Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ah kuzum yaa fazlasını yiyemiyorum ki midem almıyor gitmedim de hala malesef doktoracanım benim eşim internete resim koydurmuyor malesef benim arkadaşımın başına bazı şeyler geldi ondan sonra yasak oda koymaz bende koymam ama ben size özelden atılıyorsa atarım.
Canım normalde öyle tabi ki ama bu haşlama pirinç bildiğin 2 günlük detoks şeklinde yapılıyor bak burada linki de var ,
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...nluk-pirinc-lapasi-diyeti-deneyimlerimiz.html
Ayda 1 yapayım diyordum bir ara ama kaldı şimdi bu bahaneyle yapayım haftaya da bir ayran detoksu yaparım belki.
Bence özelden atma oda kalıcı olur. Ama kendi profiline albüm olarak eklediğin zaman arkasından hemen silebiliyosun. Yani kalmıyor burda.
Tamam canım bakıyorum ama farkındaysan sen normal beslenmeye başlayınca kilo vermeye başlamıştın. Bence artık normal git bi süre detoks felan yapma
Bence o yediklerinden de bişey olmaz. En fazla kilo veremezsin. Bence sen normal beslenmene devam et. Bünyenle daha fazla oynama.
Bence özelden atma oda kalıcı olur. Ama kendi profiline albüm olarak eklediğin zaman arkasından hemen silebiliyosun. Yani kalmıyor burda.
Tamam canım bakıyorum ama farkındaysan sen normal beslenmeye başlayınca kilo vermeye başlamıştın. Bence artık normal git bi süre detoks felan yapma
Bence o yediklerinden de bişey olmaz. En fazla kilo veremezsin. Bence sen normal beslenmene devam et. Bünyenle daha fazla oynama.
O zaman herkes buradayken bende koyarım :) görürsünüz :)
Öyle mi diyorsun Ebru'cum ?
Uff tamam o zaman yapmayayım ama spor yapayım güzelce kaçamak hiç yapmayayım olsun ya olacak yine de bir şeyler moralimi bozmuyorum ..
Bozma canım sen moralini. Ama artık kaçamak yapma lütfen. Zaten yeni kilo vermeye başlamıştın. Bundan sonra dikkat edersin. Öyle çok sporda yapma gerektiği kadar.
Evet güzel olur ama topiğe ekleme mesaj olarak, kendi profiline ekle albüm olarak sonra silersin.
Tamam Ebru'cum söz veriyorum sana çok dikkat edeceğim ..![]()
Tamam Ebru'cum söz veriyorum sana çok dikkat edeceğim ..![]()
Tamam
Bence de aslında sen hep karıştırıyorsun canım benim bir seyirde gitsen daha iyi olur.
Ben sana güveniyorum Hilal'cim. Kaçamak yapacağın zaman beni getir aklına
Bu arada yarın kızımın doğum gününü kutluyoruz, bende diyetimin ilk kaçamağını yapacağım büyük ihtimal ama küçük bir dilim ancak yerim.![]()
Yok artık haklısın Su, kaçamak yok kendime çok kızgınım şu an ..
Tamam Ebru'cum aklımdan çıkarmıyorum seni , ohh ne güzel olur pasta, önceden karar verince pişmanlığı da olmuyor hem ..
Özel bir gün olmasa zaten Hilal'cim lafı bile olmaz ama kızımın doğum günü olunca işler değişiyor. Pişman olmayacağıma eminim
ben geldim slm herkes
menü
2 dilim çavdar ekmeyi
domates salatalık
yarım haşlanmış yumurta
2 dilim salam
4,5 tane tuzsuz zeytin.
öğlen
1kase mercimek çorbası bol limonlu
ara 1 elma
akşam
bol yeşillikli salata
su 2litreyi geçti,2fincan yeşil çay
spor yarım saat koşu bandı
evet bir gün sıvı, bir gün normal...yarın yersin
1 gün sıvı bir gün normal mi besleniyorsun muti
sevdiceğiyle konuşuyo olmasın![]()
estagrifullahmutim bu işin profesörü olmuşsun
anlastık o zaman
Haklısın Melek'cim ne desen.
Yedikten sonra 1 saat yürüdüm ama ne kadar işe yarar tabi, yarından itibaren çok dikkat ediyorum ufacık kaçamak yaparsam bile bana çook kızın çook ..
Yok Gülçin'cim bu sefer konuşmuyordum dalmışım elim çenem de ne yapsam diye düşünüyordum pişman pişman ..
nedne yogurt yokki :44:Aaa ama Gülçin burada yoğurt kıtlığı var onsuz da yapamam kiii :26:
az yemege alıstıgımızdan, sonra cekiyoruz böyleUff midem çok kötü oldu amaa![]()
ben geldim slm herkes
menü
2 dilim çavdar ekmeyi
domates salatalık
yarım haşlanmış yumurta
2 dilim salam
4,5 tane tuzsuz zeytin.
öğlen
ara 1 elma
akşam
bol yeşillikli salata
ben geldim slm herkes
menü
2 dilim çavdar ekmeyi
domates salatalık
yarım haşlanmış yumurta
2 dilim salam
4,5 tane tuzsuz zeytin.
öğlen
ara 1 elma
akşam
bol yeşillikli salata
ben geldim slm herkes
menü
2 dilim çavdar ekmeyi
domates salatalık
yarım haşlanmış yumurta
2 dilim salam
4,5 tane tuzsuz zeytin.
öğlen
ara 1 elma
akşam
bol yeşillikli salata
Özel bir gün olmasa zaten Hilal'cim lafı bile olmaz ama kızımın doğum günü olunca işler değişiyor. Pişman olmayacağıma eminim