• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Neredeyse birebir yorum yapmışız :1:
Var biz de bir şey Ebru'cum ..

:1::1: Ben de her an vazgeçebilirim ..

Çok kaçamak gibi oldu adı dimi yazınca :60:
Bir şey olur mu ki bu yoğurtlardan canım tatlı isteyince yesem ?

Sorma canım yaaa en son bu şekilde eşimle konuşuyorduk, sadece arkadaşken hep aynı şeyleri düşünürdük, aynı anda aynı cümleleri kurardık. Onunla sonumuz evlilik oldu, seninle nolur bilmem :9::9:

Gerçi hala aynıdır. Ben elime telefonu alırım eşimi aramak için, telefonum çalar o arıyyor. Akşama yapmayı düşündüğüm yemeği o söyler bugün akşam şu yemeğimi yesek diye. Hala aynıyız yani. Bazen bizde korkuyoruz kendimizde :60::60:

Gönül'cüm aklına taktığın şeylerin çok büyük etkisi var, başka şeyleri düşünürken unutmaman gereken şeylere tam aklını vermemiş oluyorsun.

Kafanı boşalt Gönül'cüm. Stresten uzak dur, kendini dinle ve kafanda ne var ne yok at gitsin. Reset at yani kendine :9:

Kesinlikle haklisiniz kizlar, bende oyle dusunuyorum...
Ins sizinde desteginizle profesyonel destek alcam bu konuda ..
biraz daha itelemeye ihtiyacim war ama :/

dün iki arkadaşım bendeydi ikiside evli barklı cocuklu ikiside aynı şeyi söyledi ben vazgectim anacım evlenmekten falan hem cocuk falan da bakamam ben üşenirim :60: :60:

Ewde kal annen tursunu kursun turticik :ppp :))

Benim de ayda yılda bir canım ister yerim ama normalde düzenli yiyemiyorum ..

Dimi bol kalsiyum sonuçta ?
Bir şey olmaz diye düşündüm ama ..

Ewt cnm sekerlidir muhtemelen ama derya nin bi yazisi wardi ya yaspastayla ilgili,
direkt wucuduma yag olarak yerlesicek we kilo olarak yansiyacak diye dusunursen o gerceklesirmis demekki bizde ne diycez
kas olarak doncez o zaman kasa donusur ins :27:

Canım bende bazen işten gelince evde hazır yemek olmuyor. Acıkıyorum, acıkıncada kendimi tutamıyorum yememem gereken yiyecekler yiyorum dün olduğu gibi. Öyle zamanlar için aldım. Kaçamak yapmaktan iyidir diye düşünüyorum. Ben soğuk sütle yiyorum, hazırlaması ve yemesi kolay olduğu için seviyorum.

Bende o tur durumlar icin almistim hazirda elimin altinda bulunsun tehlikeli seylere saldirmayim diye:2:
gel gor ki fazla yanasmiyorum :20:

Son düzenleme:
Sorma canım yaaa en son bu şekilde eşimle konuşuyorduk, sadece arkadaşken hep aynı şeyleri düşünürdük, aynı anda aynı cümleleri kurardık. Onunla sonumuz evlilik oldu, seninle nolur bilmem :9::9:

Gerçi hala aynıdır. Ben elime telefonu alırım eşimi aramak için, telefonum çalar o arıyyor. Akşama yapmayı düşündüğüm yemeği o söyler bugün akşam şu yemeğimi yesek diye. Hala aynıyız yani. Bazen bizde korkuyoruz kendimizde :60::60:

Biz de aynen öyleyiz :1:
Aynı anda aynı şeyleri söyleyiveriyoruz ..
Arkadaşları gülüyormuş orada tam aramak için telefonu alınca ben arıyormuşum insan mutlu oluyor dimi ufak şeylerle ..

Ayvah bizim sonumuz kötü desene Ebru :60::60:

Ewt cnm sekerlidir muhtemelen ama derya nin bi yazisi wardi ya yaspastayla ilgili,
direkt wucuduma yag olarak yerlesicek we kilo olarak yansiyacak diye dusunursen o gerceklesirmis demekki bizde ne diycez
kas olarak doncez o zaman kasa donusur ins :27:

Ne yersem yiyeyim kilo almıyorum işte hıhh ..:60:

Kolay gelsin Derya'cım ..

:nazar: Süper olmuş ..

Herkes de bir yeşil çay keyfi ..

Yeni atraksiyonlar bekliyoruz senden turtam .

Ya hep ya hiç :60:

Paylaş paylaş Gönül'cüm ..

inş. canum bir ataga geçmem lazım gene :60:

Sen ne dehşet bişeysin yaaaaa. Nasılda kandırmış insanları, sen harcanıyorsun bu kafayla :9::9:

:60: :60: ayy benim kafam öyle hinliğe cinliğe çok çalışır anlatırım akşama bir hikaye daha size aklıma geldükçe yazarım :60: geneli eski sevgiliden intikam alma üzerine :60: :60:

Musli, nesfit derken bende koleksiyon yapiorm heralde hepsinden war he bugun aralarina birde yulaf eklendi :60:

Ben nesfit i cok sewemiorm aslina bakarsan hicbirini sewmiorm da mecburiyetten iste :60:
Nesfiti daha cok soguk sutle tuketince daha yenebilir hale geliyor benim icin ...
Musli yi sicak sutle sewiyorum icine birazda tarcin ekiyorum daha guzel oluyor tadi , bazilari yogurtla yiyebiliyor
herkesin damak zewkine gore iste ..

Sen kendine hangisini daha yakin goruyorsan o sekilde deneyebilirsin he bu arada musli we keten tohumu super wc ye cikariyor :32:

Afiyet olsun, olumlu dusun onlar yag olarak donmeyecek sana kas olacak tas gibi kas :23::23::23::23::23::23:

Diyet urunler dukkani buyur gel turtim :27::27: :60:

aaaaa diyet ürünler mi cık bana göre değil canım ya ben bu 90 60 90 vücudumla diyet mi yapicigim siz şişkolar yapın o diyeti :60: :60: geçen markete gittik nesfit bölümüne gelince annem alayımmı zayıfla azcık daha dedi bende öyle dedim siz şişkolar yiyin dedim annem de 45 kilo baya şişko yani görsen :60: :60:

Arkadaşları gülüyormuş orada tam aramak için telefonu alınca ben arıyormuşum insan mutlu oluyor dimi ufak şeylerle ..

Ruh ikizi olayı varya ben çok inanıyorum ona.Sanırım sizinkide bizimkide öyle bişey. Bence sen doğru insanı bulmuşsun Hilal'cim. Sende benim ruh kız kardeşim olabilirsin :16:

:60: :60: ayy benim kafam öyle hinliğe cinliğe çok çalışır anlatırım akşama bir hikaye daha size aklıma geldükçe yazarım :60: geneli eski sevgiliden intikam alma üzerine :60: :60:

aaaaa diyet ürünler mi cık bana göre değil canım ya ben bu 90 60 90 vücudumla diyet mi yapicigim siz şişkolar yapın o diyeti :60: :60: geçen markete gittik nesfit bölümüne gelince annem alayımmı zayıfla azcık daha dedi bende öyle dedim siz şişkolar yiyin dedim annem de 45 kilo baya şişko yani görsen :60: :60:

Seninle insan yaşlanmaz yahu :60:
Her anın bir olay ..

Ruh ikizi olayı varya ben çok inanıyorum ona.Sanırım sizinkide bizimkide öyle bişey. Bence sen doğru insanı bulmuşsun Hilal'cim. Sende benim ruh kız kardeşim olabilirsin :16:

Dimii ne güzel ruh eşlerimizi bulmuşuzz :17:
Ohh Ruh ablamı da buldum daha ne :16:

Bayılıyorum şu itiraf.com itiraflarına ..

Züğürt tesellisi

Spor salonuna 38 bedenden aşağı olduğu halde gelen hatunlar sözüm size;sizler beden sağlığınız yerinde olsun diye uğraşırken inceliğiniz benim ruh sağlığımı bozacak gibi oluyor. Neyse ki benden daha şişmanları görünce biraz olsun rahatlıyorum.

Bende bu aksam doner mi yesem napsam nasilsa kilo yapmaz :8:
Allah im bu diyet isi bana hic iyi gelmedi bir dirhem aklim wardi o da diyetle beraber yok oldu gitti :60:

Allah cizirtini wermesin turta, sen simdi bize hakaret mi ediyon annenin lafida iyimis ama
su nesfitler den alayim mi biraz zayifla hahahah :60: :60:

Dimii ne güzel ruh eşlerimizi bulmuşuzz :17:
Ohh Ruh ablamı da buldum daha ne :16:

Ablan sana kurban olsun diyomuşum :60::60:

Kendimi Bülent Ersoy gibi hissettim :60::60:

Bu arada ben tek kızım. Ablam yada kız kardeşim yok. Bende senin gibi cici bir kardeş bulduğuma sevindim :16:

Allah im bu diyet isi bana hic iyi gelmedi bir dirhem aklim wardi o da diyetle beraber yok oldu gitti :60:

Hadi o zaman hep beraber yiyelim zayıflayalım :60:
Yalnız Derya bizi nasıl biliyor en baştan kötüye kullanmayın diye söyledi.

Bayılıyorum şu itiraf.com itiraflarına ..

Züğürt tesellisi

Spor salonuna 38 bedenden aşağı olduğu halde gelen hatunlar sözüm size;sizler beden sağlığınız yerinde olsun diye uğraşırken inceliğiniz benim ruh sağlığımı bozacak gibi oluyor. Neyse ki benden daha şişmanları görünce biraz olsun rahatlıyorum.

evet aynı şeyleri ben de düşünüyorum :47::47::27::27:

Allah cizirtini wermesin turta, sen simdi bize hakaret mi ediyon annenin lafida iyimis ama
su nesfitler den alayim mi biraz zayifla hahahah :60: :60:

:60: :60: annem o konuda bir numaradır zaten az dalga gecmez benim kilomla ne zaman elimi kilo aldıracak bişeye atsam ayy incecik kızım yesin de az kilo alsın der zaten istemesem de bırakırımelimdekini :60: :60:

ayyy saa yaşlı dedi bu durum da bana da yaşlı dedin hilalim kızmm küçülde cebimize girr ablaymış şimdi evlensen boyun kadar çocugun olur :60 :60: :60: :60:

Var mı takımda benden küçüğü hıı söyleyin bakalımm :17:
Ona göre üzmeyin ufaklığı haa :60:

evet aynı şeyleri ben de düşünüyorum :47::47::27::27:

Nedense tüm itiraflar bir şekilde seninle bağlı çıkıyor :1:

Bugun ki menumu yazayim :4:

Kahwalti:
Domates,
Domates sosu,
Bir parca beyaz peynir
1 dilim cavdar ekmegi,
Haslanmis yumurta

Ara:
yarim portakal
yarim yesil elma

Oglen:
Bir kase sehriye corbasi (tuzsuz cok az yagda yapilmis)
( esime iskender yapmistim bikac catal aldim :ssz: (bilmem kotu mu ettim, gerci bunlar kas olarakk donuyordu bize demi :52:)

Ara:
Iki kayisi (yapmadim henuz )

Aksam:
Bi kase yulafli yogurt (yapmadim, canim istemezse yemem :1:)

Su: 3 lt olur
Yesil cay: 3 bardak olur

Callanetics
Kond bisikleti 1 saat
1 saat yuruyus

Back
X