Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Küçük romantik

2.5 yaşındaki oğlum son günlerin popüler şarkısını her fırsatta bağıra bağıra söylüyor: "Acıyor, acıyoor, acıyooor... Kalbimin ortasına bıraktın pırtlıyor, cortluyor, zortluyoooor!" Romantizm anlayışı da babasına çekmiş sanırım. :60::60:

Betül kolay gelsin canım.

Hilal afiyet olsun.

Hatice ve Hilal tamam odaklanalım artık.Her kaçamağa yarım saat spor cezası yapıyoruz.Ben 2 ogün protein yiyemem ama proteine ağırlık vermeye çalışırım.Zaten sizin yüzünüzden mantıyi 3 kaşık aldım :60:

Hilal afiyet olsun.

Hatice ve Hilal tamam odaklanalım artık.Her kaçamağa yarım saat spor cezası yapıyoruz.Ben 2 ogün protein yiyemem ama proteine ağırlık vermeye çalışırım.Zaten sizin yüzünüzden mantıyi 3 kaşık aldım :60:

Ayy ben üşengeçliğimden kaçamak da yapamam artık :1:
Yalnız bu ceza konusunu takıma bir kural olarak koymayalım isteyen uygulasın böyle kurallar malum problem çıkarabiliyor sonradan, tırstım sanırım :1:

Ayy kıyamam içine oturttuk yiyemedin dimi ?

Hilal afiyet olsun.

Melek tamam uygulayalım derken bile mantıyı götürmüşsün ne cadısın sen ya :60: :60:

bugün kü menüm

SABAH
1 Bardak ballı süt (boğazım ağrıyordu.bir çay kaşığı bal vardı)

ARA
Sütlü kahve

ÖĞLEN
2dilim çavdar ekmeği
domates
salatalık
3 zeytin

ARA
Sütlü kahve 4 kayısı

AKŞAM
yumurtalı salata
yoğurt
Bugün acayip,saçma bir menü oldu. Birde hasta (adet) oldum. Yorumları merak ediyorum :((

Son düzenleme:
bugün kü menüm

SABAH

ARA
Sütlü kahve

ÖĞLEN
2dilim çavdar ekmeği
domates
salatalık
3 zeytin

ARA
Sütlü kahve 4 kayısı

AKŞAM
yumurtalı salata
yoğurt
Bugün acayip,saçma bir menü oldu. Birde hasta (adet) oldum. Yorumları merak ediyorum :((

Bence hiç saçma değil aksine güzel bir menü olmuş Hatice ..

Ayy ben üşengeçliğimden kaçamak da yapamam artık :1:
Yalnız bu ceza konusunu takıma bir kural olarak koymayalım isteyen uygulasın böyle kurallar malum problem çıkarabiliyor sonradan, tırstım sanırım :1:

Ayy kıyamam içine oturttuk yiyemedin dimi ?
yok yok, ben sadece kendi aramızda uygulayalım demek istedim. sen , ben ve hatçam :9:
Melek tamam uygulayalım derken bile mantıyı götürmüşsün ne cadısın sen ya :60: :60:
:1: ne edeyim, ahdım vardı :9:
bugün kü menüm

SABAH

ARA
Sütlü kahve

ÖĞLEN
2dilim çavdar ekmeği
domates
salatalık
3 zeytin

ARA
Sütlü kahve 4 kayısı

AKŞAM
yumurtalı salata
yoğurt

afiyet oslun, sacma bi menü değil hatice..

Son düzenleme:

Bence hiç saçma değil aksine güzel bir menü olmuş Hatice ..

valla düzenli değil gibi geldi. gerçi bugün normal birgünde değil yani. sandalyelerim karşımda baktıkça canım sıkılıyor.:(((( $sinirli_bebek.webp$angry%20baby.webp spreyi akşam eşim alınca yapacağım. yemek dahi yapmadım bugün,birde hep süt ağırlıklı olmuş.o yüzden iyi gibi gelmedi bana ama güzel diyorsan öyledir :))) teşekkürler canım

valla düzenli değil gibi geldi. gerçi bugün normal birgünde değil yani. sandalyelerim karşımda baktıkça canım sıkılıyor.:(((( Eki Görüntüle 382933 Eki Görüntüle 382934 spreyi akşam eşim alınca yapacağım. yemek dahi yapmadım bugün,birde hep süt ağırlıklı olmuş.o yüzden iyi gibi gelmedi bana ama güzel diyorsan öyledir :))) teşekkürler canım

protein agırlıklı işte ne güzel :1:

valla düzenli değil gibi geldi. gerçi bugün normal birgünde değil yani. sandalyelerim karşımda baktıkça canım sıkılıyor.:(((( Eki Görüntüle 382933 Eki Görüntüle 382934 spreyi akşam eşim alınca yapacağım. yemek dahi yapmadım bugün,birde hep süt ağırlıklı olmuş.o yüzden iyi gibi gelmedi bana ama güzel diyorsan öyledir :))) teşekkürler canım

Kız korktum senden :1:
Protein ağırlıklı olması çok iyi bir şey.
İnşallah bakalım sprey geçirir ..

eşim gitti , kardeşim geldi bizde kalacak..
boğaz harbi baslayacak gibi duruyor :60:

ay yapmayalım tabi ya...
seninde gözün korktu dimi, kural uygulamak isteyen kaptanlar buraya gelince :60:

ama uygulasanda bizim takım böyle bi terbiyesizlik yapmaz zaten :16:

Tırsmadım desem yalan olur :1:
O yüzden dedim yeter bizim kurallarımız bize, birbirimize girmeyelim :1:
Ben sizin kadar da dayanamazdım heralde biliyorsun fazla nazlıyım ..:17:

Menüm:

Sabah:
2 dilim denge ekmek
Çoban salata
Peynir ve çay

Öğle:
3 - 4 kaşık mantı ( boğazımda kaldı :60: )

Akşam:
Ya bir dilim sucuklu tost
Yada tavuk şiş ve ayran ( kardeşim ne isterse )

2 lt.su + 1 lt. lipton form çay
45 dk. zumba + 200 mekik

Kız korktum senden :1:
Protein ağırlıklı olması çok iyi bir şey.
İnşallah bakalım sprey geçirir ..
korkulcak biri değilim ama sandalyeleri görünce korkulacak biri gibi oluyorum :60:
eşim gitti , kardeşim geldi bizde kalacak..
boğaz harbi baslayacak gibi duruyor :60:

Hayırlı uğurlu olsun Melek :)))

Bu arada yarın ne iyoruz. kabataslak birşey yazalım. etin türünü kafamıza göre değiştiririz.

Son düzenleme:
Menümü yazayım ..

Sabah :

- 1 dukan krep
- 1 domates
- Azıcık peynir

Akşam :

- Balık
- Salata
- 2 tane çiğ köfte

Sıvı :

- Bol su
- Form çay

Afiyet olsun canım. Hala çiğköfte diyosun yaaaa :14:

bugün kü menüm

SABAH

ARA
Sütlü kahve

ÖĞLEN
2dilim çavdar ekmeği
domates
salatalık
3 zeytin

ARA
Sütlü kahve 4 kayısı

AKŞAM
yumurtalı salata
yoğurt

Afiyet olsun canım. Ama akşam aç kalmadın umarım. Çünkü çok az yemişsin. Sana o yüzden saçma geldi. Yemek değilde sanki atıştırmalık gibi duruyor.

Back
X