Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

merhaba kızlar hepinize kolay gelsin :nazar: maşallah ne güzel gidiyor kilocuklarınız ,bende size takılabilir miyim , şuan hiçbir takımda yer almıyorum ama eski takımım oldugu için sizleri takip edip bende kendime çekidüzen vermek istiyorum ,eskiden başardım yine yapabilirim diye taytak gibi arkanızda dolaşıcam eger izin verirseniz , ben 27 yaşındayım 5 senelik evliyim 2 çocugum var birisi 4 yaşında oğlum biride 2.5 aylık kızım :52: benim boyum 1.58 kilomda 68 idi pzartesi günü tartılmıştım ve yediklerimi kesmesemde spor yapıyorum hergün 1 saat yürüyorum bazı egzersizler yapıyorum ,plates topu ,lastigi,dambıl ,mekik aleti ve diskim var onlarla inşallah vücudumu şekillendiricem ,şimdilik bu kadar :3:

Tabiki canım buyur gel ..

GÜNAYDIN KIZLAAAEki Görüntüle 363577 AAAAAAAARRRRR
ÇOKKKK MUTLUYUMMMMMMM

GEÇEN HAFTAKİ KİLOM : 76,6

BU HAFTAKİ KİLOM : 75,0

GİDEN : 1,6 :nazar::nazar:

HİLAL DÜN NE DEMİŞTİK HATIRLIYOMUSUN.
ÇOK MUTLU OLDUMMMMMM

Hilal demiştim yaaa canım, bu kadar kaçamağa birinci olursak hiç şaşmam diye. Galiba öyle olacak. Hadi bakalım kızlar hepinizde eksiler bekliyorum inşallah. Ben şimdi işe gidiyorum. Bugün belki ordanda takip ederim sizi. Görüşmek üzere :16::16:

Ebru'cumm süpersinn ..
Ama bence tartı 100 gram fazla tarttı bir daha deneseydin aynı kiloyu vermiş olmamız gerekiyorduu :60:
Ben de açıklıyorummmm ..
Geçen hafta : 62.5
Bu hafta : 60.8

*** 13. Takım 247. Etap ***

Aysecig: ( 56.8 / // % )
Betüld: ( 61.9 / / / %)
Eski_bir_masal : ( 62.5 / 60.8 / 1.7 / 2.72% )
Fefilifa: ( 75.7 / / / % )
Hayattanazicik: ( 56.0 / / / % )
LaydLiNe: ( 76.6 / 75 / 1.6 / 2.09 % )
Mutedeyyin: ( 68.7 / / / % )
Semiha ( 64.1 / / /% )
TadLi : ( 61.0/ / / % )
Ysfmir: ( 59.1 / / / % )

13. Takım Ortalaması : %

Gunaydiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin hayirli cumalar gunumuz guzel omrumuz hayirli huzurlu mutlu gecsiinn insAlllllllllllllahhhhh:119::119::119::119:

Ebru'cumm süpersinn ..
Ama bence tartı 100 gram fazla tarttı bir daha deneseydin aynı kiloyu vermiş olmamız gerekiyorduu :60:
Ben de açıklıyorummmm ..

İnanamadım iki defa çıktım. Tam 75 ti. Olsun yine aynı vermiş sayılırız. Senide tebrik ediyorum Hilal'cim. Çok mutlu oldum bugün yaaaa. :46::46::nazar:

ÇOKKKK MUTLUYUMMMMMMM

ÇOK MUTLU OLDUMMMMMM

Bu haber cok guzel iste tebrik ederiimmmmmmmm :52::52::52::nazar:

Ebru'cumm süpersinn ..
Ben de açıklıyorummmm ..

:nazar::nazar::nazar: bu haftaki bildirimler cok guzel basladi en cokta bunyenin inadini kirman heyecanlandiriyor beni:16:
masallah sana:nazar:

Ve benim bu haftaki kilom 60.7
gecen hafta:61
bu hafta: 60.7

cok weremesemde arti cikmaktan iyidir cunki bu hafta cok az spor yaptim we kacamaklarim wardi :nazar::54:

iyi geceler canım kime atılıyor mesajlar?
Hilale attım ben su'cum...
ne çok içmişsin masallah
hayret muti zorlama o zaman

ilginç bir köfte
hayırdır insallah

masallah yarın kendini asacaksın yani muti

kızatma pilav zero derken olacağı oydu

:60::60::60:
canım kızartma ama ben kızartma yapmam zaten :1:
teflonda pişriicem inş.
selam kızlar
bu hafta sizlerden çok uzak kaldım ve sizleri çok özledim.
haftaya toparlanırız inşallah
berra hala rahatsız...
onunla ilgileniyorum çoğunlukla...
geçmiş olsun
merhaba kızlar hepinize kolay gelsin :nazar: maşallah ne güzel gidiyor kilocuklarınız ,bende size takılabilir miyim , şuan hiçbir takımda yer almıyorum ama eski takımım oldugu için sizleri takip edip bende kendime çekidüzen vermek istiyorum ,eskiden başardım yine yapabilirim diye taytak gibi arkanızda dolaşıcam eger izin verirseniz , ben 27 yaşındayım 5 senelik evliyim 2 çocugum var birisi 4 yaşında oğlum biride 2.5 aylık kızım :52: benim boyum 1.58 kilomda 68 idi pzartesi günü tartılmıştım ve yediklerimi kesmesemde spor yapıyorum hergün 1 saat yürüyorum bazı egzersizler yapıyorum ,plates topu ,lastigi,dambıl ,mekik aleti ve diskim var onlarla inşallah vücudumu şekillendiricem ,şimdilik bu kadar :3:
Hoşgeldin, memnun oluruz...
Boyumuz,kilomuz hemen hemen aynı.
Seninle yarıdabilirim :41:

Boyum 1.56,kilomda 68 küsür :9:

ÇOKKKK MUTLUYUMMMMMMM

ÇOK MUTLU OLDUMMMMMM

oo la la :64: sevindim senin adına...

Ebru'cumm süpersinn ..
Ben de açıklıyorummmm ..
:8: :46:
Gunaydiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin hayirli cumalar gunumuz guzel omrumuz hayirli huzurlu mutlu gecsiinn insAlllllllllllllahhhhh:119::119::119::119:

günaydın gönülcüm

selam kızlar
bu hafta sizlerden çok uzak kaldım ve sizleri çok özledim.
haftaya toparlanırız inşallah
berra hala rahatsız...
onunla ilgileniyorum çoğunlukla...
geçmiş olsun semiha

Kizlar eve 11 de geldim bir ara gecmise bakiyordum sonra site acilmamaya basladi yeni geldi kendine yazamadim
Yarin cuma ya tartilmak istemiyoruumm :((

Arti 600 fln cunku..

Hilal aksam gordum 1 kg vermissin cok aevindim yaa
Bak ben sana demistim ayni gibi oldu kilolarimiz ama sen beni gecersin diye

Derya cok gecmis olsun, Allah korumus.
tartılıp bildirim yapman lazım ama

ÇOKKKK MUTLUYUMMMMMMM

ÇOK MUTLU OLDUMMMMMM

vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvaaaaaaaaaaaaaaaaavvvvvvvvvvvv ne güzel kilolar verilim:46::46::46::46::46::46::46::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Ebru'cumm süpersinn ..
Ben de açıklıyorummmm ..
ne deyim 1 günde 400 gr mı:53::53:
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::46::46::46::46::46::46:

günaydın

Ve benim bu haftaki kilom 60.7
gecen hafta:61
bu hafta: 60.7

cok weremesemde arti cikmaktan iyidir cunki bu hafta cok az spor yaptim we kacamaklarim wardi :nazar::54:

senide tebrik ederim gönül

muticim hosgeldin , hadi yaz sende cok merak ediyorum :1: insallah werebildin :29:

Günaydın Kızlar...

Kilo bildirimim:

Geçen hafta: 68.7
Bu hafta: 68.3 :8:

Hiç yoktan iyidir ya :44:

hoş geldin kuzun doğmuş gözün aydın hayırlısıyla büyüt inşallah..:emir_bebek::nazar:ben sakaleyn derya nick değişti benim..:9:
kaç kiloyla ayrılmıştı aramızdan unuttum ve birde adını unuttum..:17::18:
bu arada rabiş neneysede hamişti..:))):49::9:

kıalr günaydın
tabiki ben de çok mutluyum hemen kilomu yazıyım
geçen hafta--------------56.8
bu hafta------------------55.6
sonunda 55 li rakamları bir seneyi geçkin gördüm
geçen hafta-bu hafta
bel:80-78
basen:93.5-93.5
gögüs:90-89
göbek:88-86
pek bir incelme yok ama devam

Günaydın Kızlar...

Kilo bildirimim:

Geçen hafta: 68.7
Bu hafta: 68.3 :8:

Hiç yoktan iyidir ya :44:

Kesinlikle arti gormekten iyidir :21: sok diyetler wucudun dengesini bozdu tabi, kendimden ornek wereyim tum hafta full dikkat edip ikinci haftaya araya ufakta olsa bi kacamak
sokup tekrar diyete donunce guzel kilo werebiliyorum, spor su yesil cay uclusunun buyusu yadsinamaz tabi :1:

günaydın ..
geçen hafta :59.1
bu hafta kilom: 59.2 :18:
bun hafta zihinde dahi spor yapamdım.:52:.ve vereceğim kiloya odaklanamadım :27:
takım süper maşallahhhhhhhh..çok güzel kilolar verilmiş..:nazar::nazar::9:

Back
X