• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

[sıze=3] az önce bir arkadaşımla konuştum kız o kadar ağlıyordu ki bayılacak sandim :( bende suan zor tutuyorum kendimi hüzün ile sinir bir arada duygularım :@
sanırım sinir daha fazla
neden insanlar bu kadar acımasız neden burgun de alay ettikleri seyler baslarına gelebilir diye düşünmüyorlar ???!!!!
Telefonda ki ses- "elif! Artık ölmek istiyorum" diyor
- sacmalama noldu??!!
- ciğeri bes kuruş etmeyen kadının biri bana "aaaaa sen ne kadar kilo almissin bu ne böyle gencecik kadinsin evli barklisin hiç utanmıyor musun kocanın yanına böyle yatmaya??!! Ben kocan olsam koynuma almayı bırak yüzüne bakmazmazdim!"
-?! Hönk

iste konuşmanın bir bölümü :( o kadının saclarını elime dolayip yürüyen merdivenlere bağlayasın geldi :@ kızcağız hasta seker komasına giriyor milletin derdine bakın :( çok sinirlendim çok

[/sıze]

orda olup o kadının ağzının payını vermeyi istedim şuanda... Zaten sinirim tepemde çıkarcak yer arıyorum:47:

az önce bir arkadaşımla konuştum kız o kadar ağlıyordu ki bayılacak sandim :( bende suan zor tutuyorum kendimi hüzün ile sinir bir arada duygularım :@
Sanırım sinir daha fazla
Neden insanlar bu kadar acımasız neden burgun de alay ettikleri seyler baslarına gelebilir diye düşünmüyorlar ???!!!!
Telefonda ki ses- "Elif! Artık ölmek istiyorum" diyor
- sacmalama noldu??!!
- ciğeri bes kuruş etmeyen kadının biri bana "aaaaa sen ne kadar kilo almissin bu ne böyle gencecik kadinsin evli barklisin hiç utanmıyor musun kocanın yanına böyle yatmaya??!! Ben kocan olsam koynuma almayı bırak yüzüne bakmazmazdim!"
-?! Hönk

İste konuşmanın bir bölümü :( o kadının saclarını elime dolayip yürüyen merdivenlere bağlayasın geldi :@ kızcağız hasta seker komasına giriyor milletin derdine bakın :( çok sinirlendim çok

arkadaşına söyle ÖNCE LAFA BAKARIM LAF MI DİYE BİRDE SÖYLEYENE BAKARIM ADAMMI DİYE ..:34:
taktığı kişi kim değer verdiği birisimi..için acıtacak kişi ancak değer verdiği birisi olabilir..aciz kendini bilmez ve haset birisi değil...
ve bu kişi onu aslında iyiylik yapmış söyle bizim takıma gelsin
olaylara bakış açısı önemli biraz ağır ve acı olmuş toplasın kendini şekeride var diyorsun acil sağlığı için kilo verme kararı almalı bence..Hakın tokatı bazen ağır oalabiliyor ama herşey bizim iyiliğimiz için kimi zaman insanları kimi zaman olayalrı daha doğrusu herşeyi kullanarak bize evren bir gönderim yapıyor..bu onun için çok iyi bir olay aslında..:9:

günaydın..
kızımın okulu yarım gün okula gitti..bendede bir kırgınlık var..ev duruyor ama ben burdayım..

günaydınnnnnnnnn canlarııımmmmmmmm nasılsınızzzz hepiniziii çok özledimmmmm

kızlar dün doktora gittimmm kan verdimmm sonuçlar yarın çıkcakkk hadi bakalım hayırlısııı

İyi geceler bugün ki menüm
Sabah :
Yarım kase yoğurt
1 elma
1 dilim cavdar ekmegi

Öğle:
85 gr peynir
Roka ve marul

Aksam:
Barbun balığı
Yeşil salata
2 tane mercimek köftesi

Sanırım su 2 litre yatana kadar 3 yaparım
1 fincan bitki cayı (7 bitki)
Suan kosu bandindayim sanırım 45 dk yuricem
Mesaj sayımı tam bilemesemde 25 gibi

Afiyet olsun ..
Maşallah ..

cuma ya ne kaldiki surda tmm sabredelim birlikte yiyelim:21:
ama 2-3 tane mi olur artik 5-8 tane mi olur o konuda bisey diyemem :60:
[/FONT][/SIZE][/COLOR][/B]

Tamam o zaman cumayı bekliyoruzz..

Yerim valla Hİlal ben:)
bu hafta motivem baya iyiydi aslinda ama bu oglencilik isi mahvetti beni

Yorumsuzz :1:

7/02/ spor bildirimim:

1 saat 10 dakika kondisyon bisikleti (bacaklarim iptal:2:)
5.35 dak+13 dak+12 dak burcu ile plates :ssz: (karnimda fena sizi war adet sancisi gibi normal mi ki:53:)
100 ip atlama
15 dakika egzersiz

TOPLAM :115.35 dakika

Bugunluk benden bu kadar kizlar, geceniz hayirli olsun:54:

msj bildirimi:15

Harika olmuş Gönül sporun, pilateste ilk başta biraz yanma olur ama adet ağrısı kadar olmaz ..

masal su kimdi acaba ben mi atladım... hayattanazıcık ın vardı birkaç mesajı listede değil diye yazmamıştım:44:

Evet özlem hayattanazıcık, deneme haftasında olduğundan sayıyoruz onunkileri de.

menücan
sabah
2 dlm çavdar
2 dlm peynir
3 zeytin
1 yumurta

ara sade kahve

öğle
1 kase domates çorbası
ton balıklı salata

ara
1 avuç beyaz leblebi

akşam
1 kase domates
çorbası az tavuk sote
2 kaşık pilav

ve son olarak bir avuç çiğdem:47: ne güzel gittim gittim sonunda eşim çitlerken dayanamadım bende bir avuç yedim...:26: spor yok... suda yok...:31:

Ahh o çiğdemler olmasa pek iyiymiş.

sana diye betüld ye atmışım :( sayende 9 oldu :)))

Zaten betüle atacaktım sucum.

spor yaptım kızlar
10 dak oklava hareketi
30 dak 30day shred
spor toplamda 550 dak oldu iyi geceler

:nazar::nazar::nazar:
cok tesekkür ediyorum beni samimi buldugun icin <3 evet ilk basta dahada zordu, zaman gectikce iccindeki hep o aciyla yasadigin icin alisiyosun. evet onu bana allah gönderdi <3
insallah bende zayiflarim. eminim hersey degisicek hayatta. insanlarin ön yargilarindan biraz olsun kurtulucam, ama ozaman onlar görsün, takmiycam bana zarar verenleri.

Her şey güzel olacak merak etme, ben moralim bozukken burası o kadar iyi geliyor ki ama daha pozitifim artık.

cok haklisin, hemen sonuc göreyim diye böyle yapiyorum sonra istah basiyo bi kac hafta sonra. tavsiyelerini dikkate alicam =) bide sirke duydum ama tarifi yazarsan cok memnun olurum, tskrlerr.
ekmegide babamla kahvalti yapince böyle oluyo =( iki yicem diyorum hayir diyo..bidahakine zaten önceden yapicam onlarla bidaha bir yemege oturmama karari aldim! biktitdilar artik .
evet canim salata hep yapiyorum =) cok seviyorum zaten baharatlarla.
sebze yemegide kulaga hos gelyio ama böyle az yagli tarifler lazim bana nasil yapicami bilmiyorum . yogurt ayrica iyi fikir. iyiki gelmisim buraya <3

hic doktora tahlil yaptirmadim zayiflik icin amakan fln ver istim, 4 sene önce guatrmidir neyse o az calisiomus dediler ve bana L-Thyroxin 75 mglik hap verdiler.her sabah yemekleren bir saat önce almam lazim ozmn iyi calisiomus ama ben 1 saat dayanamiorum. guatrla cok alakasi varmi kilomun onuda bilmiyorum

bi sorum var hanimlar, mesaj sayisini 2 hafta sonrami baslicam saymaya simdimi? :26:

Sirkeli suyu ben elma sirkesi sıcak su tarçın olarak yapıyorum ama bal katanlarda var sana kalmış tamamen.
Sebze olarak karnaharı haşlayıp üstüne yoğurt döküp yiyebilirsin hem çok kolay hem hafif.
Kapuska yapabilirsin, lahana zayıflamada çok yardımcı.
Pırasa yemekleri çok olur bağırsakları da çalıştırır.
Kereviz brokoli falan our.
Hepsi de kolay yapılan yiyecekler.
Çorba için yoğurt çorbası mercimek falan rahatlıkla yaparsın hem mutfakla aran nasıl bilmiyorum ama yaparken öğreniyorsun iyi olur seneye

Eğer bir problemin varsa, bence mutlaka tahlillerini yaptır.
Belki daha da kolay vermeni sağlayacak şeyler vardır.

az önce bir arkadaşımla konuştum kız o kadar ağlıyordu ki bayılacak sandim :( bende suan zor tutuyorum kendimi hüzün ile sinir bir arada duygularım :@
Sanırım sinir daha fazla
Neden insanlar bu kadar acımasız neden burgun de alay ettikleri seyler baslarına gelebilir diye düşünmüyorlar ???!!!!
Telefonda ki ses- "Elif! Artık ölmek istiyorum" diyor
- sacmalama noldu??!!
-?! Hönk

İste konuşmanın bir bölümü :( o kadının saclarını elime dolayip yürüyen merdivenlere bağlayasın geldi :@ kızcağız hasta seker komasına giriyor milletin derdine bakın :( çok sinirlendim çok

İnsanlar ne kadar mutlu oluyor karşısındaki insanı mutsuz edince.
Tamamen kendi egolarını tatmin etmek için başkalarına saldırıyorlar.
Değer mi böyle insanları takmaya bence hiç değmez.
Ama arkadaşına çok üzüldüm.

günaydın..
kızımın okulu yarım gün okula gitti..bendede bir kırgınlık var..ev duruyor ama ben burdayım..

Uff ben de kötüyüm bugün sağlık açısından ..

kızlar dün doktora gittimmm kan verdimmm sonuçlar yarın çıkcakkk hadi bakalım hayırlısııı

İnşallah güzel sonuçlar alırsınız Semine.

03.02.2012
ozlew 19: 9
tadlı: 6
ayşecig: 39
eskibiemasal: 45
betüld:14
laydlıne: 22
semiha: 13
balkaymak: 0 :17:
ysmir: 0 :29: beni yalnız bırakmadığın için :1:
hayattanazıcık: 4
04.02.2012
betüld: 20
laydlıne: 32
ayşecig :19
tadli:20
ysmir: 23
ozlew19: 6
balkaymak: 4:19:
semiha: 11
masalcım seninkini bulamadım ama çok old. kesin:1:
hayattan azıcık:0

GÜNCEL

03.02.2012
hayattanazıcık: 4
04.02.2012
hayattan azıcık:0

GÜNCEL

Kıyamam Özlemcim tekrar mı yaptın, Ben suya oradan yazmıştım bildirmediği için sadece ..

Gunaaaydin beybileeer, keyifleer nasiil kahwaltilar edildi miii ben ettim sukur suan kondisyon bisikletindeyim..:54:

Ouy oyy kiyamam sana gecms olsn cnm yorma sen kendini halsizsindir zaten kendini toparlayabilirsen daha snra hafif rahatlatan sporlardan yap plates gibi

bugün 9 da kalkacaktım eşim vardı pc basında.
10da kalktım.yarın 9 da kalksam ii olur.

off cıkarkende öyle bir agrımıştı ki :50:

İnş. acımaz :1: çok korkuyorum dimi ya :60:
habire söylüyorum :9:
geçmiş olsun..

Evet sucum ben baya belirttim ama gözünden kaçtı heralde.
Evet her gün kaç mesaj attığını mesaj sırası olan arkadaşa mesaj yazacaksın.
ben sık sık güncelliyorum.
Bu hafta Betüle mesela ..
bunu bende kaçırmışım öğrendiğim iyi oldu..
Toplam 9 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 1 ziyaretçi)

mutedeyyin, aysecig+, eski_bir_masal+, fefilifa, betuld+, semiha, pompon_89, hayattanazicik

:53: :53: :53: :52:
iyi hoşta maşallah :nazar:hatta ama oku oku bitmiyor..:1:
biraz oklava hareketi yapıcam belim için belki 2- 3 milde yürürüm
:53:makinemisin gülçin..insansın değilmi bizi kandırıyon gibi sanki..:53::52::9:daha por diyor ya..:37:
hepinize tek tek cvp yazicam, esim simdi msne cagirdi =) yarim saatde dönerim, hepiniz cok sekersiniz.

allah hepimizin yardimcisi olsun.
neler cektiginizi cok iyi biliyorum.
sonra grsmk üzere =) selamlar, cansu
hol geldin..cansuuuuuuuu..çok doğru bir yerdesin..
Cansu'cum bende Konya'da yaşıyorum ne güzel bi tesadüf. :9:

Yaşadıkların karşısında bişeyler söylemek çok zor. Allah yardımcın olsun canım. Ama emin ol burda bizimle herşeyini paylaşabilirsin. Bu gruba geldiğine pişman olmayacaksın. Çünkü ben öyle oldum. Çok şanslıyım ki burdaki gibi insanlarla tanıştım. Sende burda olduğun için şanslısın.
:9::34:
ebet agustos eylül arasi =) boyum 1,73.
hayir, ben almanyadan katiliyorum esim konyada, ben giresunlyuum =) ama konyada amcamin kizida kaliyo, denedim biraz alismak babinda ama alisamadim, karar aldik dedik biraz almanyada kalalim, begenmezse esim dönücez =)
evin tek oglu bide ailesi zor gönderiyo , ama iyiki onu tanimisim hayat veriyo bana, motivasyon veriyo hep bana.
benim 2007 den beri sanki ailem dagildi, annem vefaat edince.. allah annemi aldi ama sanki onu bana verdi. o beni hayata döndürdü diyebiliirm, bu 23 kiloyuda onun sayesinde verdim.

meslegim magaza müdürü =) annem vefaat edince okuluda yarida kestim ama esim gelsin insallah üniye baslayacagim. son seneler hep bos gecti. cok sagolun beni dinlediginiz icin.
böyle yorulari okuyunca bi tuhaf oldum, cok duygulandim..inanin zor yaziyorum bu cümleleri, tutamiyorum kendimi aglamaktan, sanki yardim etmek isteyen insanlar varmis gibi oldu. evde hep azarliyolarda =(
cok karisik yaziyorm özür.. selamlar, cansu
GEÇMİŞİN ACILARINI İÇİNDE TAŞIMAKTAN VAZGEÇEREK HERŞEYE YENİDEN BAŞLAMALISIN..
ÖLÜM ZOR ACISI ÇOK ÇOK ZOR HELE CANDAN OLANDAN OLUNCA DAHADA ZOR..AMA HAYAT DEVAM EDİYOR VE SENDE BİR CANSIN..VEDE CANAN BAK DÜĞÜNÜND EVARMIŞ AKINDA KENDİ AİLENİ KURACAKSIN NE KADAR GÜZEL DEĞİLMİ..SİLKELN VE İÇİNDEKİ ACILARINI BIRAK HEM ANNEN RAHAT ETSİN HEMDE SEN..

evet adet dönemine yaklastigim zaman ve adet döneminde sapiklasiyorum tatlilara karsi =) bi arkadasimda adet döneminde nekadar yersen ye kilo almiyosun dedi uydum sözüne adetten sorna tartildim 2 kilo almisim.. inanamadim zaten o sözüne onun. denedk iste =)
bende artik öyle düsünüyorum diyorum bu tatlilar yemekler beni resmen kumanda ediyo, hakimiyeti gecirmisler eline dedim, nekadar zayif bi iraden var dedim, ayipladim kendimi. birden ilham geldi.

su evdekiler bide olmasa, biri ye der biri hakaret eder, kiloluyum diye, insanin asabini bozuyolar. keske hemen esime kavusabilsem kendi yuvamizda ama dügüne daha var bi kac ay.

hirslandim simdi ama, tüm cekemeyenler görsün artik, bizde zayiflayalim kizlar, gösterelim.
bi söz hep aklima geliyo, hic bir yemek zayifligi tatmak kadar güzel degildir. öyle benzeri bi cümle =)

cok yazdim ilham geldi, karistirdim herseyi,
selamlar, cansu =)
TATLI İHTİYACIN İÇİN AKŞAMDAN YARIN İÇECEĞİN SUYUN İÇİNE VARSA ORADA RULO TARÇIN AT VE TÜM GÜN BU TARÇINLI SUYU TÜKET TATLI AKLINA BİLE GELMEYECEK ARTIK...

03.02.2012

04.02.2012
:9::3:
1208097726_1.gif

seksi seksi spor yaparım artık patatesi ertmek için :9::53:
eşin bu sporu izlemez bence direk konuya girir bacım..:60::52:
beni davet ettiginiz icin cok tskr ederim =)
115 kg suan, istahim acildi birden kapatmak istiyorum.

bugün 15 dakika ip atladim ve 3 saatlik bir orman yürüyüsü yaptim.

en son yemegimide aksam 6 yedim, hazir corbalar varya, mantarli kremaliydi bugün.
salata ile onu yedim. 6 dan sonra bisey yemiyorum, günde 3 litre su iciyorum.

kilo vermek istiyorum, ramazandan sonra dügün var :S allahim yardim et bize

selamlar, cansu
gerçek anlamda kilo verebilmen için bu İŞİ BEYNİNDE BİTİRMELİSİN..ve olduğun değil vermek istediğin kiloya odaklan bunu hergün tekrarla ben 70 kiloyum gibi..:9::34:başaracaksın yapanlarda senin gibi insan..:13:
Selam kızlarr tartım bir kilo fazla tartıyormuş :)) çok mutlu oldum. Meğer 59 kiloymuşum bu gün 3 tane tartıda tartıldım :))

sabah
peynir ve bir adet simit

akşam
2 adet içli köfte
bir bardak ayran

2 lt su içtim şimdiye kadar
2 bardak soğan suyu

ve 5 saat hiç oturmadan yürüdüm arada durdum markette falan ama sürekli yürüdüm :))
:52:ne güzel kafadan gitti bir kilo..:9:çokaz beselneiyorsun..menüne bence öğle yemeği eklemelisin..
Cig kofte mi dedinizzzz aman allahim fenalil gecircem cig kofteyi mukemmel yapan bi arkadasim war hemen aklima o geldi smdi bugun aklima geldi aslinda gecistirmistim bana noluyosa bu aralar kuduruyom cn
Ne cok sey istio :60:
çok istiyorsa ye yoksa önüne ne gelirse o isteğini bastırmak adına hüpletmeye başlatsın..

taze gelin bizde seni özledik..inşallah güzel sonuç çıkar..

Ouy oyy kiyamam sana gecms olsn cnm yorma sen kendini halsizsindir zaten kendini toparlayabilirsen daha snra hafif rahatlatan sporlardan yap plates gibi

Öyle yapayım istiyorum ama bakalım biraz iyi olursam dışarıda da yürüyebilirim karda yürümek de belki iyi gelir.

Öyle yapayım istiyorum ama bakalım biraz iyi olursam dışarıda da yürüyebilirim karda yürümek de belki iyi gelir.
dışarı çıkmak belki iyi fikir ama hastalık öncesi haldesin dinlenirsen hasta olmadanda atlatabilirsin..
geçmiş olsun hilalüm..
bu arada ağırlıklarım 1'er kiloluk...

dışarı çıkmak belki iyi fikir ama hastalık öncesi haldesin dinlenirsen hasta olmadanda atlatabilirsin..
geçmiş olsun hilalüm..
bu arada ağırlıklarım 1'er kiloluk...

Saol Deryacım ..
Harika 2 kg ..
Ben dayanamıyorum ağırlığa :1:

Back
X