Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Belki sevdiceğim kıskançlıktan da yapıyor olabilir aslında, dikkat çekiyor diye :60:

Aaa ben izlemiyorum ne var ki kızılla ilgili ?

Bu arada şu hortumlu dünyada fil yalnız bir hayvandır diye bir kitap okuyorum çok beğendim.

Orda barda çalışan bir kadın var adı Tülay. Esas oğlanın ablasının kocasının metresi. Onun saçları kızıl :9:

Bende yeşil çay içiyorum. Bitsin daha öğle yemeği yemedim. Yemek yedikten sonra kızıda alıp çıkacağım. Hem biraz alışveriş yaparız, hemde kızımı kütüphaneye götüreceğim. Ben hala kayıp sembolü okuyorum, bide geçen gün kütüphaneden bir kitap aldım "Bir adam girdi şehre koşarak" isimli bir kitap. Rastgele aldım bakalım umarım iyidir.

Son düzenleme:
Orda barda çalışan bir kadın var adı Tülay. Esas oğlanın ablasının kocasının metresi. Onun saçları kızıl :9:

Bende yeşil çay içiyorum. Bitsin daha öğle yemeği yemedim. Yemek yedikten sonra kızıda alıp çıkacağım. Hem biraz alışveriş yaparız, hemde kızımı kütüphaneye götüreceğim. Ben hala kayıp sembolü okuyorum, bide geçen gün kütüphaneden bir kitap aldım "Bir adam girdi şehre koşarak" isimli bir kitap. Rastgele aldım bakalım umarım iyidir.

Hmm şu sürekli sabah spora çıkıyorum diye gidip yanına gittiği kadın mı :1:

Ne güzel ya, resmen kitapların arasında kendimi kaybediyorum, Sevdiceğim gelince ilk gittiğimiz yerlerden oluyor girince de 1-2 saat kalıyoruz mutlaka bayılıyorum ya en keyif aldığım yerlerden birisi .

Oku da beğenirsen bana da söyle olur mu tavsiye üstüne okuduğum kitapları çok seviyorum genelde.

Tanrı bize iki tane yuvarlak organ verdi. Biri düşünmek diğeri oturmak için.
Başarı hangisini kullandığınıza bağlı ..

Çok beğendim ..

Hmm şu sürekli sabah spora çıkıyorum diye gidip yanına gittiği kadın mı :1:

Ne güzel ya, resmen kitapların arasında kendimi kaybediyorum, Sevdiceğim gelince ilk gittiğimiz yerlerden oluyor girince de 1-2 saat kalıyoruz mutlaka bayılıyorum ya en keyif aldığım yerlerden birisi .

Oku da beğenirsen bana da söyle olur mu tavsiye üstüne okuduğum kitapları çok seviyorum genelde.

Tam üstüne bastın canım o kadın. Aslında o kadar kötü değil ama neden kızıl saçlı yapmışlar anlamadım.

Benimde hayatta en çok sevdiğim yerlerden biridir kütüphane. Aynen bende girince çıkamam kitapların arasından. Bu yüzden de kızımıda sık sık götürmeye çalışıyorum oda seviyor. İnşallah oda büyüyünce çok kitap okuyan bir birey olur.

Sana girişini yazayım kitabın. İlginç bir kitap.

ilksöz

Yakama yapışan cümleleri yazdım. Bir cümle insanın yakasına yapışır mı demeyin, yapışır.

Gördüklerimi, hatırladıklarımı, saydıklarımı, unuttuğumu sandıklarımı, gözlerimi kapatır kapatmaz zihnime üşüşenleri yazdım.

Aklıma ilk geldikleri halleriyle yazdım cümleleri.

Bir küçük gazete haberini, bir film sahnesini, yolda gördüğüm insanları yazdım

Çoktan kabuk bağladığını düşündüğüm yaralarım vardı. Yanılmışım. Yazmaya başlayınca onlar da bir bir sızlamaya ve bazen de kanamaya başladı.

En çok tekrarladıklarım, en çok ihtiyaç duyduklarımdır.
Bundan öte bir amacım yok.

Tam üstüne bastın canım o kadın. Aslında o kadar kötü değil ama neden kızıl saçlı yapmışlar anlamadım.

Benimde hayatta en çok sevdiğim yerlerden biridir kütüphane. Aynen bende girince çıkamam kitapların arasından. Bu yüzden de kızımıda sık sık götürmeye çalışıyorum oda seviyor. İnşallah oda büyüyünce çok kitap okuyan bir birey olur.

Sana girişini yazayım kitabın. İlginç bir kitap.

ilksöz

Yakama yapışan cümleleri yazdım. Bir cümle insanın yakasına yapışır mı demeyin, yapışır.

Gördüklerimi, hatırladıklarımı, saydıklarımı, unuttuğumu sandıklarımı, gözlerimi kapatır kapatmaz zihnime üşüşenleri yazdım.

Aklıma ilk geldikleri halleriyle yazdım cümleleri.

Bir küçük gazete haberini, bir film sahnesini, yolda gördüğüm insanları yazdım

Çoktan kabuk bağladığını düşündüğüm yaralarım vardı. Yanılmışım. Yazmaya başlayınca onlar da bir bir sızlamaya ve bazen de kanamaya başladı.

En çok tekrarladıklarım, en çok ihtiyaç duyduklarımdır.
Bundan öte bir amacım yok.

Gerçekten çok güzel bir giriş olmuş, alacağım kitaplar arasına kaydediyorum bunu da hemen teşekkür ederim :16:

Ben çıkıyorum artık kızlar görüşürüz akşama. :3::3:

Deryacim bazi sabahlar muz ve sutle kahvalti yapiyordum zaten bence cok farkli degil
Bilmem ki:26:
1/3 bardk sut
yarim muz azicik da bal yemis oldum ..

Hilalcim evet ya koruma donemi cok zor geliyor
Dun arkadasim da dedi, ben 2-3 kg veriyorum ama sonra hemen geri aliyorum
E dedim koruma donemi denen bir sey var :60:
demam ama hep uygulamda..

:60: :60: yazık ya adama :60:

semine ama gına geliyor yumurtadan tavuktan :60:
dukandan sonra o kadar tiksindim ki.. dolapta bi sürü tavuk var ama yiyen yok yani :1:
:52:ilk fırsatta ciğere bakmadı..:60::27:tadına baktı..az daha incelecekmişim..:17::33:ulen müti..hep senden oluyo bu yazılar normalde bile asla konuşmam nette neler yazıyom...:15::18:göğüs hepsi mevcut ama yenmiyor dondurucuda beklyor...:53:
hakkatten bizdede öyle tavık
61lere kadar düşmüştüm ammaaaaaa sonra nolduysa 68leri yine gördümm temmuzdada düğünüm var bakalımmm oy oyyyyyy:53:şimdi tartılmadım bilmiyorummm :17:67-66 falandırrr yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum şimdi biraz vereyim tartıya öyle çıkcamm
:20:ne yaptın düğünde yakın ..hadi sıva kolları sen hemen bebekte yaparsın verebildiğin kadar vermeye çalış kız ..
Kızlar bugün benim asıl niyetim temizlik yapmaktı. Ev leş gibi. Ama kuaförden sonra saçlarım o kadar güzel oldu ki kıyamıyorum şimdi toplayıp temizlik yapmaya. Bu nedenle evi olduğu gibi bırakıp kızımıda alıp gezmeye çıkıyorum. Hem yavrumda açılmış olur biraz. Yeni düştü ateşi. Öğle yemeğimi yedikten sonra çıkıyorum sanırım akşama ancak gelirim. Çok kaynatmayın sonra okuması zor oluyor. Hatta durun gitmeden bir fotoğraf ekleyeyim. Yeni saçlarımı görün. :9::9:
ev işi boşveeeeeeeeeerrr.kuzun daha iyi sen saçını boyattın gez ana kız gezin havada çok güzel..

:17: Eksik kalmayayım değil mi betül'cüm, teşekkür ederimm ..
Aynen öyle yazardım :60:
Yorumlar çok resmi oluyor dimiii ...

Aaa bak ben dün kırdığım potu anlatayım.
Gece saat 12 - 1.0 falan ..
Oda arkadaşım ayakta ben oturuyorum konuşuyoruz..
Bizim yan odadaki kızın da erkek arkadaşı geliyor sık sık ve çocuğa çok sinir oluyorum bağırıyor falan kıza ..
Neyse :60:
O sırada bir ses geldim o çocuk homurdanıyor diye düşündüm.
Sinir de oldum.
Arkadaşa anırma sesini duydun mu dedim ..
Ve cevap geldii ..
O ses benim midemden geldi diyee :17:
Nasıl utandım anlatamam sonra bastık kahkahayı ..
:52::27:okadar mı çıktı ses .:44:
düğün tarihi 7 temmuz

heheee buralardayım canım işlerim yoğun ya bide muhasebe kursuna gidince evdede net olmayınca giremez oldum nete:(
ama bi sıkıntı yok iyiyim çok şükürrr sen nasılsınnn

al bendende okadarrrr aldığım şeylerde
süt yoğurt balık yumurta tavıkkk:1::1:
iyiyim canım..hayrlı osun düğün tarihin belli olmuş..:nazar::nazar:
evet canım o kadar hırslıyım ki anlatamam ,eşimi ikna etsem bir koşu bandı almak istiyorum ama sanırım bu ay olmaz sonraki ay için uğraşayım biraz :27: ,melekte gaza gelmiş olur ne güzel birlikte zayıflarız rakibemle
medine hadi bakalım emziriyorsan çok çabuk gider..:9:

İnşallah en kısa zamanda sen de olursun canım.
Hangi şehirdeydin sen ?

Ayy yazık yahu adama :60:
Valla ben de çok güldüm ..

Zayıflama olayına iyice karar verdiğimi anladı sevdiceğim tamam dedi ver hatta kalk hadi pilates yap falan dedi dün, ben de spor yapacağım seneye de ihmal etmek yok dedi .. Tamam dedim :1:

Aaa azıcık kalmış Seminecim ..

Benim gözüm dönüyor ya markete girince :1:
:1:iyi oluyor ne güldüm varya..:60:
markete tok gidin gözünüz dönmez..

Ben çıkıyorum artık kızlar görüşürüz akşama. :3::3:

Görüşürüz Ebru'cum ..

:52:ilk fırsatta ciğere bakmadı..:60::27:tadına baktı..az daha incelecekmişim..:17::33:ulen müti..hep senden oluyo bu yazılar normalde bile asla konuşmam nette neler yazıyom...:15::18:göğüs hepsi mevcut ama yenmiyor dondurucuda beklyor...:53:
hakkatten bizdede öyle tavık
:52::27:okadar mı çıktı ses .:44:

:1:iyi oluyor ne güldüm varya..:60:
markete tok gidin gözünüz dönmez..

Biraz daha incelince ciğer yüz vermezse görürüm deseydin :1:

Çok ses çıktı ya ama ben belki başka sestir falan dedim, yok benim midemin sesi dedi nasıl utandım sorma ya Derya'cım ..

Aç da değildim ama ne biliyim onu yerim bunu yerim diye bakınıyorum sonra bitsin dolaba sığsın diye resmen takla atıyorum :1:

GÜNAYDIN KIZLAR BEN GEÇ KALDIM SANIYORDUM AMA İLK GELEN YİNE BENİM GALİBA :9::9:

Kahvaltımı yapıp kızımı doktora götüreceğim. Üşütmüş biraz ateşi çıktı. Sonrada bi sürü işim var yapılacak. Arada bir uğrar bakarım napıyorsunuz diye.

geçmişş olsun canım

hazır yogurtla alakası yok. ben hazır yogurttan mayalıyorum.
cok sıcak mayalamıssındır belki...

atma ya, neden atıcan.. corba yapsana...

kaynanamda şeker atar içine :1:
ben hazır sütlerin saglıklı oldugunu düşünmüyorum ya.. bozulmayan bişi nasıl saglıklı olur?içine o kadar katkı maddesi koyuyorlar :44:

seni alacak adama söylelim de almasın seni :60:

tamam degiştiricem o zaman bazen...
ben attımm

bende 68.4 geldim.. gazamız mübarek ola :60:

ama görünüp kaybolma, gir burayada...

vaaaay hain domdom :60: :60:

Kızlar ölçülerimi aldım paylaşiim :1:

17 Şubat 2012

Kilo: 70.4

Göğüs: 98.5
Bel: 96
Kalça: 111

10 Mart 2012

Kilo: 68.4

Göğüs: 94 :53:
Bel:93 :21:
Kalça: 108 cm... :12:

Daha 1 ay dolmadan ne güzel incelmişim.. Helede göğüslerim :52:
Dünde o kadar yemeye ragmen 100 gr. fazla cıktım.İnş. almam artık...:24:

alma artık bu sefer iddayı kazanman lazımm :47::47:

Tanrı bize iki tane yuvarlak organ verdi. Biri düşünmek diğeri oturmak için.
Başarı hangisini kullandığınıza bağlı ..

Çok beğendim ..

iki değil gözler göğüsler onlarda yuvarlak oldukça kısıtlı kullanılmış dikkat çekmek adına..düşünen yuvarlak kafa tasımız değil beynimiz oda yuvarlak değil..:34:
ve insanlar oturarak da düşünüp başarıya gidebilirler değilmi..herkes ayakta çalışmıyor yada ayakta proje üremiyor ...:9:

Görüşürüz Ebru'cum ..

Biraz daha incelince ciğer yüz vermezse görürüm deseydin :1:

Çok ses çıktı ya ama ben belki başka sestir falan dedim, yok benim midemin sesi dedi nasıl utandım sorma ya Derya'cım ..

Aç da değildim ama ne biliyim onu yerim bunu yerim diye bakınıyorum sonra bitsin dolaba sığsın diye resmen takla atıyorum :1:

dedim zaten..:1:
boşver o an öyle oldu geçti gitti..:10::9:
ve misafirim geliyor bana müsade..:3:

Son düzenleme:
esim dün gece çom geç geldi
kocamla ilgilendim kusura bakmayın giremedim
öğlen mesaiye gitti sonra bende eve daldım çocuklar falan
bugün çok aktif olamazsam kusura bakmayın kızlar

alıntılayamadığım için tek tek yazacağım kusura bakmayın aklıma geldiği kadar
hilal
-yorumlar için tesekkürler canım
-o ses gerçekten arkadaşının midesin den mi gelmiş:53:
-sevdiceğinin seni desteklemeye baslaması sevindirici olmuş

melek
-ne kaar güzel imcelmişsin vav hele de göğüslerin:nazar:
-eşin mezrodan daha iyi ölçüyo demekki:60:
-kız yakın da marketi de satın alacan:1:geçen de çok almış paran yetmemişti geri yer:1:lerne koyum demiştin kasiyere aklıma düştü alışveriş çılgını bu kız dedim :9:
-işlerin de de kolay gelsin

neyse toptan yazacağım ya zor oluyor
-betül
-afiyet olsun sabahki menün canım
-annannenle bol gezmeler yorgancı da:1:

-derya
-kız dolaşırsan adamın önün de taytla olacağı o sonuçta:1:
-pozitif düşünce ve zihin sporu favorilerim olacak Allahın izniyle

-gönül
-koyun yoğurdunu ben pek sevmem geneli itabariyle çok katı olur fakat feci kokor burnuma yiyemem ben
-ohhhhhh afiyet olsun yaparken bir güzel de yemişsin börekleri göreceğim seni cumaya

-ferdici
-hayırlı olsun semine düğün tarihi de belliymiş

-yeni gelen a:3:kadaş ismin medineymiş benimde gülçin memnun oldum
-senin de var galiba 2 çocuk
-doğumdan sonra incelme çok zor oluyo ben kilo versem de incelemiyorum
-benim ufaklık yasına girecek 1 ay sonra insallah srnin ufaklık ne kadarlık oldu

-ebru
-kızına geçmişler olsun canım
-saçların süper kırmızı olmuş bayıldım
-bol bol gezin iyi eğlenceler

a:4:klıma bunlar geldi unuttuklarım varsa affola

kızlar midem birsey almıyo akşama köfte yapacağım yesillikle yesemmi diyorum midem yine bulanacak diye korkuyorum bide ağır olur galiba en iyisi beni rahatlatan yine 1 büyük bardak tarçınlı süt içiyim ben

menümü de yazıyım birdaha giremeye bilirim bugün akşam geç vakitte uğrayabilirim

sabah
1 büyük bardak tarçınlı süt

öğle

brokoli haşlama
yoğut pul biberli

akşam
yine süt içeceğim

sporu yapınca yazarım akşam kızlar

Back
X