Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Rica ederim. Gerçekten o kadar uzun bir süredir takip ediyorum ki sizi Gönül'cüm Evimden biri gibi oldunuz. Senin eşine yapıp da yemediğin ama gece kalkıp da yediğin gözlemeleri, Meleğin eşiyle arasında olan iddiayı, Betül'ün ne kadar çok kaçamakçı olduğunu(inşallah alınmazsın Betül'cüm), Ebru'nun Hilal'e hiç göz açtırmadığını her bir şeyinizi biliyorum ben.

Supersin ya cok dikkatlisin isimlerimizi ogrenmende cabasi :nazar::16::16:
Yasin kacti betul calisiyor musun ew de misin ?

Ece'cim umarım sınavın çok iyi geçer canım.
Sıkma sen canını haftaya tam sınav öncesi sen uğraşma ben hallederim bir şey olmaz aa ..

ah canım benim :) çok teşekkür ederim.Ama müsait olursam ben yapmak isterim...Sen haftalardır bizi idare ediyorsun zaten..Olmazssam zorlamam fazla sonra nasıl istersen öyle ödeşiriz :):1::1:

Rica ederim. Gerçekten o kadar uzun bir süredir takip ediyorum ki sizi Gönül'cüm Evimden biri gibi oldunuz. Senin eşine yapıp da yemediğin ama gece kalkıp da yediğin gözlemeleri, Meleğin eşiyle arasında olan iddiayı, Betül'ün ne kadar çok kaçamakçı olduğunu(inşallah alınmazsın Betül'cüm), Ebru'nun Hilal'e hiç göz açtırmadığını her bir şeyinizi biliyorum ben.

alınmam canım neden alınayım :))
güneş balçıkla sıvanmaz ne de olsa, doğru bir tespit :))

benim magazinleri de okudun mu Betül :D

Ben 25 yaşındayım Gönül'cüm. Evdeyim,çalışmıyorum. Bir tane kızım var 2 ay sonra 3 yaşını dolduracak.

ayyy ay ben de 25 yaşındayım ama bir everemedim kendimi gitti :1:

he bu arada aklıma gelmişken Ebru sormuştun ya seni nasıl gaza getirebiliriz diye

abimin düğününde de ablamın dğününde de zayıfladım 58 kiloydum
kendi düğünümde 55 olcam inş bundan eminim :)
hatta ilk tanışma istemeye geldikleri günde de

bu işleri hızlandırabilsek benim rejim de hızlanacak :D

alınmam canım neden alınayım :))
güneş balçıkla sıvanmaz ne de olsa, doğru bir tespit :))

benim magazinleri de okudun mu Betül :D
OkumazMıyım Betül'cüm. Baya bi gülmüştüm hatta.

Allah sana da ve tüm sevdiğiyle evlenmek isteyenlere de mutlu huzurlu bir evlilik nasip etsin inşallah.

Kızlar bir anda arkadaşlar geldi iyi oldu.
Tam tıkınma modundaydım yaptıklarımı yedirdim bittiler.
Biraz da sohbet derken yeme isteğimi attım ..

Kafamda bazi seyleri yerine oturtuyorum ben bu degilim gibi mesela ki ben ewlendigimde 48 kiloydum we cocuklugumda zayif denecek kadardim..
Ne olduysa ewlendik sonra oldu bocalamalar, yogun stres, kendimi kaybettim sanki :ssz:

Ama normalde ben bu degilim bunu cok iyi biliyorum bana yedirten sacma sapan hareketler ettiren seyler bu duygusal buhranlarim ..
Mesela o durumda bol bol su ic farkli seyler dusunmeye calis kendini mesgul edicek biseylerle ilgilen nette motiwasyonu yukseltecek makaleler okuyabilirsin ne bileyim
buna benzer seyler ...

Faydam dokunduysa ne mutlu bana, rica ederim :16:

Benim kadar sisko olup cikmada hilal :1:
48 kilo nerdeee 67 kilo nerdeee :ssz:

Sen tanini koymussun mesela terapi tedawisi dusundun mu hc canim .?
Bugun 4 ten sonra ew doktorumu aradim randewulu oldugu icin baglamadi sinir sekreteri..
Pazartesi 4 den snra tekrar arayacagim yada bizzat kendim giderim ..

Canım çok teşekkür ederim çok iyi geldi bu konuşma.
Derinlemesine düşünmüş oldum bazı şeyleri.
Yemeyeceğim diye bastırmak yerine artık kendime nedenine ineceğim.
Terapiyi çok istiyorum aslında ama şu an yer falan müsait değil.
Yaz gelsin sevdiceğim bir gelsin ondan sonraki durumuma bakacağım.
Muhtemelen düzelecektir o gelince ama olmazsa o zaman başlarım.

Şimdi madem yoğun istek var 13. takımın fıstıkları bu hafta hangi yaptıklarıyla öne çıkmış bir de dışarı dan seyreden birinin gözüyle görün bakalım.

Bu hafta en iradeli Hilal'di.O kadar çok sabretti ki maşallah oda arkadaşının onca sürprizlerine göğüs germek zorunda kaldı. Tabi burada Ebru'nun telkinlerini göz ardı edemeyiz.

En kaçamakçı Betül'dü.

En istikrarlı bir şekilde devam eden Ebru'ydu. Zaten sonuçları da bütün takım eşrafı tarafından biliniyor, görülüyor.

Diyet mağduru Melek'ti. Hiç kaçamak yapmamasına rağmen bir de kilo aldı. Daha önce yaptığı şok diyetlerin sonucuydu sanırım.

En misafir mağduru GÖNÜL'dü. Maşallah bu hafta o kadar çok misafir ağırladı ki doktor randevusu almayı bile ihmal etti. Ama yaptıklarını yemedi ve bu gün çok güzel bir sonuçla listedeki yerini aldı Ona kocaman bir tebrikler
:nazar:

Sürç-ü lisan ettiysem affola...

Her şeyi biliyorsun resmen Betül'cüm çok görüyordum aşağıda ama şaşırdım gerçekten.
Teşekkür ederiz bu incelemen için.
Çok güzel bir şekilde geldin takıma ..

Hmm
Benm ki tam olarak yukardaki alinti gibi degil
Ama ben de ic sikintimi yiyerek bastirmaya calisiyorum
Yemege mutluluk anlami yukledigim
İcin boyle oluyo

Hemen hemen hepimizde sorun aynı aslında az veya çok ..

Ozlem asagida adini goruyorum, bu hafta ne alemde kilo durumun verebildin mi cnm ?
Keske durumun musait olsada girebilseydin bu hafta listeye ..

Ebru kocasina bayagi detayli sofralar hazirliyor heralde gelemedi daha :9:

Kuzey bey izin vermiyor ki ahh yaramaz, inşallah normale döner de Özlem de gelir.

Çok hoşuma gitti Betül ya gerçekten ..
Ebru bu hafta beni çok güzel tuttu yoksa neler olurdum bilemedim.

ah canım benim :) çok teşekkür ederim.Ama müsait olursam ben yapmak isterim...Sen haftalardır bizi idare ediyorsun zaten..Olmazssam zorlamam fazla sonra nasıl istersen öyle ödeşiriz :):1::1:

Tamam canım müsait olursan öyle yaparız o zaman haberleşiriz.

Son düzenleme:
Betül PRODUCTION sunar...

Şok şOK ŞOK.. FLAŞ FLAŞ FLAŞŞŞŞ..

Evet sayın seyirciler, bir son dakika haberi ile karşınızdayız bugün.

Adeta Osmanlının son dönemlerindeki gibi dağılma tehlikesi geçiren 13. takıma ne oldu ?
Yaprak dökümünü yaşayan 13. takımın kaptanı Hilal Ali Rıza Bey gibi kalp krizi mi geçirecek?
Ne olacak bu listenin hali, kuş kadar kaldı?

gibi sorular günlerdir diyet camiasının gündemini meşgul ediyor. 13. takımda yaşanan izin ve ayrılmalar hat safhaya ulaştı. En son takımın kaçamakçısı Betül' ün de izne ayrılmasıyla ekibin sayısı iyice azaldı. Bu durumun sebeplerini araştırmaya yönelen ekibimiz inceleme yaparken şok bir haber yakaladı.

Gruba yeni katılan yesılkubbe nickli Betül'ün, izne ayrılan kacamakcı betülün klonu olduğu anlaşıldı. Takımdan izine çıkarılmayı kendine yediremeyen Betül sahte bir kimlikle sahalara dönmeyi planlıyordu ama ekibimizce foyası meydana çıkarıldı..

Betül savunmasını şu şekilde yaptı :
Bu hafta da kilo veremeyeceğimi anladığım an, hazırlıklara başladım. yeni bir nickname alıp takımın beni fark etmesini sağladım. Böylece yarışmaya katılmak isteyenler başlığından çağırılmayı beklemeden işimi garantiye almış oldum. Herkes beni bir anda benimsedi, çok mutluydum. Baş döndürücü, özendirecek lezzetlerle Hilal'i yoldan çıkaracak, intikamımı alacaktım.. Olmadı, pişmanım..

Evet sayın seyirciler, son dakika haberlerini okudunuz, esen kalın, zayıf kalın..

Son düzenleme:

he bu arada aklıma gelmişken Ebru sormuştun ya seni nasıl gaza getirebiliriz diye

abimin düğününde de ablamın dğününde de zayıfladım 58 kiloydum
kendi düğünümde 55 olcam inş bundan eminim :)
hatta ilk tanışma istemeye geldikleri günde de

bu işleri hızlandırabilsek benim rejim de hızlanacak :D

Bence şimdiden başla Betül birden bir tanışma olsa ne olacak ..

Bu arada ben de atacak mıyım bugün msj sayısını...

At tabi canım, 2 hafta düzenli at menülerini falan da yaz 2 hafta sonra alalım seni de listeye.

Adeta Osmanlının son dönemlerindeki gibi dağılma tehlikesi geçiren 13. takıma ne oldu ?
Yaprak dökümünü yaşayan 13. takımın kaptanı Hilal Ali Rıza Bey gibi kalp krizi mi geçirecek?

gibi sorular günlerdir diyet camiasının gündemini meşgul ediyor. 13. takımda yaşanan izin ve ayrılmalar hat safhaya ulaştı. En son takımın kaçamakçısı Betül' ün de izne ayrılmasıyla ekibin sayısı iyice azaldı. Bu durumun sebeplerini araştırmaya yönelen ekibimiz inceleme yaparken şok bir haber yakaladı.

Gruba yeni katılan yesılkubbe nickli Betül'ün, izne ayrılan kacamakcı betülün klonu olduğu anlaşıldı. Takımdan izine çıkarılmayı kendine yediremeyen Betül sahte bir kimlikle sahalara dönmeyi planlıyordu ama ekibimizce foyası meydana çıkarıldı..

Bu hafta da kilo veremeyeceğimi anladığım an, hazırlıklara başladım. yeni bir nickname alıp takımın beni fark etmesini sağladım. Böylece yarışmaya katılmak isteyenler başlığından çağırılmayı beklemeden işimi garantiye almış oldum. Herkes beni bir anda benimsedi, çok mutluydum. Baş döndürücü, özendirecek lezzetlerle Hilal'i yoldan çıkaracak, intikamımı alacaktım.. Olmadı, pişmanım..

Evet sayın seyirciler,

Betül harikasınn :60:
Çok ama çook güldüm ya harikasın yine ..

Kızlar bir anda arkadaşlar geldi iyi oldu.
Tam tıkınma modundaydım yaptıklarımı yedirdim bittiler.
Biraz da sohbet derken yeme isteğimi attım ..

İyi olmuş Hilal'cim sen tam yoldan çıkmak üzereydin. Oh bir şey de kalmamış. Allah gönlüne ferahlık versin inşallah.
Her şeyi biliyorsun resmen Betül'cüm çok görüyordum aşağıda ama şaşırdım gerçekten.
Teşekkür ederiz bu incelemen için.
Çok güzel bir şekilde geldin takıma ..

Çok hoşuma gitti Betül ya gerçekten ..
Ebru bu hafta beni çok güzel tuttu yoksa neler olurdum bilemedim.
Biliyorum tabi herşeyi, ikinci evim gibi bir yer burası benim. Bir de tam mansıyla diyete adapte olursam süper olacak. O da sizin yardımlarınızla olacak inşallah.

Evet sayın seyirciler, son dakika haberlerini okudunuz, esen kalın, zayıf kalın..

Hahaha maşallah diyorum Betül süpersin.

İyi olmuş Hilal'cim sen tam yoldan çıkmak üzereydin. Oh bir şey de kalmamış. Allah gönlüne ferahlık versin inşallah.

Biliyorum tabi herşeyi, ikinci evim gibi bir yer burası benim. Bir de tam mansıyla diyete adapte olursam süper olacak. O da sizin yardımlarınızla olacak inşallah.

Hahaha maşallah diyorum Betül süpersin.

Cidden kötü şeyler olacaktı bitki çayı içtim sadece rahatladım da kafam dağıldı.

Olacak olacak menülerini düzenli yaz olur mu ?
Spor falan yapabiliyor musun ??

Bence iki Betül magazin konusunda kapışmalısınız :1:

Cidden kötü şeyler olacaktı bitki çayı içtim sadece rahatladım da kafam dağıldı.

Olacak olacak menülerini düzenli yaz olur mu ?
Spor falan yapabiliyor musun ??

Bence iki Betül magazin konusunda kapışmalısınız :1:

İnşallah Hilal'cim yarından itibaren yazarım, bu gün ne yediğimi bilmiyorum midem biraz kötüydü de. Koşu bandım var onunla da en az 45 dk yürümeye çalışacağım. Uygun mudur sence?

Back
X