• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

elifcim çok hamaratız bakıyorumda benimde işlerim daha bitmedi adamı işe kızı okula yolladım yeniden bulaşık çıkardılar bolca sizinleyim şimdi çayımı içiyorum ama kalkmam lazım artıkın

ufffffff ama ben kalkamıyorum ya kalkıp geri yatıyorum benide kaldırın bende erkenci olmak istiyorum
kızım öğlenci oldu bende eşimi gönderince direk yatış:1::1::1:

Canım bende çoluk yook cocuk yok ondan böyle yoksa is bitmez ki ;)

bende leptin hormonunu doktorum anlatınca zorluyorum kendimi erken yatmaya o zaman erken uyanıyorum çok şükür :1:

Kızlar az önce kosu bandından düştüm buraya yazcam diye iyi mı :1: :1: :1:

Kahvaltın gayet güzel olmuş Cansu ama öğlen pirinç olmamış belki beyaz pirinçten daha az zararlı ama kilo verirken uzak durmalısın.
Akşam da meyve çok fazla olmuş, meyvelerin içinde oldukça şeker var günde 1 bilemedin 2 taneyi geçme ki bunlar da akşam olmasın ..

evet ama cok radikal olmak istemyiorum cünkü bidaha normal yemeye baslarsam kilo almak istemyiorum.
herseyden az az yiyerek zayiflamak istiyorum.

Ben şimdilik sadece okumakla yetiniyorum. Cevaplar eve gidince :9:

hu huuuu
ben geldim kızlar
geçmişe bakayım hemen geliyorummm:10:

Kızlar ne alemdesiniz? :9:

Sabahtan beri, bulaşık yıka, yemek yap, balık ayıkla faln derken acayip yoruldum.
Spor yapayım dedim ama cok yorgunum. 1 saat kadar dinlenicem..

Görüşürüz....

ay kız senindemi şu sporu yapıyorum ya kendi kendime diyorum hilal karnım küçülüyo diye galiba inceliyorum diyorum rüyamda annaem geliyo kızım ne yaptın miden karnın yapışmış bu ne hal nasıl kilo verdin diyo
sende benim gibi rüyalarına girmiş
ewet hilal benimde oynamıyo tatıldı kilo 56 larda dolanıp duruyo delirtecek beni sence birseyi yanlışmı yapıyorum ki

:34:

Ayy ama nasıl sinir oldum ya ben lisanslı yüzücüydüm ama bıraktımtan sonra artık ancak kendime yetecek kadar yüzebiliyorum sinir oluyorum bu duruma.

ufffffff ama ben kalkamıyorum ya kalkıp geri yatıyorum benide kaldırın bende erkenci olmak istiyorum

Biz sana derdik ne erkencisin diye ne oldu Gülçin sana böyle ..

Evet evet :)
ama şimdi program yapmışlar gorumceme yemeğe gidiliyormus yine sıra bana gelmedi dinlenmek için :(
yemekte sarma yoktur insaallah :1:

Aman Elif dikkat et hele sarmalarda pirinç varsa kesin uzak dur ama bulgurlu falan yaptıysa ye.

Elif iyi misin nasıl düştün kız ?

evet ama cok radikal olmak istemyiorum cünkü bidaha normal yemeye baslarsam kilo almak istemyiorum.

Bence de her şeyden yiyerek zayıflaman hoş ama 3 meyve az değil kii ..

Ben şimdilik sadece okumakla yetiniyorum. Cevaplar eve gidince :9:

En azından okuması olmayacak eve gidince :1:

hu huuuu
ben geldim kızlar
geçmişe bakayım hemen geliyorummm:10:

Hoşgeldin Semiha ..

Kızlar ne alemdesiniz? :9:

Sabahtan beri, bulaşık yıka, yemek yap, balık ayıkla faln derken acayip yoruldum.
Spor yapayım dedim ama cok yorgunum. 1 saat kadar dinlenicem..

Görüşürüz....

Uff ben de halsizim bugün başım dönüp duruyor yapmam belki spor ..

doğru mantık herşey ye ama az az birde ney yersen yanında ne yememelisin onuda öğrendinmi tamamdır..
cansu senin mesela günlük 5 dilim ekmek hakkın var ve en fazla 2 adet meyve..suyu 3 litreye kesin tamamlamalısın..ve 2 bardak yeşil çay..ve yemek işini en sson 8 de bitirmeye çalış erken yersen acıktığında tarçınlı yy yağlı süt tüket ki sabaha aç kurt gibi kalkma .ufak tüyocuklar olusn sana..birde her lokmayı çok çiğne..:34:
anam ne yapıyon sen dikkat et:52::20:
elifcim çok hamaratız bakıyorumda benimde işlerim daha bitmedi adamı işe kızı okula yolladım yeniden bulaşık çıkardılar bolca sizinleyim şimdi çayımı içiyorum ama kalkmam lazım artıkın

bu kadar yoğunluğa vücut ne yapsın dinlenebilsen kalkarsın..

Cidden erken kalkınca gün çok uzuyor Elif ..
benim kilo vermedeki en büyük sırrım erken yatar erken kalkarım..eğer gecede güzel uyursam kilom çok rahat gidiyor..
Kızlar sabah erken kalkmak ne güzel yaaa aksam yemeğimi bile yaptım şimdi kulakligimi takip kosu bandında size yazıyorum kayinvalidemle kayınpederime ıhlamur yaptım kurabiye yaptım onların ısı de bitti ohhssimdi sıra benim :1:
:9::10:
Canım ya çok üzüldüm oluyor iste kayınvalidelerde kıskançlık insaalah hiçbir sorun çıkmadan atlatirsiniz ben önce esimle konuşuyorum annen gelince seni şikayet etcem hep onun yanında olcam caktirma diyorum kayınvalidende bana acıyı benden yana oluyor :1:
Politik ol herseye sakın yaklas akıl vermek gibi olmasın yanlış anlama ;)
yok anaman benim kaynana kızı hamile karnındaki çocuğa bile laf atıyor kızını üzüyormuş yoruyormuş..oğlunu şikayet etmek ne haddime..:53::37:yapısal çok sakinimdir..bu sakinliğimde çıldırtıyorya..:1:
pazartesi 115, 4 kg
simdi 113,9
hedefim simdilik 80 (aslinda 70) ama bi 80 oluyumda ;D
:nazar::46:
dünkü menü:

sabah:

4-5 zeytin
iki dilim emmentaler peynir( kesilmis hazir olandan)
domates
salatalik
yesil cay

öglen:
salata
1 kase kendi yaptigim yagsiz mercimek corbasi
tavuk sote yanina 2-3 kasik haslanmis yaban pirinc
ve karnabahar haslanmis

aksam.
1 kase natürel yogurt
1 elma
2 kiwi

:D
akşama yemek yok olmalıydı..es geçme sakın az yiyerek değil doğru beslenerek kilo vereceğiz..:34:

Çok güzel olmuşş :60:

Tebrik ederim cansu, kahvaltın da gayet güzel olmuş, burada başlangıç kilon tam olarak kaçtı ve hedefin not alayım ben.

Ben bir ara sabaha kadar uyumazdım sonra gündüz uyurdum cidden çok kötü oluyor şimdi saat 23.30- 2 arası uyuyorum sabahta 8-8.30da ayaktayım ..
erken kalkmak çok iyi oluyor..
selam yavruuularr :D

cok mutluyum ya :D tartildim bugün 113,9 kg düsmüsüm :D cok sevincliyim 110 altina bi düssem ilk hedefte =)
bakalim yarin noluak, cizelgemi yarin degistiricm :69:

yürüyüsen gelyiorum 2 saatlik yürüyüs yaptim :D

kahvaltim:

bir bucuk dilim cavdar ekmegi
biraz giresun köy peyniri
4 tane zeytin
2 tane yesilcay sekersiz
domates
salatalik
biber
marul yedim bolca

selamlar, cansu
selam ..
kahvaltı süper..:29:

spor yapamıyosan kesinlikle diyetini bozma derim
diyete uyamıyorsan 1 saat spor yap tartıda gözle görülür bi gelişme olmazken inçelmede 2 haftalık diyete bedel :40:

spor süper bişey ya diyetin ilaçı :9::9::9:

yogunlugun geçsin eski formuna dönersin sen kilonu koru şu dönemde buda bi başarı
sadece diyetle kilonun %5 ini veriyormuşsun ama + sporla %80 heralde bu fark herşeyi anlatıyor..:23:
bu arada benim kilom da yerinde sayıyordu bugün....:47: yok anam sporsuz veremiyorum...:26: neden yapmıyon demeyin.... yarım saat boş bulsam ya ders ya yemek ya temizlik ya misafir kaç gündür... spora vakit gelmedi bi türlü yada biras tembelim bu ara...
diyetini bozma sporada elbet fırsat gelir..
hep böyle olur bu kayınvalideler kayınpederler yahu... bi kerede kızın ailesinin sorun çıkardığını görmedim...vardır elbet ama genelde hep öbür taraf sanki... :31:
bizede misafir geliyor akşam yemeğe... dersi falan bıraktım gene....:32:
en belrigin sözü oğlumu elimden aldın....:37::40:
İnş. çok kalmazlar ya :18:
Ben strese girdim seni düşünürken...

Bilmiyorum.30 dk. mı en ideali?
Yoksa sabah akşam 30 ar dakika mı?
girme girme iyiym rabbim görüyor herşey hayılrısıyla sonuçlansın..
Yok canım yaaa bugün arka taraftaki bilgisayarda yazıyorum, internet bağlantısı var.

Bu arada ben artık bir beden küçüldüm ve herkes sen zayıfladın sen diye söylüyorlar. Yani artık farkediliyorum.

Artık 42 bedenimmmmmm:nazar::nazar:
:nazar::46:

Aman boşver kızına gitsin sizden ne kadar uzak o kadar iyi Derya, erkekler evlenince pek kıymetli oluyor sanırım anneleri tarafından.
onun ne düşündüğü umrumda değil akşam eşimlede konuşacağım annesi hayattayken sahip çıksın şeytanın oyununa gelmeyelim..anneside anlar anlamaz..bende gideceğim küslük bize yakışmaz..atadır sonuçta..:34:bize yakışanda budur..

Sinirliyim çok sinirliyim.
Kilom nasıl oynamaz anlamıyorum ya ayran detoksu yaptım ve 61.9 ! Utanmaz kilom.
Acaba pilates mi ters etki yapıyor ki ben de :26:
Bütün gece de saçma sapan rüyalar gördüm zaten tam güzel bir şey görüyordum, denizin ortasındayım kimsecikler yok Dalıp yüzsem ama popom girmiyor ki diye düşünürken uyandım yüzemedim bileee!!

Uff spor yapasım da yok pek sıkıcıyım bugün :1:

Ben de izinli misin diye düşünmüştüm Ebru, ohh kız her yere yetişiyor maşallah ..
Kilonu fark etmeye başladılar mı Ebru?
bendede durmlar iç açcı değil yarına ne çıkar bilmiyorum ..

Son düzenleme:
erken kalkmanın çok faydası oluyor.
günü doya doya yaşıyorsun...

Kızlar sabah erken kalkmak ne güzel yaaa aksam yemeğimi bile yaptım şimdi kulakligimi takip kosu bandında size yazıyorum kayinvalidemle kayınpederime ıhlamur yaptım kurabiye yaptım onların ısı de bitti ohhssimdi sıra benim :1:

benim kilo vermedeki en büyük sırrım erken yatar erken kalkarım..eğer gecede güzel uyursam kilom çok rahat gidiyor..

onun ne düşündüğü umrumda değil akşam eşimlede konuşacağım annesi hayattayken sahip çıksın şeytanın oyununa gelmeyelim..anneside anlar anlamaz..bende gideceğim küslük bize yakışmaz..atadır sonuçta..:34:bize yakışanda budur..

Ben de pek güzel uyuyordum da 2-3 gündür onların orada karışıklıklar var ondan pek huzursuzum çaktırmamaya çalışıyorum kendime ama gece 3-4 kere uyanıp aradım.

Derya sen böyle düşünürken o kadın seni üzebiliyor ya ne diyeyim ki ona ..

öyle güzel anlatmışsınız ki erken kalkmaya özendim.hatta geç kalktığım için utandım :17:

Ayy ama nasıl sinir oldum ya ben lisanslı yüzücüydüm ama bıraktımtan sonra artık ancak kendime yetecek kadar yüzebiliyorum sinir oluyorum bu duruma.

Biz sana derdik ne erkencisin diye ne oldu Gülçin sana böyle ..

Aman Elif dikkat et hele sarmalarda pirinç varsa kesin uzak dur ama bulgurlu falan yaptıysa ye.

yok yok asla yemem zaten simdi tartiya ciktim 700 gr vermisim yarina kadar 1 kilo olsa tam super olcak :32:

Melek sen ne dersi çalışıyorsun canım

Back
X