Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

İnşallah Hilal'cim yarından itibaren yazarım, bu gün ne yediğimi bilmiyorum midem biraz kötüydü de. Koşu bandım var onunla da en az 45 dk yürümeye çalışacağım. Uygun mudur sence?

Harika bence, şöyle kısa diziler var ya onlardan falan açarsan fark etmezsin bile zamanın nasıl geçtiğini ..

Turtacan keske sadece oyle yapsam
İlerde bir tane de benim olcak oyle bir sitem :1:
Tam olarak oyle olmasa da butik pastacilik yapmak istiyorum hayalim o

Bence de soylemiuim :1:
Pazartesi iznim devam edecek ama ben yaparim rejim diye dusunuyorrum

Gonul, Blogum kodadibeetle.blogspot.com

Eline saglik Hilal, afiyet olsun

oooooooooooo hadi bakalım bende bakıyorum :1: bu arada kahveyle ilgili yazını gördüm madamın dibek kahvesiiiiiiii gökçeada'da ben orda okudugumdan her hafta gidip içerdik kadın yunan kahvede bildigin türk kahvesi ama yunan kahvesi diye satar insanlarada bir yıgın acaip masallar salladı :60: ama kahveyi çok güzel yapardı o ayrı.

Son düzenleme:

Cidden kötü şeyler olacaktı bitki çayı içtim sadece rahatladım da kafam dağıldı.

Olacak olacak menülerini düzenli yaz olur mu ?
Spor falan yapabiliyor musun ??

Bence iki Betül magazin konusunda kapışmalısınız :1:

Betül gelmeyelim bu oyunlara daha çok magazin okuyabilmek için bizi birbirimize düşürmeye çalışıyor :60:

magazin konusunda değil de eski ozanlar gibi kapışabiliriz takımcak manilerle
çok da eğlenceli olur
bu hafta değil mesela ama haftaya cumartesi akşam ? nasıl olur ?

Betül PRODUCTION sunar...

Şok şOK ŞOK.. FLAŞ FLAŞ FLAŞŞŞŞ..

Evet sayın seyirciler, bir son dakika haberi ile karşınızdayız bugün.

Adeta Osmanlının son dönemlerindeki gibi dağılma tehlikesi geçiren 13. takıma ne oldu ?
Yaprak dökümünü yaşayan 13. takımın kaptanı Hilal Ali Rıza Bey gibi kalp krizi mi geçirecek?
Ne olacak bu listenin hali, kuş kadar kaldı?

gibi sorular günlerdir diyet camiasının gündemini meşgul ediyor. 13. takımda yaşanan izin ve ayrılmalar hat safhaya ulaştı. En son takımın kaçamakçısı Betül' ün de izne ayrılmasıyla ekibin sayısı iyice azaldı. Bu durumun sebeplerini araştırmaya yönelen ekibimiz inceleme yaparken şok bir haber yakaladı.

Gruba yeni katılan yesılkubbe nickli Betül'ün, izne ayrılan kacamakcı betülün klonu olduğu anlaşıldı. Takımdan izine çıkarılmayı kendine yediremeyen Betül sahte bir kimlikle sahalara dönmeyi planlıyordu ama ekibimizce foyası meydana çıkarıldı..

Betül savunmasını şu şekilde yaptı :
Bu hafta da kilo veremeyeceğimi anladığım an, hazırlıklara başladım. yeni bir nickname alıp takımın beni fark etmesini sağladım. Böylece yarışmaya katılmak isteyenler başlığından çağırılmayı beklemeden işimi garantiye almış oldum. Herkes beni bir anda benimsedi, çok mutluydum. Baş döndürücü, özendirecek lezzetlerle Hilal'i yoldan çıkaracak, intikamımı alacaktım.. Olmadı, pişmanım..

Evet sayın seyirciler, son dakika haberlerini okudunuz, esen kalın, zayıf kalın..

gerçekten mi senmisin yeşilkubbe...

:60: yani ortaya laf yazıyor orda herkes biliyorsun bende acaip manyak şeyler yazıyorum tabi oda okuyor sana mesaj atarım şimdi ama öyle birbirimize yazmıyoruz hoş ben arada laf sokuyorum ama ahahhahahahahaha

YAz yaz turtam bekliyorum.
Az değilsin ya sen .

Betül gelmeyelim bu oyunlara daha çok magazin okuyabilmek için bizi birbirimize düşürmeye çalışıyor :60:

çok da eğlenceli olur

Rakip geliyor diye korktun dimiii :60:

Niye olmasın :1:

Harika bence, şöyle kısa diziler var ya onlardan falan açarsan fark etmezsin bile zamanın nasıl geçtiğini ..

Evet iyi olur aslında var mı öyle önerebileceğin kısa diziler. Hani böyle bol ekşınlı. Ben polisiye, aksiyon tarzı filmleri, dizileri çok severim de. Mesela Türk dizilerinden KANIT en vazgeçemediğim dizidir.

Evet iyi olur aslında var mı öyle önerebileceğin kısa diziler. Hani böyle bol ekşınlı. Ben polisiye, aksiyon tarzı filmleri, dizileri çok severim de. Mesela Türk dizilerinden KANIT en vazgeçemediğim dizidir.

Dexter hastasıyım ben izlemediysen ona başlamanı tavsiye ederim.
House da güzeldir polisiye tarzı değil ama.
How ı met your motherı izlemiyorsan ona çok gülüyorum..
Alt yazı takip etmek zor gelirse bir kadın bir erkeği seviyorum.
Aklıma bunlar geldi şimdi.

o tarz dizileri seviyorsan hilalin dediği gibi dexter izle yada supernatural, the mentalist, csi ny izleyebilirsin :1:

koşu bandın televizyona yakınsa üzerinde zaman iyi geçer,ben üzerindeyken sıkıltıdan patlıyorum.
kızlar herkese iyi geceler,sabah görüşürüz.

çok da eğlenceli olur
Yok yok Betül'cüm bensenin eline bu konuda su dökemem. Sen devam et bence çok güzel yazıyorsun. Ben ce de olabilir Aşıklar kapışması. Hatta her hafta Bir saat belirleyelim o saatte herkes tüm işlerini ayrlasın takımda olsun.İsmi de 'Geleneksel 13. Takım Aşıklar Şenliği'
Oylamaya sunalım Hilal'cim bu fikri.

Hoşbulduk Turta'cım...

Bir kadın bir erkek'i sevmiyorum Hilal'cim Ama diğerlerine bakabilirim Çok sağol.

Aynen canım yaaa ben sırf buraya yazmaktan utandığım için yıllarca içtiğim neskafeyi bıraktım emin ol sadece buraya yazmak istemediğim için. Bigün eşim dedi ki ben buraya yazarken. Nasıl inanıyorsunuz yazılanlara hadi yanlış yazıyorsanız dedi. Yok canım dedim kimsenin bir çıkarı yoktur ki buraya yanlış yazsın. Sonuçta herkes kendisi için burda. Ve sırf buraya yazmamak için bıraktım kahveyi :46:

ayyy bende o nescafeyi o kadar seviyorum ki nasıl tamamen bitircam bilmiyorum
ama son zamanlar daha çok türk kahvesi içiyorum.

bugünkü menütomu yazayım canlarım

sabah :

patatesli yumurtaaaaaaa
peynir
zeytin

öğlen

1 kase ayranaşı çorbası
1 tabak bezelye yemegi
1 kase yogurt

akşam

sütlü nescafe

spor 2,5 saat

canım menün güzel olmuş

Yok yok Betül'cüm bensenin eline bu konuda su dökemem. Sen devam et bence çok güzel yazıyorsun. Ben ce de olabilir Aşıklar kapışması. Hatta her hafta Bir saat belirleyelim o saatte herkes tüm işlerini ayrlasın takımda olsun.İsmi de 'Geleneksel 13. Takım Aşıklar Şenliği'
Oylamaya sunalım Hilal'cim bu fikri.

Bir kadın bir erkek'i sevmiyorum Hilal'cim Ama diğerlerine bakabilirim Çok sağol.

Hadi canım ilk oylamanı da sen yap sunalım oylamaya ..
Herkes gelmeye çalışsın ..

Rica ederim ne demek :16:

o tarz dizileri seviyorsan hilalin dediği gibi dexter izle yada supernatural, the mentalist, csi ny izleyebilirsin :1:

Aaa chuck da güzel olabilir Betül çok seviyorum benn ..
Teşekkür ederim Bakacağım hepsine
koşu bandın televizyona yakınsa üzerinde zaman iyi geçer,ben üzerindeyken sıkıltıdan patlıyorum.
kızlar herkese iyi geceler,sabah görüşürüz.
Bizim evde Tv yok Elif'cim ama tam Pc'nin karşısında koşu bandı. Yani özellikle aldım pc karşısına. Hayırlı geceler sana da görüşürüz inşallah.

Görüşürüz canım, nasıl yapıyorlar bilemedim ama kitap okuyanlar var koşu bandında bir deneyebilirsin.
Ben de okuyabiliyorum ama en fazla 5.5hızdayken ondan sonrasında okuyamıyorum.

Hadi canım ilk oylamanı da sen yap sunalım oylamaya ..
Herkes gelmeye çalışsın ..

Rica ederim ne demek :16:
Evet oylamaya açıyorum bu fikri. Herkes düşüncesini ismini de yazarak eklesin bu mesaja olur mu?
yesilkubbe: EVET

Back
X