• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

off moralimi iyice bozdu.
takmayayım diyorum sinirimden oturup agladım resmen :14:

evet canım.dukana uygun olunca yiyebiliyorsun.
2 kasık kepekten yapılıyor.

benim pc acık ama ,içerdeydim :1:

Bence Melek'cim senin eşine en iyi cevabın 65'e inmekle olur. Ağlamaya değmez. Veremesen bu kadarınıda veremezdin. Sıkma o tatlı canını. Bu gidişle adamı dövcez valla hep beraber :9::9:

İhmal etme canım bu kadar ağrıyı çekeceğine git doktora. Belki başka bir yolu vardır.

Onları artık ben misafirden saymıyorum. Ev halkı de sen onlara kısaca :9::9:

Dımı :6: haklisin :)
gideceğim sanırım ilthap kapmış antibiyotik verecek acaba kiloma birsey yapar ki antibiotik :60::60:
psikopata bağladım :6::6:

Canlarım ben kaçıyorum, kızımla ilgileneyim biraz. Hem saat 11 oldu. Uyumak lazım. Metabolizma iyi çalışsın. Herkesi öpüyorum kocaman. İyi geceler... :16::16::54:

Bence Melek'cim senin eşine en iyi cevabın 65'e inmekle olur. Ağlamaya değmez. Veremesen bu kadarınıda veremezdin. Sıkma o tatlı canını. Bu gidişle adamı dövcez valla hep beraber :9::9:

Ya belki, kendine göre bişi demiyor ama benim canımı sıkıyor.
Moralimi bozmya yetiyor.

Valla sırf suna 65 i göstereyim diye bugün nelerden vazgectim, inadına o rakamı görecek ki agzı kapansın :47:

Kuzum iddiadasiniz ya o yuzden oyle yapiyor takma sen onuu

Melek ekmegin tarifini ozelden atar misin bana
Burda anlatmistin ben de yazmistim bir ama ben kaybettim su tavada yaptigin var ya o
Oglen o ekmekle ton balikli sandivic fln yerim

Slm milleeeet, gun boyunca giremedim ewt smdi burdayim :52::52::52:

ammaan hayatım taktiğin seye bak :)
sen 65 olacaksın Allah'ın izniyle hiç bozma moralini
Buda esine Tokat gibi bir cevap olacak bak gor :)
sabret elinden geleni yap gerisini Allah'a havale et

Kuzum iddiadasiniz ya o yuzden oyle yapiyor takma sen onuu

Melek ekmegin tarifini ozelden atar misin bana
Burda anlatmistin ben de yazmistim bir ama ben kaybettim su tavada yaptigin var ya o
Oglen o ekmekle ton balikli sandivic fln yerim

Krebimi,ekmeğimi istiyorsun?

Canlarım ben kaçıyorum, kızımla ilgileneyim biraz. Hem saat 11 oldu. Uyumak lazım. Metabolizma iyi çalışsın. Herkesi öpüyorum kocaman. İyi geceler... :16::16::54:

İyi geceler EBruu
Ben de yaticam yarim saat icinde:))
Yarin sabah erken kalkabilirsem spor yapicam en son cumartesi yarim saat yaptim ama bence 2-3 gunde bir ideal:))

ammaan hayatım taktiğin seye bak :)
sen 65 olacaksın Allah'ın izniyle hiç bozma moralini
Buda esine Tokat gibi bir cevap olacak bak gor :)
sabret elinden geleni yap gerisini Allah'a havale et

inş. canım inş...

Bugun we yarinki msjlar kime gonderiliyordu kizlaar?

Krebimi,ekmeğimi istiyorsun?

Tavada olan krep miydi
Hmm aslinda ekmek istiyordum ama firinda ugrasmak istemiyorum
Hamburger ekmegini yapmak icin de kucuk kucuk kabim yok:(
Tavayi ver bari ondan sandivic yapilmaz mii?

OZlem19 a atiyiruz kizlarr mesajlari

Kizlar dun babacigim bana supriz yapmis belcikaya geldi we bugun babacigimin dogum gunuydu
cok hos kutlama yaptik canim babacigim Allah saglikli huzurlu mutlu uzun omurler wersin ailesiyle, sewdikleriyle
birlikte insAllah:nazar::nazar::nazar::16:
Birlikte bugun aliswerise ciktik babacim bana elbise aldi, haberim yoktu kupe almis:54: guzel bi yelek aldi:16:
Bende babacima dogum gunu hediyesi begendigi bi ayakkabiyi aldim we gucci quilty parfum parfumden haberi yoktu
cok begendi :16::16::16::16:
Dogum gunu pastasini kesti happy birthday to youu muzigi esliginde :69:

Son düzenleme:
Kizlar dun babacigim bana supriz yapmis belcikaya geldi we bugun babacigimin dogum gunuydu
cok hos kutlama yaptik canim babacigim Allah saglikli huzurlu mutlu uzun omurler wersin ailesiyle, sewdikleriyle
Birlikte bugun aliswerise ciktik babacim bana elbise aldi, haberim yoktu kupe almis:54: guzel bi yelek aldi:16:
Bende babacima dogum gunu hediyesi begendigi bi ayakkabiyi aldim we gucci quilty parfum parfumden haberi yoktu

Ay çok güzell nice mutlu sağlıklı senelere babacığına...

Allah basınızdan eksik etmesin
yokluğunu göstermesin
kıymetini bilin sonra çok geç oluyor :(

Ne guzel Gonulcum
Allah muhabbetinizi arttirsiinn:))

Back
X