• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Yemekten yemeğe değişiyor aslında Hilal'cim. Bazen 3-4 yemek kaşığı bir porsiyon oluyor. Aslında tamda Betül'ün dediği gibi ne çok az ne çok fazla. İkisinin ortasını ayarlıyorum. Dedim ya göz kararı. Bu arada diyetisyen bana liste yazarken porsiyon hesabı değilde yemek kaşığı şeklinde yazmıştı. Bende yemek kaşığı ile ölçüyorum. Yemekten yemeğede azda olsa değişiyor.

Seni bu hafta mükemmel gördüm Betül'cüm. Canı gönülden tebrik ediyorum seni. :46::46:

Tebrik ederim seni Elif'cim. Çok iyi kilo vermişsin. Ama bugün çok az yemişsin gibi geldi bana.

ebrucum cesit az sanirim ondan oyle gozuktu ama baya baya yedim tabaklar doluydu :17:

[video=youtube;SXynUr5Bz3w]http://www.youtube.com/watch?v=SXynUr5Bz3w&feature=related[/video]

sabah sabah pek olmadi ama benden sizlere :42:

gunaydin rakibiiiiimmmmmmm :16::16::16:

sana her rakibim dedikce zeki murenin cana rakibi handan edersin eseri aklima geliyor :60:

Günaydın canım :16:

Günaydın bu arada kızlar :1:

Betül dünde sordum ama spor sonucları ne oldu ya?_

Günaydın Melek'cim.

[video=youtube;SXynUr5Bz3w]http://www.youtube.com/watch?v=SXynUr5Bz3w&feature=related[/video]

sabah sabah pek olmadi ama benden sizlere :42:

Evet canım yaaa sabah sabah pek gitmedi :9::9: Bu arada sen tickerını güncellememişsin. 600 gr görünüyor aramızada:10::10:

Üff ya, zumba yapıyordum ne güzel, oğlum uyandı :1:

12 dk. falan yapabildim.
Neyse meto yu harekete gecirmişizdir herhalde :60:

O uyuyunca devam ederim yine..

Son düzenleme:
Ben geldim Kızlar ...

Bugun ki menum:

Kahwalti:
1haslanmis yumurta
3 zeytin
2 dilim tahilli ekmege kasar sucuklu tost
ince dilim beyaz peynir

Ara:
2 k.kurusu+ 2 cewiz

Oglen:
1 kepce yayla corbasi
1 tawuk baget

Aksam:
1 fincan sut+ 2 dilim y. elma
1 kase kisir :24:

3 lt su
2 bardak yesil cay
1 saat kondisyon bisikleti

Afiyet olsun Gönül, geç saatte ve çok olmadıkça ksıır da bir problem yok ki ..

ya bu spor dakikaları ne oldu?

3 kişi göndermiş Betüle sadede o yüzden yok Melek, kızlar neden gönderilmedi dakikalar?

Ay tam da gelmistim
Herkes gitmis

Mesajlari gulcine atoyoruz

Biri kisir yemis yaa
Gonuldu galiba
Ayy nasil severim kisiriii bayilirim :39::31::16:

Aksam misafirlige gittik yemekten sonra

Un helvasi getirdiler, cayla cok severim, ben neyi sevmoyorum ki zaten :1:
Ama yemedim hic, meyve de yemedim :46:

Saygilar :42:

Tebrik ederim Betül şaşırtıyorsun beni :1:

Bir kek yapmışım ki anlatamamm herkes bayıldı ama ben bir yudum bile yapmadım hatta muffin şeklinde yaptım tam 8 adet ki bir tane de kalmadı hiçte yemedim gelen arkadaşlarla uzun zamandır görüşmüyorduk nasıl yani diyip durdular inanamadılar değişime nasıl motiveyim kek değil un helvası getirseler yemezdim herhalde o kadar iltifattan sonra :))))

Sadece açık bir bardak çay içtim. Bu gün şeftalili yeşil çay aldım ondan da içtim bir bardak ve sevdim bu kapalı paket çaylar etkili dimi kızlar??? Bu arada 4 mesaj anca yazdım :( bir tane daha birşey yazayım aşağıya çıkayım erken yatıp erken kalkma sevdasındayım bakalım becerebilecekmiyim.

Ohh ne güzel olmui Su en büyük motivasyon o zaten.
BU arada unuttum söylemeyi bloguna baktım ben de ne güzel şeyler var öyle, azıcık da diyet yemekler olsa ya :1:

Bu arada bu gün birde iki ara bir dere temizlik yaptım yürüyüşün yanında spor sayılır herhalde çünkü eşim motorunu modifiye ediyordu ve benim üst kat için bir 15 basamaklı merdiven var yaklaşık 15 sefer inip çıktım sırf onun istekleri yüzünden :) yeme olayını düzene sokmam lazım. Birde kızlar ben istikrarlı değilim hiç yaa hiç bir şeyin devamını getiremiyorum soğan suyuna başlamıştım bakın o kaldı karataya başlamıştım onuda tam yapmıyorum ne olacak benim halim :(

Teşekkür ederim hayatım beni hareket ettirip zayıflamama yardımcı olduğun için de bakalım ne diyecek adam :1:

Yarından ödünç alsam olmazmı :(( tüh bu günki yoğunluktan kaçırdım o zaman napalım affediverin beni artık sende benim gibi baykuşlardanmısın canımcım?

Sen bol paylaşımda bulunmaya çalış su arada olur böyle ..
Zaten genel paylaşımların farkında oluyoruz genelde.

iyi geceler arkadaslar dun hic mesaj yazamadim kusura bakmayin evde degildim doktordaydim sonra da musait olamadim 5 mesaj yazamadim ama menumu yazayim

sabah:
1 bardak ayran

ogle:
taze fasulye tavuk sote

aksam:
tost salata

bugun doktor gunumdu ve 1400 gr yag vermisim cok mutlu oldum :)
simdi de leptin salgilamam lazim iyi geceler :3:

Afiyet olsunn, ne güzel vermişsin Eliff, 1 haftada mı gitmiş 1.4 yağ ..

Gunaydiiin herkeseee

Su dun gece bana yazdigini gormemisim kusura bakma
Kitap okuyordum, evet bende de vardir baykusluk :1:

Elif ne guzel 1400 yag. Keske ben de oyle olculsem ya yag su kadar fln diye duzenli

Bugun protein gunum 1 bardak sut ictim
11-12 gibi anca kahvalti bir ara ogun yapip 6 gibi yemegi birakirim ins

Dun cok gec yedik ve cok yedik :)

Gece kitap okumak ve yabancı dizi izlemeye bayılıyorum.

Hadi bakalım güzel bir protein günü olsun.
Sen dün bir şey yememiştin ne olduu?

Dun tarifini paylastigim ekmegi deniyoru bugun yoguruyor annem simdi
1 saat mayalancak sonra piscek
Ya insallah guzel olur yaaa :56:

Betül eğer güzel olursa ben de deneyeyim ..

Günaydın kızlar. Mutlu sabahlar.:21::21:

Yemekten yemeğe değişiyor aslında Hilal'cim. Bazen 3-4 yemek kaşığı bir porsiyon oluyor. Aslında tamda Betül'ün dediği gibi ne çok az ne çok fazla. İkisinin ortasını ayarlıyorum. Dedim ya göz kararı. Bu arada diyetisyen bana liste yazarken porsiyon hesabı değilde yemek kaşığı şeklinde yazmıştı. Bende yemek kaşığı ile ölçüyorum. Yemekten yemeğede azda olsa değişiyor.

Aklımda oturttum sonunda teşekkür ederim Ebru'cum ..

Günaydın bu arada kızlar :1:

Betül dünde sordum ama spor sonucları ne oldu ya?_

Melek dünden de alıntıladım ama kimse yollamamış 3 kişinin varmış sadece ..

Geçen hafta benim hiç sporum yoktu ki Hilal'cim. Yine iyi gitti 800 gr. Sporum olmadığı için yazmadım. :17::17:

Arkadaşlar !!!

Biliyorsunuz her cuma spor dakikalarımızı Betül'e atıyoruz..
Ancak bu hafta gerekli özeni gösteremediniz malesef... :20:

Spor yapmış olsanızda, olmasanızda lütfen dakikalarınızı bildirin... :31:

Eğer bu işin ucunu bir kere bırakırsak devamı gelecek yoksa... :45:

Lütfen daha duyarlı olalım :29:

Arkadaşlar !!!

Biliyorsunuz her cuma spor dakikalarımızı Betül'e atıyoruz..
Ancak bu hafta gerekli özeni gösteremediniz malesef... :20:

Spor yapmış olsanızda, olmasanızda lütfen dakikalarınızı bildirin... :31:

Eğer bu işin ucunu bir kere bırakırsak devamı gelecek yoksa... :45:

Lütfen daha duyarlı olalım :29:

Tamam canım anlaşılmıştır mesaj :17::17:

Kizlaar ekmek firinda bir bakay dedim ben de oliyor gibi tadina baktim azicik ama ici daha pismedi disi baya sert bir de kabarmadi ama yine de guzel :1:

Spor dakikalarini bu aksam yayinlayayim
Ok. Haftaya da herkes gondersin ama
Yoksa oyle 3-5 kisiye liste yapamam .. dermiissim :60::60:

Melek yapicam diye yazdiklarinin bazilarinin tarifini istiycem azz sonrra:1:

Back
X