doğru mantık herşey ye ama az az birde ney yersen yanında ne yememelisin onuda öğrendinmi tamamdır..
cansu senin mesela günlük 5 dilim ekmek hakkın var ve en fazla 2 adet meyve..suyu 3 litreye kesin tamamlamalısın..ve 2 bardak yeşil çay..ve yemek işini en sson 8 de bitirmeye çalış erken yersen acıktığında tarçınlı yy yağlı süt tüket ki sabaha aç kurt gibi kalkma .ufak tüyocuklar olusn sana..birde her lokmayı çok çiğne..
anam ne yapıyon sen dikkat et

bu kadar yoğunluğa vücut ne yapsın dinlenebilsen kalkarsın..
benim kilo vermedeki en büyük sırrım erken yatar erken kalkarım..eğer gecede güzel uyursam kilom çok rahat gidiyor..

yok anaman benim kaynana kızı hamile karnındaki çocuğa bile laf atıyor kızını üzüyormuş yoruyormuş..oğlunu şikayet etmek ne haddime..

yapısal çok sakinimdir..bu sakinliğimde çıldırtıyorya..

akşama yemek yok olmalıydı..es geçme sakın az yiyerek değil doğru beslenerek kilo vereceğiz..
erken kalkmak çok iyi oluyor..
selam ..
kahvaltı süper..
sadece diyetle kilonun %5 ini veriyormuşsun ama + sporla %80 heralde bu fark herşeyi anlatıyor..
diyetini bozma sporada elbet fırsat gelir..
en belrigin sözü oğlumu elimden aldın....

girme girme iyiym rabbim görüyor herşey hayılrısıyla sonuçlansın..

onun ne düşündüğü umrumda değil akşam eşimlede konuşacağım annesi hayattayken sahip çıksın şeytanın oyununa gelmeyelim..anneside anlar anlamaz..bende gideceğim küslük bize yakışmaz..atadır sonuçta..

bize yakışanda budur..
bendede durmlar iç açcı değil yarına ne çıkar bilmiyorum ..