Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

He muti aklima gelmisken suyu 2_3 lt icebiliyor musun, ozellikle dukan atakta suyu cok icmen gerekeli..
içiyorum tabi... normaldede cok su içerim... benim hergün 2.5 lt. oluyor,bazen 3...

Streste cok etkiliyor canim kasma bu kadar kilo verecegine inan kafani surekli o noktaya takma..
Sen simdi wc ye cikmak icin bisiler dene keten tohumu, ac karna sicak sut, caylar ise yariyor ..

:14: tamam bakayım o zaman...

melekcim hiç moralini bozma aynen devam et sadece şu kabızlık için çare bul canım.resimlerini gördüm sen çoğunu bitirmişsin zaten büyük fark var bu kalan kısmıda rahat başarırsın hiç üzme kendini canım...

Diyete uyyorum diyip pizzalari donerleri goturmuyon demi muti :23::60:
yok vallahi.. keşke götürseydimde, o zaman üzülmezdim.. sebebini bilirdim...
zararlı hiçbişi yemedim bu hafta ben... :50:
melekcim hiç moralini bozma aynen devam et sadece şu kabızlık için çare bul canım.resimlerini gördüm sen çoğunu bitirmişsin zaten büyük fark var bu kalan kısmıda rahat başarırsın hiç üzme kendini canım...

sagol canım...
dukana devam edeyimmi sence?
yoksa öğlen sebze akşam pro mu beslensem :44:

sagol canım...

melekcim bence devam at dukana sebzelere de başla.form çayı iç günde 2-3 kupa.suyu sa 3 lt içmeye çalış.bide spor yaparsan haftaya güzel sonuç alırsın inş.

sagol canım...

melekcim bence devam at dukana sebzelere de başla.form çayı iç günde 2-3 kupa.suyu sa 3 lt içmeye çalış.bide spor yaparsan haftaya güzel sonuç alırsın inş.

Günaydın arkadaşlar
hayırlı cumalar
mezuniyetimi istiyorum 79um:21::8::51::32:
Tebrikler canım

geçen hafta olanı bilmiyorum ama
15 gün önceki kilom
62,4 tü...
Çok güzel canım tebrikler o zaman:46:

Günaydın kızlar... :5:

Annemlerde kaldıgım sür eiçinde kilo almıstım,ancak dün 67.8 görürken, bugün 68.1 :14:

dün birde akşam yemegini yemedim,gec oldu bıraktım...

Nerde yanlış yapyorum bilmiyorum :14:
1 ileri 2 geri... moralim cok bozuldu :14:

Keşke kaçamak yapsaydım,o zaman derdim,bundan aldım diye...
annemlerdede dikkat ettim...
artık iyice motivasyonum düştü..

3 günlük atakta bi işe yaramadı :14:

Ya ebru iyice sinirim bozuldu.. 1 aydır debeleniyorum, vereyim diye olmuyor :14:
Arada kaçamaklarım oldu ama sporlar yada ertesi gün azyemeyle dengelemeye calıstım...

nerd eyanlış yapıyorum,ne oluyor bilmiyorum...

3 gündür kaçamagım bile olmadı. ondan önce annemlerdede olmadı ama normal yedim.
normalde su an 67. görmem lazım.. o kadar cok gelmişki :14:

pes edicem artık... :14:
Melekçim üzme kendini sende bendensin. Sanırım arkadaşlarında dediği gibi çok kafaya takıyoruz. eşimde aynı şeyi söylüyor. spor yapıyursun ve sağlıklı besleniyorsun bunu sağlıklı olmak için yaptığını düşün, kilolar kendiliğinden gidecek diyor. Ah birde takmasak. Bende sıkıntılıyım. şöyle bir açılamadım. bir hafta az veriyorum sonra veremiyorum. bugünen itibaren takmayı bırakmaya çalışacağım. İnşallah herşey yoluna girer. üzme sakın kendini.

üff bilmiyorum ya.. devam edeyim o zaman..

en azından kasmadan,takmadan...:50:
Melekçim üzme kendini sende bendensin. Sanırım arkadaşlarında dediği gibi çok kafaya takıyoruz. eşimde aynı şeyi söylüyor. spor yapıyursun ve sağlıklı besleniyorsun bunu sağlıklı olmak için yaptığını düşün, kilolar kendiliğinden gidecek diyor. Ah birde takmasak. Bende sıkıntılıyım. şöyle bir açılamadım. bir hafta az veriyorum sonra veremiyorum. bugünen itibaren takmayı bırakmaya çalışacağım. İnşallah herşey yoluna girer. üzme sakın kendini.

ya hatice aynen öyle.. bir hafta gidiyor, öteki hafta geliyor. neden böyle oluyor anlamıyorum.
takmaska iyi olacakda... takıyoruz işte :26:

:16:Günaydın kızlar. :16:

İşte bu haftaki kilo bildirimim

Geçen hafta : 71 kg

:62:Bu hafta : 70,4 kg:62:

:46:Giden : 0,6:46:

:nazar:Toplam giden : 15,1 kg :nazar:

tebrik ederim canım süpersiiiiiiiiiiiinnn :52::52:

Ve kilo bildirimim;

Gecen hafta: 58.6 :81:
Bu hafta: 57.4 :66::66:

Giden: 1.2 :nazar::69:

:119::119::119:

tebrik ederim bebeeeek =)

18 NİSAN MESAJ SAYIM LİSTESİ
Mutedeyyin
-50
eski_bir_masal
-46
uzayim
-33
tadLi
-18
ladyline
- 17
Mumu85
- 5
ucukmavi
-0
Elmali turta
-7
file76 -? :44:

19 NİSAN MESAJ SAYIM LİSTESİ
Mutedeyyin
-25
eski_bir_masal
-17
uzayim
-22
tadLi
-21
ladyline
- 19
Mumu85
- 8
ucukmavi
-21
Elmali turta
-?:44:
file76
-?:44:

:16:GÜNAYDIIINNN:16:
Geçen hafta:
67,6
Bu hafta: 67,1
Giden: 0,5 :16:
Oran= % 0,73
Az da olsa verdim :46: :60:

tebrikler canım ve ellerine saglık benim mesaj sayım 5 ti dünküü

Günaydın kızlar... :5:

Annemlerde kaldıgım sür eiçinde kilo almıstım,ancak dün 67.8 görürken, bugün 68.1 :14:

dün birde akşam yemegini yemedim,gec oldu bıraktım...

Nerde yanlış yapyorum bilmiyorum :14:
1 ileri 2 geri... moralim cok bozuldu :14:

Keşke kaçamak yapsaydım,o zaman derdim,bundan aldım diye...
annemlerdede dikkat ettim...
artık iyice motivasyonum düştü..

3 günlük atakta bi işe yaramadı :14:

bende öleyim muti onun da tek sebebi bence zamanında yaptıgın şok diyeler verip verip almalar bende de öyle bende yemiyorum artık sporumuda görüyosunuz yani hergün salondayım en az 2 saat ama vücudun dengesini bir kere bozdugum için yerine gelmesi çok zaman alıyor ve de oturmuş kilolar var seninde şu anda gitmesini istediklerin oturmuş yıllardır olan kilolar haliyle de gitmesi zaman alıyor. sen de bırak şu dukanı mukanı bilindik en eski yöntemlerle devam et bakalım az ama sık yemek yeme olayıyla. meyvenide ye sebzenide ye sporunuda yap bence kesinlikle sonuc alacaksın.

Son düzenleme:
bende öleyim muti onun da tek sebebi bence zamanında yaptıgın şok diyeler verip verip almalar bende de öyle bende yemiyorum artık sporumuda görüyosunuz yani hergün salondayım en az 2 saat ama vücudun dengesini bir kere bozdugum için yerine gelmesi çok zaman alıyor ve de oturmuş kilolar var seninde şu anda gitmesini istediklerin oturmuş yıllardır olan kilolar haliyle de gitmesi zaman alıyor. sen de bırak şu dukanı mukanı bilindik en eski yöntemlerle devam et bakalım az ama sık yemek yeme olayıyla. meyvenide ye sebzenide ye sporunuda yap bence kesinlikle sonuc alacaksın.
ay ne bileyim ya.. ben uzun süre 68 65 arasında kaldım 4 5 sene kadar ,ondanmı bilmem..

birde dedigin gibi vücudun dengesi sastı artık,toparlayamıyorum :50:
bebekler ben gidiyorum kahvaltı yapıcam sonrada spora gidicem görüşürüüüüüüüük

görüşürüz canım

ayyyyyyyyyyyyy geldimm anca kaldırdım totomu yaa ama hala cok uykum var :60:

kilom : 66.8 çıktı :25::25:

Sen geçen haftada + çıkmıştın canım neden böyle acaba. Menülerinde çok güzeldi. Sanırım spordan kaynaklanıyor acaba kas yapmayamı başladın.

ay ne bileyim ya.. ben uzun süre 68 65 arasında kaldım 4 5 sene kadar ,ondanmı bilmem..

birde dedigin gibi vücudun dengesi sastı artık,toparlayamıyorum :50:

görüşürüz canım

Bence alakası yok Melek'cim ben çok uzun seneler doğumdan sonra 73-74 lerde durdum. Sonra birden 69 oldum ama 70 lerde dahi hiç duraklamadım. Sadece psikolojik seninkisi ve en son yaptığın o elma diyetinden sonra böyle oldun sen. Bencede bırak dukanı proteini felan. Bana bir bak. Ben normal besleniyorum önüme ne gelirse yiyorum ekstra bişey yapmıyorum ama her hafta mutlaka gidiyor biraz.

azrasılam ( 80.5 / 79/ 1.5/1.86 % )
Elmaliturta: ( 66.9 /66.8 / 0.1/0.15 %)
Eski_bir_masal : ( 58.0 / / / % )
File76 ( 81.0/ / / % )
LaydLiNe: ( 71.0 / 70.4 / 0.6/ 0.84 % )
Mutedeyyin: ( 67.4 / 68.1/-0.7 /-1.04 % )
TadLi : ( 58.6 / 57.4/ 1.2 / 2.05 % )
UcukMavi ( 65,0 / 64.3/ 0.7/1.08 %)
UZAYIM ( 67.6 / 67,1/ 0.5 / 0.74 % )

13. Takım Ortalaması : %

Melek olmuş mu liste?

bu arada kızlar bu adamın egzersizlerini yapmayı deneyin bir ölürsünüz çok etkililer ama basta cok feci yapamıyorsunuz yani

bacaklar için olanı

8 Minute Buns - YouTube

kollar için olanı

8 Minute Arms - YouTube

bu da göbek için olanıı

8 Min Abs - YouTube
ayyyyyy bacım bunlarrrr biraz izledimm ama bakarken bilee nasıl yapcamıı düşündüm:53:
ayyyyyyyyyyyyy geldimm anca kaldırdım totomu yaa ama hala cok uykum var :60:

kilom : 66.8 çıktı :25::25:

git uyuuu turtiiiiiiiiii:)))) benim yerimedeee

Back
X