Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ben 2 lt. ye 2 kasık dolu dolu koyuyorum.sende dopdolu 1 kasık koyarsan yeter sanırım...

sen deneme, zengin koca bulunca o yapar sana :60:

Yoğurt gelmiş süt bitmiş Melek :60:

Aksam uzeri giremedim, disari cikmam gerekti camlarda kaldi maaalesef :26:

Menum:
Kahwalt:
menemen
3 siyah zeytin
Hindiba maydonoz
az sucuk
peynir

Ara:
2-3 kayisi kurusu
2 ceviz

Oglen:
Bir parca biftek
salata

Aksam:
domates yogurt

Su: 3 lt
YESIL cay: 3 bardak

1 saat kond bisikleti

Ohh afiyet olsun ..

GÜNAYDIN KIZLAR BEN GEÇ KALDIM SANIYORDUM AMA İLK GELEN YİNE BENİM GALİBA :9::9:

Kahvaltımı yapıp kızımı doktora götüreceğim. Üşütmüş biraz ateşi çıktı. Sonrada bi sürü işim var yapılacak. Arada bir uğrar bakarım napıyorsunuz diye.

Kolay gelsin geçmiş olsun Ebru'cum ..

Bu arada kuaföre gideceğim saçlarımı boyatmaya. Uzun sürer sanırım.

ayy ne güzel sıhatler olsun ..

Kızlar ölçülerimi aldım paylaşiim :1:

17 Şubat 2012

Kilo: 70.4

Göğüs: 98.5
Bel: 96
Kalça: 111

10 Mart 2012

Kilo: 68.4

Göğüs: 94 :53:
Bel:93 :21:
Kalça: 108 cm... :12:

Daha 1 ay dolmadan ne güzel incelmişim.. Helede göğüslerim :52:
Dünde o kadar yemeye ragmen 100 gr. fazla cıktım.İnş. almam artık...:24:

Ohh ne güzel incelmişsin gerçekten Melek ..

Gunaydin yawrulaaaar:52::52:

Coktan uyandim ispanak wardi boregini yapayim ziyan olmasin diye dusundum, hamur yogurdum birazdan
yapicam ..
Bakalim yemeden durabilcek miyim kndime engel olabilcem mi:1:

Sonra ew temizligi tabisi :ssz:

Kahwaltimi bile yapmadim daha, yesil cayi aldim bisikletin ustune ciktim ac karna :1:

Aksamda sinema yapcaz ins :26:

Ben de ıspanak yemeği yapabilirim bugün ama kararsızım ..

günaydın kızlar,gece yatınca güzel şeyler düşünüp yattım sanırım ondan huzurla uyandım ben artık kendime çok güveniyorum.ben istersem her şeyi başarırım(ALLAHINDA YARDIMIYLA)

Ne güzel pozitif olmak çok güzel bir şey ..

selammm kızlarrr hepiniziii çokkk özledimmm nasılsınızzz neler yapıyorsunuz?

bende bi değişiklik yok hala yoğun bi şekilde devam ediyorumm temmuza kadar da böyle devam edicekk sanırım :52:

Gunaydin kizlaar
Bugun kahvalti yerine kendime milkshakee yaptim
İlk defa denedim miss oldu miss:))
Ben bir bardk ictim kalani asagi kuzenlere indircem sonra gelirim yine
Grsrzz

bende bi değişiklik yok hala yoğun bi şekilde devam ediyorumm temmuza kadar da böyle devam edicekk sanırım :52:

slm canım nasılsın, hatırladın mı beni bende bir sürü kiloyla geri döndüm.

merhaba kızlar hepinize kolay gelsin :nazar: maşallah ne güzel gidiyor kilocuklarınız ,bende size takılabilir miyim , şuan hiçbir takımda yer almıyorum ama eski takımım oldugu için sizleri takip edip bende kendime çekidüzen vermek istiyorum ,eskiden başardım yine yapabilirim diye taytak gibi arkanızda dolaşıcam eger izin verirseniz , ben 27 yaşındayım 5 senelik evliyim 2 çocugum var birisi 4 yaşında oğlum biride 2.5 aylık kızım :52: benim boyum 1.58 kilomda 68 idi pzartesi günü tartılmıştım ve yediklerimi kesmesemde spor yapıyorum hergün 1 saat yürüyorum bazı egzersizler yapıyorum ,plates topu ,lastigi,dambıl ,mekik aleti ve diskim var onlarla inşallah vücudumu şekillendiricem ,şimdilik bu kadar :3:
aaaaaaaa kimleri görüyorummm :))
hoşgeldin fıstığım nasılsınn rümeysamız nasıll bakalım hadi gözümüz aydınnn o doğalı baya olmuş amaa :)
doğuma kaçla girdin kaçla çıktın şimdi 68 olman çok güzelll emzirme döneminde olduğundan rahat verirsin diye düşünüyorummmm
hadi bakalımm bismillah:)
Kızlar, bu arada, biraz sevinçli ve birazda tedirgin bi durumum var :1:

Dün eşimi aldım karsıma" Kilom takıldı,ben bu iddiayı kaybettim.Belli bişi artık.Yeni bi anlaşma yapalım mı " dedim.. :9: (yenilen pehlivan,güreşe doymazmış :60:)

Eşimde:" sana 3 ay süre veriyorum.Haziranın 10 una kadar ac 58 olursan 1 milyar, aç 55 olursan 1.5 milyr vericem" dedi. :9:
Bende:" tamam" dedim.

Şimdiiii, 3 ayım var veee ortalama 10 yada 13 kilo vermem lazım.
İnş. bu sefer basarırım... :41:
maşallah melek 68leri görmüşsün tebrik ederim canım
inşşş 50leride görücezzz sende bu irade varkennnn
eniştede iyi demişş 3ayyy çok iyi allahın izniyle sen başarırsın
*** 13. Takım 247. Etap ***

Aysecig: ( 56.8 / 55.6 / 1.2 / 2.11 % )
Betüld: ( 61.9 / / / %)
Eski_bir_masal : ( 62.5 / 60.8 / 1.7 / 2.72% )
Fefilifa: ( 75.7 / / / % )
Hayattanazicik: ( 56.0 / / / % )
LaydLiNe: ( 76.6 / 75 / 1.6 / 2.09 % )
Mutedeyyin: ( 68.7 / 68.3 / 0.4 / 0.58 % )
Semiha ( 64.1 / / /% )
TadLi : ( 61.0 / 60.7 / 0.3 / 0.49 % )
Ysfmir: ( 59.1 / 59.2 / -0.1 / -0.17 % )

13. Takım Ortalaması : %

kilo verenleriiii tebrik ediyorummmm :nazar:

Evet bu haftanın yorumları gelsin bakalım ..

*** 13. Takım 247. Etap *** 2.inci:46::46::nazar::71::71:

Betüld: ( 61.9 / 62.2 / -0.3 / -0.48 %)
Fefilifa: ( 75.7 / 75.2 / 0.5 / 0.66 % )
Hayattanazicik: ( 56.0 / 55.6 / 0.6 / 1.07 % )
Semiha ( 64.1 / 64.0 / 0.1 / 0.16 % )

13. Takım Ortalaması : 0.92 %

Gülçin ; Menülerin artık daha düzenli ve bunun sonucunu bu hafta aldın umarım bu şekilde gider. Şok diyetlere hayır diyoruz ..

Betül ; Kaçamakçı kzı demeyi düşünüyorum artık sana, bol kaçamaklı bir haftaydı umarım önümüzdeki hafta bunun telafisi olur.

Elif ; Bu hafta çok ciddi anlamda katılım problemin vardı Elif, bu konuda bas bas herkesi uyarıyorum ama lütfen dikkat bu son uyarılarım, kilo konusunda bence ideal bir kilo verdin güzeldi ..

Su ; Kaçamakların oluyor ama bu kaçamakları vücut algılayamıyoe bence normalde çok az yediğinden, biraz daha düzenli menüler olsa bence daha güzel olacak ..

Ebru ; Bu hafta aslında vücudu şaşırtmanın ne güzel sonuçlar verdiğini gördük, çok güzel oldu her zamanki gibi harika gidiyorsun.

Melek ; Bildiğin eziyet çektin bu hafta ama normale dönmekle en iyisini yaptın, artık senden pek bir kaçamak beklemiyorum bilinçlendiğini düşünüyorum.

Semiha : Bu hafta senin de paylaşımların çok azdı Semiha, umarım düzelir bu hafta çünkü son uyarılarım.
Ve katılım azaldıkça verilen kilonun da genellikle düştüğüne inanıyorum ben ..

Gönül ; Bu hafta sporunu daha az yapman bence iyi oldu birden çok yüklendiğinde sonrası için problem olabilirdi diye düşünüyorum menülerinde genel olarak güzeldi ama sende de paylaşım azalması vardı ..

Derya ; Bu hafta senin zihin sporlarının önemini görmüş olduk, ben de yapmaya çalışacağım artık ..

Umarım bol katılım ve verilen güzel kilolarla güzel bir hafta geçiririz. :71::71::71:

Son düzenleme:
Gunaydin kizlaar
Grsrzz

Nasıl yaptın Betüll ?
Afiyet olsun ..

hoşgeldin canım hatırladımm olsun üzülmek yokk herşey bizim elimizde sonuçtaa aldığımız gibi vericezzz inşallahhhhh

iyiyim hilal'cim sen nasılsınn neler yaptın görüşmeyeli

İyiyim semine'cim ne yapayım işte, hala aynı ..

Gülçin ; Menülerin artık daha düzenli ve bunun sonucunu bu hafta aldın umarım bu şekilde gider. Şok diyetlere hayır diyoruz ..

Betül ; Kaçamakçı kzı demeyi düşünüyorum artık sana, bol kaçamaklı bir haftaydı umarım önümüzdeki hafta bunun telafisi olur.

Elif ; Bu hafta çok ciddi anlamda katılım problemin vardı Elif, bu konuda bas bas herkesi uyarıyorum ama lütfen dikkat bu son uyarılarım, kilo konusunda bence ideal bir kilo verdin güzeldi ..

Su ; Kaçamakların oluyor ama bu kaçamakları vücut algılayamıyoe bence normalde çok az yediğinden, biraz daha düzenli menüler olsa bence daha güzel olacak ..

Ebru ; Bu hafta aslında vücudu şaşırtmanın ne güzel sonuçlar verdiğini gördük, çok güzel oldu her zamanki gibi harika gidiyorsun.

Melek ; Bildiğin eziyet çektin bu hafta ama normale dönmekle en iyisini yaptın, artık senden pek bir kaçamak beklemiyorum bilinçlendiğini düşünüyorum.

Semiha : Bu hafta senin de paylaşımların çok azdı Semiha, umarım düzelir bu hafta çünkü son uyarılarım.

Gönül ; Bu hafta sporunu daha az yapman bence iyi oldu birden çok yüklendiğinde sonrası için problem olabilirdi diye düşünüyorum menülerinde genel olarak güzeldi ama sende de paylaşım azalması vardı ..

Derya ; Bu hafta senin zihin sporlarının önemini görmüş olduk, ben de yapmaya çalışacağım artık ..

Umarım bol katılım ve verilen güzel kilolarla güzel bir hafta geçiririz. :71::71::71:

evet bu hafta bilerek deneme yaptım zihin sporu için özellikle ve işe yarıyor zira beslenme düzenim aynıydı ama sonuç ortada ..zihin sporuna devam..16 mart 57 olurmu bilemem ama 58 kesin olucak..:nazar::34:
k

:60: neyse o da iyi bişey.. :60:

eşim yine incelmişsin diyince ölçeyim dedim, :1:
iyide ölçmüşüm

kolay gelsin semine..
nasılsın iyimisin?
Gunaydin kizlaar
Grsrzz
afiyet olsun
maşallah melek 68leri görmüşsün tebrik ederim canım
inşşş 50leride görücezzz sende bu irade varkennnn
eniştede iyi demişş 3ayyy çok iyi allahın izniyle sen başarırsın
inş. canım ...

resmen eziyet cektim hakkaten :60:

evet bilinçlendim, BİLİNÇLENELİM :9:

Yine alışverişe gittim. Nolucak bu halim bilmem :60:
Millet deli gibi kıyafet alır, bende yiyecek alıyorum habire :60:

HİLAL katılımım düşük senide bu konuda yıprtamak istemem finale az kaldıya bu eziyetten de kurtaracağım kuzu..58 gördüğüm hafta mezun olacağım ..ama sizleri bırakmayacağım..koruma dönemide önemli..çok sıkı diyet yapmıyorum beyaz ekmek bile tüketiyorum ama sayıyla....malum her daim çavdar yada buğdaya ulaşamıyorum ..elde olanla kilo işini korumaya çalışıcam..şu ana kadar herşey yolunda..az da geçmişe bakayım..kuzum uyuyunca gelmeye çalışrım..

Nasıl yaptın Betüll ?
Afiyet olsun ..

İyiyim semine'cim ne yapayım işte, hala aynı ..

1.5 muz
1 bardak sut
1 tatli kasigi kakao
Biraz da goz karari bal koydum
Biraz da buz

Normalde dondurmayla daha guzel oluyormus
Ama yoktu nette dondurmasiz olan tariflerde seker veya vanilya vardi
Ben de bal koyayim bari dedim:1: daha saglikli geldi bana ikisi de skerli ama nedense oyle dusundum

Benim yaptigim miktar azdi, 2.5 su bardagi cikti
1 bardak ictim ben ama yogun kivamli oldu guzeldi:16:

Dondurma ve guzel buyuk bardaklardan ve pipet fln alip deniycem gorsellik cok onemli benim icin oyle normal su bardaginda guzel olmuyo:1:

Kızma canım gönderdim hemen :18:

Tam gezmeci olcaksınız zaten siz belli. Ama merak etme çoluk çocuk hasta olmaz kolay kolay. Gezen çocuk daha sağlıklı oluyor. Asıl aman üşümesin ama hava soğuk hasta olmasın diye koruyup kollayanların çocuğu hasta oluyor.

O mesajı yazarken zaten annen geldi aklıma demek ki doğru konuya parmak basmışız yine :9:
:9:

Aramıza tekrardan hoşgeldin o zaman canım. Ben Ebru. Senin isim neydi?
adım medine canım . hoşbulduk :52:

hazır yogurtla alakası yok. ben hazır yogurttan mayalıyorum.
cok sıcak mayalamıssındır belki...

atma ya, neden atıcan.. corba yapsana...

kaynanamda şeker atar içine :1:
ben hazır sütlerin saglıklı oldugunu düşünmüyorum ya.. bozulmayan bişi nasıl saglıklı olur?içine o kadar katkı maddesi koyuyorlar :44:

seni alacak adama söylelim de almasın seni :60:

tamam degiştiricem o zaman bazen...
ben attımm

bende 68.4 geldim.. gazamız mübarek ola :60:

ama görünüp kaybolma, gir burayada...
yok yok merak etme kaçmam :27: ben cuma günü tartıılıcam listeye dahil değilim bende ölçtüm kendimi ve hüsranlardayım :18: GÖGÜS:99 BEL:94 KALÇA :107 :ssz:

evet bu hafta bilerek deneme yaptım zihin sporu için özellikle ve işe yarıyor zira beslenme düzenim aynıydı ama sonuç ortada ..zihin sporuna devam..16 mart 57 olurmu bilemem ama 58 kesin olucak..:nazar::34:
k

Ben de bu hafta eksik etmeyeceğim artık zihin sporumu Derya ..

:60: neyse o da iyi bişey.. :60:

eşim yine incelmişsin diyince ölçeyim dedim, :1:
iyide ölçmüşüm

evet bilinçlendim, BİLİNÇLENELİM :9:

Her şey tam olamadı gitti sinir oldum :1:
Bence mezureye igtiyacın yok eşin yeterince ölçüyor :60:

Yine alışverişe gittim. Nolucak bu halim bilmem :60:
Millet deli gibi kıyafet alır, bende yiyecek alıyorum habire :60:

Ben de çok seviyorum ya ama dolap çok doldu mini boy sinir oluyorum sığmıyor.

HİLAL katılımım düşük senide bu konuda yıprtamak istemem finale az kaldıya bu eziyetten de kurtaracağım kuzu..58 gördüğüm hafta mezun olacağım ..ama sizleri bırakmayacağım..koruma dönemide önemli..çok sıkı diyet yapmıyorum beyaz ekmek bile tüketiyorum ama sayıyla....malum her daim çavdar yada buğdaya ulaşamıyorum ..elde olanla kilo işini korumaya çalışıcam..şu ana kadar herşey yolunda..az da geçmişe bakayım..kuzum uyuyunca gelmeye çalışrım..

Derya'cım biliyorum durumu, mezuniyetin geldi zaten o yüzden uyarı yok sana hadi bakalım haftaya final demek.
Tabi ki ayrılma bizden bırakıp gitmee ..

DDerya mezun oldigunda da koruma doneminde de bol bol gir anlat ama bize neler yapiyorsun ideal bir koruma nasil olurmus gorelim..

cumartesi: kahvaltı: 3 zeytin,1 kaynamış yumurta,2 dilim ekmek,1 bardak çay,2 çatal patates kızartması,
toplamda 1.5 litre su içtim ,
yarım saat yürüyüş yaptım koridorda,50 şer yanlara eğilme,50 şer oklava çevirme,20 ayakları yanlara kaldırma
:42: birazdan ara yapıcam kahvaltıyı geç yaptığım için , akşamda misafirlige gidicem gitmeden mutlaka uğrayacağım.
sevgili rakibem seni takip edicem :27: daha sporları görmedin sen şu sipariş ettiğim aletler gelsin bak sen bana o zaman :33:

1.5 muz
1 bardak sut
1 tatli kasigi kakao
Biraz da goz karari bal koydum
Biraz da buz

Normalde dondurmayla daha guzel oluyormus
Ama yoktu nette dondurmasiz olan tariflerde seker veya vanilya vardi
Ben de bal koyayim bari dedim:1: daha saglikli geldi bana ikisi de skerli ama nedense oyle dusundum

Benim yaptigim miktar azdi, 2.5 su bardagi cikti
1 bardak ictim ben ama yogun kivamli oldu guzeldi:16:

Dondurma ve guzel buyuk bardaklardan ve pipet fln alip deniycem gorsellik cok onemli benim icin oyle normal su bardaginda guzel olmuyo:1:

Tatlı isteğini de geçirmiştir güzel olmuş bence Betül, balın miktarı da fazla değilse problem olmaz diye düşünüyorum.
Ben de çok önem veririm özellikle mutfakta görselliğe ..

günaydın kızlar,gece yatınca güzel şeyler düşünüp yattım sanırım ondan huzurla uyandım ben artık kendime çok güveniyorum.ben istersem her şeyi başarırım(ALLAHINDA YARDIMIYLA)

Günaydın canım. Seni böyle mutlu ve huzurlu görmek benim çok hoşuma gitti. Ve emin ol istersen eğer yapamayacağın hiçbişey yok. Hangi konuda olursa olsun hep yanındayız unutma.:16:
Gunaydin yawrulaaaar:52::52:

Coktan uyandim ispanak wardi boregini yapayim ziyan olmasin diye dusundum, hamur yogurdum birazdan
yapicam ..
Bakalim yemeden durabilcek miyim kndime engel olabilcem mi:1:

Sonra ew temizligi tabisi :ssz:

Kahwaltimi bile yapmadim daha, yesil cayi aldim bisikletin ustune ciktim ac karna :1:

Aksamda sinema yapcaz ins :26:

Günaydın canım.
:16:

Ohh afiyet olsun ..

Kolay gelsin geçmiş olsun Ebru'cum ..

ayy ne güzel sıhatler olsun ..

Ben de ıspanak yemeği yapabilirim bugün ama kararsızım ..

Ne güzel pozitif olmak çok güzel bir şey ..

Teşekkürler canım. Bir haftadır biraz rahatsızdı ama ben pek doktor taraftarı olmadığım için kendi kendine iyileşebilir düşüncesiyle önemsememiştim. Dün gece ateşi çıktı. Boğazı iltihaplanmış. Mecburen antibiotik kullanmamız gerekiyor. Allaha şükür önemli bişey yok.

Bu arada çok güzel oldu saçlarım yine kırmızı kırmızı oldum :9:

Hoşgeldin canım. Bunlar tatlı yorgunluklar düğün ne zamandı?

Gunaydin kizlaar
Grsrzz

Günaydın Betül'cüm.

Paylaşım konusunda çok haklısın Hilal'cim. Geçen hafta yazdığın uyarıları okumayan arkadaşlar olabilir.

Bende bu hafta zihin gücüne gerçekten hayran kaldım. Sadece ben değil aynı durum sanada oldu. Hatta demiştin ki 75 sana çok olmazmı diye. Bende 75,9 u görsem yetecek demiştim. Demek ki 75 i Allah söyletmiş :9:

Back
X