Betül PRODUCTION sunar...
Şok şOK ŞOK.. FLAŞ FLAŞ FLAŞŞŞŞ..
Evet sayın seyirciler, bir son dakika haberi ile karşınızdayız bugün.
Adeta Osmanlının son dönemlerindeki gibi dağılma tehlikesi geçiren 13. takıma ne oldu ?
Yaprak dökümünü yaşayan 13. takımın kaptanı Hilal Ali Rıza Bey gibi kalp krizi mi geçirecek?
Ne olacak bu listenin hali, kuş kadar kaldı?
gibi sorular günlerdir diyet camiasının gündemini meşgul ediyor. 13. takımda yaşanan izin ve ayrılmalar hat safhaya ulaştı. En son takımın kaçamakçısı Betül' ün de izne ayrılmasıyla ekibin sayısı iyice azaldı. Bu durumun sebeplerini araştırmaya yönelen ekibimiz inceleme yaparken şok bir haber yakaladı.
Gruba yeni katılan yesılkubbe nickli Betül'ün, izne ayrılan kacamakcı betülün klonu olduğu anlaşıldı. Takımdan izine çıkarılmayı kendine yediremeyen Betül sahte bir kimlikle sahalara dönmeyi planlıyordu ama ekibimizce foyası meydana çıkarıldı..
Betül savunmasını şu şekilde yaptı :
Bu hafta da kilo veremeyeceğimi anladığım an, hazırlıklara başladım. yeni bir nickname alıp takımın beni fark etmesini sağladım. Böylece yarışmaya katılmak isteyenler başlığından çağırılmayı beklemeden işimi garantiye almış oldum. Herkes beni bir anda benimsedi, çok mutluydum. Baş döndürücü, özendirecek lezzetlerle Hilal'i yoldan çıkaracak, intikamımı alacaktım.. Olmadı, pişmanım..
Evet sayın seyirciler, son dakika haberlerini okudunuz, esen kalın, zayıf kalın..