• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Elif iyi misin nasıl düştün kız ?

Uff ben de halsizim bugün başım dönüp duruyor yapmam belki spor ..

iyiyim iyi :32: dedigim gibi birden dikkatim dagildi ellerimde telefonda olunca kut totoşun üstüne :60:

sen nasilsin ac misin tansiyonun mu dustu acep:53::53:
dikkat et kendine :26:

Son düzenleme:
Hilal iyi misin canım
biraz yat dinlen istersen...

öyle güzel anlatmışsınız ki erken kalkmaya özendim.hatta geç kalktığım için utandım :17:

Sen kaç gibi kalkıyorsun Semiha?
beni de burada Ebru alıştırdı saolsun ..

yok yok asla yemem zaten simdi tartiya ciktim 700 gr vermisim yarina kadar 1 kilo olsa tam super olcak :32:
Ohh maşallah bir de şimdi mi çıktın ?
Sabah aç karnına çıplak mümkünse wc sonrası tartılmak en doğrusu ve en azı :1:

iyiyim iyi :32: dedigim gibi birden dikkatim dagildi ellerimde telefonda olunca kut totoşun üstüne :60:

sen nasilsin ac misin tansiyonun mu dustu acep:53::53:
dikkat et kendine :26:

Ayy aman dikkat et ya ..

Tansiyonum düşmüş olabilir sık sık oluyor ben de zaten hele gece iyi uyuyamadığımda daha çok oluyor.
Aç mıyımmm :26:
Değilim sanırım ayran çorbası iyi tutuyor.

doğru mantık herşey ye ama az az birde ney yersen yanında ne yememelisin onuda öğrendinmi tamamdır..
cansu senin mesela günlük 5 dilim ekmek hakkın var ve en fazla 2 adet meyve..suyu 3 litreye kesin tamamlamalısın..ve 2 bardak yeşil çay..ve yemek işini en sson 8 de bitirmeye çalış erken yersen acıktığında tarçınlı yy yağlı süt tüket ki sabaha aç kurt gibi kalkma .ufak tüyocuklar olusn sana..birde her lokmayı çok çiğne..:34:

anam ne yapıyon sen dikkat et:52::20:

bu kadar yoğunluğa vücut ne yapsın dinlenebilsen kalkarsın..

benim kilo vermedeki en büyük sırrım erken yatar erken kalkarım..eğer gecede güzel uyursam kilom çok rahat gidiyor..

:9::10:

yok anaman benim kaynana kızı hamile karnındaki çocuğa bile laf atıyor kızını üzüyormuş yoruyormuş..oğlunu şikayet etmek ne haddime..:53::37:yapısal çok sakinimdir..bu sakinliğimde çıldırtıyorya..:1:

:nazar::46:

akşama yemek yok olmalıydı..es geçme sakın az yiyerek değil doğru beslenerek kilo vereceğiz..:34:

erken kalkmak çok iyi oluyor..

selam ..
kahvaltı süper..:29:

sadece diyetle kilonun %5 ini veriyormuşsun ama + sporla %80 heralde bu fark herşeyi anlatıyor..:23:

diyetini bozma sporada elbet fırsat gelir..

en belrigin sözü oğlumu elimden aldın....:37::40:

girme girme iyiym rabbim görüyor herşey hayılrısıyla sonuçlansın..

:nazar::46:

onun ne düşündüğü umrumda değil akşam eşimlede konuşacağım annesi hayattayken sahip çıksın şeytanın oyununa gelmeyelim..anneside anlar anlamaz..bende gideceğim küslük bize yakışmaz..atadır sonuçta..:34:bize yakışanda budur..

bendede durmlar iç açcı değil yarına ne çıkar bilmiyorum ..
:60: :60: :60:
:13:

Hilalcim ben bir hafta 9-9,30 arası
bir haftada 6 da kalkıyorum....

erken kalkmanın çok faydası oluyor.
günü doya doya yaşıyorsun...

evet haklisin canim valla saate bakiyorum gecmiyo :9:

öyle güzel anlatmışsınız ki erken kalkmaya özendim.hatta geç kalktığım için utandım :17:
erken yat erken kalkiyorsun :34:
şükür ki birşeyin yok
cok sukur yaa valla sagolun kizlar :16::16::16:
Ohh maşallah bir de şimdi mi çıktın ?
Sabah aç karnına çıplak mümkünse wc sonrası tartılmak en doğrusu ve en azı :1:

Ayy aman dikkat et ya ..

Tansiyonum düşmüş olabilir sık sık oluyor ben de zaten hele gece iyi uyuyamadığımda daha çok oluyor.
Aç mıyımmm :26:
Değilim sanırım ayran çorbası iyi tutuyor.
evet az once dustan sonra ciktim :32:
yarin sabah ac cikar taritilirim insaallah veririm bir kilo yaaaa ufffff :14::14:
aman dikkat et o kadar da ac kalmayin yaaa :53:

Hilalcim ben bir hafta 9-9,30 arası
bir haftada 6 da kalkıyorum....

Senin geçinle benim erkenim hemen hemen aynıymış ya :60:
6'da kalkınca uyumuyor musun tekrar ?

evet az once dustan sonra ciktim :32:
yarin sabah ac cikar taritilirim insaallah veririm bir kilo yaaaa ufffff :14::14:
aman dikkat et o kadar da ac kalmayin yaaa :53:

HAftaya listeye güzel bir giriş yapacak gibi duruyorsun şimdiden ..

Elif ben 2 haftadır sıfır kaçamağa rağmen kilo veremeyince moralim bozuldu ondan 2 günlük detoks yapayım dedim.

Elif ben 2 haftadır sıfır kaçamağa rağmen kilo veremeyince moralim bozuldu ondan 2 günlük detoks yapayım dedim.
bende ayran detoksu yapıyordumya bıraktım bu gün normal besleniyorum..

hmm anladim evet o zamanlarda oluyor birde bir prof. blogunda detoks corbasi yazmisti onu arastirip bulayim ben buradan paylasayim cok ise yaradigini soylediler

:17::17::17: tamam

Metabolizma Cayi:

1 buyuk elma, kabuklariyla birlikte, sadece 4'e bolunecek
1 limon 4'e bolunecek
1 tatli kasigi kara biber (tane olarak, sakin toz halde koymayin, icemezsiniz)
1 cubuk tarcin
4-5 adet karanfil

3 litre suyun icinde, su 1.5 litre kalana kadar kaynatilacak.. limonlari ve elmalari (karabiberleri degil) ezebilirseniz iyi olur. oksurugu de iyi gelir bu arada.. tadini iyilestirmek isterseniz, ihlamur ekleyin biraz..

Yesil Corba.

butun koyu yesil sebzeler (sogan, lahana, hindiba, brokkoli, ispanak, pazi, maydanoz, dereotu, yesil biber vs ) az suda haslanacak. 1 yemek kasigi bulgur, princ veya makarna eklenecek. ben yerken zeytin yagini cig olarak ekliyorum. isterseniz pisirirken de koyabilirsiniz.. 3 gun, gunde 1 ogun sadece bu corba yenecek. diger ogunler ayni kalacak..

Bu arada, sabahlari, bir tutam maydanoz, dere otu, taze nane, rokayi blendirdan gecirip icerseniz (cok az suda) iyi bir detox yapmis olursunuz, benden soylemesi ..(kandaki toksinlerden bahsediyorum..)

alintidir:34:

simdi cikmam lazim kizlar telefondan girmeye calisirirm
mesaj sayim 5 i gecmistir umarim aksamda menumu yazarim kolay gelsin sizlereeeeeee
:3::3::3::3::3:

daha önceleri 6 da kalkınca uyuyordum.
ama geçen hafta sizi tanıdıktan sonra uyumamaya başladım

Ohh ne güzel valla Semiha ..
ben o saatte kalkamam kolay kolay.

Metabolizma Cayi:

1 buyuk elma, kabuklariyla birlikte, sadece 4'e bolunecek
1 limon 4'e bolunecek
1 tatli kasigi kara biber (tane olarak, sakin toz halde koymayin, icemezsiniz)
1 cubuk tarcin
4-5 adet karanfil

3 litre suyun icinde, su 1.5 litre kalana kadar kaynatilacak.. limonlari ve elmalari (karabiberleri degil) ezebilirseniz iyi olur. oksurugu de iyi gelir bu arada.. tadini iyilestirmek isterseniz, ihlamur ekleyin biraz..

Yesil Corba.

butun koyu yesil sebzeler (sogan, lahana, hindiba, brokkoli, ispanak, pazi, maydanoz, dereotu, yesil biber vs ) az suda haslanacak. 1 yemek kasigi bulgur, princ veya makarna eklenecek. ben yerken zeytin yagini cig olarak ekliyorum. isterseniz pisirirken de koyabilirsiniz.. 3 gun, gunde 1 ogun sadece bu corba yenecek. diger ogunler ayni kalacak..

Bu arada, sabahlari, bir tutam maydanoz, dere otu, taze nane, rokayi blendirdan gecirip icerseniz (cok az suda) iyi bir detox yapmis olursunuz, benden soylemesi ..(kandaki toksinlerden bahsediyorum..)

alintidir:34:

Teşekkür ederiz.
Özellikle ilkinin çok işe yaradığını duydum ama ben hiç yapamadım.
Her gün 1.5 litre mi içilecek nasıl olacak ki?

menü
sabah
su
kahvaltı
1 yumurta
2 dilim ekmek
yarım demet maydanoz
2 parmak peynir
2 zeytin.
ara
yeşil çay
öğle