- Emoji Skoru
- 34.600
- Puanlar
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
MENÜM
-SABAH-
-1 dilim ekmek
-biraz peynir
-2 bardak çay
-ARA-
-elma-
-ÖĞLE-
-YARIM KASE TARHANA ÇORBASI-
-3 yk mantar sote
-AKSAM-
-1 kase yoğurt çorbası-
-2 çatal patates yemeği
-su 3lt olur yatanaca
-3 bardak bitki çayı
-SPOR-
-40 dak yürüyüş
-akşam yapınca yazarım gerisini
ben senin gibi düşünmüyorum hilal nedense 50 kilo ,iken çok hareketliydim herzamanki gibi az yiyordum ama her haftasonu 1 gün herşeyi yerdim hiçde ileri geri olmazdı dr larda öyle söylüyo zaten mide küçük istediğini yesen ne kadar yiyebilirsin kiHayranım şu iradene ebru ..
Gülçin her hafta bir kere de olsa istediğimiz gibi kaçamak yaparsak 2 ileri 1 geri oluruz ama ..
Artık evime gidip bilgisayardan girmek istiyorum çok sıkıldım![]()
Hayranım şu iradene ebru ..
Gülçin her hafta bir kere de olsa istediğimiz gibi kaçamak yaparsak 2 ileri 1 geri oluruz ama ..
ben senin gibi düşünmüyorum hilal nedense 50 kilo ,iken çok hareketliydim herzamanki gibi az yiyordum ama her haftasonu 1 gün herşeyi yerdim hiçde ileri geri olmazdı dr larda öyle söylüyo zaten mide küçük istediğini yesen ne kadar yiyebilirsin ki
Hep ne düşünüyordum canım biliyormusun. Çok sabırlıyımdır. İradeliyimdir. Bir sigara konusunda kendimi iradesiz sanıyordum, hatta kendimi defalarca suçladım iradesizim diye. Birde son zamanlarda bu yeme konusunda. Sigarayı bıraktıktan sonra eğer dedim kendi kendime benim bu kadar büyük bir iradem varsa zayıflayabilirimde. Ve sonuç gördüğünüz gibi devam ediyor. Sadece hayır diyorum. Israr edenlerede sinir oluyorum. Yaklaşık 1,5 ayda 7 kilo benim için inanılmaz bir olay. Ama eminim ki kim olursa olsun eğer isterse yapamayacağı yok insanın. Çok mu konuştum ne![]()
MENÜM
-SABAH-
-1 dilim ekmek
-biraz peynir
-2 bardak çay
-ARA-
-elma-
-ÖĞLE-
-YARIM KASE TARHANA ÇORBASI-
-3 yk mantar sote
-AKSAM-
-1 kase yoğurt çorbası-
-2 çatal patates yemeği
-su 3lt olur yatanaca
-3 bardak bitki çayı
-SPOR-
-40 dak yürüyüş
-akşam yapınca yazarım gerisini
Hep ne düşünüyordum canım biliyormusun. Çok sabırlıyımdır. İradeliyimdir. Bir sigara konusunda kendimi iradesiz sanıyordum, hatta kendimi defalarca suçladım iradesizim diye. Birde son zamanlarda bu yeme konusunda. Sigarayı bıraktıktan sonra eğer dedim kendi kendime benim bu kadar büyük bir iradem varsa zayıflayabilirimde. Ve sonuç gördüğünüz gibi devam ediyor. Sadece hayır diyorum. Israr edenlerede sinir oluyorum. Yaklaşık 1,5 ayda 7 kilo benim için inanılmaz bir olay. Ama eminim ki kim olursa olsun eğer isterse yapamayacağı yok insanın. Çok mu konuştum ne![]()
Ama gülçin o zaman amacın kilo vermek değil aynı kiloda kalmakmış.
Yersin telafi edilir tabiki problem değil ama şimdi kilo vermeye çalışıyoruz.
1 gün istediğini yedim 500 gram kadar aldın.
2-3 gün onu vermeye çalıştın.
1 haftada sadece 3 günü vermek için ayırmış olacaksın.
Oysa 7 günü kullanırsan sonuç farklı olacak.
Hmm istediğimiz kiloya gelince bence de zaman zaman çook da yenir sonra dikkat edilir alınmaz kilo ..
Çok güzel konuştun gerçekten ve bu şekilde yaparak beni de çok motive ediyorsun ..
Teşekkür ederimm![]()
yok canım hoş konuştun![]()
kızlar bu hafta bişey deniycem dr ömer coşkundan öğrendim aç karnına günün her saatindeolabilir çörek otunu taze taze havanda dövüp yada çiğneyerek yersek etkisi çok olurmuş
kızlar bu hafta bişey deniycem dr ömer coşkundan öğrendim aç karnına günün her saatindeolabilir çörek otunu taze taze havanda dövüp yada çiğneyerek yersek etkisi çok olurmuş
hilal bu kilosu 3 e bölündü ne oluyo
ewet aynı öyle diyorlarBizim doktorlardan bi tanesi sürekli gelen her hastaya anlatıyor. Özellikle kanseri olan hastalara. Çörek otunun faydaları uzun vadede çıkıyormuş. Bağışıklık sisteminide kuvvetlendiriyormuş. Ama taze taze dövülür dövülmez tüketilmesi gerekiyormuş. Direkt yutulduğu zaman sindirilmeden vücuttan atıldığı için dövülerek tüketilmesi öneriliyor.