Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yine aynı şeyleri konuştuk dimi farkındasın![]()
Alıştık artık ruh ablam
Çok güzel olacak inşallah bundan sonra herşey.
İnanıyorum ben ..
seni utandırmayacam.
Gözüm tam üstünde amaaa ..
Kendi menülerimden daha çok dikkat seninkine Elif'im ..
şimdide benim grubun en kilolusu inşallah bende senin gibi kilorımı veririm.
Hilal'cim düşünsene yaaa ilk geldiğimde demiştim ki grubun en kilolusu benim. Şuan bakıyorum nerden baksan çok şeyler değişti. Gurur duyuyorum kendimle
İyi oldu yaaa bu hafta kilolarımızın bozulduğu. İkimizde etkileniyorduk. Ama içimden bir ses haftaya yine aynı olacak diyor
Ve neyi farkettim canım biliyor musun, benim duraklamalarım 300-400 gr oluyor. Çünkü bir hafta az veriyorum ertesi hafta çok veriyorum.
Bundan sonra duraklama yok çok güzel gidecek canım.
Bak benim sevdiceğimin gelmesine de 3 hafta falan kaldı.
O gelene kadar durmayacağım hiç ..
Listeyi bu hafta sen mi yapacaksin Hilal'cim?
seni utandırmayacam.
bende nisan sonunda bir aksilik çıkmasa izmire gidiyorum kız kardeşlerimle tam beş haftam var sizce en fazla ne kadar verebilirim.
Biz seninle Mayıs sonunda birlikte mezun olalım inşallah. Benim hesaplarıma göre Mayıs sonu Haziran başı hedefime ulaşacağım inşallah.
Bu hafta büyük ihtimal kızlar ikinciyiz inşallah![]()
bu kadar erken beni bırakmayın.
Biz seninle Mayıs sonunda birlikte mezun olalım inşallah. Benim hesaplarıma göre Mayıs sonu Haziran başı hedefime ulaşacağım inşallah.
seni utandırmayacam.
bende nisan sonunda bir aksilik çıkmasa izmire gidiyorum kız kardeşlerimle tam beş haftam var sizce en fazla ne kadar verebilirim.
bu kadar erken beni bırakmayın.
aslında hedefim haftada 2 kilo,haklısın ilk kilorım çabuk gidecek çünkü yeni aldım.
Bence haftada 1 - 1.5 arası 1.25ten hesaplasan en az 6- 6.5 kg gidecek.
Zaten kilolarını son zamanlarda aldın onların da çabuk gideceğine inanıyorum.
Bu hafta büyük ihtimal kızlar ikinciyiz inşallah![]()
aslında hedefim haftada 2 kilo,haklısın ilk kilorım çabuk gidecek çünkü yeni aldım.
inşallah haftaya 1. oluruz.bu hafta için herkesi tebrik ederim.
Maşallah maşallah ..
Çok güzel, haftaya kesin 1.yiz diye bakıyorum şimdiden.
Bırakmayız zaten burayı hemen dimi Ebru'cum ?
Sayfa sonunda kalmış görmemiştim önce cnaım.
Tamamdır o zaman mayıs sonunda mezun oluyoruz aynı hafta olalım olur mu
Fark olursa eğer aramızda 1-2 hafta bekleyelim birbirimizii ..
Yaaaa yok yaaaaa bu kadarıda olmaz ki aynı düşünüp aynı cevapları veriyoruz. Tamamen seninle aynı fikirdeyim Hilal'cim. Artık sen benim manevi kızkardeşimsin.(Benim kız kardeşim yok bu arada)
Derya'cım sen bu konuya ne diyorsun? Hazır seni bulmuşken soralım. Biz genelde aynı anda aynı şekilde konuşuyoruz. Var mı sence özel bir sebebi? Yada neden böyle oluyor?
kızlar içeri soğudu ben sobaya dondurayım,he bu arada kendime bir orti arıyorum aslında aklımda biri var ama oda isterse.
Ayy utandımm ..
Yok yok dikkat edeceğim çok az yemek de yok.
Ortasını bulmaya çalışayım ben bakalım bir.
Regle de çok bağlıyorum zaten ..
Ben de şey duymuştum.
Bir araştırma yapılmış ve bunun sonucuna göre diyet yapan kişiler kilo almaya daha müsait hale geliyormuş.
VE zayıf insanları kilo aldırmak için önce diyet yaptırıyorlarmış.
Bunun nedeninin şok diyetler olduğunu tahmin ettim.
Ebru ile çok benzetiyorum ben sizi çok azimlisiniz ..
Aaa ne güzell ..
Oranın midyeleri kalamarları ne güzel olurr
Ceren duymasın
Selam kuzucuklar ben geldim. Sanırım bu hafta ikinciyizzzzz![]()
Bugün kendimi ödüllendirme günüdür. Verdiğim 12 kilodan sonra kendime bir dilim künefe ödülü veriyorum. Sanırım hakettim![]()
Menum:
1 bardak yesil cay
Kahwalti
resmini eklemistim ..
Ara:
1 kiwi
Oglen:
1 dilim cilekli pasta
Kahwe (sutsuz sekersiz)
Ara:
1 incir
7 findik
Aksam:
yesil mercimek corbasi
salata
1 dilim diyet ekmek
Su:3 olur
Yesil cay:3 bardak
Ben de menümü yazayım ..
sabah :
- 1 haşlanmış yumurta
- 1 dilim ekmek
- 1 salata
- Biraz peynir
Öğle :
- 1 wooper menüüü
- 1 tane böğürtlenli dondurma
Sıvı :
- Bol su
- 1 fincan kahve
- 2 fincan bitki çayı
menü
sabah
1 dilim kepek ekmek
1haşlanmış yumurta
3 yeşil zetin
1 fincan yeşil çay
öğlen
mantar sote çok az yağla zeytin yağla yaptım.
1dilim kepek ekmek
ara
1 bardak ayran
akşam
salata 1 dilim kepek ekmek
su 3 litre
spor.45 dk koşu bandı.
Bu Haftaki Mesaj Sayımlarını Ekleyeyim ..
16 Mart
Dombili07: 20
Tadli : 25
Laydline : 33
Mutedeyyin : 22
elmaliturta : 22
eski_bir_masal : 59
Betüld: 3
Semiha : 0
Uzayım : 7
Buketcik : 0
17 Mart
Semiha : 9
Uzayım : 6
Dombili07 : 32
Betüld: 21
Tadli : 16
Laydline : 53
Mutedeyyin : 11
eski_bir_masal : 54
Elmaliturta : 7
19 ve 20 MART
gÖNÜL:15-16
Hilal: 65-62
Melek: 1-29
Semiha: 23-9
Ebru:24-29
Betül: 25-9
Ceren: 12-24
Hatice: 5-14
Funda:16-16
Buketcik : 0 - 0
21 Mart
Mutedeyyin : 9
Tadli : 21
Dombili : 22
Betuld : 24
Elmaliturta : 17
eski_bir_masal : 46
Laydline : 22
Semiha : 11
Uzayım : 9
22 Mart
UZayım :11
Elmaliturta : 6
Semiha : 21
Mutedeyyin : 28
Laydline : 33
Tadli : 14
Dombili : 21
Eski_bir_masal : 42
Betuld : 0
Öncelikle Deneme haftası olan arkadaşlarla başlayayım.
Buket'in deneme haftası bitmiştir.
Ceren; Çok güzel bir başlangıç yaptın kalıcı olacağına eminim takımda.
Hatice; Menülerin ve sporların gayet güzeldi ama biraz daha katılımın artarsa daha da güzel olacak.
Turta ; Güzel bir hafta oldu ilk kez menülerini böyle gördüm regl dönemi sonrası sonuçlarda güzel olacak ve artık mezun edeceğiz seni de ..
Elif; Bu hafta güzel bir katılımla burada olursan seni de alalım istiyorum menüye, çok inanıyorum sana unutma ..
Semiha; Menülerin gayet güzeldi daha da güzel vermeni beklerdim ama bu bizim için haftaya yatırımdır hiç sıkma canını.
Melek; Sıvıların elmaların geçen hafta değilse de bu hafta etkileyebileceğini düşünüyorum önümüzdeki hafta sporla beraber düzene girecektir.
Ebru; 3 haftanın sonunda bıraktın gittin beni ama emeklerinin karşılığını çok güzel aldın tebrik ederim ..
Gönül; 2 haftadır çok güzel kilolar veriyorsun, sporunu azaltmanın ama yine de düzenli olmasının çok etkisi var bence.
Betuld; O kadar kaçamağa az bile almışsın bence, umarım kendini toplar eksilere düşersin artık ..
UMARIM HAFTAYA ÇOK GÜZEL SONUÇLARLA DEVAM EDERİZ ..
Unutmamışsın burgerı.Çok bekledim bugün seni yaaa
Teşekkürler Hilal'im
İncecik olmamız çok güzel ve kahve içiyoruz güzel bir rüya. Omuzuum neden ağrıyorsa
Niyahet kırdık şu aynı kilo olayını. Keşke sende çok verseydin ama artık birbirimize bağlamayacağız kiloları. İnşallah haftaya daha çok vereceksin Hilal'cim ve eminim ki 30 Martta 59 kg olacaksın.
Verirsin canım hiç merak etme. Bak demedi deme. Hatırlatırım haftaya.
Ayyy bayıldım mesajına Betül'cüm yaaa. Bende hep aşağıda görüyordum seni soracaktım sonra vazgeçtim. Hoşgeldin aramıza. Ben Ebru
O senin iyiliğin ve samimiliğin Ceren'cim. Öyle güzel kaynaştın ki Hilal'in seni bana benzetmesinin sebeplerinden biriside bu galiba. Bende ilk günden böyleydim. Hemencecik kaynaştım. Demek ki tam yerimizi bulmuşuz
İkinci Betül'ümüz oldu
Bende Ceren'i kendime benzetiyorum demek ki hala aynı şeyleri düşünüyoruz ruh kızkardeşim
Egenin güzel bir şehri değil en güzel şehri desene canım. Benim eşim İzmir'li. Kayınvalidemler İzmir'de yaşıyor. Bizde sık sık gidiyoruz İzmir'e. Ben çok seviyorum İzmir'i. Sakıncası yoksa hangi semttesin?
Afiyet olsun canım.
Hoşbulduk canım benim. Bugün öldüm seni bekle bekle. Lütfen birdaha bu kadar geç kalma Cuma'ları. Meraktan çatlayacaktım az kalsın
Teşekkürler Elif'cim. Sende hoşgeldin
Afiyet olsun Hilal'im. Dondurma 1 tane derken ne kadardı. Ben burgerden sonra dondurmayı unutur dedim ama unutmamışsın![]()
MENÜM
Sabah
1 kk beyaz peynir
5 tane yeşil zeytin
Yarım simit
1 fincan şekersiz çay
Öğle
1 porsiyon çorba
1 porsiyon karnıbahar yemeği
200 gr yoğurt
2 dilim kepek ekmek
Akşam
1 tabak yoğurtlu kabak yemeği
2 dilim kepek ekmek
1 dilim künefe (Artık midem almaz olmuş. Nedense geçen seferki pastayı yedikten sonrada böyle düşünmüştüm. Yemesemde olurmuş.)
Bol su + yeşilçay
kızlar içeri soğudu ben sobaya dondurayım,he bu arada kendime bir orti arıyorum aslında aklımda biri var ama oda isterse.
duydum bileeeeeeeeee
menü güzel canım.
wooper da olsa öğün için olabilir haftada bir kere.
eline sağlık hilal.
teşekür ederim
çok alıştım size.
inan evi toparlamadan önce burayı açıyorum.