Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlar sporumu yaptım
30 dak 30 day shred
30 dak leslie
şimdi kızımı almaya gidiyorum 20 dak daha yürüyeceğim
görüşürüz tatlışkolar

hilal bugün kaçamak yapılmamış :60::60:
masallah menün güzel olmuş

kızlar sporumu yaptım
30 dak 30 day shred
30 dak leslie
şimdi kızımı almaya gidiyorum 20 dak daha yürüyeceğim
görüşürüz tatlışkolar

hilal bugün kaçamak yapılmamış :60::60:
masallah menün güzel olmuş

Ohh maşallah sporlara bak sen ..

Gülçin ne hale girdim bir bilsen kaçamak yapmayayım diye, alışmışım kaç günden beri, dolapta bir sürü çikolata ve cips var.
Yukarıdaki dolaba koydum boyum yetmiyor bir anda gidip almayayım sandalyeyi çekerken vazgeçerim diye.
Gidiyorum bakıyorum geliyorum dolaşıyorum derken neler çektim sorma :60:

Selam kızlar ben geldim $tathli27.gif

kahvaltımı yapıp işlerime bakacağım
uykumuda süper almışım valla
işimde az bugün kendime ev işi mi çıkartsam yoksa spor mu yapsam:26::21::21::21:

Eki Görüntüle 361147

günaydın 13 . takımın çıtır hatunlar
çok mutluyum dayanamadım tartıldım
ince bir kıyafetle 56.1 geldim 100 gr kıyafetse
bu hafta 1 kğ vermeme az kaldı demekki hedefi 1.5 kg mı çıkartsam ne:60:

Maşallah maşallah hatunda ki pozitifliğe. Demek ki herkes bir ara duraklama dönemi yaşıyor. Sende veremiyordun dimi bi ara Gülçin'cim. Bak gitmeye başladı.

:nazar::nazar:
kızlar bu arada her sabah elma sirkeli su içiyorum

elime dr. mehmet öz 'ün 15 günde 5 cm incelin kitabı geçti

baya bi kalın okuyacağım vücudun işleyişinide anlatıyo
size alıntılarım bolca

Oku biran önce bizede yaz.

Bende temizliğe giriştim :9:

Camları silicem, perdeleri makineye attım.Onlar takılacak..
Evi silip, süpürdüm.Halılar fırcalanacak vs. vs. :60:

Maşallah bizim hatunlarada pek bir hamaratlık gelmiş bugün. Kızlar benim ev resmen leş gibi oldu. Ama hafta içi hiç bir iş yapamıyorum.

:26::26:
gittim taze kabak aldım kendime akşama şöyle bir tarif yapıcam

kabakları yıkayıp yuvarlak yuvarlak doğruycam
içine 1 yk zeytinyağ
,limon,pulbiber,biraz tuz nane ve kekikle tatlandırıp yiycem tarifini gül kaynak vermişti bakalım nasıl olacak:9:

Çiğ kabak mı yiyeceksin? Tadını merak ettim yedikten sonra yazarsın nasıl olduğunu.

menümde belli yazıyımda gidip ara öğün yapıcam
:56::56:menüm:56::56::56:
------sabah------
-2 dilim kızarmış kepek ekmeği
-1 kk peynir
-2 tane zeytim
-yarım demet maydonoz
-bir parça roka

--------öğle--------
-dünden kalan közlenmiş patlıcan
-yoğurt
-1 yumurta az zeytinyağında pişirdim
-2 yesil biber

-------ara-----------

-1 elma
-yarım bardak süt(dün öğrendim meyveyi bir proteinle almazsak muhakkak yağ olarak depolanıyormuş hemde göbüşte)

------akşam----------
-1 dilim kızarmış kepek ekmeği
-2 t
ane kabak

------spor------
-20 dak dışarda yürüyüş
-5 dak leslie ile 500 adım
-30 dak leslie
-30 dak 30 day shred,
-20 dak daha yürüyeceğim dısarda
-yatmadan bide 10 dak oklava hareketi yaparım

-------sıvı------
-kalkınca elma sirkeli su
-2 bardak daha su
1 lt yeşil çay
-2 bardak form çay
-1 lt karbonatlı su

Afiyet olsun canım. Sporun coşmuş yine. Bak sonra diyet işi bittikten sonra yine böyle devam etmezsen spora kilo alacaksın. Sporunu günlük hayatının içine yay biraz azalt.

Gülçin ne hale girdim bir bilsen kaçamak yapmayayım diye, alışmışım kaç günden beri, dolapta bir sürü çikolata ve cips var.
Yukarıdaki dolaba koydum boyum yetmiyor bir anda gidip almayayım sandalyeyi çekerken vazgeçerim diye.

Aman haaaa Hilal'cim sakın pis onlar pis yeme sakın :9::9:

Hoşgeldin Ebruu, ben de bütün gün seni düşündüm kaçamak yapmayayım diye :60:

Hoşbulduk canım. Yaaa kızlar bugün doğum gününde bir dilim pasta yedim şimdi nerdeyse içim dışıma çıkacak. O kadar tatlı geldi ki ciğerim kıyıldı nerdeyse. Bi daha asla yemem. Nerdeyse çıkartacağım o derece midem kötü.

Hoşbulduk canım. Yaaa kızlar bugün doğum gününde bir dilim pasta yedim şimdi nerdeyse içim dışıma çıkacak. O kadar tatlı geldi ki ciğerim kıyıldı nerdeyse. Bi daha asla yemem. Nerdeyse çıkartacağım o derece midem kötü.

Ben de pis diye diye gezdim.
Kedi ulaşamadığı ciğere misail :1:

Unutunca ağır geldi dimi Ebru pasta ..

Ben de pis diye diye gezdim.
Kedi ulaşamadığı ciğere misail :1:

Unutunca ağır geldi dimi Ebru pasta ..

Evet canım yaaaa zor yedim. Bu kadar zorlanacağımı bilsem zaten yemezdim. Bu bana ders oldu zaten. Bide ben şekeri yani direkt şekeri tamamen kestiğim için acaip tatlı geldi. Artık tatlı şeyleri yiyemiyorum zaten. Bugün ayva tatlısı vardı öğle yemeğinde. İçini tarçınlı felan yapmışlar kuru üzümlü merak ettim biraz tadına baktım iki lokma aldım yiyemedim. Doğalı bile tatlı geliyor artık.

Ve gerçekten yedikten kısa bir süre sonra (insülin salgılanmasından dolayı) acıktım ve bişeyler yeme isteği hissettim. Yani Canan Karatay çok haklıymış o konuda gerçekten dediği gibi oluyor.

Hilal'cim yaaa alıntılamamışım. Dün ben yanlış hatırlamıyorsam mesajımı attım sana. Paylaşım konusunda da mesai saatleri içinde maalesef ki giremiyorum ama bildiğin gibi akşamları telafi etmeye çalışıyorum. Umarım benimle ilgili bir sorun yoktur.

Bu arada menün güzel olmuş, afiyet olsun.

Evet canım yaaaa zor yedim. Bu kadar zorlanacağımı bilsem zaten yemezdim. Bu bana ders oldu zaten. Bide ben şekeri yani direkt şekeri tamamen kestiğim için acaip tatlı geldi. Artık tatlı şeyleri yiyemiyorum zaten. Bugün ayva tatlısı vardı öğle yemeğinde. İçini tarçınlı felan yapmışlar kuru üzümlü merak ettim biraz tadına baktım iki lokma aldım yiyemedim. Doğalı bile tatlı geliyor artık.

Ve gerçekten yedikten kısa bir süre sonra (insülin salgılanmasından dolayı) acıktım ve bişeyler yeme isteği hissettim. Yani Canan Karatay çok haklıymış o konuda gerçekten dediği gibi oluyor.

Zaten 20 gün sonra mı ne tatlı tadını unutuyormuşum aramıyormuşum ama ben de yok böyle bir şey Ebru ama acıkma konusu kesinlikle doğru ben de tatlıdan sonra acayip acıkıyorum.

Hilal'cim yaaa alıntılamamışım. Dün ben yanlış hatırlamıyorsam mesajımı attım sana. Paylaşım konusunda da mesai saatleri içinde maalesef ki giremiyorum ama bildiğin gibi akşamları telafi etmeye çalışıyorum. Umarım benimle ilgili bir sorun yoktur.

Bu arada menün güzel olmuş, afiyet olsun.

Ebru'cum mesajın gelmedi ama senin paylaşımlarınla ilgili bir sorun yok, dediğin gibi gündüz işte olmana rağmen akşam telafi ediyorsun, tabi kimsecikler olmayınca kendi kendine yazmak pek olmuyor, ben bugün genelde buralardaydım dersten sonra ama ne yazayım ya ne kadar yazabilirim kendi kendime ..

Teşekkür ederim dünün telafisini yapmaya çalıştım :17:

MErhaba kizlar
Pazar pazartesi giremedim hic
Hilal dunku mesjim 0 yani
Bi uyku var ustumde sabah basimi kaldiramiyorum..
Aksam da eve gec gelince yazamadim hic..

MErhaba kizlar
Pazar pazartesi giremedim hic
Hilal dunku mesjim 0 yani
Bi uyku var ustumde sabah basimi kaldiramiyorum..
Aksam da eve gec gelince yazamadim hic..

Farkındayım farkındayım Betül de bireysel olarak sonra değiniriz bu konuya ..
NAsıldı hafta sonu ablan gitti mi ?

Zaten 20 gün sonra mı ne tatlı tadını unutuyormuşum aramıyormuşum ama ben de yok böyle bir şey Ebru ama acıkma konusu kesinlikle doğru ben de tatlıdan sonra acayip acıkıyorum.

Ebru'cum mesajın gelmedi ama senin paylaşımlarınla ilgili bir sorun yok, dediğin gibi gündüz işte olmana rağmen akşam telafi ediyorsun, tabi kimsecikler olmayınca kendi kendine yazmak pek olmuyor, ben bugün genelde buralardaydım dersten sonra ama ne yazayım ya ne kadar yazabilirim kendi kendime ..

Teşekkür ederim dünün telafisini yapmaya çalıştım :17:

Hilal'cim kusura bakma canım. Dün dediğin gibi mesaj atmamışım. Şimdi attım mesajımı. Nasıl dalgınlığıma geldi anlamadım.

Faydası yok ki Hilal'cim tatlının. Resmen vücudumuz için zehir gibi bişey. Canın her istediğinde aklına getir bunu bi nevi tatlı bir zehir şeker.

Merhaba kızlar ben geldim az önce girdim eve dikisteydim gömleğim bitti şimdi fotografını yollicam size lütfen fikirlerinizi soyleyin

Farkındayım farkındayım Betül de bireysel olarak sonra değiniriz bu konuya ..
NAsıldı hafta sonu ablan gitti mi ?

Ya gitti malesef .(
Hafta sonu guzeldi ama cok cabukngeciyor 2 guncuk yetmiyor insana..
Ama ne zmn ablam gelse benm diyet cozutuyoo
Daha dogrusu rejim yapmayan herkesle bozuluyor aslinda benimki..

MENÜM

Sabah

1 kk beyaz peynir
6 tane yeşil zeytin
1 dilim tam buğday ekmeği
1 fincan şekersiz çay

Öğle

1 kase çorba
2 tane kadınbudu köfte
1 dilim tambuğday ekmeği
2 çatal ucu ayva tatlısı

Ara
1 dilim yaş pasta

Akşam

2 küçük dilim t.buğday ekmeğinin arasında sucuklu tost
(Pastayı telafi etmek için akşam yemeyecektim ama pastadan dolayı kan şekerim alt üst oldu mecburen yedim)

Bugün tam kaçamaklık olmuşum :17::17::17:

Su 2,5 lt olur, 2 fincan yeşil çay, 1 fincan ayvalı ıhlamur

Hilal'cim kusura bakma canım. Dün dediğin gibi mesaj atmamışım. Şimdi attım mesajımı. Nasıl dalgınlığıma geldi anlamadım.

Faydası yok ki Hilal'cim tatlının. Resmen vücudumuz için zehir gibi bişey. Canın her istediğinde aklına getir bunu bi nevi tatlı bir zehir şeker.
[/QUOTE]
Problem değil Ebru'cum her zaman diyorum listeyi ben yapmasam bile sonradan aklınıza geldiğinde bana yollayın ben ana listeye de eklerim.

Zehir:26:
Sigaranın nasıl zehir olduğunu bile bile içen bana mı diyorsun bunu :17:

Merhaba kızlar ben geldim az önce girdim eve dikisteydim gömleğim bitti şimdi fotografını yollicam size lütfen fikirlerinizi soyleyin

Aaa bakalım nasıl olmuş Elif ..

Hoşgeldin Elif'cim. Hadi yollada bakalım nasıl olmuş.

Ya gitti malesef .(
Hafta sonu guzeldi ama cok cabukngeciyor 2 guncuk yetmiyor insana..
Ama ne zmn ablam gelse benm diyet cozutuyoo
Daha dogrusu rejim yapmayan herkesle bozuluyor aslinda benimki..

Bu demek oluyor ki kaçamak yapılmış yine. Acaba ne zaman itiraf gelecek :9::9:

Menu

Sabah
1 bardk sut

Ogle
2 kruvasan -uno ninkilerden-
200 ml sut
Bir avuc findik

Aksam
Daha eve gelmedim, yemedim ki niye simdi yazdim menuyu onu da bilmiyorum
Kafa yok bende bugun cok yorgunum yaa:(

Cocuklar manyak gibiydi bugun
Meslekten sogudugum gunlerdendi..

sakın yeme bende kendimi çok zor tutuyorum hilal sorma
eşimin o 38 bedenlerin içine sen biraz zor girersin sözüyle geri durduruyorum kendimi ama feci canım nedense tatlı değilde ekmek istiyo

hoşgeldin ebru

Maşallah maşallah hatunda ki pozitifliğe. Demek ki herkes bir ara duraklama dönemi yaşıyor. Sende veremiyordun dimi bi ara Gülçin'cim. Bak gitmeye başladı.

:nazar::nazar:

Oku biran önce bizede yaz.

Maşallah bizim hatunlarada pek bir hamaratlık gelmiş bugün. Kızlar benim ev resmen leş gibi oldu. Ama hafta içi hiç bir iş yapamıyorum.

:26::26:

Çiğ kabak mı yiyeceksin? Tadını merak ettim yedikten sonra yazarsın nasıl olduğunu.

Afiyet olsun canım. Sporun coşmuş yine. Bak sonra diyet işi bittikten sonra yine böyle devam etmezsen spora kilo alacaksın. Sporunu günlük hayatının içine yay biraz azalt.

evet çiğ kabak yedim hım hım tadı müthişti gerçekten ince ince dildim limon nar ekşisi maydonoz pul biber ve zeytinyağıyla tatlandırdırm süper oldu salata gibi

saf sekerin tadını unutunca insan tiksiniyo dediğin gibi ama o bende pek olmaz

ben geldim,ay çok mutluyuz ailecek çünkü elektriklerimiz geldi altın bulsak bu kadar sevinmezdik herhalde.
dün akşam bi gitti şimdi geldi.

Back
X