Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Mesaj Sayım Tarihleri

12 – 13 Mart : tatLi

14 – 15 Mart : Ysfmir

16- 17 Mart : Aysecig

19 - 20 Mart : Betüld

21 - 22 Mart : Fefilifa

23 - 24 Mart : Hayattanazicik

26 - 27 Mart : Laydline

28- 29 Mart : Mutedeyyin

30 - 31 Mart : Semiha

2 - 3 Nisan : Tadli

canlarım pestilim çıktı bu gün yeni oturdum 2 kere pazar gittim 2 kere markete gittim çiçek ektim yoğunmu yoğun bir gündü. sabah 1 simit yedim peynir zeytin.

akşamda canak çavdar ekmeği içinde kavurma ekmeğinden az yedim. ayranımıda içtim birazcıkta aşure yedim. bu kaaaa... geçmişi okuyayım.

canlarım pestilim çıktı bu gün yeni oturdum 2 kere pazar gittim 2 kere markete gittim çiçek ektim yoğunmu yoğun bir gündü. sabah 1 simit yedim peynir zeytin.

akşamda canak çavdar ekmeği içinde kavurma ekmeğinden az yedim. ayranımıda içtim birazcıkta aşure yedim. bu kaaaa... geçmişi okuyayım.

Hoşgeldin Suu ..
Tatlı yorgunluklar ne güzel ..

Ben geldiiimm
Aksam dayimlara cilekli milkshake yaptim
Resmini koycam simdi:1:

Cok guzel gozukmuyorlar miiii:1:

Eklentiler

• $image.webp
    $image.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 38
  • $image.webp
    $image.webp
    34 KB · Görüntüleme: 35
Ben menümü yazmayı unutmuşum. Onu yazmak için geldim :9:

MENÜM

Sabah

2 tane haşlanmış yumurta
1 kk beyaz peynir
5 tane zeytin
1 dilim çavdar ekmeği

Öğle

2 dilim tam buğday ekmeği arasında sucuklu tost

Akşam

Çiğköfte (dürüm)

Harika görünüyor Betül'cüm, sen ustalaşacaksın bu işte :nazar::nazar:

ne güzel işteeee :1:

Son düzenleme:
bende memnun oldum canım ,

Hoşgeldin ben Su :)

Valla ya..
Eşime 50 lira harcarım dedim 70 lira harcadım cıktım :1:

Biri beni durdursuuuun :52:

Bende markete gitmeyeyim bu gün saçma salak harcadığım para 100 tl yi geçti :( şu mutfak masraflarından para biriktiren kadınlara hastayım.

Çok güzelll ve sana çok yakışmıştır eminim tenin kızıla çok uygun bende seviyorum ama hiç kızıl yapmadım eşim sevmiyor kızılı :( balköpüğüne takmış durumda yaza bende boyatacağım.

Tam üstüne bastın canım o kadın. Aslında o kadar kötü değil ama neden kızıl saçlı yapmışlar anlamadım.

Benimde hayatta en çok sevdiğim yerlerden biridir kütüphane. Aynen bende girince çıkamam kitapların arasından. Bu yüzden de kızımıda sık sık götürmeye çalışıyorum oda seviyor. İnşallah oda büyüyünce çok kitap okuyan bir birey olur.

Sana girişini yazayım kitabın. İlginç bir kitap.

ilksöz

Yakama yapışan cümleleri yazdım. Bir cümle insanın yakasına yapışır mı demeyin, yapışır.

Gördüklerimi, hatırladıklarımı, saydıklarımı, unuttuğumu sandıklarımı, gözlerimi kapatır kapatmaz zihnime üşüşenleri yazdım.

Aklıma ilk geldikleri halleriyle yazdım cümleleri.

Bir küçük gazete haberini, bir film sahnesini, yolda gördüğüm insanları yazdım

Çoktan kabuk bağladığını düşündüğüm yaralarım vardı. Yanılmışım. Yazmaya başlayınca onlar da bir bir sızlamaya ve bazen de kanamaya başladı.

En çok tekrarladıklarım, en çok ihtiyaç duyduklarımdır.
Bundan öte bir amacım yok.

Ben o kızı çok seviyorum hem kuzum pavyonda sarı kullanıyor normal hayatta kızıl çokta yakışmış ona :)

Kizlar ceyizime aldim bunlari:))
Arkadasima gonderiyordum resmi buraya da ekleyeyim dedim:) 12 kisilik nornalde ama hepsini cikarmadim tabi fotograf icin:)

Güzel günlerde kullan canım tabak en çok giden şey renkli havlular nevresim ve iç çamaşırı al bol bol...

Benimkisi tamamen benim gayretimle oldu zor oldu ama oldu, lütfen bana pilates yap diye ısrar et her gün dedim o deyince de dayanamıyorum şimdi pek iyi oldu ..

Bende aşkıma dedim dün bana gaz ver oda dedi 48 ol o zaman araba alacağım sana :) :52: yarından sonra karatayı birebir yapacağım :)

Bu arada az önce kardeşim geldi.Yanında arkadası vardı.Kız beni 2 hafta önce görmüştü.
Bu geldiginde " abla ne kadar zayıflamıssın dedi" :1:
kardeşimde" abla sana inanamıyorum, nasılda veriyorsun kilolarını " demeye basladı.

Kardeşimin ısrarlarıyla diyete baslamadan önceki fotolarımı gösterdim arkadasına..
Kız gözlerine inanamadı :53: "hadi canım, olmaz" diyip durdu :60:

Onlar gidince,eşime anlattım olanları..
"ben sana arada takılıyorum ama ortalama 20 kilo nerdeyse,cok büyük bi basarı" dedi bana..

Eee tabi motivasyonum tavan yaptı :62:

Geçen bana da aynı şey oldu deli gibi mutlu oluyor insan bu gün tansaşta kasiyer kız dedi ki yaa nasıl verdin bu kadar dedim yakında kilo vermek isteyenlere koçluk yapacağım :) bana daaaa diyor.

bugün sabahtan beri sularımız kesik
ne kadar kötü birşey ya
susuzluk ne zormuş

off çok kötü yaa :( benim boru patlamıştı iki gün geçmek bilmemişti...

kiZlar Adapazarı'nda anneannemin yanındayım saglıgı gayet iyi çok şükür girebildiğim kadar girmeye calisacagim
umarım hersey yolundadir ?
Bu arada menümü yazayım

sabah
yoğurt elma cavdar ekmegi

öğle
2 yumurta
salata

aksam:
tavuklu pilav :(
mercimek çorbası
yoğurt :(

Bide tutku yedim :((

insanın evisi gibisi yok yaaaaa :(((

Aklım sendeydi tek tek okudum sayfaları kaçırmayayım diye çok sevindim canım anneannenin iyi olmasına ev cazım ev cazım sen anlarsın halcağızım derdi babannem...

Yoğun istek üzerine resimlerimi atıyorum :60:
Ama son resimde pek bi detay yok yani :1:

Eki Görüntüle 364985

:53: ciddi vermişsin. Tebrik ederim canım.

Bana fikir verir misiniz _?
Martıya mı başlayayım ? Yusuf ile Züleyhaya MI ?

Martıyı bitir diyecektim çünkü kısa ama zaten başlamışsın sonradan yazılanlarda gördüğüm üzere :)

Kolay gelsin şimdiden Melek, kaçta sınav ?

Saol Betül'cüm ikisini de okuyacağım bakalım, iyi okuyorum bu sıralarda.

Dualarım seninle ..

Korksun tabi o yapsaydı ben nasıl deli ederdim onu :1:

Çok güldüm ya ..

Ne güzeller cidden ya, uff ben düğün istemiyorum ama olsa da converse giyerim heralde.

Ben sevmiyorum hiç şu converse olayını daha doğrusu bu tarz akımları sevmiyorum. Gelin gelin gibi olmalı babet giy şık converse giyen bir gelini düşünmek bile istemiyorum ayakların şöyle ağrıyacak hafif gelin oldum diyeceksin. Hatta düğün yaptıysan ayakkabıları fırlatıp göbek atacaksın usulüne uygun olsun herşey dimi ama :))

Back
X