![]()
yaaaaaa boşver hilalim yaa sonucta bu takımda bu kurallar ben 1 senedir burdayım 1 senedir varlar kimse de bugüne kadar itiraz etmedi. sonucta burada bir yarısma içerisindeyiz diğer takımlarla yarısıyoruz o yüzden adı zayıflama yarısması ve takımlar var ayrı ayrı bu nedenle de kurallar olmalı zaten kafasına göre girip çıkmak isteyen kurallara uyma istemeyen kafasına göre mesaj atmak isteyen takım bölümüne değil de diğer zayıflama bölümlerine yazabilir mesela. hem zaten en bastan sen kuralları yazıp bunlara uyabileceksen gel diyorsun. uymayanı da takıma gelme demiyorsun ki listeden cıkartırım dikkat ettiğinde durumun müsait oldugunda tekrar listeye alırım diyorsun bunda alınacak kırılacak trip atılacak birşey yok bence. sen bildigin gibi devam et gelmek istemeyen gelmesin herkesin keyfi bilir yani o zaman en bastan kimse ok demesin.
Haklısın turtam, bu arada biz milatlık olmuşuz seninle bu takımda ..
Tamamdır bu olayda neden oldu o zaman bundan sonrasında nasıl davranılacağı belirlendi ..
Ben 3. şıkkı seçiyorum. Kurallar bellidir ve gruba çağrılırken bu kuralları okudum kabul ettim diyoruz. Tolerans gösterme bence.
Tamam Ebru'cum bundan sonra her hangi bir tolerans olayı olmuyor ölüm kalım olayları olur o zamanda lütfen bana özelden durumu bildirin ayrıntılı biçimde.
Mesela bu hafta Betül'ün abisinin gelme durumunda yazdı, izine çıkmak yerine 3-4 gün izinli olsam diye ağzımı açıp bir şey demedim.
Bunlar olabilecek şeyler ama onun harici son toleranslar da bitmiş bulunmakta ..