merhaba kızlar hepinize kolay gelsinmaşallah ne güzel gidiyor kilocuklarınız ,bende size takılabilir miyim , şuan hiçbir takımda yer almıyorum ama eski takımım oldugu için sizleri takip edip bende kendime çekidüzen vermek istiyorum ,eskiden başardım yine yapabilirim diye taytak gibi arkanızda dolaşıcam eger izin verirseniz , ben 27 yaşındayım 5 senelik evliyim 2 çocugum var birisi 4 yaşında oğlum biride 2.5 aylık kızım
benim boyum 1.58 kilomda 68 idi pzartesi günü tartılmıştım ve yediklerimi kesmesemde spor yapıyorum hergün 1 saat yürüyorum bazı egzersizler yapıyorum ,plates topu ,lastigi,dambıl ,mekik aleti ve diskim var onlarla inşallah vücudumu şekillendiricem ,şimdilik bu kadar
![]()
Tabiki canım buyur gel ..
GÜNAYDIN KIZLAAAEki Görüntüle 363577 AAAAAAAARRRRR
ÇOKKKK MUTLUYUMMMMMMM
GEÇEN HAFTAKİ KİLOM : 76,6
BU HAFTAKİ KİLOM : 75,0
GİDEN : 1,6
HİLAL DÜN NE DEMİŞTİK HATIRLIYOMUSUN.
ÇOK MUTLU OLDUMMMMMM
Hilal demiştim yaaa canım, bu kadar kaçamağa birinci olursak hiç şaşmam diye. Galiba öyle olacak. Hadi bakalım kızlar hepinizde eksiler bekliyorum inşallah. Ben şimdi işe gidiyorum. Bugün belki ordanda takip ederim sizi. Görüşmek üzere![]()
Ebru'cumm süpersinn ..
Ama bence tartı 100 gram fazla tarttı bir daha deneseydin aynı kiloyu vermiş olmamız gerekiyorduu

Ben de açıklıyorummmm ..
Geçen hafta : 62.5
Bu hafta : 60.8