Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

iyi geceler canlarım yarın nöbetçiyim pazartesi evdeyim izinliyim yarın iş yerinde frsat bulursam yazarım öptüm

Afiyet olsun canım güzel olmuş menün.

İnşallah canım darısı senin başına

Teşekkürler canım. Haklısın rakibeciğim farkt attım sana.. Senin hızlanman gerekiyor bu hafta.

Afiyet olsun diyeceğim ama sen yarışımızı unuttun galiba. Kaçamak yok lütfen :4:

Nihayet geldin canım yaaa. Merakta bıraktın bizi. Şükür bişey yokmuş.

Elimden geleni yapmaya caliscam bu hafta, ins guzel sonuc alirim :31:

benide mahveden aksamlari televizyon karsisindaki aburcuburlar :(

en iyisini yapiyosun canim..

Ayni dert bbendede vardi calistigim donemlerde evde cogu zaman yemek olmazdi surekli disardan fast food
yemeler hafta sonlari tv pc keyfi yaninda ivir zivir cips envaye cesit cikolatalar kekler kisirlar pogacalar sonuc bu iste ...

bugünkü menüm

sabah
1 muz
bir bardak süt
bir avuc badem findik
bir parca peynir

ögle
cig köfte

aksam
bir bardak ayran
badem ve findik

Afiyet olsun ...

evet bir ara bende sarmıştım her sabah izliyordum ama dayanılacak gibi değil onun yaptırdıgı hareketler tamam sporu cok uzun zamandır yapıyorsan kasların güçlüyse ok ama yeni baslayan insan ölür yaa

tebrik ederim cnmmmmmmmmmmm :21::21:

sinirleri öldürmesi için kanal yapması lazım zatüü tadlumm bari daha fazla agrımasa :47::47: uyuz oluyorum işini düzgün yapmayan doktorlara :47::47: insan saglıgı sonucta

Anam o agzima igneyi yaparken deli oldum ne igrenc bi agriydi :18:

benim de bugünkü menüm

sabah
2 dilim kepek ekmegi
peynir
1 yumurta

öğlen
tavuk haslama
salataa
yogurt

akşam
sütlü nescafe
fındık

spor 2,5 saat

Menulerin tam nazarlik turtam masallah sana :nazar:

menüm
2 dilim kepek ekmek
haşlanmış yumurta
domates,salatalık,
biraz maydonoz
öğlen
yayla çorbası
2 dilim kepek ekmek
salata
akşam
menemen
1dilim kepek ekmek
yoğurt
su 2litreyi geçmiştir

Afiyet olsun elif ...

kızlar çok yorgunum gün boyu ev işleri soba falanla uğraştım.
akşamda balkon, ön camlar ve 3 halı yıkadım.
herkese iyi geceler.

iyi geceler ...

iyi geceler kızlar bugün hiç giremedim, temizlikte yapmadım ne ütü ne çamaşırrr ohhh paso gezdim sefam olsun,:46:

Ohhh ohh en iyisini yapmissin ..

menüm
sabah 1 yumurta 1 dilim ekmek peynir
öğle dürüm çiğ köfte 1 ayran kaçgündür canım istiyordu
akşam balık salata ara öğün öğlen bir çıktım dışarı 6 da girdim eve akşam da gezmedeydik su da 2lt içmişimdir

Cig kofteyi ben cok severim, afiyet olsun ..

İyi geceler kızlar ..

Iyi geceler ..

kızlar sizleri çok ihmal ettim sağlık problemlerim oluyo 2 gün önce sol kürek kemiğimde çok ağrı vardı
malesef çocukları kucaklamamdan kaynaklanmış
kızım ufaklığı kıskanıyo 3 katı kucağımda çıkmak istedi bazı problemleri de var kırmadım taşıdım o kadar zorlamışım ki ağrı kesici kas gevşetici hala sancım oluyo
ama yine de sizi bırakmıycam

cuma günü kızımın öğretmeni konuşmak istedi benim çok mülayim, akıllı uslu,sesssiz sakin kızım
öğretmen toplama çıkartma yaptırırken benimki 3yıldır aynı şeyleri öğreniyo ve ezbere biliyo hepsini ama 1 i ters yazmış ve 1 yıldız eksik alınca öğretmenin yıldızını taklit etmiş toplamda 10 yıldız yapmış ve diğer doğru yapan arkadaşlarıyla birlikte kendini alkışlattırmış.sınıfta agresiflik,kavgaya eğilim,sert çıkışlar

komik gibi geliyo ama öğretmenden duyunca yüzüm kızardı utandım nedenlerini araştırdık öğretmenle ve bilin neler çıktı ortaya ben bile hayret ettim
-1-baba ilğisizliği(zor bir meslekte çelışan bir eşiniz varsa yada olacaksa çocuğu 1 kere daha düşünün derim)
-2--kardeş kıskançlığı
-3-- sınıfta hep takdir almaya alışmış olması
-4-- yeterince ilgi görememe
-özellikle babayla göz temasında bir muhabbet geçirememe

--toplamda çıkardığımız kararlardan çocuğun tamamen ilgi çekmek için bunları yaptığını çıkardık malesef
ama ben ısrarla üzerime düşeni kendimi zorlayarak fazlasıyla yapıyorum 2 çocuğa hem maddi(yemeleri, içmeleri,giyim kuşamları, temizlikleri,kişisel bakımları)hemde manevi desteğimi vermeye çalışıyorum ama tek kişi yetmiyo baba da lazım

--eşimle çocuklara karşı uyum içinde görünsekte hatalarını yüzüne defalarca vura vura yalnızken çok fazla taırtıştık ama ne yazıkki o yine işi, okulu, bilgisayarı,iş arkadaşlarınla bizden daha fazla söz ediyo

--dayanacak devam edecek gücü bulamıyorum sevgi ,aşk zamanla çok farklı boyutlara geliyo
keşke zamanın da okusaydım da bana bu imkan tanınsaydı da şu anda kararım bu diyebilseydim ama çok zor
yaldız olman maddi açıdan güçsüz olman çok zorluyo insanı

menüm
2 dilim kepek ekmek
haşlanmış yumurta
domates,salatalık,
biraz maydonoz
öğlen
yayla çorbası
2 dilim kepek ekmek
salata
akşam
menemen
1dilim kepek ekmek
yoğurt
su 2litreyi geçmiştir

Afiyet olsun Elif'cim güzel olmuş menün.

Ben bugünde devam edeceğim temizliğe. Bu kez önce mutfaktan başladım. Ama değdi doğrusu pırıl pırıl oldu mutfak..

iyi geceler kızlar bugün hiç giremedim, temizlikte yapmadım ne ütü ne çamaşırrr ohhh paso gezdim sefam olsun,:46:

Ohhh gez canım gez. Onlar nasıl olsu yapılır.

menüm
sabah 1 yumurta 1 dilim ekmek peynir
öğle dürüm çiğ köfte 1 ayran kaçgündür canım istiyordu
akşam balık salata ara öğün öğlen bir çıktım dışarı 6 da girdim eve akşam da gezmedeydik su da 2lt içmişimdir

Afiyet olsun canım. Güzel olmuş menün.

bugün pantolon aldım.42 beden şok oldum inanın bu kiloyla nasıl girdim anlamadım hep de lcw den alırım yani hep 44-46 alırdım bugün çok mutlu oldum:52:

Maşallah maşallah. Dur bakalım sen daha 7 li rakamlara inince ne güzel olacak.

kızlar sizleri çok ihmal ettim sağlık problemlerim oluyo 2 gün önce sol kürek kemiğimde çok ağrı vardı
kızım ufaklığı kıskanıyo 3 katı kucağımda çıkmak istedi bazı problemleri de var kırmadım taşıdım o kadar zorlamışım ki ağrı kesici kas gevşetici hala sancım oluyo

cuma günü kızımın öğretmeni konuşmak istedi benim çok mülayim, akıllı uslu,sesssiz sakin kızım
öğretmen toplama çıkartma yaptırırken benimki 3yıldır aynı şeyleri öğreniyo ve ezbere biliyo hepsini ama 1 i ters yazmış ve 1 yıldız eksik alınca öğretmenin yıldızını taklit etmiş toplamda 10 yıldız yapmış ve diğer doğru yapan arkadaşlarıyla birlikte kendini alkışlattırmış.sınıfta agresiflik,kavgaya eğilim,sert çıkışlar

komik gibi geliyo ama öğretmenden duyunca yüzüm kızardı utandım nedenlerini araştırdık öğretmenle ve bilin neler çıktı ortaya ben bile hayret ettim
-1-baba ilğisizliği(zor bir meslekte çelışan bir eşiniz varsa yada olacaksa çocuğu 1 kere daha düşünün derim)
-2--kardeş kıskançlığı

--toplamda çıkardığımız kararlardan çocuğun tamamen ilgi çekmek için bunları yaptığını çıkardık malesef
ama ben ısrarla üzerime düşeni kendimi zorlayarak fazlasıyla yapıyorum 2 çocuğa hem maddi(yemeleri, içmeleri,giyim kuşamları, temizlikleri,kişisel bakımları)hemde manevi desteğimi vermeye çalışıyorum ama tek kişi yetmiyo baba da lazım

--eşimle çocuklara karşı uyum içinde görünsekte hatalarını yüzüne defalarca vura vura yalnızken çok fazla taırtıştık ama ne yazıkki o yine işi, okulu, bilgisayarı,iş arkadaşlarınla bizden daha fazla söz ediyo

--dayanacak devam edecek gücü bulamıyorum sevgi ,aşk zamanla çok farklı boyutlara geliyo
keşke zamanın da okusaydım da bana bu imkan tanınsaydı da şu anda kararım bu diyebilseydim ama çok zor

Canım benim sen çok dolmuşsun. Derya ile görüşüyor musun bilmiyorum ama mutlaka görüş derim. Çocuğun problemleri çok büyük değil allaha şükür biraz yaştanda kaynaklanıyordur eminimki yakın zamanda düzelecektir. Ama eşinle arandaki bu problemi biran önce çözmen lazım. Sen herşeyin üstesinden geldiğin için bende eşin sana güveniyor. Bu konuda senin mutlaka yardım alman lazım hatta eşinle birlikte. İnşallah biran önce bu sorunların hepsi düzelir.

-2--kardeş kıskançlığı

Evlilik basli basina buyuk bir sorumluluk helede ustune cocuklar eklenince ...
Tek basina onca seyin ustesinden gelmek gercekten zor esin yuku hafifletmesi gerek
bu herzaman mumkun olmuyor malesef cogu seyin yuku genelde annenin omuzlarina biniyor
esinle konusmayi denesen gulcin bu sorunlarinizi bir yansit bakalim tavri ne olacak ...
Dilerim biran once sorunlarinizin ustesinden gelirsiniz canim..

Hosbuldum canim bizim su yaris isini biraz hizlandirsak, bayan uc ayda 20 kilo vermis masallah bide benim
3 ayda verdigim kiloya bak utandim kendimden :ssz::ssz:

Canım benim onun moralini bozmak istemedim ama bence hiç sağlıklı değil. Ayda en ideali 4 kg. Fazlası zararlı bence. Ayrıca o yağı felan kesmiş tamamen. Eğer ilerde birazcık bırakacak olsa kat kat fazlasını alacak. Ben mesela yağdan felan kesmedim. Sadece şeker olayını bitirdim. Onuda hayatımın geri kalanında kullanmayacağım için. Bence sende bende gayet iyi gidiyoruz.

Canım benim onun moralini bozmak istemedim ama bence hiç sağlıklı değil. Ayda en ideali 4 kg. Fazlası zararlı bence. Ayrıca o yağı felan kesmiş tamamen. Eğer ilerde birazcık bırakacak olsa kat kat fazlasını alacak. Ben mesela yağdan felan kesmedim. Sadece şeker olayını bitirdim. Onuda hayatımın geri kalanında kullanmayacağım için. Bence sende bende gayet iyi gidiyoruz.

Kuzum bide soyle dusun ben ocak 8 de baslamistim 3 ay olmus verdigim kilo 8 cok cok az, hizlanmam lazim biseyler yapmam lazim
gaz verin bana :27::27:

O arkadasa gelince dukan a uydum diyor bilmem dukan sagliksiz bir diyet mi ama :44::44::44:
Onun bu kadar fazla vermesinde sporunun bence etkisi cok cok buyuk bootcamp yapmis, 4 gun spor salonu
gidemedigi donemde kosu bandi yapmis ne diyim helal olsun ..

Kuzum bide soyle dusun ben ocak 8 de baslamistim 3 ay olmus verdigim kilo 8 cok cok az, hizlanmam lazim biseyler yapmam lazim

O arkadasa gelince dukan a uydum diyor bilmem dukan sagliksiz bir diyet mi ama :44::44::44:
Onun bu kadar fazla vermesinde sporunun bence etkisi cok cok buyuk bootcamp yapmis, 4 gun spor salonu

Bak canım bende diyorumki hayatının ileriki dönemlerinde yapamayacağın şeylerle kilo verirsen eğer bıraktığın zaman mutlaka kilo alıyorsun. Ben öncede günde 1 saat (5 yıl boyunca) spor yaptım. Ve hamilelikte bırakmak zorunda kaldım. Çocuk olduktan sonra ise yapamadım. Bu kilolarımın en büyük sebebi hareketsizlik ve spordu. Adana'da daha iyi yemek yememe ragmen kilo almadım, kilo verdim. Çünkü orasının iklimi çok farklıydı. Konya'da terlemek için en az yarım saat koşmam lazım ama Adana'da terlemem için klimalı salondan klimasız başka bir odaya geçmem yetiyordu. En ufak hareketinde bir sürü efor harcıyordun. Konya'ya bir geldim aynı beslenme şekliyle 3 ayda 11 kilo aldım. Sonra korktum acaba bende bir hastalıkmı var bu kadar kısa zamanda çok kilo aldım diye. Bir sürü test yaptırdım. Allaha şükür hiç bişey çıkmadı. Sonra anladım ki formunu koruman için iklimin bile etkisi çok. Şuan üşendiğimden yada zor geldiğinden değilde bilerek spor yapmıyorum. Yeni yeni yavaş yavaş başladım. Çünkü yapmaya başladığım zaman sürekli devam etmem gerekiyor. Vücudun alışması çok önemli bence. O yüzden Gülçin'e sürekli uyarılarda bulunuyordum az yap sporu diye. Bilmem anlatabildim mi? Biraz uzun oldu ama :9:

Afiyet olsun Elif'cim güzel olmuş menün.

Ben bugünde devam edeceğim temizliğe. Bu kez önce mutfaktan başladım. Ama değdi doğrusu pırıl pırıl oldu mutfak..

Ohhh gez canım gez. Onlar nasıl olsu yapılır.

Afiyet olsun canım. Güzel olmuş menün.

Maşallah maşallah. Dur bakalım sen daha 7 li rakamlara inince ne güzel olacak.

Canım benim sen çok dolmuşsun. Derya ile görüşüyor musun bilmiyorum ama mutlaka görüş derim. Çocuğun problemleri çok büyük değil allaha şükür biraz yaştanda kaynaklanıyordur eminimki yakın zamanda düzelecektir. Ama eşinle arandaki bu problemi biran önce çözmen lazım. Sen herşeyin üstesinden geldiğin için bende eşin sana güveniyor. Bu konuda senin mutlaka yardım alman lazım hatta eşinle birlikte. İnşallah biran önce bu sorunların hepsi düzelir.
yok canım görüşmüyoruz desteğini kabul ettim ama irtibata geçemedik deryayla daha

Evlilik basli basina buyuk bir sorumluluk helede ustune cocuklar eklenince ...
Tek basina onca seyin ustesinden gelmek gercekten zor esin yuku hafifletmesi gerek
bu herzaman mumkun olmuyor malesef cogu seyin yuku genelde annenin omuzlarina biniyor
esinle konusmayi denesen gulcin bu sorunlarinizi bir yansit bakalim tavri ne olacak ...
Dilerim biran once sorunlarinizin ustesinden gelirsiniz canim..

yükümü hafifletmediği kesin konuşuyorum devamlı ama tepkisis ve sessiz kalıyo sanki bişey yokmuş gibi davranıyo deli ediyo beni
patlaya bilkdiğim kadar patladım ama şaşırtıcı olmadığı kadar sakin bende sakinleşmeye başladım
asla ilk adımı o atmazdı darılınca bu sefer karar verdim ben adım atmıycam tepkimi ortaya koyacağım diye
hatam var demiyo ama düzeltme yapmaya çalışıyo ne kadar sürer bilmem
ya sabır diliyorum Allahdan o kadar
elbet sabrımın sonu selamet olur

yok canım görüşmüyoruz desteğini kabul ettim ama irtibata geçemedik deryayla daha

yükümü hafifletmediği kesin konuşuyorum devamlı ama tepkisis ve sessiz kalıyo sanki bişey yokmuş gibi davranıyo deli ediyo beni
patlaya bilkdiğim kadar patladım ama şaşırtıcı olmadığı kadar sakin bende sakinleşmeye başladım
asla ilk adımı o atmazdı darılınca bu sefer karar verdim ben adım atmıycam tepkimi ortaya koyacağım diye
hatam var demiyo ama düzeltme yapmaya çalışıyo ne kadar sürer bilmem
ya sabır diliyorum Allahdan o kadar
elbet sabrımın sonu selamet olur

İnşallah canım. Sabreden sonunda mutlaka mükafatını alıyor. Benim hayatımda şöyle bir durum vardır. Bir süre herşey çok güzel gider. Hiçbir sorun olmaz. Sonra birden herşeyde problem çıkmaya başlar ve üst üste gelir. O zaman anlarım ki sabredip şükredersem eğer bir süre sonra herşey yine güzel olacak. Ve öylede olur. İnşallah biran önce herşey yoluna girer.

-2--kardeş kıskançlığı

ALlah yardimcin olsun canim,kendi basina cocuk büyütmeye calismak gercekten cok zor helede ailenden uzakta yaninda sana yaridme debilecek kimse yoksa bide buna es ilgisizligi ekleniyorsa daha zor Allah yardimcin olsun,esine akil fikir versin ins

canim bende ladyline katiliyorum zira bende yaptim böyle diyetleri vermesine verdim ama suanki durumum malum

Back
X