur sayacakkişiye mesaj atalım kolaylık olsun dedik ..

Ayy kolay gelsin betül idare ederiz tabi, yalnız mesaj sayımlarını yapabilecek misin bir ara ?

çok iyi fikirr :46::46::46::46:

selamlar, cansu
hoşgeldin inş. hedefimize ulaşırız bu bizim elimizde.. zamana intiyacımız var o kadar :52::52:

Uff sen pek seksi spor yapıyormuşsun , eşinin yerinde olsam oturur izleirm :60:
:9::9::9::9::9: kız sogan yemiştim kaçtı herif yaa zavallıcıkk :52::52:

Ama ben tatlı grubuna giriyorum Betül kaçamaklara not alıverir sonra :60:
Ayy bugün pek bir keyifliyim ben ..

Olsun hiç kaçamak yapmıyorum zaten, kaçamağım sen olursun :60::60:

ebru dün yiyemediğin çiğ köftelerini mi yedin kız sabah sabah.

1208097726_1.gif

seksi seksi spor yaparım artık patatesi ertmek için :9::53:

Zaten iki haftadır çiğköfte sayıklıyordum. Bilerek yemedim ama Allah ayağıma kadar gönderdi. Akşam saat 6 dan sonra gelmişti kardeşim. Daha önce gelse akşam yiyecektim. Sabah kalkıncada karşımda görünce dedim ki artık bunu yemem lazım :)) Veeeeee mutlu son yedim :9::9:

Sen bu sporu böyle yaparsan, sonra iki kat fazla spor yapmak zorunda kalırsın :60::60:

selamlar, cansu

Hoşgeldin Cansu'cum. Umarım bütün kiloların burda bizimle birlikte erir gider :21::8:

birazda gülelimm :9::9::9::9:
şu dişarı işeyenlerinde başına gelse keşkemmm :9::9::9::9:

Gerçekten çok güldüm. Geçen pazar nöbetim vardı sabah 7:15 te çıktım evden. Etraf çok sisliydi. İlerde bi polis arabası vardı. Işıkları yanıyordu. Bi baktım iki tane polis duvarın kenarında bişeyler yapıyor. Yuhhhh artık dedim yaaaa.

03.02.2012

04.02.2012

Ellerine sağlık Özlem'cim.

:1::1:

Betüle semiha ..

Eline sağlık Özlem ..
sucum senin sayımlarını göremiyorum ben hiç ?

Adet döneminde eğer dikkat edersen çok daha fazla kilo veriyorsun ama tabiki kilo almama durumu yok :1:
Bir de düzenli beslendiğinde o sürekli yeme isteğinin kalktığını göreceksin.
Ağustos gibi mi olacak düğün.
Bence kendini kas şöyle güzel bir 70 kg ile güzel bir gelinlik giy düğünde.
Boyun kaç bu arada ?
ne çok şey sordum ama devam edeyim mi ? :1:
Atama için falan mı nikah önceden oldu ?
Martta işe başlayacağım demişsin mesleğin nedir ?

ebet agustos eylül arasi =) boyum 1,73.
hayir, ben almanyadan katiliyorum esim konyada, ben giresunlyuum =) ama konyada amcamin kizida kaliyo, denedim biraz alismak babinda ama alisamadim, karar aldik dedik biraz almanyada kalalim, begenmezse esim dönücez =)
evin tek oglu bide ailesi zor gönderiyo , ama iyiki onu tanimisim hayat veriyo bana, motivasyon veriyo hep bana.
benim 2007 den beri sanki ailem dagildi, annem vefaat edince.. allah annemi aldi ama sanki onu bana verdi. o beni hayata döndürdü diyebiliirm, bu 23 kiloyuda onun sayesinde verdim.

meslegim magaza müdürü =) annem vefaat edince okuluda yarida kestim ama esim gelsin insallah üniye baslayacagim. son seneler hep bos gecti. cok sagolun beni dinlediginiz icin.
böyle yorulari okuyunca bi tuhaf oldum, cok duygulandim..inanin zor yaziyorum bu cümleleri, tutamiyorum kendimi aglamaktan, sanki yardim etmek isteyen insanlar varmis gibi oldu. evde hep azarliyolarda =(
cok karisik yaziyorm özür.. selamlar, cansu

beni davet ettiginiz icin cok tskr ederim =)
115 kg suan, istahim acildi birden kapatmak istiyorum.

bugün 15 dakika ip atladim ve 3 saatlik bir orman yürüyüsü yaptim.

en son yemegimide aksam 6 yedim, hazir corbalar varya, mantarli kremaliydi bugün.
salata ile onu yedim. 6 dan sonra bisey yemiyorum, günde 3 litre su iciyorum.

kilo vermek istiyorum, ramazandan sonra dügün var :S allahim yardim et bize

selamlar, cansu

hoşgeldin pompon

kızlar neyi atıyoruz msj sayımınımı ya ge.mişe baktım farketmedim olay nedir

msj sayacak olan kişilere özelden atıyoruz msj sayımızı
03.02.2012

04.02.2012

ben yokum pc nin bozuk oldugu zamanlar herhalde :1:
:9::9::9::9::9: kız sogan yemiştim kaçtı herif yaa zavallıcıkk :52::52:

ayy gecen gün benim eşimde yemişti. onu kanepe yatırdım :60: :60:

Olsun hiç kaçamak yapmıyorum zaten, kaçamağım sen olursun :60::60:
[/COLOR]

Olurum şekerim olurum pek dadlıyım bak :1:
Bu arada canım çiğköfte istiyorr

hayir, ben almanyadan katiliyorum esim konyada, ben giresunlyuum =) ama konyada amcamin kizida kaliyo, denedim biraz alismak babinda ama alisamadim, karar aldik dedik biraz almanyada kalalim, begenmezse esim dönücez =)
evin tek oglu bide ailesi zor gönderiyo , ama iyiki onu tanimisim hayat veriyo bana, motivasyon veriyo hep bana.
benim 2007 den beri sanki ailem dagildi, annem vefaat edince.. allah annemi aldi ama sanki onu bana verdi. o beni hayata döndürdü diyebiliirm, bu 23 kiloyuda onun sayesinde verdim.

meslegim magaza müdürü =) annem vefaat edince okuluda yarida kestim ama esim gelsin insallah üniye baslayacagim. son seneler hep bos gecti. cok sagolun beni dinlediginiz icin.
böyle yorulari okuyunca bi tuhaf oldum, cok duygulandim..inanin zor yaziyorum bu cümleleri, tutamiyorum kendimi aglamaktan, sanki yardim etmek isteyen insanlar varmis gibi oldu. evde hep azarliyolarda =(

Canım benim ya o kadar güzel ifade ediyorsun ki kendini, bu arada öncelikle şunu belirteyim.
Normalde yeni üye almayalım diyordum ama katılmak isteyenler bölümünde yazdığın mesajı çok samimi buldum dedim bizim grupta olmalı :17:

Çok zordur eminim ölüm insanı o kadar etkiliyor ki, belki 1. dereceden görmedim ama yine de içimi acıtır.
Çok şanslısın ki böyle bir adamla karşılaşmışsın onu tanımışsın ve mutluluğu bulmuşsun, insanın kendini en zayıf hissettiği anlarda çok ihtiyacı oluyor öyle birisine.
Sana böylesine destek olan senin için ülke bile değiştiren ( ki erkekler kolay kolay yapmaz bunu) bir insana sahipsin bizim ve onun motivasyonu ile zayıflayacaksın.
Ve sadece zayıflamak değil ya insanın kilosuyla beraber her şeyi değişiyor.
Benim pskilojime kadar etkiledi.

Cansu'cum bende Konya'da yaşıyorum ne güzel bi tesadüf. :9:

Yaşadıkların karşısında bişeyler söylemek çok zor. Allah yardımcın olsun canım. Ama emin ol burda bizimle herşeyini paylaşabilirsin. Bu gruba geldiğine pişman olmayacaksın. Çünkü ben öyle oldum. Çok şanslıyım ki burdaki gibi insanlarla tanıştım. Sende burda olduğun için şanslısın.

Şükür eskiye göre daha iyiyim 10:30 gibi en çok kalkıyorum evimi pırıl pırıl yaptım iki günde kendime geldim 1 saat daha aşağıya çeksem süper olacak ama buna da şükür :)

Düğünde istediğin kiloda ve fıstık gibi bir gelin olacaksın canım emin ol azmin sonu selamet :) evdekiler seni gaza getirmek için yapıyor bunu ve gerçekten insan zayıfladıkça mutlu oluyor. Bu arada ağzı olan konuşuyor valla kimseye inanmamak lazım uyguladığın belli bir program varmı canım?

cok sagol canim benim.
yok hayvan gibi yeme diyolar, agrima gidiyo baya bi, ama görücekler...

ben sabah ilk kalktigimda bir bardak yesil cay iciyorum, sonra bir dilim ekmek ile, peynir salam, zeytin, bolca domates, biber salatalik yiyorum. cok su iciyorum.

öglende kendime ya firinda tavuk gögüsü, yagsiz veya balik yapiyorum, ama cougu seyi genellikle firinda yapiyorum. yanindada bol salata.

aksamda midemi kandirmak icin illlaki bi kase sicak hazir corba iciyorum, cok yagsiz oluyo onlar, su ile yapiyosunya hani pakette olanlar, icine biraz biber tozu fln katiyorum renkli olsun dyie yine salata yiyorum. ve günde 3 litre su iciyorum sadece su ve bi kac bardak bitki caylari, hepsi sekersiz. kahvede iciyorum ama sekerli ama var böyle hap gibi türkcesini bilmiyorum =)

sonra burda dernek var aerobic ve zumba. haftada iki saat areobic ve bi saat zumbah dansi yapiyorum. evde ip atlyiorum ve mutlaka günde 2-3saat yürüyorum, zaten bu arada kafamda baya dagliyo. böyle yapiyorum =)

Back
X