Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bu kadar kitap kitap demiaken ben de kitabimi okuyayaim gidip :)
İyi geceler herkesee

demam ama hep uygulamda..

:52:ilk fırsatta ciğere bakmadı..:60::27:tadına baktı..az daha incelecekmişim..:17::33:ulen müti..hep senden oluyo bu yazılar normalde bile asla konuşmam nette neler yazıyom...:15::18:göğüs hepsi mevcut ama yenmiyor dondurucuda beklyor...:53:
hakkatten bizdede öyle tavık

:20:ne yaptın düğünde yakın ..hadi sıva kolları sen hemen bebekte yaparsın verebildiğin kadar vermeye çalış kız ..

ev işi boşveeeeeeeeeerrr.kuzun daha iyi sen saçını boyattın gez ana kız gezin havada çok güzel..

:52::27:okadar mı çıktı ses .:44:

iyiyim canım..hayrlı osun düğün tarihin belli olmuş..:nazar::nazar:

medine hadi bakalım emziriyorsan çok çabuk gider..:9:

:1:iyi oluyor ne güldüm varya..:60:
markete tok gidin gözünüz dönmez..
emziriyorum canım inşalllah gider ,yemezsem sütümde olmuyor bakalım dün az yedim gibi sütümü nasıl etkilicek

Ben de menümü yazayım ..

sabah :

- 1 elma
- 1 greyfurt

Akşam :

- bezelyeli patatesli soğanlı bir yemek
- 1 parça papatya ekmek

sıvı :

- Bol su
- Bitki çayı içmedim ama içeceğim

Spor :

- 1 saat 10 dakika pilates

ohh mis gibi plates yapmışsın ne güzel ,dvd den mi yapıyorsun canım ,ben de top aldım gelicek bu hafta sanrım ,ebru şalllının videolarına bakıp yapıcam youtube de vardı ,kahvaltı neden etmiyorsun canım bu özel bir diyet mi

menüm
sabah 1dilim kepek ekmek
5 yeşil zeytin
yarım yumurta
az peynir
öğlen
4 kaşık pilav
üzerine 3 kaşık nohut
salata
akşam
1domes
1salatalık
1 dilim kapek ekmek
2 litre su bir fincan yeşil çay
45 dak.koşu bandı
maşalllah ne güzel koşmuşunda gıdalarda kafi ben ekmeksever biri olarak az buldum:52:
Menüm:

Sabah:

2 dilim kepek ekmek
Peynirli yumurta ve çay

Öğle:

4 pırasa köftesi
1 dilim ekmek
1 bardak ayran

Akşam:

3 kasık peynirli makarna (yagsız)
1 bardak zero

30 dk. zumba + 1 saat kemer + 100 mekik
2 lt.su
rakibem spor yapmışsın ne güzel zumba nasıl oluyor ,

menümü yazıyorum

sabah
2 dl kepek ekmek
peynir
zeytin
sahanda yumurta
1 br şekersiz çay

akşam
1 kase domates çorbası
5-6 karnıbahar kızartması
1 dl ekmek
2 salata turşusu

2 lt su
1 bardak form çayı
1 fincan türk kahvesi
afiyet olsun

benim de bugunkü menümmmmmmmm

sabah : patatesli yumurta :52: :52:
2 dilim ekmek

ara : 1 kase nesfit

akşam : 4 kaşık yogurtlu makarna
1 bardak sütlü nescafe

çok geç yattıgımdan ilerleyen saatlerde meyve falan yicem o kaa sporum da 2,5 saat salondaydım :60: :60:
ayy en sevdigim makarna yğurtlaması nasıl 4 kaşıkla durmuşsun ne güzel irade bu olsa gerek ben olsam asla tabagı bitirmeden rahat edemem ama alışmalıyım az yemeye bu arada hoşbulduk ,

GÖNÜL TANIŞTIGIMIZA MEMNUN OLDUM AYRICA HOŞBULDUK CANIM

cumartesi:
kahvaltı: 3 zeytin,1 kaynamış yumurta,2 dilim ekmek,1 bardak çay,2 çatal patates kızartması,
ara:1 elma
öğlen: 2 kepçe tarhana çorbası,
ara:1 humana tea emziren anneler için çay
akşam:2 yk mercimek çorbası,3 yk kaşığı pirinç pilavı ve el kadar tavuk sinitzel yanında 1 su bardağı meyve suyu
ara:1 humana tea emziren anneler için çay ,yanında 1 adet kücük poğaça misafirlikteydim
ara:1 elma
spor:yarım saat yürüyüş yaptım koridorda,100 şer yanlara eğilme,100er oklava çevirme,40 ayakları yanlara kaldırma
toplam su :4 litre

şimdi 1 dilim ekmek arasına yarım kk kadar peynir ve 1 kupa humana tea emzirme çayı içtim, sütüm olması için.

kızlar dün çıktım çünkü moralim çok bozuldu
melek:ben sana takılmıştım yanlış anladın,kırdım diye çok üzüldüm
bir daha kimseye yorum yapmamayı, hatta ayrılmayı düşündüm
fakat burası beni rahatlatıyo sana yorum yaparken daha dikkatli olurum bundan sonra
melek gırgır samatayı kaldırıyo çoktandır da tanıyorum diye yazmıştım

arkadaşlar alıngan olan şaka kaldıramayan varsa lütfen söylerse daha dikkatli davranacağım o arkadaşlarıma

hepinizi seviyorum:16::54:

Gunaydin topisim,

sen kimsin' e gittik dun bekledigimden guzel cikti :1: gormeye deger bir film..
dun gozlemeler epey waktimi aldi, sonra ewi toparladim, dus alayim, giyiniyim hazirlaniyim derken
anca yetistik :1:

Dunki menum de bolece sekteye ugramis oldu :1:

Kahwalti:
bir parca kepek ekmek arasi
domates, beyaz peynir

Ara:
2-3 kayisi kurusu

Oglen:
1 gozleme

Aksam:
bikac kasik karisik sebze

Kokteyl icecek, bikac kuruyemis

2.5 lt su, 2 bardak yesil cay
45 dak kond bisikleti

fakat burası beni rahatlatıyo sana yorum yaparken daha dikkatli olurum bundan sonra

arkadaşlar alıngan olan şaka kaldıramayan varsa lütfen söylerse daha dikkatli davranacağım o arkadaşlarıma

Ayyy canım benim yaaaaa kıyamam ben sana. Sen niye üzdün bu kadar kendini. O konu kapanmıştı. Ortalıkta zaten önemli bişey yok ki. Biz seni çok seviyoruz nereye gidecektin sen öyle. Bırakmayız seni.:16:

sabahtan işlerimi halledeyim ama birazdan tartılacağım
sonra yine uğrarım arkadaşlar

Bizim evde de herkes uyuyor. Bir ben ayaktayım. Kahvaltımı yapayım dündün kalan bir sürü işim var. Yapabildiğimi yapayım. Havada kötü görünüyor bugün. Çok kapalı. Hadi bakalım Gülçin'cim sende hallet işlerini gel biran önce. Bidahada öyle şeyler düşünme.

Cnm sende ne takmissin ama :1:

mutide hakli smdi sok diyet yaptigi zaman cok az yiyosun yapma yapma yapma dedik kiz defalarca iddiam oldugu icin yapiyorum dedigi halde,
smdi normal menusune dondu cok yiyosun demeye basladik, :1::1:

Muticik sen bize bakma dogru bildiginden sasma bacim moralini de bozma emi :29:

Gunaydin topisim,

sen kimsin' e gittik dun bekledigimden guzel cikti :1: gormeye deger bir film..
dun gozlemeler epey waktimi aldi, sonra ewi toparladim, dus alayim, giyiniyim hazirlaniyim derken
anca yetistik :1:

Dunki menum de bolece sekteye ugramis oldu :1:

Kahwalti:
bir parca kepek ekmek arasi
domates, beyaz peynir

Ara:
2-3 kayisi kurusu

Oglen:
1 gozleme

Aksam:
bikac kasik karisik sebze

Kokteyl icecek, bikac kuruyemis

2.5 lt su, 2 bardak yesil cay
45 dak kond bisikleti

Günaydın canım hoşgeldin.

Bende geçen hafta izledim sen kimsin'i. Çok mükemmel olmasada güzeldi. Espiriler çok inceydi. Tolga çevik biraz daha uğraşırsa daha güzel işler çıkartacak bir kapasiteye sahip Bende beğendim filmi. Oldukça sürükleyici.

emziriyorum canım inşalllah gider ,yemezsem sütümde olmuyor bakalım dün az yedim gibi sütümü nasıl etkilicek

ohh mis gibi plates yapmışsın ne güzel ,dvd den mi yapıyorsun canım ,ben de top aldım gelicek bu hafta sanrım ,ebru şalllının videolarına bakıp yapıcam youtube de vardı ,kahvaltı neden etmiyorsun canım bu özel bir diyet mi

maşalllah ne güzel koşmuşunda gıdalarda kafi ben ekmeksever biri olarak az buldum:52:
rakibem spor yapmışsın ne güzel zumba nasıl oluyor ,

afiyet olsun

ayy en sevdigim makarna yğurtlaması nasıl 4 kaşıkla durmuşsun ne güzel irade bu olsa gerek ben olsam asla tabagı bitirmeden rahat edemem ama alışmalıyım az yemeye bu arada hoşbulduk ,

GÖNÜL TANIŞTIGIMIZA MEMNUN OLDUM AYRICA HOŞBULDUK CANIM

yogurtlu makarnayi bende pek bir sewerim :56: hele birde kiymali salca soslu we yogurduda sarmisakliysa :1:
yerim diye epeydir de ssewdigim yemekleri yapmiyorum :31:

bu arada isim neydi kacirmis olabilirim :)))

Günaydın canım hoşgeldin.

Bende geçen hafta izledim sen kimsin'i. Çok mükemmel olmasada güzeldi. Espiriler çok inceydi. Tolga çevik biraz daha uğraşırsa daha güzel işler çıkartacak bir kapasiteye sahip Bende beğendim filmi. Oldukça sürükleyici.

hosbuldum ebrucum sende hosgeldin :16:

Ewt nedense bu performansi bile beklemiyordum ben Tolga cevikten espirileri wasat geliyordu :1:
Ara ara sikildigim kisimlari olsada fena deildi ..

hosbuldum ebrucum sende hosgeldin :16:

Ewt nedense bu performansi bile beklemiyordum ben Tolga cevikten espirileri wasat geliyordu :1:
Ara ara sikildigim kisimlari olsada fena deildi ..

Hoşbulduk canım. Bende kahvaltımı yapayım biran önce saat daha geç olmadan. Gelirim birazdan görüşürüz. :16:

günaydın kızlar,burda hava çok güzel .

Günaydın canım. Hoşgeldin. Ne güzel hava sizin orda, burda kapalı sinir oldum zaten sabah sabah. Hiç sevmem kapalı havaları içimden hiç bişey yapmak gelmez nedense.

Günaydın canım. Hoşgeldin. Ne güzel hava sizin orda, burda kapalı sinir oldum zaten sabah sabah. Hiç sevmem kapalı havaları içimden hiç bişey yapmak gelmez nedense.

kapalı havayı bende sevmen insanın içi daralıyor.
kızlar makarnadan bahsetmişsiniz canım çekti şöyle üzerinede bol sarmısaklı yoğurt olsa.öğlen yemeğim belli oldu.
yukardan oğlumu almaya çıkıyım.

kapalı havayı bende sevmen insanın içi daralıyor.
kızlar makarnadan bahsetmişsiniz canım çekti şöyle üzerinede bol sarmısaklı yoğurt olsa.öğlen yemeğim belli oldu.
yukardan oğlumu almaya çıkıyım.

Çok yeme ama öğlen yemen iyi olacak.

Back
X