Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam arkadaşlar anca girebildim ama malesef geç kalmışım herkes çıkmış ben şimdi nerede dolduracağım bu beş mesajı![]()
sabah 1 yumurta sadece akşam 1 adet lahmacun ve bir bardak ayran(
Spor yürüyüş yaklaşık 2 saat...
2 lt su
2 bardak soğan suyu
1 kahve şekersiz
Çok kalacaklar mı ?
Bu arada hangi ildeydin sen ?
evet hazirana kadar bendeler ama bazen eltilerime ve gorumceme gidiyorlar o ara rahat rahat yaparim artik
onlar buradayken calisma odamiz musait oluyor kosubandi da orada bilgisayari da oraya tasidim mi daha rahat olurum
ben istanbuldayim tatlim.
bende şu potocuğu kaldırıyımda önce spor sonra epilasyon kolay gelsin sanada hilal benim bacaklarım gerçekten çok azaldı saçlarımsa pamuk gibi oldu ne yararlı şeymiş bu ya
Senin menülerin bana hep çok az görünüyor Su'cum, peki sende nasıl bir etki yapıyor. Zorlanmıyormusun?
Ben burdayım canım. Görünmüyormuydum yoksa. Hoşgeldin bu arada![]()
neymis o neymis :108::108:
yararli olan sey neymis ki![]()
bunlari bir gunde mi yaptinSporumu henuz bitirdim bi kismi aksama kalmisti..
8/02/12 spor bildirimim:
60+10 dakika kondisyon bisiklet
500 ip atlama
15 dak egzersiz
45 dak kondisyon bisiklet
47 dak leslie 3 mil+ 15 dak leslie 2. part ekstra yaptm![]()
![]()
Suan yerimden kalkmaya dermanim yok
HERKESE IYI GECELER DILIYORUM, buyuk gune 1 kala yarin ekstra dikkat ederiz ins menulere
msj bildirimi:21
Bugün ve yarın bana atacaksınız canım.
Allah yardımcın olsun canım yaaa, çok kalacaklarmış. Zordur eminim senin için.
Merhaba canım ben Su tanışmadık daha önce sanıyorum :) ayşenin dediği ayın hareketlerine göre epilasyon ve saç bakımları yapıyoruz. Aycanın başlıkları var oradan tarihleri takip ediyoruz.
YESIL CAYIN ETKILERI
2006 yılında 65 yaş üstü 14.000 kişiyle yapılan bir araştırmada fark edildi ki; günde bir fincan yeşil çay içen ya da hiç içmeyen kişilerin fonksiyonel yetersizlikleri %13 iken, beş ya da daha fazla yeşilçay tüketenlerde bu oran %7. Yeşil çay içme alışkanlığı olan kişilerin aynı zamanda daha çok meyve sebze ve balık tüketen, kalp rahatsızlığı olmayan ve daha eğitimli kişiler oldukları da farkedildi.
Yeşil çayın faydaları
Yeşil çay kadınlarda, ilerki yaşlarda bacak kaslarını güçlendiriyor.
Kalp krizi ve felç riskini azaltıyor.
Kan şekerini düzenliyor.
Vücuttaki toksinlerin atılmasını sağlıyor.
Vücutta depolanan yağın parçalanmasını kolaylaştırıyor. Ki bu da özellikle diyet yaparken yeşilçayın önemli bir içecek olması sebebini açıklıyor.
Yeşil çayın içeriği
Kardiyovasküler hastalık ve kanser risklerini azaltan, antioksidan olan, alzheimer hastalığının başlangıcını geciktiren, tümör oluşumu ve gelişimini önleyen, yaşlanmayı yavaşlatan Polifenol.
C vitamini ve kan pıhtılaşması için gerekli olan K vitamini.
Anti-kanserojenik özelliği olan Karotenoidler.
Selenyum, magnezyum, çinko, krom gibi pek çok mineral.
Tokoferol diğer adıyla E vitamini.
Kanser riskini azaltan Fitokimyasal bileşikler.
merhaba su ben elif memnun oldum
baktim ama okumadim kova burcunu goremedim daha iyi bakmam lazim sanirim![]()
iyi aksamlar bayanlar =)
öglenden beri gelemedim, yürüyüstü alisveristi derken.
bide gribim baya berbatlasti küvete yatip uzandim hep.
kurslarin ikisinede gidemedim.
kacirdigim sayfalari okucam simdi =)
hepinize tekrar tskler destek icn, hersey grip haric güzeldi bugün. iyi beslendigimi düsünüyorum
sizi seviyoruuuum
slmlar, cansu
Canım bunun burçla falan hiçbir alakası yok saatler hepimiz için aynı mesela bugün yarın ve cuma epilasyon için harika tarihler..