Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ah kuzum yaa fazlasını yiyemiyorum ki midem almıyor gitmedim de hala malesef doktora :( canım benim eşim internete resim koydurmuyor malesef benim arkadaşımın başına bazı şeyler geldi ondan sonra yasak oda koymaz bende koymam ama ben size özelden atılıyorsa atarım.

Bence özelden atma oda kalıcı olur. Ama kendi profiline albüm olarak eklediğin zaman arkasından hemen silebiliyosun. Yani kalmıyor burda.

Canım normalde öyle tabi ki ama bu haşlama pirinç bildiğin 2 günlük detoks şeklinde yapılıyor bak burada linki de var ,
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...nluk-pirinc-lapasi-diyeti-deneyimlerimiz.html
Ayda 1 yapayım diyordum bir ara ama kaldı şimdi bu bahaneyle yapayım haftaya da bir ayran detoksu yaparım belki.

Tamam canım bakıyorum ama farkındaysan sen normal beslenmeye başlayınca kilo vermeye başlamıştın. Bence artık normal git bi süre detoks felan yapma
Bence o yediklerinden de bişey olmaz. En fazla kilo veremezsin. Bence sen normal beslenmene devam et. Bünyenle daha fazla oynama.

Bence özelden atma oda kalıcı olur. Ama kendi profiline albüm olarak eklediğin zaman arkasından hemen silebiliyosun. Yani kalmıyor burda.

Tamam canım bakıyorum ama farkındaysan sen normal beslenmeye başlayınca kilo vermeye başlamıştın. Bence artık normal git bi süre detoks felan yapma
Bence o yediklerinden de bişey olmaz. En fazla kilo veremezsin. Bence sen normal beslenmene devam et. Bünyenle daha fazla oynama.

Öyle mi diyorsun Ebru'cum ?
Uff tamam o zaman yapmayayım ama spor yapayım güzelce kaçamak hiç yapmayayım olsun ya olacak yine de bir şeyler moralimi bozmuyorum ..

Uff tamam o zaman yapmayayım ama spor yapayım güzelce kaçamak hiç yapmayayım olsun ya olacak yine de bir şeyler moralimi bozmuyorum ..

O zaman herkes buradayken bende koyarım :) görürsünüz :)

Bozma canım sen moralini. Ama artık kaçamak yapma lütfen. Zaten yeni kilo vermeye başlamıştın. Bundan sonra dikkat edersin. Öyle çok sporda yapma gerektiği kadar.

Tamam Ebru'cum söz veriyorum sana çok dikkat edeceğim ..
:17:

Ben sana güveniyorum Hilal'cim. Kaçamak yapacağın zaman beni getir aklına :9::9:

Bu arada yarın kızımın doğum gününü kutluyoruz, bende diyetimin ilk kaçamağını yapacağım büyük ihtimal ama küçük bir dilim ancak yerim. :9::9:

Tamam:7:

Bence de aslında sen hep karıştırıyorsun canım benim bir seyirde gitsen daha iyi olur.

Yok artık haklısın Su, kaçamak yok kendime çok kızgınım şu an ..

Ben sana güveniyorum Hilal'cim. Kaçamak yapacağın zaman beni getir aklına :9::9:

Bu arada yarın kızımın doğum gününü kutluyoruz, bende diyetimin ilk kaçamağını yapacağım büyük ihtimal ama küçük bir dilim ancak yerim. :9::9:

Tamam Ebru'cum aklımdan çıkarmıyorum seni , ohh ne güzel olur pasta, önceden karar verince pişmanlığı da olmuyor hem ..

Yok artık haklısın Su, kaçamak yok kendime çok kızgınım şu an ..

Tamam Ebru'cum aklımdan çıkarmıyorum seni , ohh ne güzel olur pasta, önceden karar verince pişmanlığı da olmuyor hem ..

Özel bir gün olmasa zaten Hilal'cim lafı bile olmaz ama kızımın doğum günü olunca işler değişiyor. Pişman olmayacağıma eminim :16::16:

ben geldim slm herkes

menü
2 dilim çavdar ekmeyi
domates salatalık
yarım haşlanmış yumurta
2 dilim salam
4,5 tane tuzsuz zeytin.
öğlen
1kase mercimek çorbası bol limonlu
ara 1 elma
akşam
bol yeşillikli salata
su 2litreyi geçti,2fincan yeşil çay
spor yarım saat koşu bandı

ben geldim slm herkes

menü
2 dilim çavdar ekmeyi
domates salatalık
yarım haşlanmış yumurta
2 dilim salam
4,5 tane tuzsuz zeytin.
öğlen
ara 1 elma
akşam
bol yeşillikli salata

Çok güzel olmuş Elif, afiyet olsun ..

yarın yersin
1 gün sıvı bir gün normal mi besleniyorsun muti

:60:
sevdiceğiyle konuşuyo olmasın:27:
evet bir gün sıvı, bir gün normal...
mutim bu işin profesörü olmuşsun
estagrifullah :17:

Haklısın Melek'cim ne desen.
Yedikten sonra 1 saat yürüdüm ama ne kadar işe yarar tabi, yarından itibaren çok dikkat ediyorum ufacık kaçamak yaparsam bile bana çook kızın çook ..

Yok Gülçin'cim bu sefer konuşmuyordum dalmışım elim çenem de ne yapsam diye düşünüyordum pişman pişman ..
anlastık o zaman
Aaa ama Gülçin burada yoğurt kıtlığı var onsuz da yapamam kiii :26:
nedne yogurt yokki :44:
Uff midem çok kötü oldu amaa :14:
az yemege alıstıgımızdan, sonra cekiyoruz böyle
ben geldim slm herkes

menü
2 dilim çavdar ekmeyi
domates salatalık
yarım haşlanmış yumurta
2 dilim salam
4,5 tane tuzsuz zeytin.
öğlen
ara 1 elma
akşam
bol yeşillikli salata

afiyet olsun

ben geldim slm herkes

menü
2 dilim çavdar ekmeyi
domates salatalık
yarım haşlanmış yumurta
2 dilim salam
4,5 tane tuzsuz zeytin.
öğlen
ara 1 elma
akşam
bol yeşillikli salata

Afiyet olsun canım güzel olmuş menün.

ben geldim slm herkes

menü
2 dilim çavdar ekmeyi
domates salatalık
yarım haşlanmış yumurta
2 dilim salam
4,5 tane tuzsuz zeytin.
öğlen
ara 1 elma
akşam
bol yeşillikli salata

Afiyet olsun...

Özel bir gün olmasa zaten Hilal'cim lafı bile olmaz ama kızımın doğum günü olunca işler değişiyor. Pişman olmayacağıma eminim :16::16:

Ohh ben orada olsam bende yerdim sen kızının doğum günü tabii yiyeceksin. İyi ki doğmuş güzeller güzeli ömrüde yüzü kadar güzel olur inşallah.

Kızlar yaaaa herkes mesajını yazdıktan sonramı tek tek renk seçip ayarlıyor, yani yazı stili kalıcı olamıyor mu?
Melek cevaplamıştı ama yinede hepinize sormak istedim. Belki bir çözüm yolu vardır.

Back
X