Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

İyi sporlar haticee ..

Neyse mantı konusunu kapatabiliriz dimi yoksa lavabodan çıkamayacağım :1:
kapatalım bencede :1:
herkese merhabaaaa
hoşgeldin aslııı
benim de bugun kü menüm

sabah
1 dilim cavdar ekmeği
3 dilim sucuk
yumurta
peynir
zeytin
salatalık

öğlen
2 kuru kayısı
1 bardak sütlü nescafe

akşam
3 kaşık pilav
1 tane light ton balıgı
yogurt

spor : 2 saat

ama çok gec saatte yattıgımdan bu aksam bir tane daha sütlü nescafe içerim ben çünkü akşam yemeğini saat 5 30 da yedim pilav yiycem diye :19::19:
afiyet olsun

Hoşgeldin Aslııı ..

Aman o kadar şey yemedim gözünüze 2 tanecik çiğköfte mi batıyorr :1:

O değil de oda arkadaşıma bir şey olmuş hiç bir şey yemiyor o kadar çiğköfte var bitsin diyorum ama ı-ıh ..
kesin diyet yapıyordur :60:
Menüm:

Kahvaltı(10.00)
2 dilim tahıl ekmeği arasına 1 kk lıght beyaz peyir ve birazcık da maydonoz.

Ara(12.00)
1 kupa sütlü neskafe,10 gr bitter

Ara(14.45)
1 yeşil çay, 1 elma

Akşam(18.00)
1 tabak kabak yemeği, yy yoğurt, 1,5 dilim tahıl ekmeği...

2 lt su
1 kupa yeşil çay 1 kupa form çayı...

afiyet olsun betül

Toplam 10 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 8 ziyaretçi)

mutedeyyin, yesilkubbe+

Vaay 8 ziyaretçi...
hangi takımdansınız cicişler :33:

Yok canım istese içerim zaten. Ama gerçekten sen çok içiyorsun. Eskiden görseydin sen benim menüleri. Hilal'e sor bakim nasıl kahve içiyordum. Ama artık canım istemiyor hıh :25:

Yok canım sen isteme çiğköfte. Önce bu hafta şöyle güzel bir kilo ver. Sonra sana ödül olsun çiğköfte. Olur mu?

:1: :1: ben çok seviyorum ya beni tok tutuyor birde o yüzden içiyorum valla yoksa hayatta öğlenleri bir kahveyle geçiştiremem :1:

SELAM ben geldummm
sporum 35 dk yürüyüş+100 mekik+120 twester+150 yan bel. benden bu kadar hastayım çünkünüm :46:

:1: :1: ben çok seviyorum ya beni tok tutuyor birde o yüzden içiyorum valla yoksa hayatta öğlenleri bir kahveyle geçiştiremem :1:

Bahaneci turti, bahaneci turti, bahaneci turti, kahve bağımlısıyım demede :9::9:(Canım sana takılıyorum inşallah alınmıyosundur) :16:

SELAM ben geldummm
sporum 35 dk yürüyüş+100 mekik+120 twester+150 yan bel. benden bu kadar hastayım çünkünüm :46:

Ohhh maşallah. Güzel olmuş sporunda :nazar:

benim de bugun kü menüm

sabah
1 dilim cavdar ekmeği
3 dilim sucuk
yumurta
peynir
zeytin
salatalık

öğlen
2 kuru kayısı
1 bardak sütlü nescafe

akşam
3 kaşık pilav
1 tane light ton balıgı
yogurt

spor : 2 saat

ama çok gec saatte yattıgımdan bu aksam bir tane daha sütlü nescafe içerim ben çünkü akşam yemeğini saat 5 30 da yedim pilav yiycem diye :19::19:
afiyet olsun.
nasılsınız kızlar bende iyiyim çok şükür bu günkü yediklerime bir bakın bakalım
sabah:2dilim ekmek(hep tam buğday yiyorum) biraz tulum peyniri 2 zeytin salatalık
ara saat11 gibi yarım yeşil elma, 1 bardak yeşilçay
öğlen :ebruyla çıktık yemeğe 1 kase domates çorbası tavuk şinitsel salata 1 küçük muz
ikindi :1 maden suyu 2 badem
akşam :5 kaşık kurufasulye boool salata yarım dilim ekmek işten çıktım eve gelir gelmez kızımla dışarıçıktık onu bebek arabasına oturttum 1 saat yürüdüm yeme işini de 6:30 da bitirdim:46::46::46:
afiyet olsuuunnn:))
Menüm:

Kahvaltı(10.00)
2 dilim tahıl ekmeği arasına 1 kk lıght beyaz peyir ve birazcık da maydonoz.

Ara(12.00)
1 kupa sütlü neskafe,10 gr bitter

Ara(14.45)
1 yeşil çay, 1 elma

Akşam(18.00)
1 tabak kabak yemeği, yy yoğurt, 1,5 dilim tahıl ekmeği...

2 lt su
1 kupa yeşil çay 1 kupa form çayı...

yapmayın bunu yaaaa olmuyooo. Mantıdan sonra BİTTER VAKKASI. OFFFF Kİ OF. ARKADAŞLAR MANTININ İÇİNDE HİLAL 'İN DEDİĞİ GİBİ BÖCÜKLER VAR. İŞTE BÖCÜKLERİN EZİLMİŞİ DE BİTTER ÇİKOLATA OLUYOR :60: :60:

Maşallah pek güzel olmuş Hatice ..

TEŞEKKÜRLER CANIM :)))) Size layık olmaya çalışacağım :))))

afiyet olsun.

yapmayın bunu yaaaa olmuyooo. Mantıdan sonra BİTTER VAKKASI. OFFFF Kİ OF. ARKADAŞLAR MANTININ İÇİNDE HİLAL 'İN DEDİĞİ GİBİ BÖCÜKLER VAR. İŞTE BÖCÜKLERİN EZİLMİŞİ DE BİTTER ÇİKOLATA OLUYOR :60: :60:

Bitter için başka benzetme yaparım da hepinizin midesini alt üst etmek istemiyorum :1:

SELAM ben geldummm
maşallah çok güzel olmuş Hatice'cim.:nazar:
afiyet olsun.

Bitter için başka benzetme yaparım da hepinizin midesini alt üst etmek istemiyorum :1:

Ama kızlar yapmayın yaa. Kırk yılın başı bir kerecik yedimdi.

Back
X