Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Aman boşver ciddiyeti :1:

Ben var ya ben oda arkadaşım makarna yaptı da yemedimmmmm ..

Şimdi konuşturma beni yaaaa makarnada neymiş. Benim canım şimdi birsürü şey istiyor ama ben istemiyorum. :60:

Aferin sana kaçamak yapacaksan bile makarnadan daha güzelleri var. Boşver makarnayı.

MENÜM

Sabah

1 kk beyaz peynir
5 tane yeşil zeytin
1 dilim tam buğday ekmeği
1 fincan şekersiz çay

Öğle (Diyet menüsü aldım)

Yarım kase çorba
Azıcık tavuk sote
Azıcık kabak ve yoğurt
1 dilim normal ekmek (Mecburen yedim kepek ekmek yoktu, yemeklerde tek doyamayacağım kadar azdı)

Akşam

1 tabak pırasa yemeği
2 dilim tam buğday ekmeği

Bol su (Yeşil çayım bitti üşeniyorum markete gitmeye :9:)

MENÜM

Sabah

1 kk beyaz peynir
5 tane yeşil zeytin
1 fincan şekersiz çay

Yarım kase çorba
Azıcık tavuk sote
Azıcık kabak ve yoğurt
1 dilim normal ekmek (Mecburen yedim kepek ekmek yoktu, yemeklerde tek doyamayacağım kadar azdı)

Akşam

1 tabak pırasa yemeği

afiyt olsun, bende akşama köfte yicektim ama buzlukta kıymam yokmuş :9:

Şimdi konuşturma beni yaaaa makarnada neymiş. Benim canım şimdi birsürü şey istiyor ama ben istemiyorum. :60:

Aferin sana kaçamak yapacaksan bile makarnadan daha güzelleri var. Boşver makarnayı.

Yok kız en kralı gelse de dönüp bakmam :1:

MENÜM

Sabah

1 kk beyaz peynir
5 tane yeşil zeytin
1 fincan şekersiz çay

Yarım kase çorba
Azıcık tavuk sote
Azıcık kabak ve yoğurt

Akşam

1 tabak pırasa yemeği

Afiyet olsun canım.
Normal ekmekle kepek ekmek arasında çok büyük bir fark var mı?

Afiyet olsun canım.

Evet canım yaaaa ben diyete başladığım günden itibaren ilk defa normal beyaz ekmek yedim. Karataydan biliyor olman gerekiyor. Beyaz ekmek çok tehlikeliymiş. Direkt olarak kan şekerinin yükselmesini sağlıyor. Benim bildiğim böyle. Ben yavaş yavaş evdekilerede yedirmemeye çalışıyorum.

afiyt olsun, bende akşama köfte yicektim ama buzlukta kıymam yokmuş :9:

Teşekkürler canım. Eeee peki ne yiyeceksin?

Evet canım yaaaa ben diyete başladığım günden itibaren ilk defa normal beyaz ekmek yedim. Karataydan biliyor olman gerekiyor. Beyaz ekmek çok tehlikeliymiş. Direkt olarak kan şekerinin yükselmesini sağlıyor. Benim bildiğim böyle. Ben yavaş yavaş evdekilerede yedirmemeye çalışıyorum.

Karatay da beyaz ekmek kepek ekmeği yok Ebru'cum hiç birisi yenilmiyor.
Geçen benim de canım çok istedi de beyaz ekmek.
Normalde pek sevmezdim ama arada oluyor demek ki.

Afiyet olsun canım.
kalori acısından fark yok ama kepek ekmek daha saglıklı

ıspanak dogramıstım sabahtan,onu yaptım :1:
yanınada corba işte

Karatay da beyaz ekmek kepek ekmeği yok Ebru'cum hiç birisi yenilmiyor.
Geçen benim de canım çok istedi de beyaz ekmek.
Normalde pek sevmezdim ama arada oluyor demek ki.

Yaaa ama o Canan hoca'dan dinlemiştim beyaz ekmeği. Şu doktorumdaki programda. Yenmesi gerekenler kepek ekmek, çavdar ekmeği, tam buğday ekmeği gibi ekmekler. Beyaz ekmek tamamen öğültüldüğü için zararlıymış. Sonuç olarak yenmemesi gerekiyor. 1 dilim beyaz ekmek eşittir aynı büyüklükte kesme şeker diyede bir benzetme yapmışlardı.

yanınada corba işte

Tamam o zaman ..

Yaaa ama o Canan hoca'dan dinlemiştim beyaz ekmeği. Şu doktorumdaki programda. Yenmesi gerekenler kepek ekmek, çavdar ekmeği, tam buğday ekmeği gibi ekmekler. Beyaz ekmek tamamen öğültüldüğü için zararlıymış. Sonuç olarak yenmemesi gerekiyor. 1 dilim beyaz ekmek eşittir aynı büyüklükte kesme şeker diyede bir benzetme yapmışlardı.

Ne zamandır tekip etmiyorum ama belki kötünün iyisi demiştir o zaman Canan hoca.
Normalde kesinlikle ekmek yemeyin diyordu çünkü.
Makarna pilav vs içinde aynı şeyi diyor şeker yiyorsunuz diyordu.

yanınada corba işte

Afiyet olsun o zaman canım. Saat 19:00 oldu daha yemedin mi akşam yemeğini. Geç kalma bence.

Tamam o zaman ..

Ne zamandır tekip etmiyorum ama belki kötünün iyisi demiştir o zaman Canan hoca.
Normalde kesinlikle ekmek yemeyin diyordu çünkü.
Makarna pilav vs içinde aynı şeyi diyor şeker yiyorsunuz diyordu.

Zaten üç kişiydiler. Yanlarında başka bir hoca daha vardı. Çok yaşlıydı. Tekrar izlerim bir ara o zaman yazarım yeniden.

çorba birazdan olur, yicem hemen :1:

gecen öğünlerimin arası az diyordunuz, ahada 4 saat oldu :60:

Uyuz seni biz sabah erken kalk dedik sana. Erken kalkarsan otomatik olarak öğünlerinin arası açılır. Geç kalktığın zamanda iki ana bir ara öğün yaparsın. Senin öğün araların azdı o yüzden söyledik.

Hadi ye biran öncede geç kalma. Haftaya seni 67 görmek istiyoruz.

Zaten üç kişiydiler. Yanlarında başka bir hoca daha vardı. Çok yaşlıydı. Tekrar izlerim bir ara o zaman yazarım yeniden.

Tamam Ebru'cum ..

çorba birazdan olur, yicem hemen :1:

gecen öğünlerimin arası az diyordunuz, ahada 4 saat oldu :60:

Kız sabahı erkene çek diyoruz akşamı geçe bırakma.
Bu arada kilonu bu öğünler de etkiliyor olabilir araları kısa ve dolu oluyor genelde öğünler öğlen yapıyorsun zaten kahvaltıyı etkili olabilir bence.

Tamam Ebru'cum ..

Bu arada kilonu bu öğünler de etkiliyor olabilir araları kısa ve dolu oluyor genelde öğünler öğlen yapıyorsun zaten kahvaltıyı etkili olabilir bence.

Bu konuda bende sana katılıyorum. Az önce bunu söylemek istemiştim :9:

aman ben bu ekmek mevzuna yorum yapmayaım zira bizim takımda olay ekmek yüzünden çıkmıştı:9:

benim menüm

sabah
2 dilim ekmekten tost
roka

öğlen
2 kase tarhana çorbası
roka

akşam
1 avuç patlamış mısır
3 tane petibör bisküvi

Uyuz seni biz sabah erken kalk dedik sana. Erken kalkarsan otomatik olarak öğünlerinin arası açılır. Geç kalktığın zamanda iki ana bir ara öğün yaparsın. Senin öğün araların azdı o yüzden söyledik.

Hadi ye biran öncede geç kalma. Haftaya seni 67 görmek istiyoruz.

Tamam Ebru'cum ..

üff cadılar, bi yemek keyfim var karısmayın uleeeyn :60:

şaka bi yana , haklısınız.
o zaman şöyle yapsam... 10 da kahvaltı, 3 te öğle, 7 de akşam.. yine mi cok oldu :9:

Back
X