GÜNAYDIN..AKILLANMADINMI SEN DAHA sabah sabah içtiği şeye bak..Gunaydin kizlaar
Bugun kahvalti yerine kendime milkshakee yaptim
İlk defa denedim miss oldu miss:))
Ben bir bardk ictim kalani asagi kuzenlere indircem sonra gelirim yine
Grsrzz

semine nerelerdesin kız..taze gelin..selammm kızlarrr hepiniziii çokkk özledimmm nasılsınızzz neler yapıyorsunuz?
bende bi değişiklik yok hala yoğun bi şekilde devam ediyorumm temmuza kadar da böyle devam edicekk sanırım![]()
gicer senin elinde ana odaklan ve canın sıkılırsa kafanı dağıtmaya çalış ..nasıl dersen dua namaz ve neşeli müzik gibi...şimdilik pozitifim,inşallah hep böyle gider.
inşallah başarırsın..günaydın kızlar,gece yatınca güzel şeyler düşünüp yattım sanırım ondan huzurla uyandım ben artık kendime çok güveniyorum.ben istersem her şeyi başarırım(ALLAHINDA YARDIMIYLA)

Kızlar ölçülerimi aldım paylaşiim
17 Şubat 2012
Kilo: 70.4
Göğüs: 98.5
Bel: 96
Kalça: 111
10 Mart 2012
Kilo: 68.4
Göğüs: 94
Bel:93
Kalça: 108 cm...
çok güzel..
Daha 1 ay dolmadan ne güzel incelmişim.. Helede göğüslerim
Dünde o kadar yemeye ragmen 100 gr. fazla cıktım.İnş. almam artık...

geçmiş olsun..GÜNAYDIN KIZLAR BEN GEÇ KALDIM SANIYORDUM AMA İLK GELEN YİNE BENİM GALİBA
Kahvaltımı yapıp kızımı doktora götüreceğim. Üşütmüş biraz ateşi çıktı. Sonrada bi sürü işim var yapılacak. Arada bir uğrar bakarım napıyorsunuz diye.
zevkle yarışırım ,bugün başladık sayalım o zaman bende 68.5 geldim not alalım :) hatta cetvelimi değiştireyim unutmayayım.
sağol canım ,hatırladım canım , aa evet rabişte hamile kızı olucakmış bir ara baktım napiyor falan diye onuda görmek istiyorum ,Bu arada seyyah vardı hatırlarmısın onuda getiricem aynı anda hamileydikya hala görüşürüyoz arkamdan gelcek bir süre geçince şimdi bebegin teleşesinde olduğu için vakit ayıramıcam dedi ,
evet canım gelin eski arkedeşler:13: