- 5 Aralık 2007
- 5.220
- 960
- 363
Bir yeşil çay yapayım kendime mis gibi sıcacık. Sonrada başlayayım ev işlerine.
Afiyet olsun, bir bardak naneli yesil cayda ben yapayim kendime icine cok az limon sikiyorum tadi hosuma gitmeye basladi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Afiyet olsun, bir bardak naneli yesil cayda ben yapayim kendime icine cok az limon sikiyorum tadi hosuma gitmeye basladi![]()
Sabah okurken hosuma gitti
belki isine yarayan olur die burdada paylastim
Bugun ertesi gun diyeti yapayim bari dunki pastadan snra aksam yatmadan bi tane cikulata yedim hilal gibi cnm sikildi biran
hoooppp yedim nolcaksa yedik snra midem bulandi :120:
![]()
![]()
Allah ne diyim ana 0.1 ton diyorsun he, adam sinirlenmesin de napsin
Günaydın kızlar hoşgeldiniz
Ben taaa dün geceden plan yaptım evi şöyle temizleyeyim, böyle yapayım diye. Saat 11 oldu. Ben ancak kahvaltı yaptım, duş aldım. Daha başlamadım bile. Bu konuda da kendimi geliştirmem lazım. Çok yavaş hareket ediyorum yaaaa. Temizliğide yavaş yapıyorum bitmiyor bir türlü. Aslında yakın olsan bir sürü kız bi günde en az 3 ev temizleriz hep beraber yada bol çene yaparız iş yapmayız
Merak etme canım. Eminim sende hedefine ulaşacaksın. Burdan uzaklaşma ve gerçekten inan zayıflayacağına. Sonra herkesi şok edeceksin. Ben ilk başladığımda diyete kimsenin inanası gelmiyordu ama şuan herkes şoklarda. Eşimin iş yerindeki bütün kızları gaza getirmişim. Herkes diyette. Hatta bu son halimi görmediler görseler küçük dillerini yutarlar. Bu arada yarın fotoğraf çektirip ekleyeyim. Bakalım ilk haftalardaki halimle şimdiki halim nasıl.
Ceren'cim yaaaa eşinin kilosu gerçekten fazlaymış. Birazda onun aklını çelde birlikte zayıflayın. Sağlık açısından çok önemli kilo konusu biliyorsun. Ama sen zayıfladıkça eminim oda gaza gelecektir. Düşünsene sen yanında çıtır çıtır dolaşacaksın o kilolu kalacak. Umarım eşinde zayıflar biran önce.
Benim son aldığım tarçınlı karanfilli ilk içtiğimde beğenmemiştim ama hoşuma gidiyor artık. Sanada afiyet olsun canım.
Kizlar menulerinizde karbonhidrat protein dengesine dikkat ediyor musunuz ?
ama o da beni sinirlendiriyor.
canım ben de akşama oturmaya gidicam gibi orada yemek zorunda kalmam inşallah.
inan diyetim bozulacak diye oturmaya bile gitmiyorum son zamanlar.
insanlar önüne koyuyor.
yemesen ayıp oluyo.
yesen bana yazık.
hehe yol Mlek yol hak ediyorum :))
hem kilo verememişim izne çıkmışım hem de hala konuşuyorum bıdı bıdı di mi
kzım sadece adımızı bilse neyse, şeceremizi çıkarmış resmen![]()
ya sorma ya, ben de çok para harcıyorum sürekli dışarda olunca..
kira yok, mutfak masrafı yok, rejimdeyim diye kıyafet de almıyorum ama nereye gidiyor benim paralar bilmiyorum![]()
sah damar ajdaaariyi geceler Betül
Allah rahatlık versin
ben de ajdarı dinleyip çıkacağım :))
oo ikinci olmusuuzCUMA zayiflama YARIŞMASI 249. ETAP SONUC LİSTELERİ![]()
![]()
16 Mart - 23 Mart![]()
![]()
Takım derceleri![]()
![]()
1. 4.takım
2. 13.takım
3. 6. takım
Bu güzel sonuçla günaydın demek istedim.
günaydın canımGunaydiiiinnnnnn
valla elif anlamıyorumda nasıl gittigini.kız sen hocayı batıracan,aldığı maaş anca sana yetiyordur.
bizimkiyle 3 kilo var aramızda. o 65 kilo.. ama ben onu gecicemeşim bu sabah tartıldı vee tam 55.500 çıktı,eşimden tam 30 kilo fazlayım ALLAHIM ne kadar dengesisiz demi dedim,oda benim kiloda,senin kiloda sağlıklı degil dedi.birimiz aşırı zayıfısız birimiz aşırı kilolu,hiçbir şey söylemeden odadan çıktım.
yenirmi kız bu
ben etmeye çalışıyorum ama yoğurdu,peyniri ve sütü sevmiyorum ben.
dolayısı ile bazen proteinsiz geçebiliyor öğünlerim.
aaaa yeşil çaymı öyle tarçınlı karanfilli.
hiç görmedim ben öğle yeşil çay.
bir daha bende ondan alayım.
ebru yaaa sence
ikimizde mayıs sonu mezun olabilirmiyiz yaa.
sen akşam dedin yaaa ikimizin de 10 kilosu var diye.
ama ben hafta olarak hesapladım herhafta 1 kilo vermemiz gerekir.
zor değil mi kız herhafta 1 kilo veremediğimiz hafta da olur ebru.
birbirimizi kontrol edelimde mayısta mezun olalım ebruuuuuuuuuu
ben etmeye çalışıyorum ama yoğurdu,peyniri ve sütü sevmiyorum ben.
dolayısı ile bazen proteinsiz geçebiliyor öğünlerim.
aaaa yeşil çaymı öyle tarçınlı karanfilli.
hiç görmedim ben öğle yeşil çay.
bir daha bende ondan alayım.
ebru yaaa sence
ikimizde mayıs sonu mezun olabilirmiyiz yaa.
sen akşam dedin yaaa ikimizin de 10 kilosu var diye.
ama ben hafta olarak hesapladım herhafta 1 kilo vermemiz gerekir.
zor değil mi kız herhafta 1 kilo veremediğimiz hafta da olur ebru.
birbirimizi kontrol edelimde mayısta mezun olalım ebruuuuuuuuuu
Ah cnm aynen ya, hele bide misafir agirliyorsan sen yemiyorsun ew sahibi olarak onlara ikramda bulunuyorsun
biraz abes kaciyor![]()
Ben cogu zaman dengeleyemiyorum ornegin bir hafta sebze yemeklerine yuklendigim oluyor, diger hafta et urunlerine :44:
Mesela bugun ogle yemeginde tawugun yanina salata olabilir mi,
salata karbonhidrat grubuna mi giriyor .??
yahut tavuk salata corba corba yine karbonhidrata giriyor sanirsam :44: cozebilmis degilim :26:
Ben dikkat etmiyorum ama canım hergün protein mutlaka oluyor. Yoğurt süt yada yumurta mutlaka birinden birisi oluyor. Son zamanlarda yoğurdu çok tüketmeye başladım. Nesfitle beraber sütte tüketiyorum. Ama dengeye hiç dikkat etmedim.
Olur canım neden olmasın. Ben tam 26 Aralıkta başlamıştım. Yani 3 ay olacak 2 gün sonra. Tam 12 kilo verdim yani ayda 4 kilo, haftada ortalama 1 kilo. Menülerimiz aşağı yukarı aynı. Bence Mayısta biz bu işi bitiririz. Hadi bakalım senle bende yarışalım. Madem vermemiz gereken 10 kilo bakalım kim önce ulaşacak hedefe. Ne dersin.?
Bende sevmiyordum ama Ceren'cim biliyorsun ki süt ve süt ürünlerini çok tüketmemiz gerekiyor. Kadınlar için çok gerekli. Bence yavaş yavaş zorla kendini.
Hatta düşünsene hamileyken beyaz peynir aşerdim. Yani o derece yemezdim peyniri, yoğurdu.
Yeşil çayı yazmayı unutmuşum. Marka verebiliyormuyuz bilmiyorum ama şöyle yazayım do..ş çayda var tarçınlı ve karanfilli yeşil çay, li..on un elmalısını ve limonlusunu içtim onlarda güzeldi. Ama şuan tarçınlı karanfilli daha çok hoşuma gitti. Tarıçını severim zaten. Bence her seferinde başka denee.
evet o daha abes haklısın.
işte 2 haftadır ne misafir davet ediyorum nede gidiyorum.
olur canım bence 1 dilim de ekmek
ne bileyim yaaa ben yoğurdu yemektense bir parça et yemek daha mantıklı geliyor bana.
anladımcanım deniyeyim bende.
poşet çayları pek sevmiyorum ben.
13. Takımın bu haftaki bireysel dereceleri
1. TadLi: % 1.85
2. LaydLiNe: % 1.61
3. Semiha: % 0.32
4. Eski_bir_masal: % 0.16:81::87:
5. Mutedeyyin: % -0.73:92:
evlenince görürsün sen
sah damar ajdaaar
oo ikinci olmusuuz
günaydın canım
valla elif anlamıyorumda nasıl gittigini.
yanıma fazla para almamam lazım
bizimkiyle 3 kilo var aramızda. o 65 kilo.. ama ben onu gecicem
yenirmi kız bu
hiç dikkat etmdim dogrusu :44:
Ben bu konuda size katılmıyorum kızlar yaaaa durumunuzu anlatırsınız bence karşıdaki insanda saygı gösterecektir. Düşünsene ben ısarırın en çok olduğu bir yerde yaşıyorum ona rağmen uygun bir şekilde hayır diyorum. Ağzıma zorla sokmaya kalkanlar bile oldu. Ama sonrasında anlayıp ses çıkarmadılar.
Cerencim özellikle akşam dikkatli ol canım. Hayır demeyi öğren.
aa birinci mi olmusum ben
Cok mutlu oldum
senide tebrik ederim ebru cum ikinci olmussun
Cikitaaa muuuuz muuz cikita muzDD
Karbonhidrat we protein esit miktarda alinirsa kilo korunurmus,
karbonhidrat proteinden fazla olunca kilo aliniyor,
protein fazla karbonhidrat alimi az olunca zayiflaniyormus ...
Dikkat etmeye caliscam
Menulerin dolu dolu ebrucum cok acikmiyorsundur
we guzel de kilo weriorsn masallah sana
Yanlis msjini alintilamissim
Hayir deme konusuna gelince, diyetteyim diyince strese giriorm cnm ben
weremiorm sankim :26:
O zaman evde demlediğin çayın içinede atabilirsin çubuk tarçın ve karanfil. Ben ıhlamurla birlikte çok severim tarçını. Daha sağlıklı olur senin için.
Yoğurduda sadece protein olarak düşünme. Osteoporoz için kalsiyum çok önemli. Ben bu yıl daha iyi farkettim bunu. Yaşı ilerleyen kadın hastaların kemikleri çok çabuk kırılıyor ve radyoloji filmlerinde bile belli oluyor. Kalsiyum çok önemli. Gençken almakta öyle.
Hazir yogurtlar hakkinda ne dusunuyorsunuz ayni seyler
hazirlar icinde gecerli midir , cok istiyorum kendim hazirlamayi ama herzaman mumkun olmuyor?