Kızlar hepinize iyi geçeler,yarın görüşürüz.
Görüşürüz Elif ..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güzel durmuş gerçekten ama sanki daha sade bir gelinlikle daha da güzel olabilirdi.
canlarım pestilim çıktı bu gün yeni oturdum 2 kere pazar gittim 2 kere markete gittim çiçek ektim yoğunmu yoğun bir gündü. sabah 1 simit yedim peynir zeytin.
akşamda canak çavdar ekmeği içinde kavurma ekmeğinden az yedim. ayranımıda içtim birazcıkta aşure yedim. bu kaaaa... geçmişi okuyayım.
Cok guzel gozukmuyorlar miiii![]()
Ben menümü yazmayı unutmuşum. Onu yazmak için geldim
MENÜM
Sabah
2 tane haşlanmış yumurta
1 kk beyaz peynir
5 tane zeytin
1 dilim çavdar ekmeği
Öğle
2 dilim tam buğday ekmeği arasında sucuklu tost
Akşam
Çiğköfte (dürüm)
canlarım pestilim çıktı bu gün yeni oturdum 2 kere pazar gittim 2 kere markete gittim çiçek ektim yoğunmu yoğun bir gündü. sabah 1 simit yedim peynir zeytin.
akşamda canak çavdar ekmeği içinde kavurma ekmeğinden az yedim. ayranımıda içtim birazcıkta aşure yedim. bu kaaaa... geçmişi okuyayım.
Ben menümü yazmayı unutmuşum. Onu yazmak için geldim
MENÜM
Sabah
2 tane haşlanmış yumurta
1 kk beyaz peynir
5 tane zeytin
1 dilim çavdar ekmeği
Öğle
2 dilim tam buğday ekmeği arasında sucuklu tost
Akşam
Çiğköfte (dürüm)
bende memnun oldum canım ,
Valla ya..
Eşime 50 lira harcarım dedim 70 lira harcadım cıktım
Biri beni durdursuuuun![]()
Çok güzelll ve sana çok yakışmıştır eminim tenin kızıla çok uygun bende seviyorum ama hiç kızıl yapmadım eşim sevmiyor kızılıEki Görüntüle 364803 Eki Görüntüle 364804 Eki Görüntüle 364805 Eki Görüntüle 364806
Kızlar işte saçlarımın yeni hali.
Tam üstüne bastın canım o kadın. Aslında o kadar kötü değil ama neden kızıl saçlı yapmışlar anlamadım.
Benimde hayatta en çok sevdiğim yerlerden biridir kütüphane. Aynen bende girince çıkamam kitapların arasından. Bu yüzden de kızımıda sık sık götürmeye çalışıyorum oda seviyor. İnşallah oda büyüyünce çok kitap okuyan bir birey olur.
Sana girişini yazayım kitabın. İlginç bir kitap.
ilksöz
Yakama yapışan cümleleri yazdım. Bir cümle insanın yakasına yapışır mı demeyin, yapışır.
Gördüklerimi, hatırladıklarımı, saydıklarımı, unuttuğumu sandıklarımı, gözlerimi kapatır kapatmaz zihnime üşüşenleri yazdım.
Aklıma ilk geldikleri halleriyle yazdım cümleleri.
Bir küçük gazete haberini, bir film sahnesini, yolda gördüğüm insanları yazdım
Çoktan kabuk bağladığını düşündüğüm yaralarım vardı. Yanılmışım. Yazmaya başlayınca onlar da bir bir sızlamaya ve bazen de kanamaya başladı.
En çok tekrarladıklarım, en çok ihtiyaç duyduklarımdır.
Bundan öte bir amacım yok.
Kizlar ceyizime aldim bunlari:))
Arkadasima gonderiyordum resmi buraya da ekleyeyim dedim:) 12 kisilik nornalde ama hepsini cikarmadim tabi fotograf icin:)
Benimkisi tamamen benim gayretimle oldu zor oldu ama oldu, lütfen bana pilates yap diye ısrar et her gün dedim o deyince de dayanamıyorum şimdi pek iyi oldu ..
Bu arada az önce kardeşim geldi.Yanında arkadası vardı.Kız beni 2 hafta önce görmüştü.
Bu geldiginde " abla ne kadar zayıflamıssın dedi"
kardeşimde" abla sana inanamıyorum, nasılda veriyorsun kilolarını " demeye basladı.
Kardeşimin ısrarlarıyla diyete baslamadan önceki fotolarımı gösterdim arkadasına..
Kız gözlerine inanamadı"hadi canım, olmaz" diyip durdu
Onlar gidince,eşime anlattım olanları..
"ben sana arada takılıyorum ama ortalama 20 kilo nerdeyse,cok büyük bi basarı" dedi bana..
Eee tabi motivasyonum tavan yaptı![]()
bugün sabahtan beri sularımız kesik
ne kadar kötü birşey ya
susuzluk ne zormuş
kiZlar Adapazarı'nda anneannemin yanındayım saglıgı gayet iyi çok şükür girebildiğim kadar girmeye calisacagim
umarım hersey yolundadir ?
Bu arada menümü yazayım
sabah
yoğurt elma cavdar ekmegi
öğle
2 yumurta
salata
aksam:
tavuklu pilav
mercimek çorbası
yoğurt![]()
Bide tutku yedim(
insanın evisi gibisi yok yaaaaa((
Yoğun istek üzerine resimlerimi atıyorum
Ama son resimde pek bi detay yok yani
Eki Görüntüle 364985
Bana fikir verir misiniz _?
Martıya mı başlayayım ? Yusuf ile Züleyhaya MI ?
Kolay gelsin şimdiden Melek, kaçta sınav ?
Saol Betül'cüm ikisini de okuyacağım bakalım, iyi okuyorum bu sıralarda.
Dualarım seninle ..
Korksun tabi o yapsaydı ben nasıl deli ederdim onu
Çok güldüm ya ..
Ne güzeller cidden ya, uff ben düğün istemiyorum ama olsa da converse giyerim heralde.
Ama ama ama çook güzel duruyor ?
Sen içtin mi bakayım ?
Çiğ köfteeeeeee
afiyet olsunn