Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

afiyet olsun hatice..

inş. biz kazanacgız :41:

yok kız 540 yazıyordu :9:

baktım ,oğluma verirken... çok yogun bi kako tadı var.. bitter gibi...

sagol hilal

unut unut, duraklamayı bişi olmayacak... :1:

üff kahvede sekersiz nasıl içilir mujgan :9:

bende icemem ama sütle pistigi icin güzel gidiyo :)

Melek'cim ender saraç ın hareketlerini seyrettim. Çok dikkatli yapılması gereken hareketler. Dikkatli yapılmazsa tehlikeli olabilir ve bana ağır geldi. Özellikle boyuna ve bele dikkat etmek gerekiyor allah göstermesin kötü sonuçlara yol açabilir. Ben yapmaktan vazgeçtim.

20 dk zumba yaptım başlangıç için idare eder diye düşünüyorum. Yarın biraz daha artırırım. Yanına yürüyüşte eklersem daha iyi olacak inşallah. Birazdan da mekik çekmeyi düşünüyorum.

Melek'cim ender saraç ın hareketlerini seyrettim. Çok dikkatli yapılması gereken hareketler. Dikkatli yapılmazsa tehlikeli olabilir ve bana ağır geldi. Özellikle boyuna ve bele dikkat etmek gerekiyor allah göstermesin kötü sonuçlara yol açabilir. Ben yapmaktan vazgeçtim.

20 dk zumba yaptım başlangıç için idare eder diye düşünüyorum. Yarın biraz daha artırırım. Yanına yürüyüşte eklersem daha iyi olacak inşallah. Birazdan da mekik çekmeyi düşünüyorum.

Süpersin Ebru'cum başladın demek spora artık ..

Olmaz olmaz değil mi aman neyse dediğim gibi çok önemli değil zaten benim için.
Dediğim gibi bundan sonra boşlamam ..
inş. boşlamak yok...
Yarın ki mesajlar bana atılıyor ama. Sanırım bugün ki mesajlarımı kastettin Melek'cim.
evet bugünü demiştim ebru...
bende icemem ama sütle pistigi icin güzel gidiyo :)
anladım ben onu :1:

ya yapılmasını bildikten sonra sorun yok..
ben cok zorlanmadım acıkcası... sadece yanma falan oldu bacaklarımda..

yararlı olabilir.. zaten zumbanın içinde yaptıgım hareketler hemen hemen...

sende spora basladın ya sonunda :1:
kurban kesmemiz lazım :9:

Kızlar benim tablom daha boş. ben bi geriye kalanların bir kısmını yapıp geleyim :8: :8:
[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]MEKİK [/TD]
[TD]TWESTER [/TD]
[TD]YAN BEL[/TD]
[TD]YÜRÜYÜŞ[/TD]
[TD]KOLLAR İÇİN DAMBIL[/TD]
[TD]SU [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]SALI[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]70 dk[/TD]
[TD][/TD]
[TD]3lt (1lt karbonatlı)[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

BU zamandan sonra çok takmam zaten aklıma Gülçin takılırsa beklerim ben onu vereceğim eminim.
karar herseyi bitiriyor hilal
bisey paylaşacağım sizinle
yan odaya geçeceksiniz diyo doktor ama hemen
-nasılsa gecerim diye erteleye bilirsiniz
-fakat yan odada yangın çıkmış içerde küçük bir çocuk var desem
hemen kapıyı kırıp içeri girersiniz diyor
--kararlarınızda işte böyle olmalı kesinlikle o kapıdan içeri girmeliyim ancak o zaman o küçük çocuğu kurtarabilirim demelisiniz ve bu şekilde içimdeki o kararı başarmalıyım demeliymişiz

Kızlar benim tablom daha boş. ben bi geriye kalanların bir kısmını yapıp geleyim :8: :8:
[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]MEKİK [/TD]
[TD]TWESTER [/TD]
[TD]YAN BEL[/TD]
[TD]YÜRÜYÜŞ[/TD]
[TD]KOLLAR İÇİN DAMBIL[/TD]
[TD]SU [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]SALI[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]70 dk[/TD]
[TD][/TD]
[TD]3lt (1lt karbonatlı)[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Yürüyüşün çok güzel devamını da yaparsın şimdi Hatice ..

karar herseyi bitiriyor hilal
bisey paylaşacağım sizinle
yan odaya geçeceksiniz diyo doktor ama hemen
-nasılsa gecerim diye erteleye bilirsiniz
-fakat yan odada yangın çıkmış içerde küçük bir çocuk var desem
hemen kapıyı kırıp içeri girersiniz diyor
--kararlarınızda işte böyle olmalı kesinlikle o kapıdan içeri girmeliyim ancak o zaman o küçük çocuğu kurtarabilirim demelisiniz ve bu şekilde içimdeki o kararı başarmalıyım demeliymişiz

Ne kadar doğru ve motive edici bir cümle çok beğendim Gülçin.
Ben o kararı verdim.
Düşün geçen Ebru ödül olsun yiyebilirsin dedi ve ben yok yemeyeceğim dedim.
Oysa tam tersi olurdu hep.
BU sefer çok inanıyorum kendime .
Dedim zaten haziranın mayısın sonu haziranın başına kadar bu iş olmazsa takımdan ayrılacağım.
BU da ayrı bir motive olur benim için.

Süpersin Ebru'cum başladın demek spora artık ..

inş. boşlamak yok...

evet bugünü demiştim ebru...

anladım ben onu :1:

ya yapılmasını bildikten sonra sorun yok..
ben cok zorlanmadım acıkcası... sadece yanma falan oldu bacaklarımda..

yararlı olabilir.. zaten zumbanın içinde yaptıgım hareketler hemen hemen...

sende spora basladın ya sonunda :1:
kurban kesmemiz lazım :9:

EEeeeee artık başlamam lazımdı ama akıllılık ettiğimi düşünüyorum ben bukadar süre yapmadığım için. Spor yapmadım ama hayatımı eskisinden daha hareketli bir hale getirdim. Gün içinde daha hareketli olmaya çalışıyorum ki zayıflamamı kolaylaştırayım. Son bir haftadır düşünüyorum spor yapmayı çünkü artık sıkılaşmam lazım. İlerleyen günlerde dahada artacak inşallah.

kızlar herkesler uyudu evde bende uyukluyorum yatacağım artık sabah 6 da kalkacağım artık herkese iyi geceler

Ben o kararı verdim.
Dedim zaten haziranın mayısın sonu haziranın başına kadar bu iş olmazsa takımdan ayrılacağım.
darisi basima ins

EEeeeee artık başlamam lazımdı ama akıllılık ettiğimi düşünüyorum ben bukadar süre yapmadığım için. Spor yapmadım ama hayatımı eskisinden daha hareketli bir hale getirdim. Gün içinde daha hareketli olmaya çalışıyorum ki zayıflamamı kolaylaştırayım. Son bir haftadır düşünüyorum spor yapmayı çünkü artık sıkılaşmam lazım. İlerleyen günlerde dahada artacak inşallah.

Bence de Ebru, diyetin ilk başında bir süre spor yapmamak iyi sonra kilo yavaşlama ihtimaline karşı başlamak bana da mantıklı geliyor.

kızlar herkesler uyudu evde bende uyukluyorum yatacağım artık sabah 6 da kalkacağım artık herkese iyi geceler

İyi geceler Gülçin ..

darisi basima ins

İnşallah mumu.
Olur ya yeter ki onu kafanda bitir.
Beni görecektim bir kaç hafta önce ne kaçamaklar yapardım.
Gece yarısı mantı mı dersin yoksa burgerler mi ..
Şimdi odada pişiyor mantı vs de yemiyorum.

Ben o kararı verdim.
süpersin hilal bende birçok seyde karar verdim diyette bunun içinde inşallah hersey güzel olacak hepimiz için ve çok mutlu olacağız

ebru ne güzel kilo vermissin masallah:nazar::nazar:
sporda tam zamanında olmuş

İyi geceler Gülçin'cim. Yarından itibaren eski Gülçin'i yeniden istiyoruz ona göre.

merhaba arkadaş evet vede malesef asker eşiyim bende sende mi
ismim gülçin bu arada

evet canım bende asker eşiyim.malesef zor,çok yıpratıcı asker eşi olmak hatta asker eşi olmak demek = yalnızlık demek birazda.aynı şehirdeyiz ama hafta da 2 gün geliyor eve sadece. yarın gelecek ben uğrayamam yarın kızlar

Bence de Ebru, diyetin ilk başında bir süre spor yapmamak iyi sonra kilo yavaşlama ihtimaline karşı başlamak bana da mantıklı geliyor.

İyi geceler Gülçin ..

İnşallah mumu.
Olur ya yeter ki onu kafanda bitir.
Beni görecektim bir kaç hafta önce ne kaçamaklar yapardım.
Gece yarısı mantı mı dersin yoksa burgerler mi ..
Şimdi odada pişiyor mantı vs de yemiyorum.
beyinde bitirdim dedikleri seyi yasiyosun demkki banada ugrasa ne güzel olur :)

süpersin hilal bende birçok seyde karar verdim diyette bunun içinde inşallah hersey güzel olacak hepimiz için ve çok mutlu olacağız

Teşekkürler Gülçin'cim. Sen gittiğinde kaç kiloydum hatırlamıyorum canım yaaaa. Sen hatırlıyor musun? Ama maşallah güzel verdim. İnşallah devamıda gelir.

Kızlar,sopa hareketini yaparken oğlumun tepkisi şöyle oldu:

" anne dur dur ! anne duur ! sakin ol azıcık" :60:

cocuk sopayla hiç görmedigi için.. :9:

Olacak Gülçin sen hiç merak etme.
Ama bu sefer bir süre sıkı sonra kaçamakçı Gülçin olmasın Lütfen ..

beyinde bitirdim dedikleri seyi yasiyosun demkki banada ugrasa ne güzel olur :)

Düşünsene bir 36-38 beden pantolonların içindesin.
Ne giyersen giy hiç bir fazlalığın çıkmıyor.
Aaa sen çocuk mu doğurdun diye sana şaşırıyorlar.
Vazgeçmen gereken ne ?
Yıllarca tadını bildiğin ve vücuduna zarar veren yiyecekler.

Back
X