• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Hayır ya, martın 8ine kadar 65 olmam lazım...

65 e cekmiştik en son..

nasıl becereicem bilmiyorum.
Dukan falanda kar etmiyor artık ya :95:

Oooooo çok az kalmış Melek martın 8'ine . Senin çok uğraşman lazım. Yaaaa şu kilo cetvellerini neden kaldırdınız. Hilal seninde yok. Kaç kilosunuz şuan.

Oooooo çok az kalmış Melek martın 8'ine . Senin çok uğraşman lazım. Yaaaa şu kilo cetvellerini neden kaldırdınız. Hilal seninde yok. Kaç kilosunuz şuan.

Moralim bozuldu ebru veremiyorum diye ondan 50leri göreyim koyacağım tekrar.
61.3 üm ben ..

Ebrucum çok seviyorum ama kendim yemeyi sevmiyorum dışarıda da sevdiceğim olmadan yemiyorum o yüzden yoksa çok severim.
Buradayken neredeyse her gün balık yedik mutlaka ..

Uff az kalmış cidden Melek, bol bol spor yap sen o zaman ..
Haftada 1.5 vermen gerekiyor artık sakın ufacık bile kaçamak yapma ..

Ben evlenene kadar balık yemezdim. Eşim İzmir'li. Kayınpederim kendi tutar balıklarını. Benim yemememdeki en büyük sebep balığın kılçıklarıydı. Eşim önceleri çocukmuşum gibi kılçıklarını temizleyip yedirirdi bana. Evde hamsi yaparken mutlaka fırında yaparız biz. Eşimle birlikte temizleriz. Kılçıklarını ayıklarız tek tek. Tadı çok güzel olur. Bide çuprayı çok seviyorum. Kılçıkları hemen temizleniyor. Evde fırının varsa eğer hilal hiç bir ekleme yapmadan fırın poşetiyle pişirebilirsin. Çok lezzeli oluyor.

Tek başınada yiyemiyorsan ben geleyim yanını hızlı trenle 1,5 saat Ankara :9::9::9:

Ben evlenene kadar balık yemezdim. Eşim İzmir'li. Kayınpederim kendi tutar balıklarını. Benim yemememdeki en büyük sebep balığın kılçıklarıydı. Eşim önceleri çocukmuşum gibi kılçıklarını temizleyip yedirirdi bana. Evde hamsi yaparken mutlaka fırında yaparız biz. Eşimle birlikte temizleriz. Kılçıklarını ayıklarız tek tek. Tadı çok güzel olur. Bide çuprayı çok seviyorum. Kılçıkları hemen temizleniyor. Evde fırının varsa eğer hilal hiç bir ekleme yapmadan fırın poşetiyle pişirebilirsin. Çok lezzeli oluyor.

Tek başınada yiyemiyorsan ben geleyim yanını hızlı trenle 1,5 saat Ankara :9::9::9:

Ayy denizden babam çıksa yerim derler ya aynen öyleyim, çok severim deniz ürünlerini.
Ebrucum ya yapmaktan değil de belki biraz abartı gelecek içime sinmiyor, sevdiceğim dağın başında ne yiyeceği belli olmuyor doğru dürüst bir şey yemiyor zaten orada o öyleyken benim de boğazımdan geçmiyor, çok sever balığı da ..
Hatta bir çok şeyi yerken boğazıma dizilip kalıyor ..

Ayy denizden babam çıksa yerim derler ya aynen öyleyim, çok severim deniz ürünlerini.
Ebrucum ya yapmaktan değil de belki biraz abartı gelecek içime sinmiyor, sevdiceğim dağın başında ne yiyeceği belli olmuyor doğru dürüst bir şey yemiyor zaten orada o öyleyken benim de boğazımdan geçmiyor, çok sever balığı da ..
Hatta bir çok şeyi yerken boğazıma dizilip kalıyor ..

Ayyyyyyyy kuzummmm yaaaaa kıyamam ben sana sen ne şeker bişeysin öyle. O zaman bekle biraz daha sevdiceğin gelince yanına beraber yersiniz.

Aaa bu cok guzel oneri Ebru hic dusunmemistim...
Ben de baligi sewerim aslinda ama bazi baliklarin kokusundan nefret ediyorm, dardanel ton baliga ancak bol limon sikip kokusu yok olunca yiyebiliyorm,
Hilal in ekledigi fish stickleri hele hc agzima surmem bayagi oluyor bi deneyim gene dedim mumkun deil yiyemedim,
bu arada Hilal o fish stick yagda kizartma seklinde tuketiliyor baska uygulama sekli oldugunu sanmiyorm,
bence cnn balik istediyse az misir ununda we az yagli yapismasin diye, firin tepsisinde firinda yapmanin bi mahsuru yok
sonucta yeme konusunda kontrollusun sen...

Konu ne bilmiyorum ama sıkma canını Elif'cim. Karı koca arasında ufak tefek küslükler olur. Uzun sürmez zaten barışırsınız inşallah. Kendi kendine de dert edip diyetini sakın bırakma. Hem regl dönemi insan daha fazla alıngan oluyor,sinirli oluyor. Eskiden ben hiç çekilmezdim valla. Şimdi yeni yeni kendimi kontrol edebiliyorum. Oooo yaptığın mis gibi hazırlıklardan sen yeme sakın. Bunlar için üzülmeye ağlamaya değmez. Şöyle bi silkelen kendine gel. Bence sen mutlu bir kızsın. Mutsuz etme kendini. :16::16:

Valla suan çok kırgının ona insaallah gecer ;)
şimdi masayı hazırladım misafirler oturdu çaylarını koydum çıktım salondan muazzam bir sofra oldu :1:

Ben de baligi sewerim aslinda ama bazi baliklarin kokusundan nefret ediyorm, dardanel ton baliga ancak bol limon sikip kokusu yok olunca yiyebiliyorm,
Hilal in ekledigi fish stickleri hele hc agzima surmem bayagi oluyor bi deneyim gene dedim mumkun deil yiyemedim,
bu arada Hilal o fish stick yagda kizartma seklinde tuketiliyor baska uygulama sekli oldugunu sanmiyorm,
bence cnn balik istediyse az misir ununda we az yagli yapismasin diye, firin tepsisinde firinda yapmanin bi mahsuru yok

Ben levrek pişirmiştim fırın poşetiyle. Zaten balıkçılar temizliyorlar alırken. Ben sadece yıkayıp tuzlayıp fırın poşetine yerleştirip fırında pişiriyorum. Kokusu felan normalden çok az oluyor. Bide şuan düşünüyorum ki tam diyetlik fırın poşetiyle yapılan balık ve tavuklar. Çünkü kendi yağlarında pişiyorlar.

Onceden kahwaltimi yaptigmda midemde acaip sislik we rahatsizlik hissederdim Allah a sukur artik o sikayetim ortadan kalkti,
kahwaltimi yaptim meywe cayimi yudumluyorum Hilal sen labne peynirini sormustun sanirim bi msjinda smdi aklima geldi cnm ben mozarella yiyorum
kalorisi cok dusuk ..

şimdi masayı hazırladım misafirler oturdu çaylarını koydum çıktım salondan muazzam bir sofra oldu :1:

Ellerine sağlık o zaman Elif'cim. Peki ayıp olmazmı sen sofraya oturmazsan. Ben senin eşinin yerine olsam boğazımdan geçmez valla. Hem kadıncağız hazırlasın binbir çeşit hemde oturup yiyemesin.

Bu arada niye kırıldın özel değilse paylaşmak istersen dinleriz. Belki bi faydamız dokunur.

Bir tane daha benden :1:

Yiyelim Ebru ya gece nasıl acıktım öyle anlatamam ..

Sucum geçmişe bir göz atabilirsin geldiğinde ..

Öğlen çiğ köfte yiyince akşam hiç acıkmamıştım o yüzden yemedim de gece acıktım işte ..

Hayırdır Elifcim ?

Hemen fırsatı değerlendirmişsin Semiha :1:

Dün herkes temizlik modundaymış desene ..

Afiyet olsun çok güzel olmuş Semiha ..

:1:
Sonradan gördüm kaşar olduğunu da çok güldüm ..

Ohh ne güzel olmuş.
Yok yok hiç bir sakıncaası, pek de güzel uyunur ..

Cidden çok zor ya ne kadar çeken hastalar var ..

Üzüldüm ben de gerçekten ..

Neden küstünüz Elifcim ?
Eğer büyük bir şey değilse uzatmayın barışın küslük insanı mutsuz ediyor.
Hem moraliini bozup yemeğe saldırma o mutlu etmeyecek ki seni ..

misafirlerin yanında azarladı beni sonra da küstu bende kustum konuşmuyorum onunla gicik oldum :@
dün öyle yaptım yemeğe saldırdım ama sanki ona ceza verdim akıllı ben :((
bugün çok dikkat etmem lazım suyumada sporumada

Yaaaa bi dk benimki neden görünmüyor peki. Anlamadım ben bu işi. :53::53:

Site düzenlemesinde acaba kaldırdırlar mı dedim ben Ebru ..

Ayyyyyyyy kuzummmm yaaaaa kıyamam ben sana sen ne şeker bişeysin öyle. O zaman bekle biraz daha sevdiceğin gelince yanına beraber yersiniz.

:17::17: Ne yapayım Ebrucum ya içime hiç bir şey sinmiyor.

Merak edp sormuştum öyle Gönül ama bakalım eğer istersem az bir şey yerim.
Bildiğim kadarıyla yağsız teflon tavada da oluyor geçen seferöyle yapmıştım ..

Ne onlarla ne onlarsız dimi :1:

Onceden kahwaltimi yaptigmda midemde acaip sislik we rahatsizlik hissederdim Allah a sukur artik o sikayetim ortadan kalkti,
kahwaltimi yaptim meywe cayimi yudumluyorum Hilal sen labne peynirini sormustun sanirim bi msjinda smdi aklima geldi cnm ben mozarella yiyorum
kalorisi cok dusuk ..

Labnenin nasıldır ki kalorisi merak ettim ben de öylee ..

Masallah hamarat hatunun halide bir baska oluyor canim:9:
Bugun ruyamda ewde misafirler olurmus onlara kahwalti hazirlama telasindaydim senin bu yazdigin msji okuyacakmissim oysa :9:

Ben levrek pişirmiştim fırın poşetiyle. Zaten balıkçılar temizliyorlar alırken. Ben sadece yıkayıp tuzlayıp fırın poşetine yerleştirip fırında pişiriyorum. Kokusu felan normalden çok az oluyor. Bide şuan düşünüyorum ki tam diyetlik fırın poşetiyle yapılan balık ve tavuklar. Çünkü kendi yağlarında pişiyorlar.

Hamsi de olur mu ki firin posetinde, onlar tek tek sira sira dizmek mi gerekiyor, hangi baharatlari ekliyorsun..
Hilal aklima gelmisken eger baligi sirf kendi yaginda yapmak istiyorsan we unsuz, yagli kagittada yapabilirsin ...

Ebrucum çok seviyorum ama kendim yemeyi sevmiyorum dışarıda da sevdiceğim olmadan yemiyorum o yüzden yoksa çok severim.
Buradayken neredeyse her gün balık yedik mutlaka ..

Uff az kalmış cidden Melek, bol bol spor yap sen o zaman ..
Haftada 1.5 vermen gerekiyor artık sakın ufacık bile kaçamak yapma ..

off evet farkındayım.. nasıl vercem ya :14:

cok calısmam lazım dimi :((

misafirlerin yanında azarladı beni sonra da küstu bende kustum konuşmuyorum onunla gicik oldum :@
dün öyle yaptım yemeğe saldırdım ama sanki ona ceza verdim akıllı ben :((
bugün çok dikkat etmem lazım suyumada sporumada

Ben de çok kızarım başkasının yanında laf edilmesine.
Kızdıysa da onlar yokken söylesin ama boşver kendini üzme sen, anlar o hatasını sen de nazını o zaman yaparsın ..
Ama sen de misafirlerin yanında pek belli etme boşver, sizin sorununuz geçer de onlar unutmaz sonra .

Eki Görüntüle 344559 Eki Görüntüle 344559 Eki Görüntüle 344559

11 Şubat 2012 Tarihli Mesaj Sayım Sonuçları:

LaydLiNe: 57 :65::65::65::62::71:

Eski_bir_masal: 50 :65::65::118::66::119:

Mutedeyyin: 21 :65::64::32::21::124:

Betuld: 18 :128::48::87:

Fefilifa: 14 :66::103::81:

TadLi: 14 :121::124::29:

Hayattanazicik: 8 :12::13::80:

Aysecig: 7 :70::71::51:

Ozlew_19: 6 :109::119::122:

Semiha: 6 :46::23::16:

Pompon_89: 5 :59::40::10:

Ysfmir: 0 :44::20::45:

Balkaymak: 0 :44::20::45:

Mesaj Atan ve Atmayan Herkese Teşekkürler....

Ya canım ben atamadım hakkını helâl et ugrastirdim seni :( telefondan çok zor oluyor su misafirlerim bı gitsin :(

Hamsi de olur mu ki firin posetinde, onlar tek tek sira sira dizmek mi gerekiyor, hangi baharatlari ekliyorsun..
Hilal aklima gelmisken eger baligi sirf kendi yaginda yapmak istiyorsan we unsuz, yagli kagittada yapabilirsin ...

Gönülcüm ben normal balık yapmam kendimken de bunlar pek balık gibi değil diye sordum ..

off evet farkındayım.. nasıl vercem ya :14:

cok calısmam lazım dimi :((

Bildiğin ben stres yaptım Melek ..

Masallah hamarat hatunun halide bir baska oluyor canim:9:
Bugun ruyamda ewde misafirler olurmus onlara kahwalti hazirlama telasindaydim senin bu yazdigin msji okuyacakmissim oysa :9:

Erdin mı naptin :1::1::1:

Gönülcüm ben normal balık yapmam kendimken de bunlar pek balık gibi değil diye sordum ..

Bildiğin ben stres yaptım Melek ..

Sewdicegi yokken bogazindn da gecmezmis:56:
Cnm ben labne yi oyle surmelik tuketmem o mascarpone oluyor,
ama mozarella farkli tuzsuz bir beynir sanirim labnenin kaloriside cok deildir..

Back
X