Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

yetisemedim :1:
hosgeldin ebrum nasilsin?
nasil gidiyo hic tartildin mi?

Hoşbulduk canım. En son geçen Cuma tartıldım onun haricinde tartılmadım. Ama şuan eski giydiğim pantolonlar aşağı düşüyor, resmen iniyor bacaklarımdan ve uzun zamandır giymediğim ve içine zor girdiğim 42 beden bir pantolon oluyor, 42 bedenin birtaneside bol geliyor. Çok sevindim bugün. :21::21:

hosgeldin canım adın neydi ben elif biliyordum şimdi ebrudan funda duydum sasırdım yani

yok canım 62 değilim o bol üst bas ayakkabılı halim normalde 58.7 falan neyim sabah tartılmıştım ama yinede kilo alıyorum

hoş geldin nese kaynağı nasılsın ebrucum kızın nasıl
yesil çay çok faydalı bende içiyorum :7::7:
saol canım bilmiyorum ebru geri mi alıyorum ne çıldıracağım spor yapıyorum ama dışarda yürüyorum bu aralar önceden evde spor yapıyodum yine baslayım bali

Hoşbulduk canım :16:

Ben Funda diye Turtaya dedim Gülçin'cim. Yanlış mı alıntılamışım?

Kilo konusuna gelince yanlış olan bişey var sanırım ama çözemedim senin durumu. En mantıklısı bana sporu çok çok yapıp sonra azaltman geliyor. Sakın tekrar başlama deli gibi spor yapmaya. Sonra yine alırsın bak unutma bu tavsiyemi. Sporun fazlasıda zarar. Yeterince yap. Zaten bundan sonra çok kilo almazsın. Sonra yavaş yavaş vermeye başlarsın.

eeeeeeeeeeeeeee kızlar daha daha ne var ne yok bu arada oğlanada meyva yedireyim
bide şu unutma beniye bakıyorum bağımlılık oldu saçma ama izliyorum işte

ben de bugün ne giyseme sardım sıkıntıdan yani gay olmasa hakan akkayayla evlenebilirdim :60: :60:

Kızlar merhaba nasılsınız?
Bugün okullar tatildi kardan dolayı.
He yer kar ve ben çok hastayım :14:
BUgün aktif olamayacağım onu haber vereyim dedim.
Yarın iyi olursam gelmeye çalışacağım ..
Görüşürüzz ..

geçmiş olsun canım dinlen bol bol :1:

Turta senin adın Funda mıydııı :53:
Uyuz şimdiye kadar ne söylemedin, ben seni Abdullah biliyordum hala :60:

O özel ben mi oluyorum yani ebru :17: :1:

ayy onu da yanlış biliyormuşsun zatiiiiiiiiiiiii ben hep tayyar canım taaaaayyyyyyaaaaaaar :60: :60:

Son düzenleme:
Hoşbulduk canım. En son geçen Cuma tartıldım onun haricinde tartılmadım. Ama şuan eski giydiğim pantolonlar aşağı düşüyor, resmen iniyor bacaklarımdan ve uzun zamandır giymediğim ve içine zor girdiğim 42 beden bir pantolon oluyor, 42 bedenin birtaneside bol geliyor. Çok sevindim bugün. :21::21:

harika yaaaa bende olmayan kazaklarimi eteklerimi elbiselerimi giyebiliyorum 42 beden gomlek dikiyorum cok seker olacak bitince fotograflarim :32::32::32:

ayyyy kızlar az önce 2 adet lahmacunu mideye indirdim amma birazdan spora gidip 2 saat koşturacağım daha da birşey yemem eritirim herhalde böüüüüüüüü

Kızlar daha fazla geç olmadan ben akşam yemeği olayını halledip dönüyorum hemen.

ayyyy kızlar az önce 2 adet lahmacunu mideye indirdim amma birazdan spora gidip 2 saat koşturacağım daha da birşey yemem eritirim herhalde böüüüüüüüü

Turta sen kaçamak yapanlara ne yaptığımızı biliyor musun?:47::47:

Betül'cüm hemen geç kayıtlara :9::9:

asmak lazim kesmek lazim tayyari tayyari asmak lazimmmm :47:
nebicimde yenir ha soyle bol limon aci yesillik yaninda ayran offffff :36::36::36:
canim cekti yaaaaaaaa :95::95:

Back
X