• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

08 ŞUBAT 2012 MESAJ SAYIMLARI

:46::46::46:eski_bir_masal : 55 :46::46::46:

fefilifa : 45

aysecig : 24

tadLi : 23

LAydLiNe : 22

ysfmir : 21

Semiha : 17

mutedeyyin : 12

ozlew_19 : 10

pompon_89 : 9

hayattanazicik : 8

balkaymak : 7

08.02.2012 10
09.02.2012 9

canım 2 defa msj attım

aceba kaçıncı olduk ki bi takip yapıyım bali
kızlar daha akşam yemeği yapıcam
sağlık ocağına gidicem
oğlan uyanınca doyurucam
çamaşırları topluycam asıcam
azda bulaşık var
ama ben kalkamıyorum ya
kızıda okuldan alıcam

2. yiz kızlar 2. takımın ortalaması 0.79 baya öndeler yani bu hafta böyle olsun

Arada telden girip bakiyorum buraya bu haftaki derecemiz de cok iyi o zaman gulcin kutlarim herkesi bn hala yatiyorum atesim agrim ck fazla halsizim off

Arada telden girip bakiyorum buraya bu haftaki derecemiz de cok iyi o zaman gulcin kutlarim herkesi bn hala yatiyorum atesim agrim ck fazla halsizim off

gecmis olsun cnm
bende cok kötüyüm ya, iki saat yürüdüm
ama hic iyi ypamadim, daha beter oldum.
bugünde hic istahim yok. cok hastayim cok

Oncelikle herkese iyi kilo vermeler..

Bende kendimce diyet yapiyorum ama size sormak istedigim bisey var yardimci olursaniz cok sevinirim.

Daha dun tartida bir kilo eksikken bu saba dunku kilomdan bir kilo fazla ciktim.. ve diyetime ayenn uyuyorum.. Cok sinir oldum ce acayip motivasyonum bozuldu.. Bir yanlislik var diye dusunuyorum..

Hic boyle birsey basiniza geldimi ve neden olmustur bir fikriniz varmi ??

geçmiş olsun gönülcüm çorba iç zencefilli çay çok iyi gelir kuşburnu falan iç iyleş biran önce

gecmis olsun cnm
sanada çok geçmiş olsun cansucum yat dinlen zencefili hayatına kat derim soğuk algınlığına birebirdir bide tabi c vitamini

Oncelikle herkese iyi kilo vermeler..

Bende kendimce diyet yapiyorum ama size sormak istedigim bisey var yardimci olursaniz cok sevinirim.

Daha dun tartida bir kilo eksikken bu saba dunku kilomdan bir kilo fazla ciktim.. ve diyetime ayenn uyuyorum.. Cok sinir oldum ce acayip motivasyonum bozuldu.. Bir yanlislik var diye dusunuyorum..

Hic boyle birsey basiniza geldimi ve neden olmustur bir fikriniz varmi ??

canım dün bulgur yada nohut yediysen geçici kilo artışı olmuş olabilir ödem olabilir su ve yeşil çay iç yada regl yaklasmış olabilir akşam 6-8 den sonra bişeyler atıştırdıysan çok etkiler bunlara dikkat etmek lazım

Geçmiş olsun canım...

Selam kızlar iki haftadır kurallara bir türlü adam akıllı uyamadım bu sebeple listede değilim :(( ama önümüzdeki haftaya kadar düzeni koruyacağım işallah... Bu günden sonra kime atacağız şekerler kaç mesaj attığımızı?

Bu arada dün gece elektirikler yoktu bu sebeple giremedim nete 8 de bir gitti sabah geldi ondan dünkü akşam menümü yazamadım.

Dün akşam
3 içli köfte
1 bardak ayran
2 lt su

sanada çok geçmiş olsun cansucum yat dinlen zencefili hayatına kat derim soğuk algınlığına birebirdir bide tabi c vitamini

canım dün bulgur yada nohut yediysen geçici kilo artışı olmuş olabilir ödem olabilir su ve yeşil çay iç yada regl yaklasmış olabilir akşam 6-8 den sonra bişeyler atıştırdıysan çok etkiler bunlara dikkat etmek lazım

hicbiri degil :50::50: sanirim odem var bende.. cunku diyetime aykiri hicbirsey yapmadim ve cok sinir oldum su anda :47::47:

Tesekkur ederim canim..

gecmis olsun cnm
masllah cansu yüzün çok tatlıymış hiç kilolu gibi durmuyosun inşallah birazda verince peri gibi bir gelin olursun

KIZLAR LİSTEYİ KONTROL İÇİN BIRAKMIŞLARDIYDI?

5. Takım 243. Etap
sirine35 71/70.8/0.2/%0.28
chosen1234 71,4/71,7/-0.3/-%0,42
maway 76/75/1/%1,32
begümD 82.6/81.4/1.2/%1,45
samanyolu 66,2/67.4/-1,2/-%1.81
bahayk 64,4/64,4/0,0/%0,00 geri dönmek üzere ayrıldı
rezzan784 69,1/69,5/-0,4/-%0.58
izmirlipinar 100,9/100.6/0.3/%0.30

5. Takım toplam kilo yüzde ortalaması (%0.07)

sagol, zencefil cayi aldim ins oda ise yarar =)

masllah cansu yüzün çok tatlıymış hiç kilolu gibi durmuyosun inşallah birazda verince peri gibi bir gelin olursun

sagol canimda, yanaklarim varya baya.:1:
tam sisko görünmesin diye koyu allik yapiyorum. bi ara baska resimlerimide koyarim :D
vücudum cirkin =) karnimin en alt kati cok kalin sarkiyo...
makyajli begeniyorum kendimi ama makyajsiz okadar degil :D

Merhaba kizlaarr
Ben de eve donuyorum yoldayim cok aciiim
Evde de yemek yokmus daha dogrusu pirasa varmis ama ben yemiyorum
BuZlukta somon vardi belki onu yerim..

Sucum bak buradaki listeye göre gönderiyorsun mesaj sayılarını ..

10 – 11 Şubat : Mutedeyyin
13 – 14 Şubat : Ozlew_19
15 – 16 Şubat : Ysfmir

Back
X