• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ya menümü yazmayım bence tatlı krizim tuttu
bugun kaçamak yapmaktan normal şeyler yemedim
:47::47::47::47::47::47::47::47::47::47:
:57::57::57::57::57::57::57::57:
:58::58::58::58::58::58::58::58::58:
2 bardak form çay içip gece spor yapıyım bari :26:
:ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:

:47::47::47: Hem de cuma bu kadar yaklaşmışken ..
Çıkar bakalım günahlarını neler yedin özlem .

O bisküviler olmasa gayet iyi olacakmış Gülçin.
farkındayım hilal ama söylemiştim krizim tutuyo diye yinede çok copzutmadım zaten psikolojik herhalde midem almadı dahada yiyemedim

bisküvileri sporla eritir şimdi Gülçin...:1:

Akşamı yememiş yaaa dengelemiş gibi geldi. Gerçi çerezde var ama sporla hepsini uçurur gider Gülçin :1:
ewet sağolun kızlar yapıcam 1 saat muhakkak

gönülcüm bak Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

Merhaba arkadaslar,
Uyesi oldugum bir yabanci forumdaki basari oykulerini okuyup resimlere bakarken pek cok kiside ise yaramis bu egzersiz programina rastladim. The biggest loser yarismasindan tanidigim Jillian Michaels'a ait. Daha once nasil karsilasmadim hayret ettim acikcasi.
Kilo vermeyi pek cok kisi gibi ben de istiyorum fakat hepimizin bildigi gibi tartidaki rakamdan daha onemli seyler de var. Mesela nasil gorundugumuz. Spor yaptikca vucut sikilasiyor ve inceliyor bu bilinen bir gercek fakat bu egzersiz programini uygulayan kisilerin once-sonra resimleri gercekten cok dikkatimi cekti. Sizlerle de paylasmak istedim.

30 gun arayla cekilmis resimlerin arasinda inanilmaz bir fark var, isin en ilginc yani ise sadece 2 lbs vermis olmasi. Yani 1 kilo'dan daha az vermesine ragmen inanilmaz bir degisim var.

:16::16: eline saglik bebegim zaman ayirip ilgilendigin icin:29:
Bu arada menun de gayet guzel afiyet olsun ama bence aksam icin az da olsa bisey yeseydin unutma ac kalmak kilo werdirmez :34:

bisküvileri sporla eritir şimdi Gülçin...:1:

:60::60:60: cok guldum buna :60:

Akşamı yememiş yaaa dengelemiş gibi geldi. Gerçi çerezde var ama sporla hepsini uçurur gider Gülçin :1:
cerez zararlı bişey değil ebru badem ve fındık karışımı kilo vermede çok yardımcı doğal sağlıklı yağ ara öğünlere tavsiye ederim kızlar

Amanınn herkes korumaya geçtii :1:
Cuma yakalşıyor kızlarr :47::47:
Sakın bu korumalar kendinize zemin hazırlama olmasın haaa :1:
ama hilal haksızlık etme tek hata bisküvi oda zaten akşam yemedim
üzüldüm şimdi ortim:14::14::14::14::14:

oy oy oyyy:27:

Amanınn herkes korumaya geçtii :1:
Cuma yakalşıyor kızlarr :47::47:
Sakın bu korumalar kendinize zemin hazırlama olmasın haaa :1:
:60::60:60:

:47::47::47: Hem de cuma bu kadar yaklaşmışken ..
Çıkar bakalım günahlarını neler yedin özlem .

korkunun ecele faydasi yok dokul ozlem :60: hepde ikimize gelir zaten bu krizler ozlem :60::60::60:

cerez zararlı bişey değil ebru badem ve fındık karışımı kilo vermede çok yardımcı doğal sağlıklı yağ ara öğünlere tavsiye ederim kızlar

ama hilal haksızlık etme tek hata bisküvi oda zaten akşam yemedim
üzüldüm şimdi ortim:14::14::14::14::14:

Kız bisküvilerde hem boş hem fazla kalori var o yüzden diyorum.
Meyve falan ye başka bir şey ye ama bisküvileri boşver ..

:16::16: eline saglik bebegim zaman ayirip ilgilendigin icin:29:
Bu arada menun de gayet guzel afiyet olsun ama bence aksam icin az da olsa bisey yeseydin unutma ac kalmak kilo werdirmez :34:

:60::60:60: cok guldum buna :60:
önemli değil tatlım eger indirmek istersen arkadas yardımcı oluyo olmadı bende atarım özelden hilal bana atmıştı çok kolay hareketler değil doğrusu ama azmettim 1 ay yapıcam sonucu görürüz

önemli değil tatlım eger indirmek istersen arkadas yardımcı oluyo olmadı bende atarım özelden hilal bana atmıştı çok kolay hareketler değil doğrusu ama azmettim 1 ay yapıcam sonucu görürüz

gülçin link varsa elinde banada atarmısın?

Kız bisküvilerde hem boş hem fazla kalori var o yüzden diyorum.
Meyve falan ye başka bir şey ye ama bisküvileri boşver ..
tamam ortim söz bidaha yemiycem zaten onuda aşağı in çık çocugu okula götür getir oğlanı kucakta tası sütede gittim geldim şimdiye erimiştir ama yinede hürremi izlerken yaparım spor söz en az1 saat yapıcam belki daha fazla
ortim bugün epilasyon baslıyo dimi?

firinda beceremem heralde ekmek makinam henuz yok, firindaki kolay oluyor mu?
yani biraz ugrastiriyor :44:

Çatlar mı çatlatır mı bilemedim kiiii :60::60:
İndir tabi aaa ne eksiğin var sen onlarla başla bens ana daha çok spor öneririm.
sagol canim buna baslayim bakalim kayinvalidem ve kayinpederim varken nasil yapcam bilmiyom ama :44::44:
MENÜM

-SABAH-
-elma sirkeli su
-2 bardak su
1 yumurta
-biraz peynir
-2 dilim ekmek

-ARA-
-3 tana bisküvi

-ÖĞLE-
-2 DİLİM EKMEK
-biraz kuru fasulye

-ARA-
-1 AVUÇ ÇEREZ

akşamda tam tersi canım istemedi yemedim
-SIVI-

-3lt su
-2 bardak form çayı
-1LT YESİL ÇAY
-yoğurt mayaladım yarın mis gibi yerim artık
spor
10 dak oklava hareketi
yapınca yazarım
afiyet olsun :3:
gönülcüm bak Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

Merhaba arkadaslar,
Uyesi oldugum bir yabanci forumdaki basari oykulerini okuyup resimlere bakarken pek cok kiside ise yaramis bu egzersiz programina rastladim. The biggest loser yarismasindan tanidigim Jillian Michaels'a ait. Daha once nasil karsilasmadim hayret ettim acikcasi.
Kilo vermeyi pek cok kisi gibi ben de istiyorum fakat hepimizin bildigi gibi tartidaki rakamdan daha onemli seyler de var. Mesela nasil gorundugumuz. Spor yaptikca vucut sikilasiyor ve inceliyor bu bilinen bir gercek fakat bu egzersiz programini uygulayan kisilerin once-sonra resimleri gercekten cok dikkatimi cekti. Sizlerle de paylasmak istedim.

30 gun arayla cekilmis resimlerin arasinda inanilmaz bir fark var, isin en ilginc yani ise sadece 2 lbs vermis olmasi. Yani 1 kilo'dan daha az vermesine ragmen inanilmaz bir degisim var.
denemek lazim resimleri nereden gorebiliriz ki :26::44::44:

ozlem hangi koseye saklandin cik cabuk :60: kizi korkutup kacirdik resmen inanmiyorum ya :60::60::60:

yani biraz ugrastiriyor :44:

sagol canim buna baslayim bakalim kayinvalidem ve kayinpederim varken nasil yapcam bilmiyom ama :44::44:

afiyet olsun :3:

denemek lazim resimleri nereden gorebiliriz ki :26::44::44:
diğer mesajda link verdim görebilirsin

Back
X