• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

cok sagol canim benim.
yok hayvan gibi yeme diyolar, agrima gidiyo baya bi, ama görücekler...

ben sabah ilk kalktigimda bir bardak yesil cay iciyorum, sonra bir dilim ekmek ile, peynir salam, zeytin, bolca domates, biber salatalik yiyorum. cok su iciyorum.

öglende kendime ya firinda tavuk gögüsü, yagsiz veya balik yapiyorum, ama cougu seyi genellikle firinda yapiyorum. yanindada bol salata.

aksamda midemi kandirmak icin illlaki bi kase sicak hazir corba iciyorum, cok yagsiz oluyo onlar, su ile yapiyosunya hani pakette olanlar, icine biraz biber tozu fln katiyorum renkli olsun dyie yine salata yiyorum. ve günde 3 litre su iciyorum sadece su ve bi kac bardak bitki caylari, hepsi sekersiz. kahvede iciyorum ama sekerli ama var böyle hap gibi türkcesini bilmiyorum =)

sonra burda dernek var aerobic ve zumba. haftada iki saat areobic ve bi saat zumbah dansi yapiyorum. evde ip atlyiorum ve mutlaka günde 2-3saat yürüyorum, zaten bu arada kafamda baya dagliyo. böyle yapiyorum =)

Maşallah sen böyle devam edersen düğünde çok güzel bir gelin olacaksın, hiç şüphem yok. :nazar::nazar:

cok sagol canim benim.

ben sabah ilk kalktigimda bir bardak yesil cay iciyorum, sonra bir dilim ekmek ile, peynir salam, zeytin, bolca domates, biber salatalik yiyorum. cok su iciyorum.

öglende kendime ya firinda tavuk gögüsü, yagsiz veya balik yapiyorum, ama cougu seyi genellikle firinda yapiyorum. yanindada bol salata.

aksamda midemi kandirmak icin illlaki bi kase sicak hazir corba iciyorum, cok yagsiz oluyo onlar, su ile yapiyosunya hani pakette olanlar, icine biraz biber tozu fln katiyorum renkli olsun dyie yine salata yiyorum. ve günde 3 litre su iciyorum sadece su ve bi kac bardak bitki caylari, hepsi sekersiz. kahvede iciyorum ama sekerli ama var böyle hap gibi türkcesini bilmiyorum =)

sonra burda dernek var aerobic ve zumba. haftada iki saat areobic ve bi saat zumbah dansi yapiyorum. evde ip atlyiorum ve mutlaka günde 2-3saat yürüyorum, zaten bu arada kafamda baya dagliyo. böyle yapiyorum =)

maşallah cansu.çok güzel beseniyorsun.
bak bu grupta olduğun için çok şanslısın
sen başaracaksın...
harika bir gelin olacaksın.

hepinize tek tek cvp yazicam, esim simdi msne cagirdi =) yarim saatde dönerim, hepiniz cok sekersiniz.

allah hepimizin yardimcisi olsun.
neler cektiginizi cok iyi biliyorum.
sonra grsmk üzere =) selamlar, cansu

kızlar ne çokm kaynatmışsınız oku oku bitmecdi yav

Aklımda artık Melek bebek düşünmüyorum ama olursa zorunlu kalmazsam kesinlikle normal doğum yapıyorum demek ki ..
Geçen dalga geçiyorduk bizimkiyle kesin çocuk olsa gece 3-4 diye doğururum ben eziyet olsun diye diyorum :1:

İzleyeyim Melek birazdan ben de ..

Kolay gelsin semiha ..

ayy cidden çok zor ben cesaret edemedim bir türlü.
ne kaddarlık ağırlık kullandın?

Afiyet olsun Gülçin gayet güzel olmuş .
toplamda 1 kğ kullandım ama devam edicem hilal bide 10 gün sonra 2. leveli mi yapıcaz yoksa 1. ile 2. yimi yapıcaz bilemedim

Menümü yazayım ..

Sabah:

- Elma sirkeli su
- Çavdar ekmeğinden peynirli salçalı tost
Öğle :

- 1 kase ezogelin çorbası
- Salata

Ara :

- 1 Elma

Akşam :

- Çakma alinazik

Sıvı :
- 3 litre su
- 3 bardak bitki çayı
Spor :
- Leslie ile 2 mil
- 1 saat pilates
- 20 dakika yürüyüş​
afiyet olsun

Menüm;

Sabah:
1 kepekli hamburger ekmeği
2 yumurtadan yapılmış cılbır
Peynir ve çay

Öğle:
Yoğurtlu tavuk

Akşam:
1 küçük tabak lahana sarması
1 kase yogurt

1 nescafe içebilir miyim aakedeşler :1:

2 lt.su + 1 lt. yeşilçay
40 dk. zumba + 100 mekik
afiyet olsun gayet güzel muti

menüm

sabah 1 bardak su
kahvaltı
conflex+4 badem+tarcın+süt

öğlen
yarım haşlanmış yumurta :))

ikindi
yarım por.patates+yumurta+yeşilliklerden oluşan salata
4 köfte

2 lt su
30dk spor
inş. gece bölgesel sporumu yaparım :))
afiyet olsun özlemcim

Gel gelelim ki bugun ki menuye :31:

cook gec kawaltimi yaptim saat 12 gibi (disari islerimden dolayi)
Kahwalti:
1 haslama yumurta
sekersiz cay
2 y.zeytin
1 ucgen peynir
2 dilim cawdar ekmegi (tekine kasarli tost)

ara:
yarim kase sutlac:25:

Ogle:
1 kase corba

Aksam 5 yk yogurt

Yatana kadar:
Su: 3 lt
Yesil cay:4 bardak
Bitki cayi:2 bardak

Spor henuz yapmadim yapinca yazarim..
gönül bi sütlaç vardı o da sporla yok olur zaten yarım kase

bugünkü menüm

1 bardak sirkeli su

sabah
2 dilim kızarmış kepek ekmek
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
1 bardak şekersiz çay

ara
1 elma

öğle

1 bardak süt+nesfit

akşam
1 kase kereviz çorbası
1 kase cacık

2 litre su
20 dk twist
20 dk stepper
işte şimdi tam oldu menün tebrikler semiha

menü
sabah
su
bir çay bardağı süt
kahvaltı
2 zeytin
1 yumurta
az peynir
2 dilim ekmek
ara
300 ml yeşil çay
öğle
domates çorbası
ara
az peynir
bir yumurta
1 bardak ayran
akşam yemedim bunları yediğimde saat 17:00 di.
spor 35 dk aerobik..+10 dk bölgesel çalıştım..60 mekik akşamda 15 dk yine bölgesel hareketler yaptım..toplam 60 dk..:34:
10 dk masaj aletinde masaj yaptırdım..
su 2.5 litre
süpersin deryacım

MENÜM

SABAH

Kalkar kalkmaz bol acılı etsiz çiğköfte (3 küçük parça)

1 bardak şekersiz çay
5 tane zeytin
1 kk beyaz peynir
1 dilim kepek ekmek

Öğle

1 porsiyon salata+şnitzel
1 porsiyon domates çorbası
1 dilim kepek ekmek

Ara

2 tane kuru kayısı

Akşam

1 porsiyon yeşil fasulye kavurması
1 dilim kepek ekmek

2 lt su yatana kadar daha içerim.
2-3 bardak yeşil ve bitki çayı
Sporu yapınca yazacağım.
masallah bu haftada iyi kilo vericen ebru

Selam kızlarr tartım bir kilo fazla tartıyormuş :)) çok mutlu oldum. Meğer 59 kiloymuşum bu gün 3 tane tartıda tartıldım :))

sabah
peynir ve bir adet simit

akşam
2 adet içli köfte
bir bardak ayran

2 lt su içtim şimdiye kadar
2 bardak soğan suyu

ve 5 saat hiç oturmadan yürüdüm arada durdum markette falan ama sürekli yürüdüm :))
afiyet olsun su

cok sagolun, okudum kurallari, cok katilmak istiyorum, suan evdeyim zaten. 1 martta calismaya basliyorum, calissam bile hergün katilicam söz veriyorum. tekrardan tskrler. allah yar ve yardimcimiz olsun.

kilolulari ancak kilolu kimse anlar =)
selamlar, cansu
hoş geldin aramıza cansucum moralini bozma süper olucak herşey kilolarda burda tam destek hep destek eriyip gidicek inşallah peri gibi bir gelin olucaksın

03.02.2012
ozlew 19: 9
tadlı: 6
ayşecig: 39
eskibiemasal: 45
betüld:14
laydlıne: 22
semiha: 13
balkaymak: 0 :17:
ysmir: 0 :29: beni yalnız bırakmadığın için :1:

04.02.2012
betüld: 20
laydlıne: 32
ayşecig :19
tadli:20
ysmir: 23
ozlew19: 6
balkaymak: 4:19:
semiha: 11
masalcım seninkini bulamadım ama çok old. kesin:1:
eline sağlık özlem

cok sagol canim benim.

Problemi çözüyor gibiyiz cansucum.
Bu şekilde diyete başladıktan belli bir süre aşırı yemeye de başlıyor musun ?
Şöyle bir durum var, kilo fazla olduğunda bu yediklerin az geliyor yetiyor ancak 50 kglık bir insana normal olabilir.
Şu şekilde yapsan sabah güzel bir kahvaltı ile başlasan.
Yeşil çayını falan iç tabi önce ( Bir de elma sirkesini denemeni tavsiye ederim. Bilgin yoksa ayrıntılı yazarım bunu)
Kahvaltıda yumurtanı ye canın isterse, ekmek ye ister tost yap 2 dilim ekmekle alternatifler buluruz daha.
Öğlen çok güzel balık tavuk ama onun yanına da bol salata yap.
Akşam da çorba iç istersen bir sebze yemeği olabilir istemezsen yoğurt onu gününe göre ayarlarsın.
Bak ben zamanında çok sağlıksız diyetler yaptım ama giden kilo geri geliyor o her şeye saldırma dönemimde.
Sporların çok güzel spor çok büyük bir avantaj
Bir de doktora gittin mi tatlillerini yaptırmaya ?

kızlar ne çokm kaynatmışsınız oku oku bitmecdi yavtoplamda 1 kğ kullandım ama devam edicem hilal bide 10 gün sonra 2. leveli mi yapıcaz yoksa 1. ile 2. yimi yapıcaz bilemedim

afiyet olsun

afiyet olsun gayet güzel muti

afiyet olsun özlemcim

gönül bi sütlaç vardı o da sporla yok olur zaten yarım kase

işte şimdi tam oldu menün tebrikler semiha

süpersin deryacım

masallah bu haftada iyi kilo vericen ebru

afiyet olsun su

hoş geldin aramıza cansucum moralini bozma süper olucak herşey kilolarda burda tam destek hep destek eriyip gidicek inşallah peri gibi bir gelin olucaksın

eline sağlık özlem

Maşallah canım bi geldin pir geldin :1: İnşallah bu hafta yine birinciyiz. :nazar::nazar:

cok sagol canim benim.

hersey güzel hilalde zaten ayrıntıları tazmış cansuydu galiba

Hilal'cim mesajımı aldın mı?

hilal meyva suyu ile mayayı karıştırdım maske yaptım birazdan yıkıycam 1 saat olucak nasılş kokuyorum bilemessin eşim pis bişey kokuyo deyip duruyo

kızlar ne çokm kaynatmışsınız oku oku bitmecdi yavtoplamda 1 kğ kullandım ama devam edicem hilal bide 10 gün sonra 2. leveli mi yapıcaz yoksa 1. ile 2. yimi yapıcaz bilemedim

Bir kaç blog okudum Gülçin isterseniz 1-2 olarak yapabilirsiniz isterseniz sadece 2yi diyor.
Bence o tempoda 1 saat çok zorlar, o yüzden level 2yi tek yap derim.
Ama yok ben yapabilirim dersen de sakıncası olmaz tabi.
Bu arada hiç duraksaman lazımmış arada.

Bir kaç blog okudum Gülçin isterseniz 1-2 olarak yapabilirsiniz isterseniz sadece 2yi diyor.
Bence o tempoda 1 saat çok zorlar, o yüzden level 2yi tek yap derim.
Ama yok ben yapabilirim dersen de sakıncası olmaz tabi.
Bu arada hiç duraksaman lazımmış arada.

dsinlenmiyorum da çok zorlar tempo çok sadece 2 yi yapıyım ben

hilal meyva suyu ile mayayı karıştırdım maske yaptım birazdan yıkıycam 1 saat olucak nasılş kokuyorum bilemessin eşim pis bişey kokuyo deyip duruyo

Özlemle siz ne yaptınız kız kocalara öyle :1:
kokar tabi ama pek de güzel sonra, sen yine de eşin yokken yapmaya bak :1:

Özlemle siz ne yaptınız kız kocalara öyle :1:
kokar tabi ama pek de güzel sonra, sen yine de eşin yokken yapmaya bak :1:
ne yapıyım anca vakit buldum yarın sonya belki yapamam diye içine portakal ve elma suyu karıştırdım vitaminli vitaminli oldu kefirle yapıcaktım bitmiş bulamadım markette birdahaki sefere inşallah

Kızlar yarın dişim çekilecek.Çok tırrssıyorum :18:

O yüzden yarın olamaybilirim.Annemlerede gidicem.Muhtemelen gec gelirim yani.
Haber vereyim dedim..

Toplam 9 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 1 ziyaretçi)

mutedeyyin, aysecig+, eski_bir_masal+, fefilifa, betuld+, semiha, pompon_89, hayattanazicik

:53: :53: :53: :52:

Back
X