Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Gelememesine üzülemeden bu çıktı ama ..
Off ya çok özenmiştim..

Haklısın canım da ne denir? birde onu düşün o da seninle aynı durumda :(( birde üstüne Suriye görevi var. sen morelini yüksek tutup ona morel vermelisin.üzülme.Allah izin verirse en yakın sürede bir araya gelirsiniz inşallah. ÜZME KENDİNİ.

yine ne oldu dicektim ki...

:50: ayy neden oraya gönderiyorlar ki :44:
karısık oldugu içinmi.. ya bu cocugun askerliği ne zaman bitecek ...

CAnım burada çok ayrılntısını yazmak istemiyorum tsk'nın dışına çıktı mı bilgiler bilmiyorum çünkü daha önce internette okunabildiğini duymuştum bilmemesi gereken kişiler tarafından.
Melek askeri personel ki hiç bitmeyecek ..

Haklısın canım da ne denir? birde onu düşün o da seninle aynı durumda :(( birde üstüne Suriye görevi var. sen morelini yüksek tutup ona morel vermelisin.üzülme.Allah izin verirse en yakın sürede bir araya gelirsiniz inşallah. ÜZME KENDİNİ.

İnşallah canım hemen gitmiyor zaten önce başka bir kaç şehire gidecek yapılacak şeyler var.
Ama haklısın sesim kötü olunca üzüldü.

CAnım burada çok ayrılntısını yazmak istemiyorum tsk'nın dışına çıktı mı bilgiler bilmiyorum çünkü daha önce internette okunabildiğini duymuştum bilmemesi gereken kişiler tarafından.
Melek askeri personel ki hiç bitmeyecek ..

İnşallah canım hemen gitmiyor zaten önce başka bir kaç şehire gidecek yapılacak şeyler var.
Ama haklısın sesim kötü olunca üzüldü.

işi bu yani...
ya üzülme, inş. başka zaman nasip kısmet olur.
ama ne desem boş TABİ..

Geçmişe genel bir göz attım kızlar ..

Ebru çok şaşırttı beni, kız yokluğumda kendini yemeğe mi versin hemen ..
Afiyet şeker olsun ..

Sonra oylama yapılmış.
Çok mantıklı güzel, yalnız ceza olayının kendi takımımız içinde kalmasından yanayım.
Dışarı yansıtmayalım derim.

Melek ; AzraSıla'yı sormuşsun ben de şimdi mesaj attım.
Paylaşım olmadan tabiki takımda kalması mümkün değil.
Cevap verirse ona göre hareket ederiz.

Afiyet şeker olsun ..

Sonra oylama yapılmış.
Çok mantıklı güzel, yalnız ceza olayının kendi takımımız içinde kalmasından yanayım.

ya cezayı bende dışa yansıtmayalım dicektim, sen benim msjı kast ediyorsun sanırım :1:

yani 1. olanı paylasıma yazalım falan demiştim...

Canım çok özledim ama gelmesin diyorum o da sorun değil de işte başka korkular var içimde ..

anlıyorum.. zaten bende msjını görünce bişeyim degil ama içimden bi "suriyemi" sorusu gecti..
inş. bişi olmaz,dua et bol bol

afiyet olsun, ne güzel protein agırlıklı olmuş...

gönül en azından her ögünde protein olsun diyorum..
evde oldugum sürece buna dikkat etmeye calısacagım...

neden ki? sebze karbonhidart grubunda mı :44:
bence bi sakıncası yok...

yiyebilrisn çok güzel olur canım karbonhidrat yok içinde

Meyve sebzelerinde karbonhidrat degeri varya, proteinle birlikte alinca sikinti olur mu die o acidan dusundum ..
Dukanda mesela evreler var bi donem sebze olmadan sirf protein aliyorlar, onun gibi mesela ..

üff yemek yapıyorum :1:

oruçluyum bugün... karnım cok acıktı...:56:

Allah kabu etsin muticim ..

Çok kötüyüm :14:
Sevdiceğimi Suriye'ye gönderiyorlar gelemedi yani ..

:5::5::5: Uzuldum snn adina canim ya, kendini gelecek diye hazirlamistin ..
Suriye olayida moral bozucu olmus, kendini toplamaya calis sevdiceginde uzuluyordr sn uzulunce daha bir uzulur,
hakkinizda hayirlisi olsun ins tez zamanda kawusursnuz ..

Son düzenleme:

ya cezayı bende dışa yansıtmayalım dicektim, sen benim msjı kast ediyorsun sanırım :1:

yani 1. olanı paylasıma yazalım falan demiştim...

anlıyorum.. zaten bende msjını görünce bişeyim degil ama içimden bi "suriyemi" sorusu gecti..
inş. bişi olmaz,dua et bol bol

Aynen onun için demiştim tamam o zaman Melek'cim ..

Aynen öyle yapacağım bol bol dua edeceğim orada bir de telefon çekmezse sevdiceğim çok kötü olur eminim ..

:5::5::5: Uzuldum snn adina canim ya, kendini gelecek diye hazirlamistin ..
Suriye olayida moral bozucu olmus, kendini toplamaya calis sevdiceginde uzuluyordr sn uzulunce daha bir uzulur,
hakkinizda hayirlisi olsun ins tez zamanda kawusursnuz ..

Haklısın canım konuşurken fark ettim de şimdi o bana belli etmemeye çalışıyor gerginliğini ama hissediyorum.
Ben surat asmayacağım artık ..

Menümü yazayım ..

Sabah :

- 4-5 tane kornişon turşu ( Uyandığımda resmen aşermiştim :1:)
- 3 dilim ananas

Akşam :

- Balık

Sıvı :

- Bol su
- 3 fincan bitki çayı

YUKSEK PROTEIN ICEREN DIYETLER

Yüksek protein içeren diyetler kilo vermek için başvurulan en popüler yöntemlerden biri haline geldi. Protein yağ ve karbonhidrata nazaran daha fazla süre tok durmanızı sağlar. Son birkaç yıldır yağ ve protein bakımından zengin olan çeşitli rejimler uzmanlar tarafından önerilmektedir. Bu tür rejimde ekseri kimsenin iştahı gayet iyi bir biçimde tatmin olmaktadır. Bir tokluk ve fazla yemiş olma hissi duyulur. Mide kazınması gibi bir his duyulmaz. Zaten çoğu zaman bu mide kazınması dediğimiz olay kişinin midesinde değil tamamen zihnindedir. Kişi duygusal olarak midesinin kazındığını hisseder.

Araştırmalardan Elde Edilen Sonuçlar

Yapılan bir araştırmada katılımcılar diyetlerinden yüksek protein içeren besinler tükettiklerinde daha tok hissettiklerini belirttiler. Uzmanlara göre fazla protein tüketmek tokluk hormonu üretiminin artmasını sağlıyor.

Yüksek yağ, yüksek protein rejimlerinde şeker, nişasta, selüloz gibi karbonhidratları ekarte eder ve bunun sonucunda vücudunuzda depolanmış yağları kullanırsınız. Karbonhidratlara, şekere, tuza, meyvelere, hububatlı yiyeceklere, ekmeğe, pirince, patatese, alkole el sürmeyin.

Ne Kadarına İhtiyacınız Var?

Çeşitli bedensel fonksiyonlar için hayatımızın her anında proteine ihtiyacımız var. Kas ve kemik dahil tüm hücrelerin ana bileşenidir. Vücudu korumak ve enfeksiyonlara karşı savaşmak için gereklidir. Ayrıca büyümeye ve gelişmeye de yardımcı olur.

Sağlıklı yetişkinler için protein alımı oldukça önemlidir. Örneğin; günde 45/218 gram protein tüketmeniz sağlığınız açısından önemlidir. Bununla birlikte erkekler için 56 gram, kadınlar için 46 gram tavsiye edilir. Amerikalıların çoğu bu konuda problem yaşamaz ama kalorilerinin %35 ini oluşturacak yeterli proteini almak için mücadele ederler.

Bu kadar protein tüketmek mümkün mü? Böbrek hastalığınız yoksa yüksek protein alınımı tehlike oluşturmaz.

İstenilen kiloya ulaşmak için uzmanlar günde 120 gram protein alımını tavsiye ediyorlar. Protein alımını artırmak istiyorsanız, protein miktarını aşamalı olarak artırmalısınız.

Diyet yaparken çok fazla miktar protein almadan önce doktorunuza danışın.

İştahınızı Kontrol Altına Alın

Teorik olarak kilo vermek oldukça basittir. Sadece daha az yiyin ve daha çok spor yapın. Tabi ki bu söylediğimizi uygulamak biraz karmaşık olabilir. Doğru besinleri içeren bir diyet bulmak bireysel bir süreçtir.

Kendinizi her zaman aç hissediyorsanız daha az kalori almak büyük bir meydan okuma olacaktır.

İştahınızı daha iyi kontrol etmek için günlük yiyeceğinizi küçük porsiyonlara bölün ve gün içerisinde daha az ancak daha sıkı yiyin.

Araştırmalar günde 4 ya da 5 öğün yemenin iştahı kontrol etmede önemli rol oynadığını gösteriyor. Tavsiye edilen çizgide kaldığınız sürece diyetinize protein eklemeyi deneyebilirsiniz.

Protein Depolamanın 8 Yolu

Diyetinize daha fazla protein katmak istiyorsanız bu 8 basit yolu deneyin:

Spor Salonuna giderken yanınızda yoğurt götürün.
Kahvaltıda su yerine süt için.
Yağsız Mozarella peyniri yiyin.
Mısır gevreğinizi sütle yiyin.
Kahvaltıda füme somon ya da yeni yağsız sosları deneyin.
Kahvaltıda iyi pişmiş bir yumurta yiyin.
Bonfile et tercih edin.
Öğünlerde hafif atıştırmalıklar tüketin.

Son düzenleme:

Afiyet olsun kuzum ..

Saol Gönül'cüm ..

YUKSEK PROTEIN ICEREN DIYETLER

Yüksek protein içeren diyetler kilo vermek için başvurulan en popüler yöntemlerden biri haline geldi. Protein yağ ve karbonhidrata nazaran daha fazla süre tok durmanızı sağlar. Son birkaç yıldır yağ ve protein bakımından zengin olan çeşitli rejimler uzmanlar tarafından önerilmektedir. Bu tür rejimde ekseri kimsenin iştahı gayet iyi bir biçimde tatmin olmaktadır. Bir tokluk ve fazla yemiş olma hissi duyulur. Mide kazınması gibi bir his duyulmaz. Zaten çoğu zaman bu mide kazınması dediğimiz olay kişinin midesinde değil tamamen zihnindedir. Kişi duygusal olarak midesinin kazındığını hisseder.

Araştırmalardan Elde Edilen Sonuçlar

Yapılan bir araştırmada katılımcılar diyetlerinden yüksek protein içeren besinler tükettiklerinde daha tok hissettiklerini belirttiler. Uzmanlara göre fazla protein tüketmek tokluk hormonu üretiminin artmasını sağlıyor.

Yüksek yağ, yüksek protein rejimlerinde şeker, nişasta, selüloz gibi karbonhidratları ekarte eder ve bunun sonucunda vücudunuzda depolanmış yağları kullanırsınız. Karbonhidratlara, şekere, tuza, meyvelere, hububatlı yiyeceklere, ekmeğe, pirince, patatese, alkole el sürmeyin.

Ne Kadarına İhtiyacınız Var?

Çeşitli bedensel fonksiyonlar için hayatımızın her anında proteine ihtiyacımız var. Kas ve kemik dahil tüm hücrelerin ana bileşenidir. Vücudu korumak ve enfeksiyonlara karşı savaşmak için gereklidir. Ayrıca büyümeye ve gelişmeye de yardımcı olur.

Sağlıklı yetişkinler için protein alımı oldukça önemlidir. Örneğin; günde 45/218 gram protein tüketmeniz sağlığınız açısından önemlidir. Bununla birlikte erkekler için 56 gram, kadınlar için 46 gram tavsiye edilir. Amerikalıların çoğu bu konuda problem yaşamaz ama kalorilerinin %35 ini oluşturacak yeterli proteini almak için mücadele ederler.

Bu kadar protein tüketmek mümkün mü? Böbrek hastalığınız yoksa yüksek protein alınımı tehlike oluşturmaz.

İstenilen kiloya ulaşmak için uzmanlar günde 120 gram protein alımını tavsiye ediyorlar. Protein alımını artırmak istiyorsanız, protein miktarını aşamalı olarak artırmalısınız.

Diyet yaparken çok fazla miktar protein almadan önce doktorunuza danışın.

İştahınızı Kontrol Altına Alın

Teorik olarak kilo vermek oldukça basittir. Sadece daha az yiyin ve daha çok spor yapın. Tabi ki bu söylediğimizi uygulamak biraz karmaşık olabilir. Doğru besinleri içeren bir diyet bulmak bireysel bir süreçtir.

Kendinizi her zaman aç hissediyorsanız daha az kalori almak büyük bir meydan okuma olacaktır.

İştahınızı daha iyi kontrol etmek için günlük yiyeceğinizi küçük porsiyonlara bölün ve gün içerisinde daha az ancak daha sıkı yiyin.

Araştırmalar günde 4 ya da 5 öğün yemenin iştahı kontrol etmede önemli rol oynadığını gösteriyor. Tavsiye edilen çizgide kaldığınız sürece diyetinize protein eklemeyi deneyebilirsiniz.

Protein Depolamanın 8 Yolu

Diyetinize daha fazla protein katmak istiyorsanız bu 8 basit yolu deneyin:

Spor Salonuna giderken yanınızda yoğurt götürün.
Kahvaltıda su yerine süt için.
Yağsız Mozarella peyniri yiyin.
Mısır gevreğinizi sütle yiyin.
Kahvaltıda füme somon ya da yeni yağsız sosları deneyin.
Kahvaltıda iyi pişmiş bir yumurta yiyin.
Bonfile et tercih edin.
Öğünlerde hafif atıştırmalıklar tüketin.

Teşekkür ederiz ..
Ben de artık protein ağırlıklı beslenmeyi düşünüyorum.

afiyet olsun..
bizim ezanada 2 saat kaldı.. acayip acıktım :9:

Az kalmış Melek ne yiyeceksin akşam *

Kizlar smdi kactim ben aksam elmeye caliscam :54:

Görüşürüzz ..

üff yemek yapıyorum :1:

oruçluyum bugün... karnım cok acıktı...:56:

Allah kabul etsin canım.

Hoşgeldin canım benim. Bende kendimi senin yokluğuna alıştırmaya çalışıyordum. :16:

Çok kötüyüm :14:
Sevdiceğimi Suriye'ye gönderiyorlar gelemedi yani ..

Canım benim yaaaaa. Umarım herşel biran önce düzelirde kavuşursun sevdiceğine.

Afiyet şeker olsun ..

Sonra oylama yapılmış.

Çok kötü oldum senin yokluğunda. Birden kendimi burger kingte buldum :9:

Ama bu bana ders oldu. Dün midem bulandı durdu. Yani yemesemde olurmuş.
Menümü yazayım ..

Sabah :

- 4-5 tane kornişon turşu ( Uyandığımda resmen aşermiştim :1:)
- 3 dilim ananas

Akşam :

- Balık

Sıvı :

- Bol su
- 3 fincan bitki çayı

Afiyet olsun canım güzel olmuş menün.

Hoşgeldin canım benim. Bende kendimi senin yokluğuna alıştırmaya çalışıyordum. :16:

Canım benim yaaaaa. Umarım herşel biran önce düzelirde kavuşursun sevdiceğine.

Çok kötü oldum senin yokluğunda. Birden kendimi burger kingte buldum :9:

Ama bu bana ders oldu. Dün midem bulandı durdu. Yani yemesemde olurmuş.

Afiyet olsun canım güzel olmuş menün.

Uzun süre burdayımdır heralde Ebru'cum son anda bir şey çıkmazsa.

Gerçekten rahatsız ediyor insanı ben de yedikten sonra işkence çekiyor ama dayanamıyordum yine de.
Artık çok iyiyim çok şükür.
Bundan sonra duraklama ve kaçamaklar yok ..
MAyıs ayında ben 55 olurum artık ..

Uzun süre burdayımdır heralde Ebru'cum son anda bir şey çıkmazsa.

Gerçekten rahatsız ediyor insanı ben de yedikten sonra işkence çekiyor ama dayanamıyordum yine de.
Artık çok iyiyim çok şükür.
Bundan sonra duraklama ve kaçamaklar yok ..
MAyıs ayında ben 55 olurum artık ..

İnşallah canım bende biran önce bitsin istiyorum şu diyet meselesi. Gerçekten sıkıcı bir olay. İnşallah biran önce hedeflerimize ulaşırız. Bundan sonra bende kaçamak yok zaten.

İnşallah canım bende biran önce bitsin istiyorum şu diyet meselesi. Gerçekten sıkıcı bir olay. İnşallah biran önce hedeflerimize ulaşırız. Bundan sonra bende kaçamak yok zaten.

Üzülüyorum Ebru'cum şu an boş boş geçen 1 ileri 2 geri zamanlarıma ama kendimi çok güzel topladım çok şükür.
Artık çok güzel olacak ..

Back
X