Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ben 2 lt. ye 2 kasık dolu dolu koyuyorum.sende dopdolu 1 kasık koyarsan yeter sanırım...

sen deneme, zengin koca bulunca o yapar sana :60:

:60: kızımm zengin kocayı böyle marifetliymişim gibi görünerek kafalıcam zaten sancak o hatun herşeyden anlıyor tasarruf yapar ama nikahı bastıktan sonra Allaaaah :60: 60: gor sen tasarrufu :60: :60:

Bende kitap okuyup yatacağım kızlar. Yarın çok işim var erken kalkmam lazım. Herkese iyi geceler. Öpüyorum kocaman. :16:
:16:

iyi geceler canım

Kızlar nisanın sonu gibi sevdiceğim gelebilirmiş.
İnşallah o gelene kadar şöyle 57-58 olurum o varken de kilo almam ..
ne güzel sevinmişsindir

bırakmam yarından itibaren daha düzenli burdayım,bu haftaki hedefim 2 kilo kızlar.
bravo tebrikler canım inşallah senin 2 kilo benim de 1 kilo gidecek bu hafta umarım
ben o evreni bir yakalarsam var yaaaaa tık tık diyorum yani :60: :60:

:46::46::46::46::46::46::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::9::9::9::32::32:

yvrmm sen nerene 50 kilo olacaksın yada boyunun 1 69 olduguna eminmisin çünkü 1 69 boyda 50 kilo iskelet demek kanımca benim boyum 1 73 cünkü ben 61 kiloda iskelet gibim oluyordum kaldıki kemiklerim falanda iridir aramızda 4 cm fark var altı üstü benim bence sana 58 falan ideal olmaz mı :53::53::53::53::53::53:
eminim tabi canım albüme foto koyum da bak turti benim kemiklerimde çok kalın ölçülerim tam bir felaket okudun mu ki
belim----78
göbek----88
kalça-------93.5 cm yaaaaaaaaa bu halde 40 beden giyiniyorum üst bölme de l beden anlatabildim mi bilmem ama 50 kilo da ise rahatlıkla 38 beden anca olurum ben zaten

sizi gördükçe tüm evlilik hevesim gidiyor valla çok zor iş zaten ben 3 koca bulup paralarını yicemde hoş dua standartım yüksek dimi Hilal :60: :60:
iyi sen standartını yüksek tut düşerse de biraz aşşa düşer çakılmaz yani:34:
hep diyorlar zaten Allah kabul etmeyeceği duayı ettirmezmiş diye ben de ona çok inanırım eğer sen dürüst ve doğru bir insansan ettiğin dualar sana en hayırlı olacak zamanda kabul oluyor :1: :1:
aynen öyle ALLAH kulumun her duasını duyar muhakkat karşılığını veririm diyor biz bilmeyiz tabiki hakkımızda hayırlı olanı ve hayırlı zamanda

Menüm:

Sabah:

2 dilim kepek ekmek
Peynirli közlenmiş biber kavurması
2 zeytin ve çay

Öğle:

1 patates, 2 yumurtadan yapılmış salata

Akşam:

Çeyrek ekmek arası balık
1 bardak zero
sıvı dan kurtulmuş coşmuşsun mutim

:60: bu yememiş halim bak :9:
şaka bi yana akşam yemeseydim keşke :50:
acayip midem bulanıyo, her an cıkarabilirim...
ben de de aynı oluyo hep

Ayda 8 Kilo Verdiren Beslenme Listesi

1.BESLENME LİSTESİ

SABAH : Bir dilim çavdar ekmeği , bir kibrit kutusu kadar peynir, tere, maydonoz,limon

ÖĞLEN : Bir dilim ekmek, bir tavuk baget veya 3 köfte, 1 kase yoğurt

İKİNDİ : Bir yağsız tost, bir ayran, bir büyük portakal

AKŞAM : Bir kasee çorba veya bir dilim ekmek, 6 kaşık etsiz sebze yemeği,salata,yoğurt

2.BESLENME LİSTESİ:

SABAH: 1bardak süt, 4 müsli, 1 portakal

ÖĞLE: 1 dilim ekmek, 6 kaşık etsiz sebze yemeği, salata yoğurt

İKİNDİ: 1 bardak süt, 4 erik, 10 badem

AKŞAM: 1 kase çorba, yoğurt, salata

Derya, ben bu listenin öğünlerini falan degiştirsem nasıl olur*
illa bi listeyemi baglı kalıcaz?
kendine göre değiştire bilirsin bu listeyi protein yerine başka protein kaynakları
yeşillik yerine yazın domates biber gibi
Senin Evren dediğin şey, aslında teslimiyettir.
Olaya "evren" diye bakarsanız, hiç bişi olmaz...

Allah'tan dilemek,ondan ummak en dogru yol...
Ne demiş Rabbimiz:
"VERMEYİ İSTEMESEYDİM, İSTEMEYİ VERMEZDİM !!!!"

O zaman, istemeyi bilmeliyiz...
mütim güzel anlatmışsın ..
EVRENİ YARATANI UNUTMAMAK ADINA..
NİYET İNANÇ VE SABIR ARKADAŞLAR..
ne haddime töbe haşa Allah emretmeden hiçbirsey olmaz hilal bahsedip odaklanıp beynini şartlamaya bağlayınca olayı öylesine konuştuk yoksa

kula bela gelmez Hak yazmayınca
Hak bela yazmaz kul azmayınca
Hak kulundan intikamı kul ile alır
din irfan bilmeyen bunu kul etti sanır
Baki emri olmayınca sanki yaprak kıpırdanır(Allahın emri oldan yaprak bile kıpırdamaz)

her olay da bu sözü hatırlarım paylaşıyım dedim

Ya neden öyle? Kıtlık mı var, inekler boykot mu yapıyo yoksa :9:

ben yeni mayaladım bi tencere, göndereyim sana.. kaymagı üstünde :56:
aha ben de yeni mayaladım sobanın yanın da durup durur sabahaca

bebişi görüp geldim kızlar
evime yakın özel bir hastanede doğum yaptı arkadaşım
gitmeden olmazdı...
biraz durup geldim
ben bebek özlemişim ya...:17:
çok güzel bebek insan ilkinde pek anlayamıyo yasadığını fark edemiyo tecrübe oluyo ama 2. bebeğin de herseyi doya doya yasıyo farkındalığı artıyo semiha
arkadaşının bebeği de analı babalı büyür inşallah

evet, büyüdükçe çok dikkat edilmiyor nedense :1:
aslında devam etmek lazım..

bak şimdi :1:

Sütü önce iyice kaynatacaksın, köpüklenmeye baslayınca altını kısıp bir kasık yardımıyla üstten karıstıracaksın.
ne kadar cok kaynarsa o kadar katı olur.

sonra sogumaya bırakacaksın.parmagını süte batırınca 7 kadar say, dayanabiliyorsan mayalarsın.
ne cok sıcak,nede soguk olacak.ılıktan az biraz sıcak işte..

bir kaseye 2 kasık yogurt, 5 6 kasıkta kaynattıgın sütten alıp karıstır.
İyice özdeşleşsin onlar.daha sonra sütün içine koy onu bi güzel.
kapağını kapat.sıcak bi yere koy. ben sobanın yanına koyuyorum.

üstünü battaniye gibi kalın bişeyle kapat, 6- 7 saat mayalandır.
sonra bir gün hiç kırma yogurdu.iyice tutsun kendini...

1 gün sonra afiyetle yersin :56:
aynen ama ben mayaladıktan sonra yanlarını beslerim sıcak kalsın diye battaniye falan üstünü örtmem kevgir koyarım delikli olanından
anamdan öyle öğrendim di çok güzel tutar

Kızlar sabah 2 yumurta yedim ve biraz da peynir

Akşamda 1 tabak cilli köfte :) Su almayı unutmuşum evde su yok :(((
afiyet olsun da su çok az yiyorsun

Aksam uzeri giremedim, disari cikmam gerekti camlarda kaldi maaalesef :26:

Menum:
Kahwalt:
menemen
3 siyah zeytin
Hindiba maydonoz
az sucuk
peynir

Ara:
2-3 kayisi kurusu
2 ceviz

Oglen:
Bir parca biftek
salata

Aksam:
domates yogurt

Su: 3 lt
YESIL cay: 3 bardak

1 saat kond bisikleti
afiyet olsun gönül

Sakın haaa şımarma hemen. Haftaya + görmek istemiyorsan kaçamağını sabah yada öğle yap. Akşam yapma sakın. Daha tehlikeli

Afiyet olsun canım.

Yok canım yaaaa gezmeci olunca insan evli, bekar, çocuklu çocuksuz dinlemez. Gezmeci hep gezmecidir.

Ben de gezicem diye colugu cocugu hasta eden tiplerden olabilirimm
Benimki de geziyo ztn
O da disardaydi ben arkadaslardan ayrildim beni aldi eve birakti arkadaslariyla baska bir yere oturmaya gectiler sonra :1:

Annem dediklerinizi duysaydi bak kizlar bile fark etti cok gezdigini derdi :60:

Hilale attım ben su'cum...

canım kızartma ama ben kızartma yapmam zaten :1:
teflonda pişriicem inş.

geçmiş olsun

Hoşgeldin, memnun oluruz...
Boyumuz,kilomuz hemen hemen aynı.
Seninle yarıdabilirim :41:

Boyum 1.56,kilomda 68 küsür :9:

oo la la :64: sevindim senin adına...

:8: :46:

günaydın gönülcüm
zevkle yarışırım ,bugün başladık sayalım o zaman bende 68.5 geldim not alalım :) hatta cetvelimi değiştireyim unutmayayım.

hoş geldin kuzun doğmuş gözün aydın hayırlısıyla büyüt inşallah..:emir_bebek::nazar:ben sakaleyn derya nick değişti benim..:9:
kaç kiloyla ayrılmıştı aramızdan unuttum ve birde adını unuttum..:17::18:
bu arada rabiş neneysede hamişti..:))):49::9:

sağol canım ,hatırladım canım , aa evet rabişte hamile kızı olucakmış bir ara baktım napiyor falan diye onuda görmek istiyorum ,Bu arada seyyah vardı hatırlarmısın onuda getiricem aynı anda hamileydikya hala görüşürüyoz arkamdan gelcek bir süre geçince şimdi bebegin teleşesinde olduğu için vakit ayıramıcam dedi ,

GÜNAYDIN KIZLAR BEN GEÇ KALDIM SANIYORDUM AMA İLK GELEN YİNE BENİM GALİBA :9::9:

Kahvaltımı yapıp kızımı doktora götüreceğim. Üşütmüş biraz ateşi çıktı. Sonrada bi sürü işim var yapılacak. Arada bir uğrar bakarım napıyorsunuz diye.

Bu arada kuaföre gideceğim saçlarımı boyatmaya. Uzun sürer sanırım.

Kizlarrr hanii spor dakikalariiii:47::47::47:

Kızma canım gönderdim hemen :18:

Ben de gezicem diye colugu cocugu hasta eden tiplerden olabilirimm
Benimki de geziyo ztn
O da disardaydi ben arkadaslardan ayrildim beni aldi eve birakti arkadaslariyla baska bir yere oturmaya gectiler sonra :1:

Annem dediklerinizi duysaydi bak kizlar bile fark etti cok gezdigini derdi :60:

Tam gezmeci olcaksınız zaten siz belli. Ama merak etme çoluk çocuk hasta olmaz kolay kolay. Gezen çocuk daha sağlıklı oluyor. Asıl aman üşümesin ama hava soğuk hasta olmasın diye koruyup kollayanların çocuğu hasta oluyor.

O mesajı yazarken zaten annen geldi aklıma demek ki doğru konuya parmak basmışız yine :9:
:9:
zevkle yarışırım ,bugün başladık sayalım o zaman bende 68.5 geldim not alalım :) hatta cetvelimi değiştireyim unutmayayım.

sağol canım ,hatırladım canım , aa evet rabişte hamile kızı olucakmış bir ara baktım napiyor falan diye onuda görmek istiyorum ,Bu arada seyyah vardı hatırlarmısın onuda getiricem aynı anda hamileydikya hala görüşürüyoz arkamdan gelcek bir süre geçince şimdi bebegin teleşesinde olduğu için vakit ayıramıcam dedi ,

Aramıza tekrardan hoşgeldin o zaman canım. Ben Ebru. Senin isim neydi?

Muticik ben ikidir yapiyorum bole nasil anlatsam kasik kasik olmuyor bide yapiskan we akici oluyor neden oluyor anlamadim,
her defasinda cokta hewesleniyorum bi bakiom gene tuhaf olmus :26:
hazır yogurtla alakası yok. ben hazır yogurttan mayalıyorum.
cok sıcak mayalamıssındır belki...

evt maya hazir yogurttandi aceba sutu mu cok kaynattim, cok mu sicakken mayaladim,
yada sut mu iyi deil diye dusundum :44:
Simdi bu yogurtla gene mayalarsam bozuk mu olur boyle ben bunu atarim diye dusunuyordum :26:

atma ya, neden atıcan.. corba yapsana...
Olmaz olurmu çokta güzel oluyor... Hatta sütü kaynatmaya da gerek yok hazır sütle yapınca bu sebepten daha da sağlıklı oluyor. Malum sütü dışarıdan alınca mikroplarından arınsın diye kaynatıyoruz ama hazır sütler zaten sağlıklı. Sütü ılıtman yeterli içine mayasını at ben azcıkta şeker atarım daha taş gibi oluyor o zaman...

kaynanamda şeker atar içine :1:
ben hazır sütlerin saglıklı oldugunu düşünmüyorum ya.. bozulmayan bişi nasıl saglıklı olur?içine o kadar katkı maddesi koyuyorlar :44:
:60: kızımm zengin kocayı böyle marifetliymişim gibi görünerek kafalıcam zaten sancak o hatun herşeyden anlıyor tasarruf yapar ama nikahı bastıktan sonra Allaaaah :60: 60: gor sen tasarrufu :60: :60:...
seni alacak adama söylelim de almasın seni :60:

ben de de aynı oluyo hep

kendine göre değiştire bilirsin bu listeyi protein yerine başka protein kaynakları
tamam degiştiricem o zaman bazen...
Kizlarrr hanii spor dakikalariiii:47::47::47:
ben attımm

bende 68.4 geldim.. gazamız mübarek ola :60:

ama görünüp kaybolma, gir burayada...

Kızlar ölçülerimi aldım paylaşiim :1:

17 Şubat 2012

Kilo: 70.4

Göğüs: 98.5
Bel: 96
Kalça: 111

10 Mart 2012

Kilo: 68.4

Göğüs: 94 :53:
Bel:93 :21:
Kalça: 108 cm... :12:

Daha 1 ay dolmadan ne güzel incelmişim.. Helede göğüslerim :52:
Dünde o kadar yemeye ragmen 100 gr. fazla cıktım.İnş. almam artık...:24:

Gunaydin yawrulaaaar:52::52:

Coktan uyandim ispanak wardi boregini yapayim ziyan olmasin diye dusundum, hamur yogurdum birazdan
yapicam ..
Bakalim yemeden durabilcek miyim kndime engel olabilcem mi:1:

Sonra ew temizligi tabisi :ssz:

Kahwaltimi bile yapmadim daha, yesil cayi aldim bisikletin ustune ciktim ac karna :1:

Aksamda sinema yapcaz ins :26:

günaydın kızlar,gece yatınca güzel şeyler düşünüp yattım sanırım ondan huzurla uyandım ben artık kendime çok güveniyorum.ben istersem her şeyi başarırım(ALLAHINDA YARDIMIYLA)

Bu arada kuaföre gideceğim saçlarımı boyatmaya. Uzun sürer sanırım.
Kolay gelsin ebrucum :16:

hazır yogurtla alakası yok. ben hazır yogurttan mayalıyorum.
cok sıcak mayalamıssındır belki...

atma ya, neden atıcan.. corba yapsana...

kaynanamda şeker atar içine :1:
ben hazır sütlerin saglıklı oldugunu düşünmüyorum ya.. bozulmayan bişi nasıl saglıklı olur?içine o kadar katkı maddesi koyuyorlar :44:

seni alacak adama söylelim de almasın seni :60:

tamam degiştiricem o zaman bazen...
ben attımm

bende 68.4 geldim.. gazamız mübarek ola :60:

ama görünüp kaybolma, gir burayada...

atmayim demi yogurt corbasi yapayim :26:
bide uc kilodan yapmistim yazik oldu ya ilki de ole oldu sinir oldum atmistim..
olmayincada icime sinmiyor ki illa tutana kadar denicem, bende aldigim yerin sutu kotudur baska yerden aliyium die aklimdan geciriyodum,
birinde koyun sutu almistim komsum benim icin mayalamisti inanamazsiniz tas gibi olmustu bir o kadarda lezzetli :56:

Kızlar ölçülerimi aldım paylaşiim :1:

17 Şubat 2012

Kilo: 70.4

Göğüs: 98.5
Bel: 96
Kalça: 111

10 Mart 2012

Kilo: 68.4

Göğüs: 94 :53:

Daha 1 ay dolmadan ne güzel incelmişim.. Helede göğüslerim :52:
Dünde o kadar yemeye ragmen 100 gr. fazla cıktım.İnş. almam artık...:24:

Aferin ilerleme war desene ne guzel:nazar:

günaydın kızlar,gece yatınca güzel şeyler düşünüp yattım sanırım ondan huzurla uyandım ben artık kendime çok güveniyorum.ben istersem her şeyi başarırım(ALLAHINDA YARDIMIYLA)

Pozitif dusunup pozitif kalabiliyorsan ne mutlu sana :16:

[sıze=2]gunaydin yawrulaaaar:52::52:

Coktan uyandim ispanak wardi boregini yapayim ziyan olmasin diye dusundum, hamur yogurdum birazdan
yapicam ..

Kahwaltimi bile yapmadim daha, yesil cayi aldim bisikletin ustune ciktim ac karna :1:

[/sıze]
günaydın ,yemezsin inşallah çok canın çekerse sende erken saatlerde yersin ama 1 dilim fazla yeme
ne güzel sevinmişsindir

bravo tebrikler canım inşallah senin 2 kilo benim de 1 kilo gidecek bu hafta umarım
eminim tabi canım albüme foto koyum da bak turti benim kemiklerimde çok kalın ölçülerim tam bir felaket okudun mu ki
belim----78
göbek----88
kalça-------93.5 cm yaaaaaaaaa bu halde 40 beden giyiniyorum üst bölme de l beden anlatabildim mi bilmem ama 50 kilo da ise rahatlıkla 38 beden anca olurum ben zaten

iyi sen standartını yüksek tut düşerse de biraz aşşa düşer çakılmaz yani:34:
Aynen öyle allah kulumun her duasını duyar muhakkat karşılığını veririm diyor biz bilmeyiz tabiki hakkımızda hayırlı olanı ve hayırlı zamanda

ben de de aynı oluyo hep

ne haddime töbe haşa allah emretmeden hiçbirsey olmaz hilal bahsedip odaklanıp beynini şartlamaya bağlayınca olayı öylesine konuştuk yoksa

kula bela gelmez hak yazmayınca
hak bela yazmaz kul azmayınca
hak kulundan intikamı kul ile alır
din irfan bilmeyen bunu kul etti sanır
baki emri olmayınca sanki yaprak kıpırdanır(allahın emri oldan yaprak bile kıpırdamaz)

her olay da bu sözü hatırlarım paylaşıyım dedim
aha ben de yeni mayaladım sobanın yanın da durup durur sabahaca

çok güzel bebek insan ilkinde pek anlayamıyo yasadığını fark edemiyo tecrübe oluyo ama 2. Bebeğin de herseyi doya doya yasıyo farkındalığı artıyo semiha
arkadaşının bebeği de analı babalı büyür inşallah
aynen ama ben mayaladıktan sonra yanlarını beslerim sıcak kalsın diye battaniye falan üstünü örtmem kevgir koyarım delikli olanından
anamdan öyle öğrendim di çok güzel tutar

afiyet olsun da su çok az yiyorsun

afiyet olsun gönül
ne güzel anlatmışsın canım,rabbimi.
[ı]günaydın kızlar ben geç kaldım sanıyordum ama ilk gelen yine benim galiba :9::9:

Kahvaltımı yapıp kızımı doktora götüreceğim. üşütmüş biraz ateşi çıktı. Sonrada bi sürü işim var yapılacak. Arada bir uğrar bakarım napıyorsunuz diye.
[/ı]
çok geçmiş olsun canım.
[sıze=2]
kızlar ölçülerimi aldım paylaşiim :1:

17 şubat 2012

kilo: 70.4

göğüs: 98.5
bel: 96
kalça: 111

10 mart 2012

kilo: 68.4

göğüs: 94 :53:

daha 1 ay dolmadan ne güzel incelmişim.. Helede göğüslerim :52:
Dünde o kadar yemeye ragmen 100 gr. Fazla cıktım.inş. Almam artık...:24:
[/sıze]

güzel incelmişsin,darısı başıma

Gunaydin yawrulaaaar:52::52:

yapicam ..

kolay gelsin :1:
tabiki basarırsın
Kolay gelsin ebrucum :16:

atmayim demi yogurt corbasi yapayim :26:
bide uc kilodan yapmistim yazik oldu ya ilki de ole oldu sinir oldum atmistim..
olmayincada icime sinmiyor ki illa tutana kadar denicem, bende aldigim yerin sutu kotudur baska yerden aliyium die aklimdan geciriyodum,
birinde koyun sutu almistim komsum benim icin mayalamisti inanamazsiniz tas gibi olmustu bir o kadarda lezzetli :56:

Aferin ilerleme war desene ne guzel:nazar:
corba yap, bosuna atma.. yazık günah
günaydın ,yemezsin inşallah çok canın çekerse sende erken saatlerde yersin ama 1 dilim fazla yeme

ne güzel anlatmışsın canım,rabbimi.

çok geçmiş olsun canım.

güzel incelmişsin,darısı başıma

inş. canım

Back
X