BETÜL PRODUCTION gururla sunar...
Sizlere olaylı bir günden yayın yapıyoruz sevgili seyirciler. İstanbuldaki Nevruz kutlamaları sebebiyle yaşanan olayların üzerine Bursa'da da olaylar patlak verdi. Market sahipleri, küçük ensaflar, yeşil elma sevenler ve onu yaşatanlar derneği ve beyaz et üretim şirketlerinin temsilcileri bir araya gelip bir eylem düzenlediler. Yaptıkları basın açıklamasında cirolarının büyük bir kısmını elde ettikleri bir tüketicinin yaptığı rejimi değiştirmesi nedeniyle büyük mağduriyet içinde olduklarını ve stoklarının ellerinde kaldığını açıkladılar. eylemde şu pankartlar dikkat çekti:
Melek, aramıza dön.
Tavuklar ve elmalar seni çok özledi.
ELMADA BÜYÜK İNDİRİM, KAÇIRMA.
BOYNUMUZ BÜKÜK KALDIK
Şimdi kameralarımızı Ankara' ya çeviriyor ve tüp patlaması sebebiyle göçük altından yeni çıkarılmış bir üniverisite öğrencisine mikrofonumuzu uzatıyoruz. Olayları bakın nasıl anlatıyor kazazede Hılal:
'Valla ben hiç bir şey anlamadım, bir yandan kadınlarkulübüne göz atıyor, bir yandan kitap okuyor, bir yandan sevgilimle konuşuyor, bir yandan da kaçamak yapmamak için Ebru'yu düşünüyordum yani kafam çok dalgındı. patlama sesini duydum ama ben o dalgınlıkla yine arkadaşımın karnından geliyor sandım, bir defa daha pot kırmamak için de hiç bir şey demedim. Kaçmayınca göçük altında kaldım.. Mağdurum, arkadaşıma tazminat davası açmayı düşünüyorum..'