Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Beslenme tarzı olarak güzel değil haklısın da buna da cuma şımarıklığı diyelim o zaman :17:
Yarından itibaren dikkat edeceğim.
Bir de küçük çokonatlar falan var ya 1 parmaklık onlardan aldım canım isteyince yerim diye 56 kalori bir tanesi zararı dokunmaz gün içinde 1 tane yememin ..

hergün yeme ama...
keşke almasaydın, aldın diye yersin şimdi sen...
Ama azda olsa yemen lazım. Yoksa ilerleyen saatlerde daha kötü olursun. Hadi saat geç olmadan atıştır bişeyler.
az bişi hamsi vardı, nu pişiricem, :1:
7 yi gectik, 8 e yetişeyim bari :9:

Bilirim o duyguyu :1:
ilk defa basıma geliyor :1:
çok doğru anlatmışsın Melek

Dogru bilinen yanlışları bi parça düzeltme , diyelim :34:

Bak yaaaa daha geçen gün eşin sana konuştu diye kızmıştın gaza gelmiştin. Noldu unuttunmu parktaki kızı. Şişşşttt Gülçin silkelen kendine gel. Uzak dur mutfaktan. Yoksa haftaya kilo alacaksın, veremeyeceksin.

Ebru,bunlar kilo verdi diye sımarıyorlar..
iflah olmazlar. boşveeer :9:

Ben de hiç beklemiyordum Ebru, belki senin yediğin pasta da metabolizmanı şaşırttı iyi oldu.
Bu hafta hedef ne koyuyoruz ?

Yapacaksan da yarın gündüz yap Gülçin ben de yaptım ama saat erkendi başka bir şey de yemedim.

Bildiğin zayıf noktadan vurdun Ebru :1:
tamam yarın yaparım
evet ya öyle bir zayıf noktadan vurduki iştahım kesildi:60:

Bu arada kabızlık için "bekunis" diye bi ilaç içtim dün.saat 15.00 gibi, hala tuvalete cıkıyorum :60.
Var mı böyle bişi ya :1:

hilal

ticker için tesekkürler canım

Rica ederim Gülçin'cim ..

hergün yeme ama...
keşke almasaydın, aldın diye yersin şimdi sen...

az bişi hamsi vardı, nu pişiricem, :1:
7 yi gectik, 8 e yetişeyim bari :9:

ilk defa basıma geliyor :1:

Dogru bilinen yanlışları bi parça düzeltme , diyelim :34:

Yok kız geçen haftadan beri kocaman paket bir cips dolapta dokunmadım bir sürü de çikolata var ama duruyor diye yemiyorum.

tamam yarın yaparım
evet ya öyle bir zayıf noktadan vurduki iştahım kesildi:60:

Bu arada kabızlık için "bekunis" diye bi ilaç içtim dün.saat 15.00 gibi, hala tuvalete cıkıyorum :60.
Var mı böyle bişi ya :1:

Çok etkili bir ilaç ama sakın sürekli kullanma Melek ..

ahhhhhhhhhhh ahhhhhhhh kocam da yok yollar da telef oldu adam
yüzünü gören cennetlik valla asker de biraz deliymiş kaçmaya çalışıyormuş inşallah bişey olmaz da sağ salim atlatır

Ebru,bunlar kilo verdi diye sımarıyorlar..
iflah olmazlar. boşveeer :9:

Yok yok olacaklar. Biz engellemezsek haftaya bizim verdiğimiz kilolarda boşa gidecek.

Ben de hiç beklemiyordum Ebru, belki senin yediğin pasta da metabolizmanı şaşırttı iyi oldu.
Bu hafta hedef ne koyuyoruz ?

Yapacaksan da yarın gündüz yap Gülçin ben de yaptım ama saat erkendi başka bir şey de yemedim.

Bildiğin zayıf noktadan vurdun Ebru :1:

tamam uzak duracağım ama cnım yemek istiyo bişeyler ama tutacağım kendimi

İyi yakalıyorum dimi zayıf noktaları kaçmıyor benden :9::9:

Aklına her yemek geldiğinde parktaki kızı düşün Gülçin.

Hilal'cim alıntı yapmıştım ama olmamış sanırım. Bu haftaki kilo hedefimiz en az 1 kg. Anlaştık mı?

Bu arada kızlar Elif'le yarış yapıyorduk hatırlayan vardır umarım. Ben bugün itibariyle 200 gr öndeyim. Elif'ten yaklaşık 1,5 kg geriden başlamıştım :9::9:

Yok yok olacaklar. Biz engellemezsek haftaya bizim verdiğimiz kilolarda boşa gidecek.

aman valla hiç aklıma gelmiyo o kız misal söylemişti eşim
yoksa ben bilirim onun gözü benden baskasını görmez
ciddi anlamda da görürse oyarım o gözlerini:27::27:
geçen umutsuz ev kadınlarını izliyorduk elif kocasını kıskanıyordu neler söylediysem adama
diyo ki eşim Allahtan işyerim de hep erkekte böyle sorunumuz yok:60::60:
yoksa sen beni öldürürdün kıskançlığınla dedi:1::1:

hilalcim takım bilgileri geliyor mu bekleyim mi çıkıyım mı bilemedim

Yok Gülçin'cim bugün biraz halsizim yarın yazarım ..

ahhhhhhhhhhh ahhhhhhhh kocam da yok yollar da telef oldu adam
yüzünü gören cennetlik valla asker de biraz deliymiş kaçmaya çalışıyormuş inşallah bişey olmaz da sağ salim atlatır

Zor şey tabi ya kolay gelsin cidden ..

Ben ne düşüneyim Ebru :1:

Hilal'cim alıntı yapmıştım ama olmamış sanırım. Bu haftaki kilo hedefimiz en az 1 kg. Anlaştık mı?

Bu arada kızlar Elif'le yarış yapıyorduk hatırlayan vardır umarım. Ben bugün itibariyle 200 gr öndeyim. Elif'ten yaklaşık 1,5 kg geriden başlamıştım :9::9:

Tamam o zaman anlaştıkkk ..
Demek ki haftaya 59.8 olacağım.
Hedefime 2 hafta önceden mi ulaştım şimdi ben :60:

Yok Gülçin'cim bugün biraz halsizim yarın yazarım ..

Zor şey tabi ya kolay gelsin cidden ..

Ben ne düşüneyim Ebru :1:

Tamam o zaman anlaştıkkk ..
Demek ki haftaya 59.8 olacağım.
Hedefime 2 hafta önceden mi ulaştım şimdi ben :60:

Sen beni düşün canım. Bak sanada yetişirm yoksa diyeceğim ama benim hedefim 63 :60::60:

Evet canım ben zaten sende o hedefi ve tarihi görünce şaşırmıştım. Çok uzun bir tarih diye. İnşallah haftayada bir kilo giderse bende 74 olacağım. :9:

Sen beni düşün canım. Bak sanada yetişirm yoksa diyeceğim ama benim hedefim 63 :60::60:

Evet canım ben zaten sende o hedefi ve tarihi görünce şaşırmıştım. Çok uzun bir tarih diye. İnşallah haftayada bir kilo giderse bende 74 olacağım. :9:

59 yaptım Ebru'cum çünkü 59dan sonra muhtemelen bir duraklama dönemi daha yaşayabilirim ama bu sefer daha hızlı atlatmaya çalışacağım ..

bende 67.3 yada 67 olsam cok ii olur :9:

Back
X