• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Selam arkadaşlar anca girebildim ama malesef geç kalmışım herkes çıkmış ben şimdi nerede dolduracağım bu beş mesajı :(

sabah 1 yumurta sadece akşam 1 adet lahmacun ve bir bardak ayran :((

Spor yürüyüş yaklaşık 2 saat...
2 lt su
2 bardak soğan suyu
1 kahve şekersiz

Selam arkadaşlar anca girebildim ama malesef geç kalmışım herkes çıkmış ben şimdi nerede dolduracağım bu beş mesajı :(

Ben burdayım canım. Görünmüyormuydum yoksa. Hoşgeldin bu arada :1:

sabah 1 yumurta sadece akşam 1 adet lahmacun ve bir bardak ayran :((

Spor yürüyüş yaklaşık 2 saat...
2 lt su
2 bardak soğan suyu
1 kahve şekersiz

Senin menülerin bana hep çok az görünüyor Su'cum, peki sende nasıl bir etki yapıyor. Zorlanmıyormusun?

Çok kalacaklar mı ?
Bu arada hangi ildeydin sen ?

evet hazirana kadar bendeler ama bazen eltilerime ve gorumceme gidiyorlar o ara rahat rahat yaparim artik:ssz:
onlar buradayken calisma odamiz musait oluyor kosubandi da orada bilgisayari da oraya tasidim mi daha rahat olurum :32::32::32:
ben istanbuldayim tatlim.

evet hazirana kadar bendeler ama bazen eltilerime ve gorumceme gidiyorlar o ara rahat rahat yaparim artik:ssz:
onlar buradayken calisma odamiz musait oluyor kosubandi da orada bilgisayari da oraya tasidim mi daha rahat olurum :32::32::32:
ben istanbuldayim tatlim.

Allah yardımcın olsun canım yaaa, çok kalacaklarmış. Zordur eminim senin için.

bende şu potocuğu kaldırıyımda önce spor sonra epilasyon kolay gelsin sanada hilal benim bacaklarım gerçekten çok azaldı saçlarımsa pamuk gibi oldu ne yararlı şeymiş bu ya

neymis o neymis :108::108:
yararli olan sey neymis ki :53:

Senin menülerin bana hep çok az görünüyor Su'cum, peki sende nasıl bir etki yapıyor. Zorlanmıyormusun?

Ben burdayım canım. Görünmüyormuydum yoksa. Hoşgeldin bu arada :1:

Canımm görmedim dörünmüyordu kimse :))

Ben hiç acıkmıyorum canım birşey yemek istemiyor ama bu iyi birşey değil yani bence bunun sonu sonsuz açlık olacak :((((

neymis o neymis :108::108:
yararli olan sey neymis ki :53:

Merhaba canım ben Su tanışmadık daha önce sanıyorum :) ayşenin dediği ayın hareketlerine göre epilasyon ve saç bakımları yapıyoruz. Aycanın başlıkları var oradan tarihleri takip ediyoruz.

Sporumu henuz bitirdim bi kismi aksama kalmisti..

8/02/12 spor bildirimim:

60+10 dakika kondisyon bisiklet
500 ip atlama
15 dak egzersiz
45 dak kondisyon bisiklet
47 dak leslie 3 mil+ 15 dak leslie 2. part ekstra yaptm :nazar: :nazar: :nazar:

Suan yerimden kalkmaya dermanim yok:53::53:
HERKESE IYI GECELER DILIYORUM, buyuk gune 1 kala yarin ekstra dikkat ederiz ins menulere :29:

msj bildirimi:21
bunlari bir gunde mi yaptin :53:

Merhaba canım ben Su tanışmadık daha önce sanıyorum :) ayşenin dediği ayın hareketlerine göre epilasyon ve saç bakımları yapıyoruz. Aycanın başlıkları var oradan tarihleri takip ediyoruz.

merhaba su ben elif memnun oldum :42:
baktim ama okumadim kova burcunu goremedim daha iyi bakmam lazim sanirim :53:

iyi aksamlar bayanlar =)

öglenden beri gelemedim, yürüyüstü alisveristi derken.
bide gribim baya berbatlasti küvete yatip uzandim hep.

kurslarin ikisinede gidemedim.

kacirdigim sayfalari okucam simdi =)

hepinize tekrar tskler destek icn, hersey grip haric güzeldi bugün. iyi beslendigimi düsünüyorum
sizi seviyoruuuum

slmlar, cansu

YESIL CAYIN ETKILERI

2006 yılında 65 yaş üstü 14.000 kişiyle yapılan bir araştırmada fark edildi ki; günde bir fincan yeşil çay içen ya da hiç içmeyen kişilerin fonksiyonel yetersizlikleri %13 iken, beş ya da daha fazla yeşilçay tüketenlerde bu oran %7. Yeşil çay içme alışkanlığı olan kişilerin aynı zamanda daha çok meyve sebze ve balık tüketen, kalp rahatsızlığı olmayan ve daha eğitimli kişiler oldukları da farkedildi.

Yeşil çayın faydaları

Yeşil çay kadınlarda, ilerki yaşlarda bacak kaslarını güçlendiriyor.

Kalp krizi ve felç riskini azaltıyor.

Kan şekerini düzenliyor.

Vücuttaki toksinlerin atılmasını sağlıyor.

Vücutta depolanan yağın parçalanmasını kolaylaştırıyor. Ki bu da özellikle diyet yaparken yeşilçayın önemli bir içecek olması sebebini açıklıyor.
Yeşil çayın içeriği

Kardiyovasküler hastalık ve kanser risklerini azaltan, antioksidan olan, alzheimer hastalığının başlangıcını geciktiren, tümör oluşumu ve gelişimini önleyen, yaşlanmayı yavaşlatan Polifenol.
C vitamini ve kan pıhtılaşması için gerekli olan K vitamini.
Anti-kanserojenik özelliği olan Karotenoidler.
Selenyum, magnezyum, çinko, krom gibi pek çok mineral.
Tokoferol diğer adıyla E vitamini.
Kanser riskini azaltan Fitokimyasal bileşikler.

emegine saglik =)

bende günde 3-4 bardak sekersiz yesil cay icerim, sevdigim icin ama bu dediklerin acaba posette olan yesil cay iyinde gecerlimidir acaba? ben hep posettekinden iciyorumda =)

selamlar, cansu

iyi aksamlar bayanlar =)

öglenden beri gelemedim, yürüyüstü alisveristi derken.
bide gribim baya berbatlasti küvete yatip uzandim hep.

kurslarin ikisinede gidemedim.

kacirdigim sayfalari okucam simdi =)

hepinize tekrar tskler destek icn, hersey grip haric güzeldi bugün. iyi beslendigimi düsünüyorum
sizi seviyoruuuum

slmlar, cansu

Canım geçmiş olsun. Menün çok güzeldi bu günü göremedim ama bence salgındandır o herkes hasta bu ara...

arkadaslar benim cikmam lazim iyi geceler size :42:
yarin gorusuruz insaallah:16:

kıslar misafirlerim geldi öğlen giremedim... mesaj sayımlarını artık mesaj mı atıyoruz öyle birşey okudum sanki... bu benim 7. mesajım ortim sanırım sen sayıcaksın...
bu arada menümüde yazıp yatıcam... artık 6.30 da kalkıyorum.... 5 ay kaldı sınava... inş oturtçam bu düzeni...
sabah
kepek ekm. peynirli tost
5i bi yerde çay

ara
1 elma

öğle
4 kaşık patates salatası
yanındaki börekleri yemedim... misafirlere yedirdim onlar şişmanlasın:1:

ara
7 badem

akşam
3 minik parçaa et döner