ne güzel sevinmişsindir
bravo tebrikler canım inşallah senin 2 kilo benim de 1 kilo gidecek bu hafta umarım
eminim tabi canım albüme foto koyum da bak turti benim kemiklerimde çok kalın ölçülerim tam bir felaket okudun mu ki
belim----78
göbek----88
kalça-------93.5 cm yaaaaaaaaa bu halde 40 beden giyiniyorum üst bölme de l beden anlatabildim mi bilmem ama 50 kilo da ise rahatlıkla 38 beden anca olurum ben zaten
iyi sen standartını yüksek tut düşerse de biraz aşşa düşer çakılmaz yani

Aynen öyle allah kulumun her duasını duyar muhakkat karşılığını veririm diyor biz bilmeyiz tabiki hakkımızda hayırlı olanı ve hayırlı zamanda
sıvı dan kurtulmuş coşmuşsun mutim
ben de de aynı oluyo hep
kendine göre değiştire bilirsin bu listeyi protein yerine başka protein kaynakları
yeşillik yerine yazın domates biber gibi
ne haddime töbe haşa allah emretmeden hiçbirsey olmaz hilal bahsedip odaklanıp beynini şartlamaya bağlayınca olayı öylesine konuştuk yoksa
kula bela gelmez hak yazmayınca
hak bela yazmaz kul azmayınca
hak kulundan intikamı kul ile alır
din irfan bilmeyen bunu kul etti sanır
baki emri olmayınca sanki yaprak kıpırdanır(allahın emri oldan yaprak bile kıpırdamaz)
her olay da bu sözü hatırlarım paylaşıyım dedim
aha ben de yeni mayaladım sobanın yanın da durup durur sabahaca
çok güzel bebek insan ilkinde pek anlayamıyo yasadığını fark edemiyo tecrübe oluyo ama 2. Bebeğin de herseyi doya doya yasıyo farkındalığı artıyo semiha
arkadaşının bebeği de analı babalı büyür inşallah
aynen ama ben mayaladıktan sonra yanlarını beslerim sıcak kalsın diye battaniye falan üstünü örtmem kevgir koyarım delikli olanından
anamdan öyle öğrendim di çok güzel tutar
afiyet olsun da su çok az yiyorsun
afiyet olsun gönül